Revisió de la galeria Envira: el millor complement de la galeria d’imatges de WordPress?

Ofertes de WordPress


En aquesta publicació, revisarem un dels complements més populars de la galeria d’imatges de la plataforma WordPress: Galeria Envira. Continua llegint per obtenir informació sobre les millors funcions del complement, com utilitzar-lo i si és un complement que val la pena pagar o no.

Com a administrador web, és la vostra tasca satisfer l’obsessió dels usuaris d’internet per les fotos i les visuals boniques, alhora que serveix el vostre lloc web a velocitat ràpida. Però, no són aquests dos objectius, doncs, incompatibles? Al cap i a la fi, afegir un munt de fotos a les vostres pàgines permetrà que les coses siguin més lentes. Utilitzar imatges grans i de qualitat significa sacrificar temps de càrrega, no?

Bé, no sempre. I en aquesta entrada anem a valorar una solució potencial a aquesta situació: el connector Galeria Envira.

L’afirmació al lloc web de la Galeria Envira és negreta i inequívoca: “El millor complement de la galeria de WordPress”. Construeix galeries d’imatges boniques, és ràpida i fàcil d’utilitzar i s’ajusta amb la màxima velocitat. Què més podríeu demanar a un complement de galeria, eh?

Per descomptat, qualsevol complement pot sonar bé en paper. Les preguntes més importants són: Què és en realitat? Respon a les expectatives? I val la pena el preu?

Estarem buscant respondre a totes aquestes preguntes i molt més, mentre aprofito la galeria Envira per fer una prova de prova.

Comencem.

Presentació de la Galeria Envira

Primer, però, una mica de fons a la Galeria Envira.

Pàgina inicial de la Galeria Envira

Com a part de l’estable de plugins de WPBeginner, que també inclou OptinMonster, WPForms i Soliloquy (feu clic per a ressenyes!), Envira va celebrar el seu tercer aniversari el gener del 2017, per la qual cosa ja fa temps que hi ha. Durant aquest temps, Envira s’ha establert com el complement de la galeria superior, i possiblement un dels plugins més coneguts del món de WordPress. Com a tal, pot ser que ja sigui al vostre radar.

Des del primer moment, el rendiment sempre ha estat un element vital de la filosofia d’Envira. El desenvolupador Thomas Griffin es va proposar crear un complement de galeria que no estava carregat de codi, però que podria mantenir-se en contra d’altres complements de la galeria. De fet, es pot atribuir a l’enfocament una gran part de l’èxit d’Envira: el connector comprimeix una usabilitat impressionant i una gran quantitat de funcionalitats potents en un paquet insàguentment lleuger i súper ràpid..

Tot i que Envira és coneguda per la seva rapidesa, segons el meu parer, l’impressionant conjunt de funcions és probablement la major avantatge del connector.

Per descomptat, podeu crear galeries de vídeo o d’imatges ràpidament, completades amb funcions de caixa de llum i presentació de diapositives, però és quan empren els diversos addons premium a la barreja que comenceu a desbloquejar algunes de les funcions més emocionants d’un complement de galeria d’imatges. Inclouen galeries protegides amb contrasenya, integració de WooCommerce i impressió d’imatges.

Com hauríeu d’esperar d’un plugin més excel·lent el 2017, també serà, sens dubte, una resposta perfecta.

Així doncs, ens agraden molt les coses sobre Envira, però anem a veure com funciona en un lloc web en directe mentre ens endinsem en la majoria de les publicacions actuals: la nostra revisió detallada de la Galeria Envira.

Com començar amb la Galeria Envira

Comencem per instal·lar el connector. Desplaceu-vos a connectors > Afegir nou > Pengeu el complement i instal·leu i activeu el fitxer .zip de la Galeria Envira.

Una notificació a la part superior de la pantalla us demanarà que verifiqueu la vostra clau de llicència Envira. Aquest és un pas important si voleu que la galeria Envira s’actualitzi amb les funcions més recents i els pedaços de seguretat. Només triguen uns segons, de manera que val la pena fer-ho. Només has de copiar i enganxar la clau de llicència que es troba a l’àrea del compte de la Galeria Envira i, a continuació, feu clic a Verifica la clau.

Una captura de pantalla d’un avís sol·licitant a l’usuari que verifiqui la seva llicència.

La verificació de la llicència triga uns segons i permet actualitzacions automàtiques.

Ara és hora d’instal·lar els addons. Això s’aconsegueix fent clic a la Galeria Envira > Addons i, a continuació, feu clic a Instal·la els que vulgueu.

Una captura de pantalla de les instal·lacions addon de la Galeria Envira

Tots els addons estan disponibles en una sola pantalla i es poden instal·lar amb un sol clic.

Ara, hi ha fins a 29 addons disponibles, cosa que significa que podeu afegir una impressionant gamma de funcionalitats al connector principal. Quins sereu elegits? Bé, això depèn del vostre tipus de llicència, la qual cosa ens porta molt bé al tema del preu.

Preu de la galeria Envira

La galeria Envira ofereix quatre tipus de llicència.

  • Bronze (19 $) – assistència i actualitzacions d’un any, ús d’un lloc web i alguns complements bàsics.
  • Plata (49 $) – assistència i actualitzacions d’un any, ús en tres llocs web i complements bàsics i intermedis.
  • Or ($ 99) – assistència i actualitzacions prioritàries d’un any, ús en llocs web il·limitats i accés a tots els addons.
  • Platí (249 $) – assistència i actualitzacions premium premium, ús en llocs web il·limitats i accés a tots els addons.

La vostra llicència preferida dependrà de quants llocs web vulgueu activar la galeria Envira i quins complements que vulgueu utilitzar.

I, per comparació, el principal competidor de la Galeria Envira és NextGen, que té la seva versió Pro entre 69 i 99 $. Per tant, la galeria Envira és més assequible a nivell d’entrada, mentre que, en la línia superior, a l’extrem superior.

Addons

Els addons són probablement la variació que distingeixen entre les llicències, ja que desbloquegen algunes funcions realment fantàstiques. No és necessari que us dirigiu a través dels 29 addons, però en teniu alguns dels millors:

  • Addon Importador de galeria NextGen (Bronze i amunt) – migra les galeries directament des de l’altre complement de galeria important, NextGen.
  • Protecció Addon (Bronze i amunt) – impedeix que els visitants facin clic i desin les imatges.
  • Addons d’Instagram i Pinterest (plata i posteriors) – importar imatges des de llocs de xarxes socials.
  • Addon EXIF (Plata i amunt) – per a fotògrafs professionals, aquest us permet afegir metadades EXIF ​​a imatges, com ara el model de càmera i la velocitat de l’obturador.
  • Addon de contingut destacat (Plata i amunt) – us permet enllaçar a publicacions, pàgines i tipus de publicacions personalitzades.
  • Temes de la galeria Addon (Plata i amunt) – Prepareu les galeries amb plantilles elegants.
  • Addició de la paginació (Plata i amunt) – en interès de velocitat, aquest complement divideix galeries en diverses pàgines.
  • Addon importador de ZIP (Or i fins) – Desa les teves imatges en una carpeta .zip útil i, després, penja-les de forma massiva a una sola galeria.
  • WooCommerce Addon (Or i fins) – integra Envira amb WooCommerce per vendre les teves imatges als visitants.
  • Addon desplegant (Or i fins) – optimitzeu les vostres imatges per millorar el rànquing.

Aquests complements s’activen individualment, cosa que significa que només cal instal·lar els que voleu utilitzar. El seu avantatge és que el connector no porta cap equipatge innecessari.

Creació de la primera galeria

Envira s’enorgulleix de ser un dels complements de galeries més racionalitzats i us permetrà crear galeries en pocs minuts. En aquesta secció, posarem el connector a la seva llista per veure si això és real.

Per començar, hem de navegar a la Galeria Envira > Afegeix Nou i, a continuació, dóna un nom a la galeria d’imatges.

Captura de pantalla d’una nova galeria Envira

Comença arrossegant les imatges a la pantalla.

Ara, la part més important de qualsevol galeria d’imatges és, per descomptat, la pròpia imatge. Com a tal, seleccionar les imatges és un lloc sensible per començar. Envira ofereix diverses opcions per obtenir les imatges.

  • Trieu les existents de la vostra Mediateca de WordPress.
  • Carregueu-ne de nous arrossegant-los i deixant-los anar al panell de la galeria.
  • Importeu imatges directament des de Dropbox, Instagram o Pinterest (* requereix addons *).
  • Carregueu un fitxer .zip que contingui totes les imatges que vulgueu fer servir: una galeria ja preparada en una carpeta, si ho necessiteu (* requereix addon *).

Quan hàgiu seleccionat, importat o penjat les imatges, les podreu veure al tauler d’Imatges de la secció següent.

Una captura de pantalla d’imatges que s’afegeix a la galeria.

Utilitzeu arrossegar i deixar anar per organitzar la nova galeria.

A partir d’aquí, podeu triar modificar les imatges o podeu tornar a ordenar-les mitjançant arrossegar i deixar anar. Tot és fàcil i senzill, i triguem uns segons a generar i organitzar la galeria.

Configuració de la galeria

Ara és hora de començar a configurar la galeria. Això es realitza treballant a través dels panells Config, Lightbox, Mobile i Misc. * Nota: a mesura que activeu més addons, els nous panells estaran disponibles amb nous paràmetres de configuració.

El primer quadre de configuració és el que us permet configurar diversos paràmetres bàsics per a la vostra galeria. Per exemple, podeu especificar quantes columnes voleu estendre la galeria, seleccionar les dimensions de la imatge i activar la retallada automàtica de les imatges. Si heu instal·lat l’afegir plantilles de galeria, també podeu triar entre cinc temes de galeria.

Captura de pantalla de la pantalla Envira Gallery Config

Totes les configuracions bàsiques es troben en un sol lloc.

Tot i que podeu organitzar la galeria d’imatges mitjançant arrossegar i deixar anar (com vam fer abans), també podeu triar mètodes d’ordenació alternatius. Inclouen l’atzar, per URL, per nom de fitxer o per data de publicació.

A continuació, la pestanya Lightbox. A partir d’aquí, podeu modificar la caixa de llum i com es comporten les imatges quan es fa clic.

Captura de pantalla de la pantalla de configuració de la llum

Hi ha moltes opcions de lightbox per jugar.

Si heu activat el complement de les plantilles de galeria, podreu seleccionar vuit estils de lightbox, sense l’afegit, només us limitareu a dos. També podeu configurar la mida de les imatges de la llum, tant si es poden desplaçar les galeries amb la roda del ratolí com els efectes d’animació..

Ara, aneu al tauler mòbil, que us permet configurar la configuració per a mòbils de la vostra galeria.

Captura de pantalla de la pantalla de configuració del mòbil

No oblideu els usuaris de mòbil!

Per començar, heu d’activar les galeries en dispositius mòbils. També podeu especificar dimensions, escollir estils de lightbox i activar els gestos lliscants per navegar per les galeries.

Finalment, la pestanya Misc. Aquest us permet donar una galeria a la vostra galeria i també exportar / importar galeries. El més probable és que no haureu de passar molt de temps en aquesta pantalla, de manera que ens brisarem.

Situació de la galeria

Ara és bona la galeria, és hora de mostrar-la amb tota la seva glòria al vostre lloc. I, com en tots els aspectes de la Galeria Envira, el procés no podria ser més fàcil, de fet, el connector s’envia amb diverses opcions..

Primer, el que imagino la majoria de vostès voldrà utilitzar-lo: enganxar un codi curt. Això us permet afegir la galeria a qualsevol lloc del vostre lloc web, ja sigui una publicació, una pàgina o un tipus de publicació personalitzada. Podeu trobar el codi curt rellevant a la configuració de la galeria o a la pantalla de visió general de la galeria. Feu clic a Galeria Envira i la col·locareu a la segona columna.

Captura de pantalla de la pantalla general de la galeria amb codi curt

Feu clic al botó “Copia al porta-retalls” i enganxeu el codi curt a qualsevol lloc del lloc web.

Els que tinguin una inclinació més tècnica poden preferir aquesta segona opció: incrustar un fragment de codi directament al codi del vostre tema. Novament, això és molt fàcil de fer, amb el fragment de codi fàcilment disponible a la pantalla de la galeria d’edició.

Per últim, però no menys important, podeu col·locar una galeria en una barra lateral mitjançant el giny dedicat de la Galeria Envira. Només cal que arrossegueu i deixeu anar al vostre espai de widgets preferit i, a continuació, seleccioneu la galeria que vulgueu d’una llista desplegable.

Feina feta.

Galeries en Acció

Aleshores, hem vist com és fàcil construir una galeria amb Envira, però en què semblen realment les galeries? La prova està en el botifar, segons diuen, i l’aspecte de la galeria és el més important per als usuaris.

Afortunadament, els resultats són realment impressionants, com estàs a punt de veure. Recordeu, però, procureu que no us ajusteu massa les imatges de les captures de pantalla de la galeria. Al cap ia la fi, la qualitat de les imatges en ús no té cap incidència en la qualitat del complement.

Primerament, aquí teniu una senzilla galeria de tres columnes.

Captura de pantalla de la galeria estàndard de tres columnes

Aquí es troba la mateixa galeria mitjançant la plantilla Polaroid, disponible a la galeria Temes addon, disponible amb llicències Silver i posteriors.

Captura de pantalla d’una galeria de tres columnes en estil polaroid

I aquí veiem desplegada la plantilla elegant.

Captura de pantalla d’una galeria de tres columnes amb la plantilla elegant

Com podeu veure, totes les galeries semblen molt elegants, molt netes i modernes.

Quan un visitant fa clic a una imatge, activa el mode lightbox. El fons s’enfosqueix i la imatge s’amplia fins a mida completa. Els visitants també poden navegar en mode lightbox mitjançant els botons proporcionats o fent clic a l’esquerra o a la dreta del teclat.

Aquí teniu la caixa de llum estàndard.

Captura de pantalla de la caixa de llum predeterminada

Aquesta és la caixa de llum amb la plantilla elegant.

Una captura de pantalla de la brillant caixa de llum

I, finalment, el lightbox Legacy.

Una captura de pantalla de la llum antiga

Un cop més, són visualment impressionants amb una navegació senzilla. També podreu veure les miniatures de les altres imatges de la galeria a sota de la imatge principal i els visitants poden fer clic sobre aquestes per anar directament a aquesta imatge en concret..

Envira Gallery Lite

Captura de pantalla d’Envira Gallery Lite al repositori oficial

Les funcions que hem exposat anteriorment són bones i bones, però alguns usuaris busquen construir galeries d’imatges de qualitat mitjançant un complement gratuït.

Si això descriu la seva predicció, estàs de sort. El directori oficial de complements de WordPress emmagatzema la versió Envira Gallery Lite. El complement ha obtingut 70.000 descàrregues i actualment gaudeix d’una qualificació estel·lar de 4,7. Compareu aquestes estadístiques amb el principal rival, NextGen Gallery Lite, que té una base d’usuaris molt més gran (més d’un milió), però amb una qualificació relativament decebedora de 3,3.

La versió Lite encara està molt ben codificada i optimitzada a la velocitat, però arriba sense la majoria de les campanes i els xiulets del seu germà gran premium. El complement és tan fàcil d’utilitzar, de fet, el procés per crear galeries és idèntic, però hi ha menys opcions i cap de les funcionalitats que proporcionen els addons.

Tot i així, si voleu un complement de galeria gratuïta, és una opció excel·lent o us proporciona l’oportunitat de provar la galeria Envira abans de comprar la versió completa.

El Veredicte

En general, em va impressionar el complement de la galeria Envira. No només és un dels més ràpids, una consideració important per a qualsevol lloc web amb imatges pesades, sinó que també és un dels complements més fàcils d’utilitzar que he tingut el privilegi de provar. La corba d’aprenentatge és tan plana com s’obté.

Pel que fa als conjunts de funcions, Envira Gallery pot fer tot el que podríeu demanar amb un complement de la galeria d’imatges. Compartició social, integració de WooCommerce, imatge SEO, plantilles elegants, importacions de galeries: la llista continua i continua.

Cada funció s’activa amb el clic d’un botó, cosa que només necessita instal·lar les funcions que utilitzeu activament. Això vol dir que, per als usuaris que només busquen una galeria racionalitzada, no hi ha pantalles de configuració innecessàries per deixar-se endollades. I per a aquells que busquen funcionalitats especialitzades, hi ha una pantalla de configuració dedicada per a cadascuna, que permet ajustar les galeries al seu contingut exacte. afició.

La decisió més gran és escollir quina llicència optar. Com és de suposar, les llicències més cares s’envien amb complements addicionals (i més sofisticats), de manera que es tracta d’una distribució entre el preu i el conjunt de funcions.

Per a la majoria dels usuaris, la llicència òptima es situarà entre algun i altre entre Silver i Gold: Silver desbloqueja la major part dels millors addons, mentre que Gold desbloqueja el lot.

Després d’haver estudiat detingudament els addons disponibles amb cada llicència, m’inclino personalment cap a la llicència de plata de 49 dòlars, i penso que representa el millor valor. Sí, actualitzar a Gold obtindrà uns quants complements addicionals, però al doble és el que suposa un gran salt per no gaire més. L’or també ofereix suport premium, però a causa de la facilitat d’utilitzar el complement, probablement no necessitareu tant.

En total, Envira és un complement de galeria realment fort. Ràpid, de bona reputació i fàcil d’utilitzar i obté un aval complet per part de nosaltres.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me