Revisió de Divi Builder: un connector impressionant del creador de pàgines i arrossega per temes elegants (2020)

Ofertes de WordPress


Elegant Themes és una de les botigues temàtiques principals de WordPress i el seu tema insígnia, Divi, ha tingut un èxit desbordant, gràcies en gran mesura a la seva eina de creació de pàgines arrossegades i solteres..

Tot i així, és possible accedir a la mateixa eina de creació de pàgines sense canviar al tema de Divi. Gràcies al llançament del complement de Divi Builder, ara podeu afegir aquest potent editor de contingut visual a qualsevol lloc web de WordPress, independentment de quin tema utilitzeu.!

Si voleu tenir més control sobre com es veu el vostre lloc web de WordPress, aquest complement pot ser el que busqueu. Continua llegint per esbrinar exactament què ofereix i què tan fàcil és utilitzar-lo.

Funcions del constructor de Divi

El Divi Builder ja està disponible com a complement autònom i funcionarà amb qualsevol tema de WordPress, no només amb els temes elegants..

Pàgina d'inici del complement de Divi Builder

El complement Divi Builder hauria d’afegir un editor de contingut arrossegat i solt a qualsevol tema de WordPress.

Durant les proves, l’he utilitzat amb un tema infantil per al Genesis Framework de StudioPress, i gairebé tot funcionava com s’esperava. Això és bastant important, ja que afegir l’edició de disseny de pàgines bàsiques a WordPress pot ajudar-vos a millorar la pàgina principal i altres continguts del vostre lloc web..

Per descomptat, hi ha altres creadors de pàgines autònoms disponibles per a WordPress, però, com estem a punt de veure, Divi Builder té diverses funcions que la separen de la competència..

Editor de contingut visual arrossegueu i deixeu anar

És possible que Divi Builder hagi començat com a eina de creador de pàgines posteriors, però ara és un veritable editor visual front-end. Gràcies a aquesta actualització, en lloc de treballar a la part de darrere o a la zona de Tauler de comandament de WordPress del vostre lloc web, esteu realment editant la part frontal del vostre lloc web mitjançant un WYSIWYG (allò que veieu és el que obteniu) interfície.

Interfície d'usuari de WYSIWYG

Divi Builder ara té un editor visual front-end WYSIWYG per a crear dissenys de publicacions i pàgines personalitzades.

El principal inconvenient dels creadors de pàgines finals és que realment no sabeu com es veurà el vostre disseny fins que no canvieu a la vista frontal. Per tant, el fet de poder treballar directament a la part frontal del vostre lloc web, com podeu amb la darrera versió de Divi Builder, us proporciona una imatge precisa de com experimentaran els vostres continguts amb els vostres visitants. Això estalvia temps, ja que no haureu de seguir canviant entre les vistes posteriors i les de la part frontal i, a més, elimina la frustració de descobrir que els vostres dissenys no semblen la manera com teníeu pensat.

Editor de configuració del mòdul de botó

Podeu personalitzar qualsevol dels elements de la vostra pàgina mitjançant l’editor visual.

Com veieu a la captura de pantalla anterior, simplement podeu fer clic sobre un element de pàgina (inclòs el text) i començar a editar-lo. Mentre treballeu a la part frontal del vostre lloc, podreu veure exactament com es veurà la pàgina als vostres visitants.

Edició de text en línia

El text es pot editar en línia a través de la interfície de Divi Builder.

Tanmateix, treballar en el mode del darrere té alguns avantatges. Per un, podeu obtenir una bona visió general de la creació de la pàgina, inclosos els mòduls que s’utilitzen i com s’organitzen. També pot ser útil quan planifiqueu un disseny i no us preocupeu massa com es veurà, però estigueu centrant-vos en l’estructura de la pàgina..

Per sort, Divi Builder ara us permet canviar al mode de fotograma, amagant eficaçment el contingut de cada mòdul i fent més destacada l’estructura de la pàgina. En mode de fotograma, obté una bona visió general del disseny de la pàgina i quins mòduls estan utilitzant. A continuació, podeu arrossegar ràpidament les coses i ajustar la disposició sense que el contingut dels mòduls s’hi obliqui.

Interfície d'usuari de Divi Builder Wireframe

El mode Wireframe proporciona una bona visió general del disseny de la pàgina i facilita moure seccions senceres.

Proporcionant aquests dos modes, Divi Builder us permet treballar de la manera que vulgueu quan vulgueu.

A més de l’editor visual front-end i el mode de fotograma, algunes altres funcions s’han afegit a la interfície de Divi Builder des del seu llançament. Ara podeu desfer i refer de forma senzilla totes les accions que hàgiu realitzat a l’editor, canviar a una finestra de visualització per a mòbils per veure com es veurà el disseny en un telèfon intel·ligent i fer zoom i reduir-les per obtenir una visió general de tota la pàgina..

Fer zoom i reduir

Ara podeu fer zoom i reduir-vos per obtenir una millor vista del disseny de la vostra pàgina.

Les funcions anteriors fan que Divi Builder se senti més com una aplicació de programari de disseny web autònoma que com un plugin típic de WordPress.

Tot i que incloure tantes funcions noves és bo, tenir una interfície tan diferent de l’editor de WordPress predeterminada pot tenir els seus inconvenients quan es pot utilitzar.

Tenint en compte això, després d’haver estudiat més de les millors funcions de Divi Builder, explorarem l’experiència de l’usuari d’aquest complement.

Biblioteca creixent de dissenys de pàgina web i de pre-realització

Paquet de disseny de llocs web de Yoga Studio

Hi ha 106 paquets de disseny prefabricats, cadascun dels quals conté diversos dissenys de pàgines individuals.

Com acabem de veure, Divi Builder proporciona als dissenyadors no web el poder de crear els seus propis dissenys de pàgines avançades sense la necessitat de cap habilitat de codificació..

Però no us preocupeu si el disseny no és el vostre punt fort: aquest complement també inclou una gran selecció de dissenys pre-confeccionats d’alta qualitat que es poden utilitzar tal com són o com a base per als vostres dissenys personalitzats.

Pack de disseny de llocs web per a terapeutes

Els dissenys de Divi Builder es poden personalitzar mitjançant l’editor visual.

En el moment d’escriure, hi havia 106 paquets de disseny de llocs web pre-construïts a escollir, formats per 791 dissenys de pàgines individuals. Cada paquet de disseny està centrat en la creació d’un tipus de lloc web específic, incloent-hi llocs per a agències, autònoms, botigues de comerç electrònic, restaurants, empreses de construcció i molts altres. Tot i això, es poden personalitzar fàcilment per adaptar-se a altres projectes.

Biblioteca de dissenys de llocs web

La biblioteca de paquets de llocs web i dissenys individuals està creixent tot el temps.

A més de crear un lloc web amb un paquet de disseny i les seves plantilles individuals, podeu combinar i fer coincidir les diferents plantilles per crear el vostre propi lloc únic. Així, si veieu una pàgina de destinació en un paquet de disseny que us agradi, podeu integrar-lo fàcilment al lloc web.

Navegador del paquet de disseny de Divi Builder

Els paquets de disseny del lloc web es componen de dissenys individuals que es poden utilitzar independentment del seu paquet.

Les versions anteriors de Divi Builder només incloïen un nombre reduït de dissenys de pàgines individuals, però ara teniu accés a una biblioteca creixent de paquets de llocs web complets, que és una altra manera que Divi Builder es compara favorablement amb altres complements del creador de pàgines, com Beaver Builder i Elementor..

Selecció útil de mòduls de contingut

Divi Builder inclou més de 30 mòduls de contingut personalitzables que es poden inserir fàcilment als dissenys de columnes i files. És un nombre impressionant, però realment són útils?

Mòdul de crida a l'acció de Divi Builder

El mòdul de trucades pot incloure text, imatges i botons.

Alguns dels punts destacats de la biblioteca de mòduls de contingut inclouen botons de trucada, temporitzadors de compte enrere, formularis d’inclusió de correu electrònic, mapes, taules de preus, testimonis, lliscadors de vídeo i molt més..

Mòdul de formulari Optin de Divi Builder

Podeu utilitzar el mòdul d’optinització de correu electrònic per crear el vostre butlletí.

Si activeu Divi Builder al vostre lloc, substituireu de forma instantània la funcionalitat d’infinitat d’altres complements comercials gratuïts i d’una sola vegada. Això no només ha de reduir la càrrega al vostre lloc web, sinó que també us podria estalviar diners.

Mòdul de taules de preus de Divi Builder

Un exemple del mòdul de preus de preus de Divi Builder.

La majoria dels mòduls tenen diverses variacions, de manera que no teniu enganxat a la configuració predeterminada i gairebé tots tenen un nombre impressionant de configuracions, de manera que podeu personalitzar-los perquè coincideixin amb el vostre lloc i visió..

Configuració del mòdul Testimonis de Divi Builder

Qualsevol mòdul que afegiu a la vostra pàgina es pot personalitzar d’alguna manera.

Si voleu un conjunt d’eines per a tots els propòsits per crear gairebé qualsevol tipus de lloc web, els mòduls de contingut de Divi Builder s’apropen el més a prop possible.

Eina de prova de Divi Builder A / B

Tenir aquesta molta llibertat creativa sobre el vostre lloc web de WordPress és fantàstic, però pot ser difícil saber quins impactes tindran les vostres personalitzacions en les accions dels vostres visitants. Tot i que podeu pensar que el vostre disseny personalitzat i el vostre color únic engendraran la vostra audiència i generaran més conversions, és possible que els vostres visitants no estiguin d’acord.

Constructors de Divi

Divi Leads us permet comparar diversos dissenys i mesurar l’eficàcia que tenen en contra dels vostres objectius.

Afortunadament, el complement Divi Builder inclou una funció molt útil que us permet provar els vostres dissenys per veure com són d’eficàcia amb el vostre públic. Utilitzant les eines de prova i optimització de conversions de Divi Leads A / B, podeu provar diferents variacions de contingut i disseny per veure quina produeix la millor taxa de conversió.

Amb la funció Divi Leads, podeu crear ràpidament diverses variants d’un element de la vostra pàgina, com ara un botó, un gràfic de bàner o una taula de preus i, després d’especificar un objectiu, vegeu quina resposta del vostre públic més positivament..

Divi Builder lidera les proves de divisió

Podeu crear ràpidament dues variants d’un botó i veure quina és la que més feu clic.

Per exemple, podeu crear dues variants diferents d’un botó a la vostra pàgina, que mostren text diferent. Divi Leads continua supervisant el rendiment dels botons en funció de l’objectiu escollit per veure, per exemple, el botó amb què es fa clic més sovint pels visitants. Quan s’han recollit prou dades per mostrar quina és la variant més efectiva, podeu finalitzar la prova i mostrar el botó amb la taxa de conversió d’objectiu més alta i desactivar les altres variants..

Divi lidera els resultats de les proves de divisió

Els resultats de la prova dividida de Divi Leads faciliten la visió del guanyador.

Els resultats proporcionats per la funció d’optimització de Divi Leads són detallats però fàcils d’entendre, deixant clar quina variant va obtenir els millors resultats.

Si intenteu assolir un objectiu concret, com ara generar vendes, fer clic en un enllaç concret o una taxa de rebot inferior, aquesta funció serà inestimable quan optimitzeu el vostre lloc..

Editor de rols de Divi

Divi Builder s’envia amb un editor de funcions que facilita el control de quins tipus d’usuaris poden accedir als diferents elements del creador. Si teniu coautors escrivint per al vostre bloc i no voleu que comencin a crear dissenys personalitzats per a les seves publicacions, apreciareu aquesta funció.

De forma alternativa, és possible que els vostres coautors puguin utilitzar determinats mòduls del creador, com ara capçaleres i imatges d’amplada completa, però no d’altres mòduls. De qualsevol forma, amb l’editor de funcions podeu controlar exactament qui pot fer què.

Editor de rols per a autors de Divi Builder

Podeu utilitzar els rols d’usuari de WordPress per defecte per controlar qui pot utilitzar quines parts de Divi Builder.

Si sou un dissenyador web i us preocupa que un client trenqui els dissenys personalitzats que heu creat amb Divi després de lliurar el seu lloc, l’editor de funcions us ajudarà a reduir les possibilitats que això passi.

Mòduls de l'editor de papers de Divi Builder

L’editor de funcions us ofereix un control detallat dels mòduls disponibles per als vostres usuaris.

La configuració de l’editor de funcions és altament granular, per la qual cosa no és un enfocament total o gens. Si seleccioneu un rol d’usuari de WordPress, com ara l’autor, podeu definir quins elements del complement poden utilitzar.

Una estratègia de sortida de tema divers

Si ja utilitzeu el tema Divi (que inclou la funcionalitat de Divi Builder), la bona notícia és que aquest complement us proporciona una manera senzilla de canviar temes sense haver de trencar tots els dissenys personalitzats i els dissenys de pàgines..

Si activeu el complement de Divi Builder al vostre lloc, però apartant-vos del tema Divi, ara teniu una estratègia de sortida per deixar el tema Divi enrere (no hi ha cap motiu per deixar d’utilitzar el tema Divi, però és agradable tenir opcions).

Val la pena assenyalar que totes les pàgines creades amb Divi Builder es trencaran si desactiveu el connector del vostre lloc. Tot i que cal esperar d’aquest tipus d’eines, val la pena esmentar, ja que el bloqueig de temes i complements és un problema seriós, i és una cosa que cal tenir en compte a l’hora de triar un nou producte..

Afortunadament, amb els plans de preus disponibles per a Divi Builder (als quals arribarem en breu, no haureu de preocupar-vos de tenir lligats a contractes costosos per mantenir el vostre lloc funcionant tal com hauria de ser).

Experiència d’usuari de l’editor visual de Divi Builder

En aquesta secció de la nostra revisió, repassem ràpidament el que és fer servir aquest complement per crear dissenys personalitzats i dissenys de pàgines per al vostre lloc web de WordPress.

Divi Builder i Gutenberg Editor

Cada vegada que creeu una publicació o una pàgina nova, teniu l’opció d’utilitzar l’Editor de WordPress predeterminat o Divi Builder.

Com que Divi Builder és molt diferent de l’editor de WordPress estàndard, és possible que els usuaris amb més experiència de WordPress puguin començar amb aquest creador de contingut visual front-end una mica difícil..

Per ajudar-vos a superar-ho, ara hi ha un recorregut detallat que podeu fer després de llançar Divi Builder per primera vegada, que us recorre les principals funcions del complement..

Divi Builder Welcome Tour

El tour de benvinguda ajuda els nous usuaris a començar amb Divi Builder.

Una vegada que heu fet el tour o heu optat per saltar-lo, se us ofereix l’opció de començar amb una pàgina en blanc, carregar un disseny predefinit o clonar una pàgina existent.

Comença amb Divi Builder

Teniu tres opcions principals per crear un disseny de pàgina amb Divi Builder.

Tant si voleu crear la pàgina des de zero com carregar una plantilla, com podeu veure a la captura de pantalla de sota, només esteu treballant a l’àrea de pàgina a WordPress, amb la capçalera, la barra lateral i altres àrees del tema escollit a la pantalla..

Plantilla temàtica per defecte de vint-vuit

Si el tema no té una plantilla d’amplada completa, limitarà la mida dels dissenys de les vostres pàgines.

Alguns temes de WordPress inclouen una plantilla de pantalla completa o de pantalla completa que permet amagar la capçalera, el peu de pàgina i les barres laterals a la pàgina en què treballeu, de manera que podeu crear pàgines a pantalla completa, com una pàgina d’inici o una pàgina de destinació..

Però si el vostre tema no ho és, com és el cas del darrer tema de WordPress Vint-divuit, podeu instal·lar un complement gratuït com ara Plantilles d’ample complet per afegir-los al vostre lloc..

Tema amb una plantilla d'amplada completa

Amb la plantilla adequada, podeu utilitzar Divi Builder per crear dissenys de pàgines d’amplada completa, sense incloure la capçalera i el peu de pàgina del vostre tema..

Tant si voleu crear un disseny d’ample complet com si no, el següent pas és inserir una fila a la vostra pàgina. Com que les files es poden dividir en diverses columnes, Divi Builder us ofereix una bona selecció de combinacions de columnes per triar.

Inseriu fila

Els dissenys de pàgines creats amb Divi Builder consisteixen en files, columnes i mòduls.

Un cop hàgiu inserit una fila, se us demanarà que introduïu un mòdul al vostre disseny. Com veurem més endavant en aquesta revisió, hi ha un nombre impressionant de mòduls per triar.

Inseriu el mòdul en el disseny

Divi Builder inclou una àmplia gamma de mòduls per als dissenys.

Després d’afegir un mòdul a la vostra pàgina, es mostra la configuració per a aquesta instància del mòdul. Un dels principals punts de venda de Divi Builder és que us permet controlar i funcionar les pàgines i els mòduls que contenen..

Configuració i controls del mòdul

Els canvis que feu a un mòdul es mostren a la pàgina immediatament.

Per ajudar-vos a estalviar temps, podeu cercar el tauler de configuració per trobar els controls exactes que esteu cercant, en lloc de fer clic a tots els tops i els menús desplegables. També podeu augmentar la mida del panell per mostrar més controls. A mesura que Divi Builder us ofereix una vista prèvia en directe de la pàgina mentre treballeu, els canvis que feu a la configuració s’apliquen de manera immediata al mòdul on esteu treballant.

Edició de text en línia de Divi Builder

Qualsevol canvi que feu, inclosa l’edició de text, s’aplica al disseny de la vostra pàgina en temps real.

Com que el següent pas del procés de disseny de pàgines es mostra immediatament a la interfície de Divi Builder, mai hi ha cap confusió sobre el que hauríeu de fer. En el moment en què hagueu seguit totes les indicacions i hagueu adoptat les accions oportunes, la vostra pàgina hauria de començar a prendre forma. Gràcies a això, alguna cosa que podria haver estat confús (aprendre una nova interfície) se sent molt senzill.

No vol dir que Divi Builder és una eina que podeu dominar a l’instant. De vegades, no s’esborra immediatament què fan alguns dels elements de la interfície d’usuari, com ara els que es mostren a la part inferior de la pantalla.

Consells sobre la interfície d’usuari de Divi Builder

La interfície de Divi Builder és única, de manera que es necessitarà temps per dominar-se.

Afortunadament, hi ha consells útils activats pel cursor i una eina de cerca que us ajudarà a trobar la configuració que busqueu. Tanmateix, probablement us trigarà una estona a saber exactament on buscar, o fins i tot què cal cercar quan intenteu completar una tasca específica.

Cerca de la interfície d’usuari

Funcions com ara l’eina de cerca us poden ajudar a trobar la configuració que busqueu o a enllaços a pàgines d’ajuda rellevants.

Dit això, ja que Divi Builder és una poderosa eina que realment pot permetre desbloquejar el disseny del vostre lloc web de WordPress, no hauria de ser massa sorprenent saber que passarà un temps per arribar plenament a aquesta nova manera de treball.

Dades destacades personals de Divi Builder

Tot i que hi ha moltes funcions que es poden trobar al connector Divi Builder, hi ha alguns aspectes d’aquesta eina que són els meus favorits personals..

Contingut d’amplada completa

El fet de poder mostrar imatges d’ample complet i altres tipus de contingut (que s’estenen més enllà de les vores del contenidor de la publicació) és una funció de disseny que he vist que tenia un gran efecte en alguns blocs coneguts.

Mòdul de capçalera d'ample complet

Divi Builder inclou una selecció de mòduls d’amplada completa per als dissenys de pàgines.

Ara, no és necessari canviar els temes ni començar a piratejar els fitxers de plantilles per poder afegir contingut ampli a les publicacions..

Mòduls d’amplada completa

Divi inclou diversos mòduls d’amplada completa que es poden afegir a les seccions d’amplada completa de la pàgina.

Simplement inseriu una secció d’amplada completa al creador i, a continuació, afegiu-hi un mòdul d’amplada completa i el contingut adequat, i heu acabat. Podeu incloure imatges, vídeos, text, capçaleres, menús i molt més.

Tanmateix, el funcionament d’aquest efecte dependrà del tema escollit. El fet de sortir del contenidor de la publicació no és fàcil i, amb alguns temes, no funciona tan bé com ho fa quan utilitzeu el tema Divi. Dit això, hauríeu de ser capaç de superar-ho afegint les vostres plantilles d’ample complet, ja sigui creant el vostre propi o instal·lant un complement adequat..

El gran nombre de configuracions i opcions

Gairebé tots els mòduls que podeu afegir als vostres dissenys es poden configurar completament per satisfer les vostres necessitats. Cada mòdul té infinitat de configuracions que governen el seu aspecte i el seu funcionament, que us proporcionen un gran control sobre l’aspecte del vostre lloc web, des del disseny global, fins a publicacions i pàgines individuals..

Efectes d’animació del mòdul

La configuració us permet personalitzar gairebé tots els aspectes de la vostra pàgina, inclosos els efectes d’animació als mòduls.

Si no n’hi ha prou, també podeu afegir el vostre CSS a qualsevol mòdul per personalitzar-lo de manera real per satisfer les vostres necessitats. Tanmateix, si no necessiteu aquest nivell de control i només voleu fer la feina el més ràpidament possible, Divi Builder no us quedarà a la vostra manera. En la majoria dels casos, simplement utilitzar la configuració regular proporciona grans resultats.

Fàcil duplicació d’elements

A més de poder guardar els dissenys per a la seva reutilització en qualsevol altre lloc mitjançant el tema Divi o el complement Divi Builder, també podeu duplicar els elements que heu creat per als dissenys. Simplement, feu clic a la icona de clon, podeu fer una còpia d’aquest element que podreu modificar, estalviant temps i esforç.

Realment funciona amb qualsevol tema de WordPress

Potser podreu trobar un tema de WordPress que no agradi al Builder de Divi, però sembla que la majoria dels temes principals ben codificats funcionaran al feliç al seu costat..

L’única àrea on el constructor Divi no funcionava com s’esperava quan s’utilitzava amb un tema de tercers (com ara el tema predeterminat vigent vintet de nou), va ser quan es treballava amb mòduls i dissenys a pantalla completa o completa.

No hi ha exemple de plantilla d'amplada completa

Els dissenys no podran omplir la finestra del navegador si el tema no té una plantilla d’amplada completa.

Com s’ha esmentat anteriorment, tret que el tema inclogui una plantilla d’amplada completa que amaga les àrees de capçalera, peu de pàgina i barra lateral, no podreu crear dissenys de pàgina que omplin tota la finestra del navegador, cosa que potser voldreu fer en dissenyar una pàgina principal o pàgina de destinació amb Divi Builder.

Pàgina inicial amb plantilla d'amplada completa

Un cop heu afegit una plantilla d’amplada completa al vostre lloc, els dissenys poden omplir la finestra del navegador.

Tanmateix, si el vostre tema no arriba amb una plantilla d’amplada completa, podeu obtenir aquesta solució creant una plantilla o instal·lant un complement que en afegirà un lloc al vostre lloc..

Per a qui és el connector de Divi Builder?

Gràcies a les actualitzacions i a les millores periòdiques, és just dir que Divi Builder ara hauria d’apel·lar tant a aquells que creen nous dissenys de pàgines personalitzades per als seus llocs web de WordPress com a dissenyadors web amb més experiència.

Hi ha una mica de corba d’aprenentatge quan s’utilitza Divi Builder per primera vegada, principalment a causa de la innovadora i original interfície d’usuari i les gairebé il·limitades possibilitats creatives que ofereix. Tanmateix, amb una mica de perseverança, assaig i error, la majoria de la gent ha de ser capaç d’obtenir bons resultats d’aquest creador de pàgines, especialment quan s’utilitzen les disposicions preconstruïdes com a punt de partida. També hi ha molts vídeos tutorials i guies en línia publicats al lloc web Temes elegants.

Una eina per a dissenyadors web

No obstant això, com que Divi Builder pot ajudar realment a estalviar temps i esforç en la creació de dissenys de pàgines personalitzades, els dissenyadors web experimentats haurien de trobar-hi valor. El fet de poder crear dissenys i elements personalitzables reutilitzables, clonar ràpidament pàgines i provar dissenys mitjançant la funció Divi Leads fa que Divi Builder sigui una eina molt útil per tenir a la vostra disposició. Els dissenyadors web també apreciaran l’editor de funcions a l’hora de lliurar llocs als seus clients.

Divi Builder Plugin vs Tema WordPress Divi

Per a aquells que inicien un nou lloc web de WordPress i encara no hagin triat un tema, recomanaria anar amb el tema de Divi, ja que accediu a totes les funcions excel·lents del complement Divi Builder sense haver de preocupar-vos de cap potencial. problemes de compatibilitat del tema.

Si ja utilitzeu el tema de Divi, no trobareu cap funció nova al connector Divi Builder. Tanmateix, si sou un usuari del tema Divi i esteu pensant a canviar temes, Divi Builder us ha d’ajudar a migrar a un altre tema sense perdre l’accés a cap disseny o mòduls de contingut personalitzats que pugueu utilitzar..

Opcions de preus de Divi Builder

Per accedir al connector de Divi Builder, heu d’afegir-vos al club Elegant Themes. Això no és gens dolent, ja que hi ha molts avantatges i els preus comencen a partir dels 89 dòlars anuals. A més del connector de Divi Builder, també tindreu accés a cinc altres complements, incloent-hi una potent eina de generació de formularis de forma optativa per correu electrònic Bloom i un complet complement de compartició de xarxes socials Monarch.

No només això, sinó que els vostres 89 dòlars també inclouen l’accés a tots els 87 temes (inclosos Divi), així com a qualsevol altre publicat per Elegants Temes durant el vostre període de membre. Tot i així, per ser sincer, només seran d’interès els temes Divi i Extra, ja que les altres opcions són més antigues.

Tema de WordPress addicional

Divi Builder inclou 87 temes de WordPress, inclosos els de Extra.

Si no sou fan els plans de subscripció anuals, podeu registrar-vos al pla d’Accés a tota la vida i pagar una quota única de 249 dòlars per accedir a tots els temes i complements, així com a les seves actualitzacions, per a tota la vida..

Els dissenyadors web, els desenvolupadors i els propietaris d’agències poden utilitzar els complements i temes Elegants Temes en qualsevol nombre de llocs, totalment suportats, sense haver de comprar llicències addicionals.

Podeu veure els detalls complets dels plans de preus de Temes Elegants aquí.

Divi Builder Review Pensions finals

Com podeu dir, probablement, estic molt impressionat amb el connector Divi Builder. He estat utilitzant el connector des de fa un temps, així que estic força familiaritzat amb ell i amb la forma de millorar des del seu llançament.

Com que es van afegir noves funcions, com l’editor visual front-end, es van afegir mòduls addicionals i més dissenys, Divi Builder és una eina de creador de pàgines de WordPress encara més atractiva que abans..

Divi Builder és una eina realment flexible que es pot utilitzar per crear qualsevol tipus de lloc web amb WordPress, amb multitud de dissenys de pàgines editables d’alta qualitat i més de 30 mòduls de contingut que es poden afegir a les teves publicacions i pàgines..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me