Nou millors plugins de Google Maps per a WordPress (2020)

Ofertes de WordPress


Google Maps, un dels productes emblemàtics de Google, és de molt el servei de mapes en línia més popular.

Iniciat el 2005, el servei s’ha integrat des de llocs web, aplicacions i altres. Això va ser possible per l’API de Google Maps, que permet que productes i serveis de tercers incrustin Google Maps.

WordPress té un gran suport per a Google Maps i hi ha molts plugins de WordPress al mercat que us ajuden a integrar-lo a la vostra pàgina de contacte, a la pàgina, a la barra lateral o a qualsevol altre lloc que vulgueu triar. Molts temes de WordPress també tenen integrada la funcionalitat de Google Maps.

En aquest article, compartiré les millors solucions de complements de Google Maps disponibles per a WordPress.

Adquisició d’una clau d’API de Google Maps

Des del 2016, Google ha exigit que els propietaris de llocs web facin sol·licituds mitjançant una clau d’API de Google Maps. La majoria de plugins WordPress de Google Maps requereixen que introduïu aquesta clau d’API per integrar mapes al vostre lloc web. Tot i això, hi ha algunes solucions que gestionen aquest aspecte per a vostè.

Quan es va fer aquest canvi, Google oferia fins a 25.000 càrregues gratuïtes de mapes cada mes. Ara, en canvi, ofereix un valor de crèdit de 200 dòlars. Consulteu la fitxa de preus de Google per conèixer millor què us resultarà.

Crèdit Google Maps

El crèdit mensual de 200 dòlars hauria de ser suficient per a la majoria de llocs web de petita a mitjana. Tanmateix, els que tinguin llocs web de gran trànsit poden haver de pagar càrregues addicionals de mapa.

Per adquirir una clau d’API, cal que us registreu a la plataforma Google Cloud (GCP). Només calen uns minuts per registrar-se i recuperar la clau.

Activa la plataforma Google Maps

Se us demanarà si voleu mapes, rutes i llocs. La meva recomanació és seleccionar les tres per tal que tota la funcionalitat de Google Maps estigui disponible per al vostre lloc web.

Després d’uns quants passos més, se us proporcionarà la clau d’API que necessiteu per utilitzar Google Maps al vostre lloc web.

Clau API de Google Maps

Consulteu la pàgina de la plataforma Google Maps per crear una clau d’API de Google Maps per al vostre lloc web i obtenir més informació sobre el seu funcionament.

1. WP Google Maps (GRATU /T / 9,99 $ més)

WP Google Maps és una de les solucions més populars de Google Maps per a WordPress i s’utilitza activament en més de 400.000 llocs web.

El procés de creació de mapes nous amb el complement és fantàstic. Podeu afegir marcadors, línies, polígons i altres formes al vostre mapa. Hi ha deu temes disponibles i podeu habilitar capes de trànsit, capes de bicicletes, indicacions i el nivell màxim de zoom.

Un cop hàgiu creat el mapa, es pot inserir al vostre lloc web mitjançant un codi curt.

Crea el teu mapa

A l’àrea de configuració principal, podeu habilitar i desactivar controls de mapes com ara zoom, vista de carrer i si es pot fer servir un ratolí. Hi ha moltes opcions que us ajuden a definir com també es manegen els marcadors.

Si no heu introduït la vostra clau d’API de Google Maps després de l’activació, ho podeu fer a la pestanya avançada, que us garantirà que el connector pugui recuperar mapes. L’àrea de configuració avançada també permet afegir CSS personalitzats i JavaScript personalitzats.

Configuració WP de Google Maps

Hi ha tres addons premium disponibles per a Google Maps de WP.

A 9,99 dòlars, l’afegit per als marcadors generats pels visitants és el més barat. Com el seu nom indica, permet als visitants del lloc web afegir els seus propis marcadors als mapes.

El complement Gold té un cost de 29,99 dòlars per obtenir una llicència de tres llocs web i afegeix un grup de marcadors i un seguiment d’ubicacions en temps real.

El complement més complet és el complement addicional Pro, que afegeix camps personalitzats, una interfície d’usuari millorada, fonts de dades personalitzades, programació, filtratge de marcatge millorat, millora de rendiment, integració de mappity i punts de direcció..

El preu per l’addició Pro comença a 39,99 dòlars per una llicència de tres llocs web.

WP Google Maps Capa de trànsit

Només es triguen uns minuts en adonar-se de què és tan popular la WP Google Maps. La versió bàsica és gratuïta per descarregar, fàcil d’utilitzar i té centenars de funcions.

Us recomano provar-ho.

2. Complement del Localitzador de Google Maps per a WordPress (27 $)

El complement del Localitzador de Google Maps per a WordPress és una solució de mapes molt personalitzable que permet als visitants enviar fitxes i marcadors a la part frontal del vostre lloc web..

Els llistats poden tenir vídeos adjunts i es poden classificar mitjançant un sistema de qualificació d’estrelles. Hi ha algunes funcions interessants del mapa, com ara la possibilitat de dibuixar al mapa, fer cerques en un radi específic i mostrar geolocalització automàticament..

Un exemple de Localitzador de Google Maps

Hi ha una dotzena de tipus de mapes i una dotzena d’estils de mapes disponibles, cosa que us ofereix molta flexibilitat pel que fa als tipus de mapes que creeu.

Per exemple, hi ha un mapa a pantalla completa, un mapa que mostra camps de contingut personalitzats, un mapa alimentat per AJAX, un mapa de clústers i un mapa d’indicacions..

Mapa d'esdeveniments

L’àrea de configuració permet introduir la vostra clau d’API de Google Maps i habilitar i desactivar les funcions clau per a llistats, marcadors, cerques i notificacions per correu electrònic..

També es pot ajustar l’esquema de colors dels enllaços, botons i menús.

Configuració del localitzador de Google Maps

El complement del Localitzador de Google Maps per a WordPress està disponible per CodeCanyon a 27 dòlars. És una solució versàtil amb gran disseny de mapes i suport per a fitxers adjunts. També és útil la manera com us permet integrar fitxes i marcadors en mapes.

3. Shortcode simple de Google Maps (GRATUIT)

Aquells que busqueu una solució més senzilla han de consultar el codi de Google Maps simple.

Com que probablement heu recollit del nom, aquest complement us permet inserir mapes al vostre lloc web mitjançant un codi curt: tot el que heu de fer és definir l’adreça del mapa i la vostra clau d’API de Google Maps. Aleshores, el mapa es guardarà en memòria cau durant tres mesos mitjançant l’API de Transients de WordPress.

Breu codi senzill de Google Maps

No hi ha cap pàgina de configuració disponible per ajudar-vos a modificar els mapes, però podeu canviar les coses una mica mitjançant atributs.

Hi ha atributs per canviar l’amplada i l’alçada del mapa, desactivar el desplaçament de la roda del ratolí i desactivar els controls del mapa.

Exemple de codi senzill de Google Maps

Si no necessiteu les campanes i els xiulets que ofereixen altres solucions de Google Maps, el codi breu simple de Google Maps és el que us convé..

4. Marcador de mapes (GRATU /T / 39 € més)

Maps Marker és un complement de mapes de WordPress que funciona amb Google Maps, Open Street Map, Bing, Mapbox i mapes WMTS personalitzats. Els desenvolupadors encara es refereixen al connector com a Full de marcatge de mapes a WordPress.org, però el comercialitzen com a marcador de mapes a qualsevol altre lloc.

El complement us permet afegir marcadors per a ubicacions i, a continuació, organitzar aquests marcadors mitjançant capes. Quan afegiu un marcador nou, també podeu definir la mida del mapa i el nivell del zoom, mentre que canvia de l’editor simplificat a l’editor avançat carrega una gran col·lecció d’icones per seleccionar.

Els mapes completats es poden inserir a les publicacions i a les pàgines mitjançant dreceres.

Afegeix un marcador nou

També hi ha una pàgina d’importació i exportació de marcadors i capes, que és útil per fer una còpia de seguretat de mapes i transferir-los a altres llocs web.

Una pàgina d’eines dedicades us permet fer una còpia de seguretat de la configuració i definir el mapa predeterminat que s’utilitza, juntament amb la configuració del mapa per defecte i molt més.

Hi ha més opcions a la pàgina de configuració principal, on teniu el control sobre els valors del mapa predeterminats, la configuració de la ubicació, el mapa base predeterminat (per exemple, Obrir mapa de mapes o Google Maps), superposicions, capes i altres paràmetres avançats..

Configuració del marcador de mapes

Maps Marker Pro està disponible des de 39 € per una sola llicència, amb un any de suport i actualitzacions. L’actualització desbloqueja totes les funcions professionals que estan restringides a la versió gratuïta, inclosa la realitat augmentada, el rendiment de Google Maps millorat, l’agrupament de marcadors, el filtratge de mapes, les pistes GPX, pistes d’elevacions i molt més.

Exemple de marcador de mapes

Quan tingueu un coneixement de com interactuen els marcadors i les capes amb els mapes, podreu apreciar com de potent és el marcador de mapes. El complement té centenars de paràmetres per ajudar-vos a personalitzar mapes, i la majoria de les funcions principals estan disponibles en versió gratuïta.

5. Widget de Google Maps (GRATU /T / 18,99 $ més)

Google Maps Widget és una solució de Google Maps de càrrega ràpida que us ajuda a integrar mapes en àrees de widget com ara la capçalera del lloc web, el peu de pàgina o la barra lateral. Disposa de més de 100.000 instal·lacions actives a WordPress.org.

Cada mapa està configurat dins del giny del mapa i podeu ajustar el tipus de mapa, el nivell de zoom i l’aspecte del pin, i fins i tot enllaçar el mapa a un URL específic (per exemple, la pàgina de contacte del vostre lloc web). Quan un usuari fa clic al mapa en miniatura, es pot portar a un mapa interactiu més gran que utilitza una caixa de llum per a una millor presentació.

Configuració del widget de Google Maps

Els desenvolupadors tenen en compte que la miniatura de Google Maps Widget utilitza l’API de Google Maps Static Maps per emmagatzemar mapes i que els seus mapes es carreguen en una sola sol·licitud en lloc de les 20 sol·licituds més que necessiten altres solucions. Aparentment, això pot reduir la mida total de la pàgina en 2 MB en alguns casos.

Les tècniques que utilitzen per carregar mapes estan més enllà de la meva experiència tècnica, però puc dir amb convicció que Google Maps Widget carrega mapes significativament més ràpidament que altres solucions de Google Maps, que és, sens dubte, una de les millors característiques del complement..

Giny Google Maps

A la versió gratuïta de Google Maps Widget, tot el que podeu fer a la pàgina de configuració del complement és afegir la vostra clau API de Google Maps. La configuració i les opcions avançades d’importar pins i ginys no estan disponibles tret que actualitzeu a la versió professional.

Google Maps Widget Pro compta des de només 18,99 dòlars l’any i, a més de les funcions esmentades anteriorment, l’actualització permet inserir mapes en publicacions, pàgines i altres tipus de publicacions personalitzades mitjançant un codi curt..

En total, Google Maps Widget Pro afegeix més de 50 funcions, com ara pells, diversos suports de pins de mapa, agrupació de pins de mapes i integració de Google Analytics.

Exemple de widget de Google Maps

Si busqueu una solució ràpida de Google Maps que s’integra amb el disseny del vostre lloc web, Google Maps Widget és el vostre complement.

La versió gratuïta hauria de ser suficient per a la majoria dels usuaris, ja que us dóna un control complet sobre cada mapa. Tot i això, hi ha funcions suficients a Google Maps Widget Pro per justificar l’actualització.

6. Hero Maps Premium (20 $)

Hero Maps Premium és una magnífica solució de Google Maps que us permet mostrar mapes sensibles a pantalla completa o amb una amplada fixa.

Tres paquets d’icones us permeten afegir marcadors d’aspecte professional als vostres mapes i hi ha una opció per penjar les vostres icones. Tot el que heu de fer per afegir un marcador és arrossegar i deixar anar una icona al mapa.

També es poden classificar els marcadors per permetre als visitants filtrar els resultats. Per exemple, podeu tenir categories per a hotels, botigues, cafeteries i aparcament.

Afegeix un marcador a Hero Maps Premium

Hi ha disponibles diversos esquemes de colors i també podeu dibuixar formes als mapes. Tots els mapes que creeu també es poden exportar.

El que distingeix Hero Maps Premium a altres solucions és el seu disseny. Tota l’experiència d’utilitzar un mapa és excel·lent, des dels marcadors animats fins als controls de zoom de fluids. Els filtres també milloren molt l’experiència de l’usuari.

Exemple de Premium Maps Hero

Hero Map Premium està disponible per CodeCanyon per només 20 dòlars. Us recomano que doneu una ullada a la demostració per obtenir una estimació completa de l’estil dels seus mapes.

7. WP Google Map Plugin (GRATUIT / 59 $)

El WP Google Map Plugin, que no s’ha de confondre amb WP Google Maps (número u de la nostra llista), és una solució de mapes versàtil que admet marcadors, diversos tipus de mapes i diverses ubicacions. Actualment està activa en més de 100.000 llocs web de WordPress.

Quan afegiu una ubicació nova, podeu definir què passa quan un usuari fa clic al mapa i també podeu assignar marcadors a un grup. Amb els mapes, podeu definir l’alçada i l’amplada del mapa, el nivell de zoom i el tipus de mapa que s’utilitzarà i assignar qualsevol ubicació que hàgiu creat prèviament..

La vostra clau d’API de Google Maps s’ha d’introduir a la pàgina de configuració principal.

Afegiu la ubicació al connector WP de Google Map

La versió premium de WP Google Map s’anomena “Advanced Google Maps Plugin per a WordPress”, no WP Google Map Pro. Al detall a 59 dòlars, és el connector de WordPress Google Maps més venut a CodeCanyon.

L’actualització a la versió premium desbloqueja tipus de publicacions personalitzades, pells de mapa, indicacions, agrupament de marcadors i la possibilitat d’importar i exportar marcadors. També podeu mostrar publicacions del bloc en mapes.

També afegeix suport per a Camps personalitzats avançats, filtres, superposicions HTML i dibuix amb formes.

Un exemple de connector de mapes de WP de Google

A WP Google Map Plugin li agrada molt. Gestiona diverses ubicacions i diversos mapes i té una gran documentació dins de l’administrador.

Us recomano provar-ho.

8. Localitzador de botigues (Google Maps) per a WordPress (25 $)

Els propietaris de botigues en línia han de consultar el Localitzador de botigues (Google Maps) per a WordPress. El connector es pot utilitzar per crear mapes que mostrin botigues properes a la ubicació d’un usuari.

Disposa de tres estils de plantilla diferents i permet que es mostrin ubicacions mitjançant un estil de llista o acordió, mentre que també es troben marcadors i agrupadors de marcador. Totes aquestes funcions us ofereixen una certa flexibilitat en l’aspecte del vostre mapa.

Exemples del mapa de localitzadors de botigues Agile

Totes les botigues es poden classificar i podeu mostrar una casella d’elements per a cada botiga. Una llista de botigues es pot importar mitjançant un fitxer de full de càlcul XLS, i fins i tot podeu afegir un logotip o imatge a la casella d’elements per tal de destacar la botiga..

Mapa de localitzador de botigues Agile

Els compradors ofereixen una sèrie de funcions per ajudar-los a trobar la botiga que buscaven.

Poden introduir una ubicació al mapa o optar per seleccionar-ne automàticament la ubicació mitjançant la funcionalitat de geolocalització proporcionada pels navegadors.

Sota el mapa principal hi ha un gran tauler de control que permet als compradors canviar la aparença del mapa i el que es mostra. El mapa pot canviar dràsticament quan es modifiquen opcions com la plantilla i el mapa predeterminat.

Opcions avançades de Localitzador de botigues Agile

Localitzador de botigues (Google Maps) Per a WordPress rebaixa a 25 dòlars a CodeCanyon.

Amb totes les funcions i la configuració orientades a la llista de botigues, el Localitzador de botigues no és per a tothom. Tanmateix, aquells que facin servir botigues en línia i directoris comercials apreciaran el que ofereix el connector.

9. Google Maps de 10Web (GRATU /T / 30 $ més)

10Web Google Maps és un excel·lent complement de Google Maps de WordPress que permet inserir mapes al contingut mitjançant codis drecers o integrar mapes en el disseny del vostre lloc web mitjançant PHP..

La pàgina principal de creació del mapa us permet afegir marcadors, així com formes com polígons i polilínies. El procés d’afegir formes és senzill: només cal desplaçar-se fins a la posició del mapa on voleu iniciar la forma i feu clic amb el botó dret del ratolí. A continuació, repeteix el procés per als altres punts de la forma.

Afegir un mapa a Google Maps de 10Web

Hi ha disponibles vuit pestanyes de configuració per a cada mapa que creeu i podeu canviar el tipus de mapa, el nivell de zoom, els controls, les capes i més.

Hi ha fins i tot una opció per habilitar la funcionalitat del localitzador d’emmagatzematge al vostre mapa. Algunes funcions, com ara indicacions i llistats de marcadors, no estan disponibles a la versió gratuïta, però la majoria de funcions i configuracions principals estan disponibles.

Configuració de Google Maps de 10Web

Google Maps Pro 10Web afegeix el suport per dibuixar cercles i rectangles i afegeix la possibilitat d’importar i exportar mapes.

Altres funcions que actualitzen desbloquejos inclouen pells de mapa personalitzables, indicacions i filtres de categories de marcador.

La versió professional només rebrà 30 dòlars, però altres plans estan disponibles amb períodes de suport més llargs i suport per a dominis addicionals.

Un mapa creat amb Google Maps de 10Web

Amb el suport per a capes, formes, retoladors i altres funcions útils, és fàcil veure per què la versió gratuïta de Google Maps de 10Web ha estat tan popular entre els usuaris de WordPress.

Mencions d’honor

Hi ha moltes solucions de Google Maps disponibles per als usuaris de WordPress, i l’estàndard generalment és molt bo.

Durant la meva recerca sobre aquest article, vaig provar molts plugins de WordPress que només faltaven el tall.

Si busqueu una solució senzilla, Google Maps molt simple és una bona alternativa al codi de shortcode senzill de Google Maps, ja que també es pot utilitzar per afegir mapes ràpidament mitjançant codis drecers. Una altra solució bàsica per comprovar-ho és la solució de mapes amigable de Gutenberg Google Maps Gutenberg Block i el fàcil d’utilitzar Google Map senzill..

Google Maps Gutenberg Block

Google Maps Bank i CP Google Maps són solucions de mapa fantàstiques, però la majoria de les opcions estan restringides a la versió professional. Si bé les versions professionals són relativament barates, hi ha alternatives millors per a aquells que estiguin disposats a gastar diners.

La solució de Google Maps de Supsystic, Google Maps Easy (39 dòlars per a la versió professional i el complement d’alternatives de Google Maps, Ultimate Maps de Supsystic (també 39 dòlars per a la versió professional), s’estableixen molt millor en aquest sentit. Ambdós plugins de WordPress us permeten accedir a centenars. d’opcions en la versió gratuïta, i inclouen moltes funcions que els altres desenvolupadors cobren. Sens dubte val la pena mirar-les.

Altres complements gratuïts de Google Maps per fer-ho a la sortida són Intergeo Maps, Google Maps CP, WP Google Map, Novo-Map i Flexible Map.

Google Maps Fàcil

Finalment, tenim les solucions premium de Google Maps disponibles a CodeCanyon. Ja hem analitzat alguns exemples, inclòs el complement Localizador de Google Maps per a WordPress, Hero Maps Premium i Localitzador de botigues (Google Maps) per a WordPress. Tanmateix, també hi ha altres bones opcions a CodeCanyon.

En particular, Google Maps PRO de 5 segons (20 dòlars) i Google Maps (20 dòlars) em destaquen per la quantitat de funcions i opcions que s’ofereixen, així com pels dissenys de mapes professionals..

5 segons Google Maps PRO

Assegureu-vos de consultar també Google Maps avançats de WP (30 $), Google Maps avançats (13 $) i Google Maps dissenyats amb estil receptiu (16 $).

Pensaments finals

No he trobat que un complement de WordPress de Google Maps en concret fos “el millor”, de manera que es basa en quin és el vostre pressupost i quines són les vostres necessitats, ja que la majoria de solucions ofereixen algunes funcions que no es troben en cap altre lloc..

Per tant, hauríeu de provar tantes solucions com pugueu veure quina s’adapta a vosaltres i al vostre lloc web.

Amb més de 400.000 instal·lacions actives, WP Google Maps és un bon punt de partida per veure què és possible amb Google Maps. Tanmateix, si no busqueu funcions avançades, haureu de donar solucions bàsiques, com ara el codi simple Google Maps Shortcode i el Google Maps Widget..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map