Millors complements de WordPress per crear gràfics i gràfics dinàmics

Ofertes de WordPress


Si voleu afegir més credibilitat a les vostres publicacions, més dades pugueu proporcionar, millor.

Tot i això, això planteja el problema de la millor forma de presentar aquestes dades. Llistar sense fi les vostres xifres i estadístiques, els usuaris poden comprendre el vostre missatge i, per descomptat, és avorrit. La majoria de la gent troba fàcilment digerida dades quan es presenten en un format visual, com ara gràfics i gràfics.

Malgrat l’increment que aporta a la vostra autoritat i credibilitat, afegir dades visuals a les teves publicacions, gràfics i gràfics és una cosa que la majoria de administradors web obliden. Quan veieu un gràfic, normalment sol ser una imatge que s’ha inserit en lloc d’una dinàmica.

Ara, si utilitzeu una imatge, us donarà tot el missatge i està bé si mai teniu previst actualitzar les vostres dades. Tanmateix, si els números poden canviar o si voleu afegir les darreres xifres i quan es facin disponibles, aquesta tàctica simplement no funcionarà. Per això, haureu de crear un gràfic dinàmic.

Afortunadament, hi ha diversos fantàstics plugins disponibles per simplificar el procés de creació de gràfics i gràfics dinàmics. Si busqueu una manera d’impulsar les vendes incloent algunes dades per fer una còpia de seguretat de la vostra llista, reviseu-les.

1. Gràfics de WordPress – GRATU .T

WordPress Charts és una solució gràfica fàcil d’utilitzar que es pot descarregar gratuïtament. Utilitza Chart.js i HTML5 per crear gràfics animats.

S’ofereixen sis gràfics: gràfic de tarteres, gràfic de donuts, gràfic de zones polars, gràfic de barres, gràfic de línies i gràfics de radar i els podeu inserir al vostre lloc web mitjançant dreceres o a través d’un widget.

Trobareu l’àrea de dreceres al menú de suports a l’àrea d’administració de WordPress. Es proporciona un exemple de codi curt per a cada tipus de gràfic i a sota hi ha una llista de desenes d’atributs de codi curt que es poden utilitzar per crear els vostres gràfics..

Dreceres de gràfics de gràfics de WordPress

Els gràfics semblen fantàstics: es carreguen ràpidament i s’animen quan es carreguen per primera vegada i fan que la vostra pàgina sembli molt professional.

Per canviar qualsevol aspecte del gràfic, només cal que modifiqueu els valors i els atributs del codi curt.

Gràfics de WordPress Gràfic d'àrea polar

Si busqueu una solució gràfica senzilla, els gràfics de WordPress són una bona opció, ja que permet afegir gràfics bàsics..

Els que busqueu afegir gràfics més complexos poden trobar el sistema de dreceres i la manca d’opcions una mica frustrants, per la qual cosa us recomano buscar una solució més avançada.

Descàrrega / lloc web oficial

2. Visualitzador: GRATU /T / 57 £ més

Visualizer és una solució versàtil de gràfics i taules de ThemeIsle.

A la versió gratuïta, podeu crear taules, gràfics de taules, gràfics de línia, gràfics d’àrea, gràfics geogràfics, gràfics de barres, gràfics de columnes i gràfics de dispersió.

Si feu servir l’editor clàssic de WordPress, veureu un botó per a Visualitzador a la barra d’eines; quan s’utilitzi Gutenberg, Visualizer estarà disponible al menú del bloc principal. Assegureu-vos que el mode “Visual Editor” està seleccionat a les dues configuracions per veure el botó Visualitzador.

Visualitzador

Malauradament, quan s’utilitzava Gutenberg no vaig poder crear un gràfic nou. Vaig haver de canviar a l’editor clàssic per veure els gràfics disponibles.

Bizarrement, podeu inserir gràfics que vau crear anteriorment quan s’activa Gutenberg; no en podeu crear de nous.

Gutenberg a Visualitzador

En canviar a l’editor clàssic, podeu veure totes les opcions del gràfic, incloses les opcions gràfiques premium que no estan disponibles a la versió gratuïta.

Opcions del gràfic de visualitzador

Es poden carregar dades de la taula o del gràfic des d’un fitxer CSV. Podeu pujar-ho directament o importar-lo des d’un URL.

Visualitzador de columnes

Una versió premium de Visualizer està disponible a partir de 57 £ per any. Afegeix quatre tipus de gràfics més: Gauge, candelera, línia de temps i combinació.

Una de les millors característiques de la versió premium és la possibilitat de crear gràfics a partir de publicacions, pàgines i altres tipus de publicacions personalitzades. Hi ha opcions addicionals disponibles també per a gràfics, i afegeix funcionalitat per crear gràfics privats i per als usuaris per editar gràfics.

Si bé la versió premium de Visualizer afegeix moltes opcions útils, sospito que la majoria d’usuaris de WordPress estaran contents amb les funcions disponibles a la versió gratuïta.

Descàrrega / lloc web oficial

3. Gràfics fàcils – GRATU FREET

Easy Charts és una solució de gràfics gratuïta desenvolupada mitjançant la biblioteca Javascript uvCharts.

Hi ha disponibles un total de 12 tipus de gràfics: gràfic de barres, gràfic de barres apilat, gràfic de barres de pas, gràfic de barres per cent, gràfic d’àrees, gràfic d’àrees apilat, gràfic d’àrea de percentatge, gràfic de taulers, gràfic de taules, gràfic de donuts, gràfic de zones polars i cascada gràfic.

Els gràfics s’afegeixen com a tipus de publicació personalitzada i afegiu dades a través d’una taula personalitzable que us permet canviar figures fàcilment. Podeu afegir columnes i files amb un clic.

Es mostra un codi curt per al vostre gràfic. Si ho preferiu, però, podeu inserir gràfics mitjançant el botó Fàcil gràfics de la pàgina de l’editor i simplement seleccionar el que voleu inserir.

Afegir dades en gràfics fàcils

Mentre deseu les dades, podreu veure una vista prèvia del vostre gràfic.

Si canvieu el tipus de gràfic a l’àrea de configuració i torneu a guardar el gràfic, podreu veure com es mostren les vostres dades en els 12 tipus de gràfics.

Vista prèvia del gràfic

El nombre d’opcions de personalització disponibles als gràfics fàcils és increïble. Es pot modificar tots els aspectes del gràfic, ja sigui amb estil, marges, etiquetes, tipografia o subtítols.

Configuració del gràfic

No hi ha àrea de configuració general disponible per a gràfics fàcils, però hi ha una pàgina d’informació que detalla funcions com ara la possibilitat que els usuaris puguin descarregar gràfics com a imatges.

Easy Chart és una opció excel·lent amb una gran quantitat d’opcions, 12 tipus de gràfics i diversos esquemes de colors pre-confeccionats.

Descàrrega / lloc web oficial

4. Gràfics de WordPress & Gràfics: GRATU –T

Desenvolupat mitjançant HTML5, el marc Javascript de Vue.js i Chart.js, gràfics de WordPress & Charts és una solució senzilla que admet vuit tipus de gràfics.

Els tipus de gràfics disponibles són gràfics a taula, full de donuts, gràfics polars, gràfics de barres, gràfics lineals, gràfics de radar, gràfics de bombolles i gràfics de dispersió.

Si l’editor clàssic està activat, veureu un botó per a “Inserir gràfic” a la barra d’eines de l’editor. Malauradament, quan Gutenberg està actiu, no hi ha cap bloc disponible per als gràfics de WordPress & Gràfics. Aquest és, òbviament, un problema que cal resoldre, ja que Gutenberg està actiu de manera predeterminada a WordPress ara.

Botó de gràfics i gràfics de WordPress

Quan feu clic al botó “Insereix gràfic”, sereu convidats a afegir un gràfic. A continuació, podeu seleccionar el tipus de gràfic que vulgueu utilitzar.

Selecció d'un gràfic

M’encanta com el complement us permet afegir dades a un gràfic. Sempre que afegiu dades, definiu etiquetes o canvieu els colors, les modificacions s’actualitzen immediatament a la vista prèvia del gràfic a la part dreta. En aquest sentit, funciona de forma similar al personalitzador de WordPress.

En acabar, el gràfic s’inserirà a la vostra àrea de contingut mitjançant un codi curt. Podeu tornar enrere i editar els vostres gràfics en qualsevol moment fent clic de nou al botó “Insereix gràfic”. Es mostrarà una llista dels gràfics creats.

Gràfic polar

Gràfics de WordPress & Els gràfics són una bona alternativa als gràfics de WordPress. És un complement bàsic que no permet canviar el tipus de gràfics que heu creat, ni permet penjar dades a fitxers CSV.

Malgrat aquestes limitacions, és fàcil recomanar gràfics de WordPress & Gràfics per a tots aquells que només busquen afegir gràfics i gràfics senzills al contingut. Tant de bo aportin suport per a Gutenberg en el futur.

Descàrrega / lloc web oficial

5. Gràfics responsius – 16 dòlars

Responsive Charts és una solució de gràfics assequibles que us permet crear set tipus de gràfics animats.

Tots els gràfics es creen mitjançant Charts.js. Els set tipus de gràfics són gràfics de gràfics, gràfics de donuts, gràfics de barres, gràfics de línia, gràfics polars, gràfics de radar i barres de progrés de traça.

Els gràfics es poden inserir al contingut mitjançant codis drecers o directament a les plantilles de pàgines mitjançant PHP. A l’àrea de configuració del gràfic, podeu anomenar el vostre gràfic, seleccionar el tipus de gràfic i definir l’amplada del gràfic.

Hi ha una àrea de configuració d’estil gran amb dotzenes d’opcions. A partir d’aquí, podeu canviar marges, encoixinament, tipografia i colors.

Configuració del gràfic i configuració d'estil

Les dades es poden inserir manualment al final de la pàgina en diversos conjunts de dades.

Si ho preferiu, podeu pujar dades directament mitjançant un fitxer CSV. Es proporciona una plantilla CSV per ajudar-vos a veure com es poden organitzar les dades abans de penjar-les.

Conjunts de dades

Malauradament, no hi ha cap manera de previsualitzar el vostre gràfic mentre el creeu. Haureu d’inserir el codi curt a l’àrea de contingut per visualitzar-lo i veure els canvis que hagueu realitzat.

Per sort, els gràfics que s’insereixen al vostre lloc web es veuen excel·lents.

Exemples de gràfics responsius

Tot i que no es pot descarregar gratuïtament, els gràfics responsius de 16 dòlars són una solució bastant assequible. Té moltes opcions d’estil útils i us permet carregar grans quantitats de dades mitjançant fitxers CSV.

Assegureu-vos de consultar la demostració d’administració de gràfics responsius per obtenir una millor comprensió del que pot fer el connector.

Descàrrega / lloc web oficial

6. amCharts: Gràfics i mapes: GRATU FREET

En comparació amb la resta de complements d’aquest article, amCharts: Charts i Maps està orientat més a usuaris avançats de WordPress que a principiants. El complement ha estat desenvolupat pel servei Javascript de gràfics i mapes, amCharts.

Hi ha nou tipus de gràfics disponibles: gràfic XY, diagrama de taules, gràfics a rodanxes, diagrama de sankey, gràfic de radar, gràfic de calibres, diagrama d’acords, mapa de dades i mapa.

A l’àrea de configuració del complement, podeu triar si els recursos s’emmagatzemen de forma remota o localment. També podeu afegir recursos personalitzats a la llista extensa de biblioteques Javascript existent.

Configuració amCharts

Per a cada tipus de gràfic, podeu definir les biblioteques predeterminades de recursos Javascript, HTML i Javascript utilitzats. Aquesta configuració s’utilitzarà com a punt de partida per a qualsevol gràfic nou que seleccioneu. A continuació, podeu modificar les dades que considereu oportunes.

Valors predeterminats del gràfic amCharts

Un cop sabeu el funcionament, podreu apreciar com de potents són els gràfics.

Podeu canviar un gràfic d’un tipus a un altre en qualsevol moment, però tingueu en compte que, quan feu això, totes les dades del quadre de recursos, el quadre HTML i el quadre Javascript tornaran a la configuració definida a la pàgina de configuració del complement principal per aquest tipus de gràfic en particular.

Diagrama de Sankey

Consulteu amCharts: gràfics i mapes si sou un usuari avançat que vol tenir més control sobre les biblioteques de Javascript que s’utilitzen..

Si utilitzeu el servei principal amCharts, també heu de consultar el connector WordPress WordPress amCharts Embed de Rami Yushuvaev, que us permet incrustar els gràfics que heu creat amb el plugin..

Descàrrega / lloc web oficial

7. Gràfic M – GRATU –T

M Chart és un complement gratuït de WordPress que us permet utilitzar biblioteques Chart.js o Highcharts.

La pàgina de configuració general us permet decidir si es previsualitzen els gràfics i si es permet l’incrustació remota de gràfics.

Només hi ha quatre tipus de gràfics disponibles: gràfic de línia, gràfic de columnes, gràfic de barres i gràfics de tacte.

Configuració del gràfic M

Podeu incloure fàcilment dades al vostre gràfic afegint els vostres valors a una taula. Simplement feu doble clic sobre una cel·la i després introduïu les vostres dades.

Si ho preferiu, podeu penjar dades mitjançant un fitxer CSV.

També hi ha una opció per exportar les dades del gràfic a un fitxer CSV. Aquesta és una característica fantàstica i que falta a la majoria dels altres complements gràfics.

M Dades del gràfic

A la secció de dades es mostra una vista prèvia del gràfic. Quan canvieu el tipus de gràfic a la secció que hi ha a sota de l’àrea de previsualització, la previsualització s’actualitza automàticament.

Vista prèvia del gràfic M

Es pot definir l’alçada del gràfic i podeu triar la llegenda.

Per a cada eix, afegiu un títol i seleccioneu-ne una. Podeu triar entre desenes de tipus d’unitats, com ara distància, moneda, tràfic de llocs web i molt més.

Configuració de dades del gràfic M

El gràfic M és una gran solució de gràfics gratuïts. És fàcil afegir dades i inserir gràfics completats al contingut mitjançant dreceres.

Tinc la sensació que, com que només té quatre tipus, potser voldreu mirar primer algunes solucions gràfiques alternatives.

Descàrrega / lloc web oficial

8. UberChart – 30 dòlars

Al detall a 30 dòlars, UberChart és una solució gràfica avançada que ofereix 240 opcions personalitzables per gràfics i 30 opcions personalitzables per conjunt de dades..

Hi ha disponibles deu tipus de gràfics: gràfics de línia, gràfics d’àrea, gràfics de barres, gràfics de barres horitzontals, gràfics de tarteres, gràfics de donuts, gràfics de radar, gràfics d’àrees polars, gràfics de difusió i gràfics de bombolles.

Qualsevol gràfic que creeu es pot modificar fàcilment més tard amb un clic. També podeu duplicar gràfics i utilitzar-los com a plantilla per a nous gràfics.

Gràfics existents

Les dades es poden importar a través d’un fitxer CSV o copiar-les i enganxar-les directament a l’àrea de dades des d’un programari de full de càlcul com ara Excel.

Hi ha un munt d’opcions d’estil, incloses l’encoixinat, els marges, els colors, la longitud del radi i molt més. Una vista prèvia del gràfic es mostra al cor de la pàgina de configuració.

Creació d’un nou gràfic

Molts usuaris només utilitzaran la configuració d’estil predeterminada, però, si voleu personalitzar els dissenys de gràfics, podeu canviar-ho tot, des d’informacions i títols a llegendes del gràfic..

Configuració de la línia de quadrícula

Amb centenars d’opcions, una bona selecció de tipus de gràfics i suport per a diversos idiomes i multisitu de WordPress, UberChart és una de les millors solucions de gràfics disponibles avui en dia.

Consulteu la pàgina d’exemples d’UberChart per veure la qualitat dels gràfics i gràfics que es poden crear mitjançant el complement.

Descàrrega / lloc web oficial

9. Gràfics i gràfics WP – GRATU FREET

L’últim de la nostra llista és el gràfic gratuït de gràfics i gràfics WP. Aquest complement bàsic admet sis tipus de gràfics: gràfic de tarteres, gràfic polar, gràfic de donuts, gràfic de línies, gràfic de barres i gràfics de radar.

Tot el que heu de fer és afegir títols i les dades corresponents, i després fer clic al botó generar.

Gràfics i gràfics WP

Quan feu clic al botó generar, es mostrarà una vista prèvia del gràfic al costat del codi curt que haureu d’introduir a la pàgina per mostrar el gràfic..

Més endavant, podeu fer canvis ràpids al gràfic només modificant els valors del codi curt.

Vista prèvia de gràfics i gràfics WP

Els gràfics i gràfics WP són bàsicament desvergonyits. No hi ha cap pàgina de configuració dedicada, ni cap pàgina que enumeri gràfics creats anteriorment i no hi ha cap manera de canviar els colors utilitzats.

Si podeu acceptar el conjunt limitat d’opcions de personalització que s’ofereixen, apreciareu la rapidesa i fàcil d’utilitzar el connector.

Descàrrega / lloc web oficial

Mencions d’honor

Alguns complements de WordPress no han estat inclosos en aquesta llista.

Tot i que considero que els complements esmentats anteriorment són millors, agraeixo que la situació de tots és diferent, per la qual cosa potser voldreu fer una ullada a algunes de les solucions que no aconsegueixen fer el tall..

Els gràfics Ninja i Infogram són dues solucions que és possible que vulgueu consultar-ne. No van fer el tall definitiu perquè cal que us registreu a un servei extern per utilitzar-los.

Crec que és millor emmagatzemar gràfics a la vostra base de dades de WordPress, de manera que em va mostrar una mala confiança a incloure qualsevol solució que confiava en un servei de tercers per funcionar. Tanmateix, si no us interessa fer servir un servei extern, us recomano que us el consulteu.

Gràfics Ninja

Un complement de WordPress que em va agradar va ser iChart. És una solució gràfica senzilla que ofereix sis tipus de gràfics: gràfics de línia, gràfics de barres, gràfics de radar, gràfics d’àrees polars, gràfics de taules i gràfics de donuts.

Una altra solució digna és Chartli. Al venda a un preu de 25 dòlars, és un dels complements més gràfics i gràfics disponibles per a WordPress i disposa de 15 tipus de gràfics..

Malauradament, cap d’aquests complements us permet editar gràfics o gràfics un cop els heu creat, ni tan sols podeu modificar dades mitjançant el codi curt.

Per això, és difícil recomanar-los, ja que inevitablement es produiran errors durant la fase de creació del gràfic.

Creació d'un gràfic a iChart

Si utilitzeu els formularis de gravetat, consulteu MaxiCharts. El connector es pot utilitzar per crear gràfics a partir d’enviaments de formularis i fitxers CSV.

El complement Blazing Charts permet crear fragments de codi de gràfics de biblioteques populars de Javascript. Els usuaris avançats poden trobar-ho útil, però no és fàcil per a usuaris principiants o intermedis.

Si principalment voleu crear taules i completar-les amb gràfics i gràfics, hi ha algunes opcions disponibles.

TablePress, que és la solució de taula més popular per a WordPress, té una extensió disponible anomenada Chart Extension que utilitza Chartist.js per crear gràfics de resposta a partir de les vostres taules.

La versió professional del generador de taules de dades de Supsystic, que es rebaixa a partir de 39 dòlars, afegeix la capacitat de crear gràfics i diagrames a partir de les dades de la taula. És una manera eficaç de millorar les vostres taules existents.

Pensaments finals

Us animo a provar els complements de gràfics i gràfics detallats en aquest article, i no tinc cap dubte que us sorprendrà gratament la facilitat d’ús.

Si busqueu una manera d’afegir gràfics i gràfics bàsics al vostre lloc web, us recomano que utilitzeu gràfics de WordPress i gràfics de WordPress & Gràfics o gràfics wp.

El visualitzador també és fàcil de recomanar. És tan fàcil d’utilitzar com les solucions esmentades anteriorment, però també permet importar dades mitjançant fitxers CSV.

Els usuaris avançats trobaran amCharts: gràfics i mapes útils, però d’altres haurien d’evitar-ho.

Si les opcions i la personalització d’estils és una prioritat per a vosaltres, us recomano que utilitzeu els gràfics fàcils o UberChart. Atès que els gràfics fàcils són 100% gratuïts per descarregar i utilitzar, és el que us animaria a mirar-ho primer.

Com sempre, feu tantes proves possibles abans de triar una solució per al vostre lloc web en directe. Per ajudar-vos a fer-ho, us recomano que cerqueu llocs web que ofereixin fitxers CSV d’exemple. Aquests fitxers d’exemple us poden ajudar a omplir taules i gràfics amb informació de mostra per entendre millor el que poden fer els complements.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me