ManageWP Orion Review: una visió general completa de l’argument de la millor eina de gestió de llocs web per a WordPress

Ofertes de WordPress


ManageWP és un dels noms més grans del món de WordPress. Creat el 2012, va revolucionar la gestió de llocs web, proporcionant als usuaris de WordPress una forma més senzilla de gestionar diversos llocs web alhora. Al juny de 2016, aquesta eina innovadora va millorar encara més amb el llançament de ManageWP Orion.

És senzill gestionar un lloc web de WordPress. Sí, hi ha moltes tasques per mantenir-vos ocupats, però la vida és fàcilment manejable amb un sol lloc.

Tanmateix, les coses augmenten quan es fa responsable de executar i gestionar diversos llocs web. De sobte, les tasques es comencen a apilar i, simplement, no hi ha prou hores al dia per esborrar-les.

ManageWP és una eina que va ser dissenyada per solucionar aquest problema i, un cop introduït al mercat, es va establir ràpidament com el servei de gestió de llocs web de WordPress, i és possiblement un dels millors productes de WordPress..

Captura de pantalla de ManageWP - Pàgina inicial

En poques paraules, ManageWP us permet gestionar tots els vostres llocs web amb WordPress des d’un tauler de control central. Això significa que ja no hi ha més i més entre diversos taulers de comandament de WordPress: podeu accedir a tot des d’un mateix lloc.

Ràpid. Convenient. Fàcil.

A més d’estalviar-vos un munt de temps en bucle, ManageWP també escalen increïblement bé i és una solució relativament rendible (podeu executar llocs web il·limitats a preus assequibles).

Millor encara, ManageWP pot millorar dràsticament els fluxos de treball per a usuaris de totes formes i mides: des de administradors d’iniciats fins a grans agències de WordPress.

Orion: ManageWP reimaginat

Al juliol de 2016, el servei de gestió de llocs web més popular del món va fer un gran pas endavant. Després de dos anys de desenvolupament, el món finalment va posar les mans a ManageWP 2.0: ManageWP Orion. Amb el llançament d’Orió van aparèixer algunes novetats completes, ajustaments cosmètics i un tauler de disseny redissenyat.

Segons les paraules de l’empresa: “es reimagina Orion a ManageWP. És el programari més complet i sofisticat per gestionar WordPress realitzat mai. “

Es tracta de paraules en negreta, però el bombo està justificat? En aquesta publicació, presentem ManageWP Orion per veure si va estar al corrent de la demanda.

ManageWP a les notícies: una gran adquisició

Va ser un agitat 2016 per a ManageWP. A més del llançament d’Orió, va ser adquirit pel registrador de dominis i que va acollir el gegant GoDaddy l’1 de setembre.

Amb l’adquisició, GoDaddy va planejar millorar el servei d’allotjament d’administració integrant algunes de les millors funcions de ManageWP. Tanmateix, ManageWP va continuar funcionant de manera independent i els 280.000 llocs web que utilitzaven el servei es van mantenir sense afectar.

Això va suposar una fita enorme per a ManageWP, que s’havia autofinançat completament des de la seva fundació el 2010 (abans de llançar-se el 2012). Durant els quatre anys de funcionament de ManageWP, el seu equip de Sèrbia s’ha ampliat a 28 punts.

Amb una tremenda tan gran, es podria haver perdonat a l’equip de ManageWP per haver tret els ulls de la pilota. No obstant això, es van mantenir compromesos a assolir els seus objectius autodeterminats per millorar el programari Orion mitjançant la introducció d’eines automatitzades.

El primer objectiu es va complir el 22 de setembre quan van caure els xecs de seguretat automatitzats, i van ser seguits els xecs de rendiment automatitzat (octubre), els informes automatitzats de clients (novembre) i una API pública.

Una visió general de ManageWP Orion: característiques i preus

En aquesta secció, veurem què pot fer ManageWP Orion i el seu funcionament.

Començarem amb una visió general de la impressionant gamma de funcions de ManageWP. I, com que les funcions estan dividides entre gratuïtes i premium, aprofitem aquesta oportunitat també per parlar de preus.

Gestiona Plans Gratuïts

Permeteu-me que comenceu a dir això: si us preocupa que ManageWP pugui trencar el banc, no us preocupeu, és impressionant.

De fet, podeu utilitzar ManageWP de forma gratuïta en un nombre il·limitat de llocs web, sense captura.

El nivell gratuït de ManageWP és compatible amb 11 funcions realment útils, anomenades “complements”. Podeu combinar i combinar aquests complements com vulgueu, de manera que només haureu d’utilitzar les funcions que necessiteu.

Anem a través dels 11 complements gratuïts:

 • Gestiona actualitzacions, complements & Temes – una llista única de tots els nuclis, temes i actualitzacions de complements per a tots els vostres llocs. Podeu actualitzar-les totes alhora.
 • Còpia de seguretat mensual al núvol – aquest servei de còpia de seguretat gratuïta crea una còpia del lloc web un cop al mes, per després emmagatzemar-lo al núvol.
 • Iniciar sessió amb un clic – no cal que recordeu les credencials d’inici de sessió per a cadascun dels vostres llocs web. Accediu a tots amb un sol accés.
 • Comprovació del rendiment – rastreja la velocitat dels vostres llocs web en el temps per tal de mesurar millores. També ofereix consideracions tècniques per accelerar-les.
 • Revisió de seguretat – escaneja periòdicament els vostres llocs per trobar malware i vulnerabilitats de seguretat conegudes.
 • Col·labora amb l’Equip & Clients – permetre als membres de l’equip accedir a llocs web amb els quals estan directament implicats.
 • Analytics – connecteu un nombre il·limitat de comptes de Google Analytics al vostre compte ManageWP i, a continuació, visualitzeu les dades dels vostres llocs des del tauler de control de ManageWP..
 • Gestiona els comentaris – cada comentari de tots els llocs web en un mateix lloc.
 • Fragments de codi – afegeix un fragment de PHP a tota la cartera de llocs a la vegada.
 • mode de manteniment – desplegueu una pàgina del mode de manteniment a qualsevol dels vostres llocs.
 • Informes de clients : Crea un informe per a clients que resumeixen les vostres accions en un lloc concret. Combina la vostra marca amb la de ManageWP.

Si considereu que aquestes funcions estan disponibles completament de forma gratuïta, això és una quantitat increïble de valor per a una eina gratuïta, oi?

Gestiona els plans premium de WP

També es pot millorar i ampliar la funcionalitat gratuïta mitjançant la compra dels complements premium de ManageWP. Hi ha sis disponibles fins ara:

 • Còpia de seguretat superior al núvol (a partir de 2 dòlars per lloc, al mes), similar al complement gratuït, però podeu fer una còpia de seguretat del vostre lloc sota demanda o programar còpies de seguretat automatitzades tan sovint com cada hora..
 • Clon (gratuït amb Backup Premium Cloud): ideal per traslladar el vostre lloc web a un amfitrió nou, duplicar un lloc existent o simplement crear un entorn d’escenificació.
 • Etiqueta blanca (a partir d’1 dòlars per lloc, al mes): amaga la marca ManageWP als clients.
 • Rànquing SEO (a partir d’1 dòlars per lloc, per mes): feu un seguiment dels vostres rànquings de SEO per a paraules clau importants i vegeu com s’està enfrontant la vostra estratègia de SEO enfront dels competidors principals.
 • Supervisió d’Uptime (a partir d’1 dòlars per lloc, al mes): comprova de forma contínua l’estat del vostre lloc web i us notifica a l’instant si troba un fora de línia.
 • Informes avançats de clients (a partir d’1 dòlars per lloc, al mes): crea informes d’etiqueta blanca, personalitzables i automatitzats per als vostres clients.

Una mica de matemàtiques em diu que si voleu tots els complements premium, esteu buscant 6 dòlars per lloc al mes, no massa cars..

GestionaWP per a agències

Les agències estan especialitzades en gestionar un gran nombre de llocs web, per la qual cosa no és d’estranyar que ManageWP els atengui amb paquets d’agència a un preu competitiu..

Les agències poden adquirir complements individuals per només 25 dòlars al mes fins a 100 llocs web, a excepció del complement de Backups de núvol, que és de 75 dòlars al mes.

Per estalviar encara més diners a les agències, ManageWP també ofereix un paquet All-in-One. Aquest paquet inclou tots els complements premium i es pot utilitzar per gestionar fins a 100 llocs. El preu és de 150 dòlars al mes, el que representa estalvis de 25 dòlars al mes contra la compra individual.

ManageWP Orion: la revisió

Una ràpida ullada a aquest conjunt de funcions us indica tot el que heu de saber: ManageWP Orion és una eina molt útil per tenir a la vostra disposició. Tot i que confieu que no necessitareu tots els complements, les funcionalitats són prou àmplies que gairebé tots els usuaris de WordPress haurien de trobar almenys un d’ells rellevants..

Per descomptat, fins ara acabem d’enumerar les funcions en paper. Ara ha arribat el moment de fer una ullada a les funcions de ManageWP a la pràctica. Simplement, no hi ha espai per provar totes les funcions de manera àmplia, de manera que les hem orientat a les principals.

Gestió de llocs web amb ManageWP: per començar

Comencem per demostrar com de fàcil és configurar ManageWP.

Primer de tot, us heu de registrar a un compte ManageWP. Després d’introduir la vostra adreça de correu electrònic, les coses passen molt ràpidament. En pocs segons, ManageWP havia carregat el quadre de comandament per a mi.

ManageWP Orion: carrega

La mascota aliena ManageWP us serà rebuda, Manny. En una sèrie de preguntes de foc ràpid, Manny us demanarà el vostre nom, cognoms (opcional) i el primer lloc web que voleu afegir a ManageWP.

ManageWP Orion: Manny

Per utilitzar ManageWP, cal instal·lar el complement ManageWP Worker, que connecta el vostre lloc al tauler de control de ManageWP. Per instal·lar el connector, teniu dues opcions: Feu-ho de la manera manual, antiga i manual, o deixeu que ManageWP executi automàticament la instal·lació en nom vostre.

ManageWP Orion: complement del treballador

Deixar a ManageWP fer tots els elevadors pesats és, sens dubte, l’opció més atractiva. Tot el que necessiteu són les vostres credencials d’inici de sessió a WordPress i, per tal de posar-vos en ment, ManageWP ho farà no emmagatzemar-los.

En provar aquesta funció, no he trobat cap problema: el connector s’ha instal·lat correctament al cap d’uns instants.

A continuació, podeu triar connectar un altre lloc. Recordeu-vos que l’objectiu de ManageWP és gestionar diversos llocs! De nou, la instal·lació es va avançar sense enganxament – fins ara, tan bé.

Malauradament, només podeu connectar un lloc web alhora, de manera que les agències de WordPress haurien d’esperar passar una bona quantitat de temps durant aquesta configuració inicial. Tot i això, el procés en si és indolor i ManageWP automatitza tot.

GestionaWP Orion Tauler

Ara, mireu el tauler de control de ManageWP Orion.

Exclusió de responsabilitat ràpida: per escriure aquesta ressenya, vaig provar ManageWP mitjançant el nou compte que acabava de crear i un compte de demostració completament actualitzat proporcionat per ManageWP. Això em va permetre provar el programari configurat per a un gran nombre de llocs web.

D’entrada, el quadre de comandament no és massa diferent al quadre de comandament de WordPress. La interfície està neta i està ben organitzada, així que les meves primeres impressions van ser bones.

El tauler de control presenta un panell de navegació i un filtre a la part esquerra de la pantalla, més quatre plafons al centre: actualitzacions, comentaris, optimització i serveis. També podeu afegir llocs web nous al vostre compte ManageWP en qualsevol moment fent clic a la icona més a la cantonada superior esquerra.

ManageWP Orion: Tauler de taula

El filtre és una característica especialment útil. ManageWP us permet classificar els vostres llocs web assignant-los etiquetes. A continuació, podeu fer clic als filtres per gestionar llocs web d’una determinada categoria. Per exemple, si feu servir ManageWP per a llocs web personals i de clients, aquesta característica us permet executar els dos grups per separat.

També podeu navegar cap a un tauler de control per a un lloc individual fent clic a Llocs web. Mai no se us demanarà que proporcioneu les vostres credencials d’inici de sessió a WordPress, gràcies a les funcions d’inici de sessió d’un clic de ManageWP.

ManageWP Orion - Llista de llocs web

Les pantalles de visió general semblen molt similars, amb molts dels mateixos panells que abans, a més d’uns quants extres. Hi ha vuit en total: actualitzacions, analítiques, optimització, comentaris, notes, còpies de seguretat, monitor de funcionament i SEO.

ManageWP Orion: visió general del lloc web

Com podeu veure, cada pantalla ofereix tota la informació que podríeu necessitar, i després algunes. Millor encara, la disposició del tauler significa que qualsevol característica ManageWP individual no es troba a més de dos clics. Dit d’una altra manera, és molt bé dissenyat i massivament convenient utilitzar-lo.

Actualitza les actualitzacions a granel

ManageWP és més conegut per permetre instal·lar totes les actualitzacions en un escombratge ràpid. Això també és molt fàcil de fer.

Al tauler d’actualitzacions, trobareu una llista que mostra totes les actualitzacions necessàries a tots els vostres llocs. Aquesta llista està dividida en quatre seccions: actualitzacions de complements, temes, nucli de WordPress i traduccions.

ManageWP Orion: tauler d’actualització

A partir d’aquí, podeu actualitzar qualsevol ítem o bé podeu realitzar una actualització massiva fent clic al botó Actualitza tot.

ManageWP Orion: actualitza-ho tot

Això activarà una finestra emergent de confirmació a la qual cal fer clic.

ManageWP Orion: confirma les actualitzacions

Feu clic a clic i ja heu acabat, un plafó actualitzacions buit.

ManageWP Orion: complet

Ja he descrit ManageWP com un salvapantalles seriós, però només es pot estalviar temps?

Per posar les coses en perspectiva, als propòsits d’aquesta revisió, he actualitzat uns cridaners 125 articles còmodament en menys de 30 segons, un estalvi de temps impressionant. Quant de temps creus que s’hauria trigat a actualitzar cada lloc web un per un?

Gestiona les còpies de seguretat del núvol

Podeu fer una còpia de seguretat dels vostres llocs web amb ManageWP.

Un recordatori ràpid: els usuaris gratuïts reben una còpia de seguretat cada mes per cadascun dels seus llocs. Si aquesta freqüència no és suficient i no serà per a administradors web seriosos, hi ha disponible un complement de còpia de seguretat superior per 2 dòlars al mes. Aquest complement automatitza les còpies de seguretat a qualsevol freqüència que vulgueu, a més de desbloquejar la funció de clon del lloc web.

La configuració de les còpies de seguretat de ManageWP triga uns segons. Al tauler de serveis, simplement feu clic a Còpia de seguretat > Còpies de seguretat desactivades per accedir a la pantalla d’activació.

ManageWP Orion: còpies de seguretat

Una opció habitual a ManageWP és executar una funció en un lloc individual o en un lot de treball. També heu ofert aquesta opció. L’opció més segura és fer una còpia de seguretat de tots els vostres llocs fent clic al botó Activa tot.

ManageWP Orion: activa les còpies de seguretat

A continuació, seleccioneu el vostre pla: Gratuït o premium.

ManageWP Orion: còpies de seguretat gratuïtes o premium

A continuació, trieu una regió d’emmagatzematge per a les vostres còpies de seguretat. Actualment, només els EUA o Europa estan disponibles com a ubicacions d’emmagatzematge.

ManageWP Orion: Regió de còpia de seguretat

Finalitzeu la tasca fent clic a Activa una altra vegada. Això genera un missatge d’èxit.

ManageWP Orion: Còpies de seguretat activades

En el futur, també podeu comprovar ràpidament que les vostres còpies de seguretat funcionin correctament, tornant a veure el tauler de serveis.

ManageWP Orion: confirmació de treball de còpies de seguretat

Un cop més, aquest procés va trigar uns segons. La còpia de seguretat de WordPress és una de les tasques més subestimades, però és tan important. Necessiteu un servei de còpia de seguretat de bona reputació per protegir els vostres llocs web i ManageWP més que els ajustats a la factura. A més, ofereix preus molt raonables per a còpies de seguretat.

Gestiona els escaneigs de seguretat

Si és responsable de la gestió de diversos llocs web, mantenir-los en seguretat és, evidentment, un objectiu principal. Afortunadament, la funció de verificació de seguretat de ManageWP manté tots els llocs web amb forma de buc.

Ara, les exploracions de seguretat automatitzades es consideren una funcionalitat premium ($ 1 per lloc). Tanmateix, podeu executar un nombre il·limitat d’exploracions manuals com a part dels plans gratuïts.

Per realitzar una exploració, accedeix de nou al tauler de serveis.

ManageWP Orion: exploració de seguretat

Ara, feu clic a Seguretat > No hi ha revisions recents per presentar una llista dels vostres llocs web. Cerqueu el lloc que vulgueu i, després, premeu el botó Comprova ara per iniciar l’exploració.

ManageWP Orion: exploració manual de seguretat

Uns segons més endavant, els resultats són. Se us notificarà qualsevol malware trobat, a més de les vulnerabilitats que es va analitzar..

Si el vostre lloc web proporciona una factura sanitària neta, serà impressionant!

ManageWP Orion: exploració de seguretat neta

Si hi ha problemes, no és el final del món, però els trobareu a la pestanya Vulnerabilitats. Això us mostra què cal fer per millorar la seguretat del vostre lloc, que és informació útil que cal tenir a mà.

ManageWP Orion: vulnerabilitats

Les exploracions de seguretat no són tan àmplies com les que realitzen els complements de seguretat dedicats. Tot i això, és indiscutiblement útil poder escanejar tots els llocs web des d’un lloc i, a continuació, rebre resultats immediats. El meu consell és considerar ManageWP la seva primera línia de defensa i, a continuació, aprofundir en cas de sorgir algun problema.

ManageWP Monitorització en temps de funcionament

La supervisió en temps de ManageWP és una eina senzilla però útil, per la qual cosa la faré passar ràpidament. Forma part de la funcionalitat premium de ManageWP, que té un cost de $ 1 per lloc al mes.

Si el monitoratge està activat, ManageWP us avisarà sempre que detecti que un dels vostres llocs web està a la baixa (les notificacions s’envien per correu electrònic, Slack o SMS).

La supervisió de l’horari és una característica de salvaguarda important que podria resultar inestimable. Tingueu en compte això per un moment: si manteniu diversos llocs web de clients i un d’ells es produeix un bloqueig durant un temps innecessari, el dany a la vostra relació podria ser terminal. En un escenari així, estaríeu molt agraït per una notificació instantània que us donés un temps màxim de resposta, oi?

L’eina de supervisió d’Uptime també és compatible amb una “visió general de l’activitat”. Al tauler de serveis, podreu veure una estadística de temps de funcionament d’ulls ràpids: com més a prop del 100%, millor, òbviament.

ManageWP Orion: supervisió en temps de sortida

Aquesta és una altra funció útil que ofereix tranquil·litat a qualsevol persona que gestioni diversos llocs web.

Gestiona Anti-Spam

ManageWP és també una forma eficaç de filtrar els comentaris de correu brossa. Al tauler de comentaris, ManageWP recopila una llista única de tots els comentaris rebuts a cadascun dels vostres llocs web.

Des d’aquest tauler, podeu aprovar o rebutjar manualment cada comentari pendent, un per un. O bé, si no teniu spam, simplement feu clic a Suprimeix tot > Sí, traieu per esborrar totes les traces.

ManageWP Orion: comentaris de correu brossa

Després d’eliminar el correu brossa, canvieu a la pestanya Aprovada per publicar comentaris genuïns, sense correu brossa.

ManageWP Orion: sense correu brossa

Gestiona Analytics

A continuació, la funció Analytics. D’aquesta manera, s’obtenen dades dels comptes de Google Analytics directament al tauler de control de ManageWP Orion. Podeu connectar un nombre il·limitat de comptes de Google Analytics, cosa que facilita el rendiment de seguiment massiu que mai.

ManageWP Orion: Analytics

Amb els vostres comptes d’Analytics connectats, ManageWP mostrarà un total de trànsit combinat. Això proporciona una breu visualització del funcionament dels vostres llocs setmana a setmana. A més d’això, ManageWP us proporcionarà una notificació útil sobre els movidors i tremolors més grans de la vostra cartera.

ManageWP Orion: dades d’analítica de llocs web

Si teniu molts llocs web connectats, aquesta xifra de primer nivell no és especialment útil. Tanmateix, podeu utilitzar el filtre de l’esquerra de la pantalla per centrar els resultats en funció de les categories de lloc web que configureu.

De forma alternativa, podeu visualitzar les dades d’un lloc web tot navegant per la pestanya Llocs web.

Mode de manteniment ManageWP

ManageWP també s’envia amb un parell de boniques pantalles de mode de manteniment.

Podeu activar aquesta funció en qualsevol lloc web en només uns clics. Simplement navegueu als llocs web > tria una > Cerqueu el mode de manteniment al tauler lateral.

Feu clic a una de les dues plantilles disponibles i, a continuació, feu clic a Activa el mode de manteniment. Si voleu, també podeu editar l’HTML de la pàgina.

managewp-orion-active-maintenance-mode

Les pantalles em semblen molt cridaners. Aquesta és la plantilla del mode de manteniment:

ManageWP Orion: pantalla de mode de manteniment

Aquesta és la plantilla Coming Soon:

ManageWP Orion: pantalla propera

Segons la meva opinió, si bé són relativament senzilles, ambdues plantilles semblen increïblement elegants. A més, us estalvia instal·lar un complement de mode de manteniment dedicat quan sabeu que ManageWP pot fer el treball.

El Veredicte

En general, ManageWP és certament una eina impressionant: una de les eines més útils i productives que mai he tingut el privilegi de provar, de fet.

La interfície del tauler és intuïtiva d’utilitzar i conté tota la funcionalitat que necessiteu per gestionar diversos llocs web. Pot ser que pugueu afegir centenars de llocs web al vostre compte de ManageWP, després de mantenir-los actualitzats, fer una còpia de seguretat, protegir-se i sense spam, només invertint uns minuts del vostre temps al dia, i tot recordant només una contrasenya..

Fins i tot arribaria fins a arribar a dir que ManageWP és un haver de per a qualsevol persona que utilitzi diversos llocs web, sí, és bo.

Tingueu en compte que ManageWP fa que aquestes funcionalitats d’estalvi de temps i de productivitat estiguin disponibles de forma gratuïta. Si podeu fer tot això (i més) sense gastar ni un cèntim, deixeu-me que us pregunti: Per què no faríeu servir els vostres llocs? Tot i que només teniu dos o tres llocs web, l’estalvi de temps i la comoditat s’acumulen ràpidament, generant un ROI ràpid per a ManageWP..

Si gestiona un gran nombre de llocs –potser que ets una agència–, ManageWP és, simplement, una idea que no és capaç. Podeu passar hores fent servir els vostres llocs de forma manual o podeu passar uns minuts utilitzant ManageWP. L’elecció és vostra.

I, com que ManageWP també disposa d’eines de col·laboració i d’informes de clients, podeu mantenir els membres de l’equip i els clients al màxim amb un esforç mínim en nom vostre. Totes les funcionalitats que ofereix el programari estan dissenyades per ser intuïtives i per facilitar la vida de la vostra vida i, certament, ManageWP té èxit en aquest aspecte..

Certament, els complements premium poden obtenir una mica de preu a mesura que el nombre de llocs web s’acumulin. Tanmateix, quan ens fixem en els preus individuals de cada funció, considero que ManageWP és una solució relativament rendible: 2 dòlars un lloc per a un servei de còpia de seguretat de bona reputació i 1 $ un lloc per a eines d’optimització de SEO i optimització no és gens dolent..

Pensaments finals

En general, ManageWP Orion és un dels millors productes del món de WordPress per una raó, senzillament, és un dels millors. Per descomptat, és la vostra decisió si els complements premium val la pena en funció de la vostra situació. Tot i així, per a qualsevol responsable de més d’un lloc web de WordPress, l’excepcional pla gratuït s’acosta tan a la necessitat que es pot aconseguir!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map