Envira Gallery, NextGEN Gallery o FooGallery: quin és el millor complement de la galeria d’imatges de WordPress?

Ofertes de WordPress


Tot i que WordPress té les funcions bàsiques de la galeria d’imatges fora de la caixa, si voleu opcions més creatives per mostrar imatges al vostre lloc web, haureu d’instal·lar un complement. Tanmateix, amb tantes opcions disponibles per a WordPress, quina haureu de triar?

En aquest article, comparem tres dels complements més populars de la galeria d’imatges per ajudar-vos a trobar el millor per al vostre lloc web. Ens posarem les versions gratuïtes de la galeria Envira, FooGallery i NextGEN Gallery les unes contra les altres, de manera que podreu veure ràpidament què podeu fer i descobrir quina és la vostra adequada. També abordarem breument algunes de les millors funcions de les versions premium d’aquests complements perquè pugueu veure les ofertes si decidiu actualitzar-les.

Anem-hi.

Què pot fer un bon complement de la galeria d’imatges?

En resum, els complements de la galeria d’imatges us permeten crear col·leccions d’imatges i inserir-les a les vostres publicacions, pàgines i altre contingut de WordPress. Els millors complements de galeria d’imatges de WordPress inclouen una selecció de diferents formats de disseny, estils de galeria i configuració de visualització.

Galeria d’exemples

Un exemple del tipus de galeries d’imatges que podeu crear amb aquests complements.

Al final d’aquesta comparació de galeria NextGEN, FooGallery i Galeria Envira, tindreu una bona comprensió del que poden fer aquests plugins de galeria d’imatges adaptables per a mòbils i quins hauríeu de triar.

Quant a Envira Gallery, NextGEN Gallery i FooGallery

Els tres millors complements de la galeria d’imatges.

Estadístiques del directori de complements de WordPress.

La galeria Envira, la galeria NextGEN i FooGallery són, sens dubte, tres dels complements de galeria d’imatges gratuïts de WordPress més populars disponibles avui. Tot i això, malgrat que aquests plugins tenen una base d’usuaris gran, no tothom ha tingut una experiència positiva amb ells. Aquí teniu els detalls principals del directori de complements de WordPress:

 • Envira Gallery: 80.000 instal·lacions actives més, una valoració de 4.7 estrelles sobre 5 (basat en 376 comentaris).
 • FooGallery: 80.000 instal·lacions actives més, una valoració de 4.8 estrelles sobre 5 (basat en 101 comentaris).
 • Galeria NextGEN: 1 milió d’instal·lacions actives més, una valoració de 3,3 estrelles sobre 5 (basat en 1.261 comentaris).

NextGEN és, clarament, el complement de galeria d’imatges de WordPress gratuïtament més utilitzat. Tanmateix, la seva puntuació és una bossa mixta, amb gairebé totes les puntuacions d’una estrella de cinc estrelles. FooGallery i Envira semblen ser tan populars entre si, amb una valoració d’usuari molt més positiva.

A partir d’aquesta informació, no hi ha cap avantguarda evident a la millor categoria de complements de galeria d’imatges de WordPress, per què cal triar-la? Ho descobrim en la nostra comparació pràctica.

Comparats amb les millors funcions del complement de la galeria d’imatges de WordPress

Per mantenir les coses senzilles, hem escollit tres dels complements més populars i ben considerats de la galeria d’imatges per a aquesta comparació. Explorarem les millors funcions de les seves versions gratuïtes i, a continuació, fem una ullada a l’experiència de l’usuari.

Estils de galeria d’imatges

Exemple bàsic de FooGallery

Un exemple de galeria d’imatges bàsica creada amb FooGallery.

Al més bàsic, la galeria Envira, la galeria NextGEN i la FooGallery us permeten inserir una selecció d’imatges en miniatura petites a les vostres publicacions i pàgines de WordPress. Quan es fa clic, normalment es mostra una versió més gran de cada imatge en miniatura en una finestra de superposició de la llum.

Exemple de Lightbox de FooGallery

Una versió més gran d’una imatge que es mostra mitjançant la finestra de la caixa de llum es solapa amb FooGallery.

Tot i que alguns usuaris mostren imatges en miniatura amb la possibilitat de veure versions més grans, els millors complements de la galeria d’imatges de WordPress poden fer molt més.

Presentació d’imatges galeries de presentació

Galeria de diapositives NextGEN

El mode de presentació de la galeria NextGEN simplement es desplaça per les imatges.

L’ús del format de presentació de diapositives és una altra forma més popular de mostrar les vostres imatges. Fora de les versions gratuïtes d’aquests tres complements, NextGEN Gallery té un mode de presentació de diapositives integrat que es desplaça per les imatges a intervals establerts o cada cop que es fa clic..

Lliscant FooGallery

FooGallery té un addon gratuït que permet el format de galeria de presentacions.

FooGallery té un addon gratuït per al carrusel que es pot activar des del vostre tauler de control de WordPress.

FooGallery Image Viewer

El mode visualitzador d’imatges FooGallery és similar a una presentació de diapositives.

FooGallery i NextGEN també tenen vistes d’imatges i modes de navegador que us ofereixen una altra manera de mostrar les vostres imatges en format de presentació de diapositives. Per crear presentacions de diapositives d’imatges amb Envira, haureu d’actualitzar a un dels plans premium per fer servir l’adjunt de presentacions de diapositives.

Galeries de maçoneria

Maquetació FooGallery

FooGallery facilita la creació d’una galeria d’imatges mitjançant la disposició de maçoneria.

La disposició de maçoneria és la forma ideal de mostrar imatges de diferents proporcions d’aspecte sense haver de retallar-les. Per tant, és fantàstic veure que FooGallery inclou una plantilla de maçoneria de sèrie. Tant per a Envira com per a NextGEN, l’actualització a les versions premium és l’única manera d’utilitzar dissenys de maçoneria a les galeries d’imatges..

Configuració detallada de la galeria

Cadascun d’aquests complements gratuïts us proporciona un bon control sobre el funcionament i l’aspecte de les galeries d’imatges. NextGEN sens dubte té més configuració i opcions que les altres dues, però, com veurem a la secció de l’experiència dels usuaris, això pot provocar confusions.

Pantalla d'opcions NextGEN

NextGEN no és breu quant a opcions i configuracions, però pot ser que hi hagi massa usuaris per a alguns usuaris.

El connector Envira Gallery lite manté les coses senzilles als departaments de personalització, reservant la majoria de la configuració i de les opcions per a la versió premium..

Configuració Envira

És possible que la versió gratuïta d’Envira Gallery no proporcioni una configuració suficient per a aquells amb res més que els requisits més bàsics.

FooGallery es troba en algun lloc del centre i ofereix controls suficients per satisfer la majoria dels usuaris sense ser aclaparador.

Configuració de la galeria FooGallery

La configuració de FooGallery és un bon compromís entre la facilitat d’ús i la llibertat creativa.

Opcions d’actualització de la galeria d’imatges

En aquesta comparació de complements de galeria d’imatges, ens centrem en les versions gratuïtes de FooGallery, NextGEN i Envira. Tanmateix, mitjançant l’actualització a les versions premium d’aquests complements o comprant complements premium, podeu fer molt més amb les vostres galeries d’imatges.

Alguns exemples de les funcions premium a les quals podeu accedir actualitzant inclouen:

 • la capacitat de crear galeries de vídeo (Envira i FooGallery)
 • la possibilitat de mostrar galeries de contingut de xarxes socials (Envira i FooGallery)
 • la possibilitat de vendre fotos amb la integració del comerç electrònic (Envira i NextGEN)
 • la possibilitat de crear galeries on es mostren publicacions, productes i altre contingut de WordPress (Envira i NextGEN).

Per obtenir més informació sobre les versions premium d’aquests complements, haureu de visitar les pàgines de la llista de característiques de NextGEN, Envira i FooGallery als seus llocs web..

Quin complement de galeria d’imatges de WordPress és més fàcil d’utilitzar?

Com acabem de veure, tots aquests complements us permeten afegir galeries d’imatges més personalitzades al vostre lloc web de WordPress d’una forma o una altra, però quina és la més senzilla d’utilitzar? Anem a esbrinar.

Començant

Després d’instal·lar i activar FooGallery o NextGEN Gallery al vostre lloc web, es mostra una pantalla de benvinguda a la taula de comandaments de WordPress.

NextGEN començar la pantalla.

Tant FooGallery com NextGEN Gallery mostren una pantalla inicial.

En el cas de NextGEN, hi ha fins i tot una sèrie de vídeos útils incrustats a la pantalla de benvinguda, així com un assistent de galeria per ajudar-vos a començar. Si s’utilitzen correctament, les pantalles de benvinguda poden fer un bon treball per ajudar els usuaris a començar, comprendre el funcionament d’un complement i aprendre sobre les opcions d’actualització. Tant NextGEN com FooGallery són exemples excel·lents de com utilitzar les pantalles de benvinguda. Malauradament, la Galeria Envira no inclou una pantalla de benvinguda.

Creació d’una galeria

Com s’ha esmentat, NextGEN Gallery inclou un assistent que us ofereix l’opció de deixar-vos endur pel procés de creació d’una galeria, cosa que sens dubte facilita la iniciació.

Assistent de galeries d’imatges

NextGEN té un assistent que us ajudarà a crear la vostra primera galeria d’imatges.

Si bé Envira i FooGallery no disposen d’assistents, no hauríeu de tenir cap problema per crear una galeria d’imatges amb cap d’aquests complements. De fet, com FooGallery s’integra perfectament amb WordPress, no haureu de tenir cap problema per crear una galeria d’imatges si esteu familiaritzats amb WordPress. I, encara que sigueu nous a WordPress, només tindreu una interfície d’usuari per aprendre si escolliu FooGallery.

IU FooGallery

FooGallery se sent com una part de WordPress gràcies a la seva interfície d’usuari similar.

<

p style = “float: right; size-font: 90%; margin-top: 0; padding top: 0;”>(

Amb el contingut, el creador i la configuració de la galeria ubicats a la mateixa pàgina, tot el que necessiteu per crear i personalitzar la vostra galeria és fàcilment accessible amb FooGallery.

Configuració FooGallery

Quan es treballa en una galeria de FooGallery, tot és accessible des d’una pantalla.

La galeria Envira també utilitza la interfície d’usuari de WordPress per proporcionar una experiència d’usuari intuïtiva. El complement s’integra perfectament amb la Mediateca de WordPress, cosa que facilita la possibilitat de penjar i afegir imatges a les vostres galeries.

Interfície d'usuari d'Envira

La interfície d’usuari de la Galeria Envira.

Igual que amb FooGallery, la galeria Envira proporciona tot el que necessita en una sola pantalla, facilitant-lo iniciar i personalitzar les galeries. Tanmateix, com que la majoria de les funcions de la galeria Envira es troben a la versió premium del complement, gran part de la interfície d’usuari acaba sent utilitzada per mostrar un augment de la versió professional..

Avís d’actualització d’Envira

Moltes funcions de la galeria Envira només estan disponibles a la versió premium del connector.

Publicar una galeria d’imatges

La galeria Envira, FooGallery i la galeria NextGEN afegeixen un útil botó a l’editor de WordPress. Tant amb la galeria Envira com amb FooGallery, fent clic en aquest botó us permet triar quines de les vostres galeries cal inserir al vostre contingut..

Inserir galeria

Tots aquests complements us permeten inserir galeries fàcilment a les vostres publicacions i pàgines.

NextGEN, però, porta les coses al següent nivell a l’hora d’inserir una galeria a les teves publicacions i pàgines. En lloc de simplement triar la galeria que cal inserir, trobareu moltes opcions.

NextGEN Opcions d’inserir galeria

Inserir una galeria amb NextGEN pot ser una mica confús.

A la pantalla d’inserir galeria NextGEN, podeu fer molt més que simplement afegir una galeria al contingut. Algunes de les opcions del NextGEN inclouen triar quines imatges de la vostra biblioteca a mostrar i com presentar-les o carregar més imatges al vostre lloc des de la finestra de la galeria d’inserció. Tanmateix, si bé aquestes opcions addicionals poden resultar confuses al principi, només triga una mica més en inserir una galeria en una publicació que no pas amb FooGallery o Envira..

Les Galeries publicades

La bona notícia és que és fàcil inserir una galeria d’imatges ben presentada en una publicació o pàgina de WordPress amb tots els tres. Com ja vam tractar anteriorment, podeu crear una bona gamma de galeries d’imatges amb aquests complements i, fins i tot quan s’utilitzen els paràmetres predeterminats, els resultats són respectables sense molta diferència entre NextGEN, FooGallery i Envira en termes de presentació..

Publicat FooGallery

Una galeria d’imatges publicada creada amb FooGallery mitjançant la configuració predeterminada.

De manera predeterminada, FooGallery afegeix un efecte de sombra a cada imatge, però es pot canviar fàcilment mitjançant la configuració de la galeria individual. Com podeu veure, mitjançant la configuració predeterminada, les imatges en miniatura no es redimensionen automàticament per omplir tota l’amplada de l’àrea de contingut. Afortunadament, la plantilla de galeria justificada pot tenir-ne cura.

Publicada Galeria Envira

Una galeria d’imatges publicada creada amb Envira mitjançant la configuració predeterminada.

Per defecte, les galeries Envira estan ben justificades per ocupar tota l’amplada de l’àrea de contingut. Al passar una imatge es mostra els subtítols opcionals i, com passa amb els altres dos complements, fent clic a una imatge es mostra una versió més gran en una finestra de superposició de la caixa de llum.

Publicada Galeria NextGEN

Igual que FooGallery, les imatges creades amb NextGEN mitjançant la configuració predeterminada afegeixen una vora a les miniatures. Tampoc es justifica el disseny, deixant un buit entre la darrera imatge i la vora de l’àrea de contingut. Tot i això, es pot canviar fàcilment en la configuració de la galeria.

NextGEN Lightbox

De manera predeterminada, les imatges de la galeria es mostren en una finestra de la caixa de llum quan es fa clic amb els tres complements.

Aquesta demostració d’utilitzar la configuració predeterminada per crear una galeria d’imatges us ha de donar una bona idea dels resultats que podeu esperar d’aquests complements fora de la caixa.

Pensaments finals

NextGEN és probablement el millor complement de galeria d’imatges de WordPress per als usuaris d’energia. Si voleu un control complet sobre les vostres galeries i moltes opcions variades per presentar les vostres imatges de diferents maneres, NextGEN podria ser per a vosaltres. Tot i això, a causa de les opcions i la configuració detallades de NextGEN, és més complicat d’utilitzar i menys fàcil d’utilitzar que Envira i FooGalley.

Aquest és sovint el preu que cal pagar per més funcions i funcionalitats, però és com si les coses siguin més senzilles. NextGEN en cap cas és inutilitzable, però és possible que hagueu de consultar la documentació per treure el màxim partit d’aquest complement o, fins i tot, fer algunes de les novetats bàsiques. Si bé els resultats finals van ser bons, hi va haver períodes de ratllat de cap en començar amb la galeria NextGEN.

FooGallery i Envira són semblants entre si pel que fa a usabilitat, i són fàcilment fàcils d’utilitzar que la galeria NextGEN, fins i tot per als conceptes bàsics. Tot i això, entre els dos, FooGallery es va avançant per la seva més estricta adherència a la manera de fer les coses de WordPress a l’hora de dissenyar la interfície. Simplement és una part del vostre lloc web més que un addon.

A l’hora de comparar les versions gratuïtes d’aquests complements, FooGallery obté la meva elecció com el millor complement de galeria d’imatges de WordPress. Té un bon equilibri de funcions útils, alhora que és fàcil d’utilitzar. Tanmateix, si necessiteu funcions més avançades de la galeria d’imatges, l’actualització a les versions premium d’Envira Gallery o NextGEN Gallery podria ser una opció millor.

Heu fet servir / utilitzeu alguna d’aquestes? Pensaments?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map