Els sis principals complements de barres de notificació desplegables i anuncis desplegables per a WordPress (2020)

Ofertes de WordPress


Els administradors d’èxit amb èxit entenen la importància d’aprofitar les àrees d’alta visibilitat d’un lloc web: aquests espais s’han d’utilitzar per obtenir un màxim rendiment si tu i els teus visitants treuen el màxim partit de la teva oferta. En aquesta publicació, em centraré en una àrea clau d’impacte: La part superior de la pantalla.

Una barra de notificacions és una de les millors maneres d’orientar aquest valuós espai a la part superior de la pantalla. Si no els coneixeu, hi ha les barres de notificació S’utilitza per mostrar missatges curts – però importants – mitjançant tires petites i de colors vius que s’ancoren a la part superior de la pantalla.

Són l’alternativa ideal a les finestres emergents, ja que la seva posició a la part superior de la pantalla garanteix la màxima visibilitat sense pertorbar el flux d’un visitant, fent-los molt menys intrusius. Per a molts administradors web, aquest és el compromís perfecte i, per això, les barres de notificació han augmentat en popularitat.

Un altre motiu de la seva popularitat és la seva versatilitat: les barres de notificació poden realitzar diverses funcions, com ara mostrar anuncis importants, reclutar nous subscriptors a una llista de correu o enllaçar amb contingut important..

Són especialment excel·lents per conduir conversions i per mostrar trucades efectives.

Avui us presentaré sis dels millors plugins de barres de notificació de WordPress disponibles.

Comencem…

1. Barra d’anuncis (19 $)

Barra d’anuncis

La barra d’anuncis és una solució de notificació assequible de Themify que us permet mostrar una barra a la part superior o inferior de les vostres pàgines.

Els desenvolupadors van crear un tipus de publicació personalitzada per a anuncis, cosa que significa que el procés d’afegir un anunci és el mateix que afegir una nova publicació o pàgina de bloc..

Sota l’editor, veureu un tauler personalitzat per configurar la barra de notificacions. Podeu definir la data d’inici i la data de finalització de la barra, així com l’enllaç i el text del botó.

Opcions de la barra d’anuncis

Com que la part principal de la barra de notificacions està creada a l’editor de WordPress, no hi ha cap límit al que podeu crear.

Podeu assignar anuncis a categories i utilitzar l’editor de WordPress per formatar text, inserir imatges i compartir pressupostos. També hi ha assistència per a Google Maps i, si ho desitgeu, podeu integrar vídeos i codis directes d’altres complements de WordPress que hàgiu instal·lat..

Les barres de notificació es poden visualitzar al vostre lloc web o en publicacions o pàgines específiques. Un codi curt també està disponible i es pot utilitzar en publicacions i pàgines o en plantilles de WordPress.

També hi ha un giny, però, malauradament, el widget va impedir que es mostressin tots els altres ginys del meu lloc web. Ho vaig provar amb diversos temes de WordPress, i aquest problema es va produir en cadascun.

Exemple de barra d’anuncis

La pàgina de configuració principal us permet establir quantes paraules es mostren abans que l’usuari hagi de fer clic per veure’n més. El text també es pot lliscar a la pantalla i hi ha disponibles diverses opcions de control lliscant per ajudar-vos a fer-ho.

La posició de la barra també es pot definir i podeu fer que la barra sigui fixa o absoluta.

A la pestanya de disseny, podeu seleccionar com s’alinea el text, l’estil de tipus de lletra i l’estil de disseny. Al fer clic al botó d’aparença personalitzada, podreu controlar completament els tipus de lletra i els colors utilitzats a la barra.

Configuració de disseny de barra d’anuncis

A només 19 dòlars, la barra d’anuncis és una opció atractiva.

El complement és increïblement fàcil d’utilitzar, té un aspecte fantàstic i us permet crear un nombre il·limitat de barres de notificació.

2. Hello Bar (GRATU /T / 29 $ més)

Hola Bar

Hello Bar és un servei de barra de notificacions allotjat que pretén convertir els vostres visitants en clients.

Un cop us hàgiu registrat per a un compte gratuït, se us demanarà quin és el vostre objectiu. Podeu triar fer créixer la vostra llista de correu electrònic, dirigir els objectius a una URL específica, informar els visitants sobre una promoció, fer un anunci, permetre als usuaris que us truquin en un sol clic o promocioni els vostres comptes de les xarxes socials.

Elecció d’un objectiu a Hello Bar

Després se us dirigirà a un client que us permet canviar cada part de la barra de notificacions. Es pot modificar el text, el botó, els colors i l’estil.

Desenes de plans de colors ja elaborats estan disponibles per a la seva selecció, però, si ho preferiu, podeu deixar que Hello Bar s’ajusti automàticament per adaptar-los a l’esquema de colors del vostre lloc web..

Hola Personalitzador de Bar

En aquest àmbit, podeu tornar enrere i canviar l’objectiu de la barra de notificacions si ho desitgeu, per exemple, des d’un anunci fins a la recollida de correus electrònics. També podeu definir si la barra es mostra a tothom, als visitants mòbils o només a aquells que surten a la pàgina principal del vostre lloc web.

Altres configuracions que podeu configurar són: Permetre als visitants tancar la barra; si hi ha un retard abans de carregar-lo; i si es mostra com a usuaris es desplacen per la pàgina.

Els botons es mostren a la part superior del personalitzador per previsualitzar la barra de notificacions en ordinadors de sobretaula, tauletes i mòbils.

En acabar, podeu desar el vostre disseny o publicar-lo. Un cop hagueu publicat la barra de notificacions, se us mostrarà com podeu instal·lar-la al vostre lloc web. Es proporciona codi HTML, però si instal·leu el complement WordPress de Hello Bar, tot el que heu de fer és copiar i enganxar el codi de fragment del lloc de Hello Bar per activar la barra del vostre lloc web..

No hi ha cap altra opció disponible al connector de WordPress, només s’utilitza com a pont entre el vostre lloc web i el lloc web principal de Hello Bar.

Recollida de correus electrònics amb Hello Bar

No tothom vol una solució de barres de notificació allotjada, però Hello Bar ofereix moltes funcions avançades que les solucions alternatives no ofereixen.

El seu pla gratuït és adequat per a 5.000 visualitzacions al mes i permet crear fins a deu barres. També es permet una prova de divisió A / B.

Hi ha disponibles dos plans premium i heu de seleccionar un d’aquests plans per eliminar la marca Hello Bar de la barra de notificacions.

L’actualització permet crear un nombre il·limitat de barres i afegeix funcions de disseny avançades, funcions d’orientació i proves d’A / B. La integració amb serveis de tercers, com Zapier, també està disponible.

El pla de creixement costa 29 dòlars al mes i permet fins a 50.000 visualitzacions mensuals de pàgines; el pla d’elit costa 99 dòlars al mes i permet 500.000 visualitzacions mensuals de pàgines.

Si us agrada Hello Bar, també cal fer una ullada a Sumo. La seva barra intel·ligent funciona de manera similar i es pot mostrar a la part superior o inferior de les pàgines.

3. Barres de notificació WP (GRATU /T / 19 $ més)

Barres de notificació WP

Barres de notificació WP és una solució fàcil d’utilitzar que permet personalitzar el text i els colors que es mostren als visitants. La versió gratuïta d’aquest complement està disponible a WordPress.org.

Podeu definir si els visitants poden tancar la barra, si es col·loca en una posició absoluta o fixa i quina ha de ser l’amplada del contingut.

El contingut del missatge es pot afegir a la pestanya Contingut. Si bé les barres de notificació WP utilitzen un tipus de publicació personalitzada, a diferència de Themify Announcement Bar, l’editor de WordPress no s’utilitza. Tanmateix, només podeu copiar i enganxar el que vulgueu al quadre personalitzat, inclosos els codis HTML i els codis directes d’altres complements de WordPress..

Configuració de contingut per a barres de notificació WP

A la pestanya estil, podeu definir el color de fons, el color del text i el color de l’enllaç. La mida del tipus de lletra també es pot definir.

Una de les funcions que més m’agraden de les barres de notificació WP és la capacitat de controlar qui veu la barra. Podeu especificar si apareix o no a la pàgina principal, publicacions o pàgines. Aquesta mateixa configuració es pot aplicar als visitants de Google i Facebook.

Condicions per a les barres de notificació WP

WP Notification Bar Pro actualment ven a 19 dòlars per una sola llicència de lloc web, 29 dòlars per a tres llocs web i 49 dòlars per a una llicència il·limitada.

També podeu accedir a la versió professional mitjançant la compra de membres MyThemeShop. Al venda al detall a 8,29 dòlars al mes, l’adhesió us permet accedir a 77 temes de WordPress premium i 18 complements de WordPress premium.

La versió professional aporta moltes funcions addicionals. Inclou les proves de divisió A / B, la capacitat d’importar contingut demostratiu, suport per a 18 serveis de xarxes socials, formularis de cerca, formularis de butlletins, temporitzadors de compte enrere, analítiques, vídeos i molt més..

També amplia el nombre de condicions disponibles oferint-vos l’opció de restringir la barra als visitants mòbils.

Barra de notificació WP Pro

La versió principal de les barres de notificació WP té tot el que necessites per mostrar els missatges, però la versió professional porta les coses al següent nivell i està disponible per només $ 19.

4. Barra superior (GRATU /T / 16 $ més)

Barra superior

Si busqueu senzillesa, la barra superior és la vostra. Aquest complement bàsic de barres de notificacions posa totes les opcions i configuracions de personalització en una pàgina.

A la pàgina de configuració, podeu definir si la barra està activa i si roman fixada quan els usuaris es desplacen per la pàgina.

El color de fons de la barra també es pot canviar, però, estranyament, no hi ha opció pel color de la lletra, així que heu d’assegurar-vos que el color de fons funciona bé amb el text blanc..

La informació del vostre missatge de text i el vostre botó també es configura en aquesta pàgina de configuració principal.

Pàgina de configuració de la barra superior

La versió gratuïta de Top Bar estableix: “Aquest és un complement gratuït, NO està limitat i no conté cap anunci.” Si bé agraeixo que no mostri cap anunci, el complement és bàsic en comparació amb solucions alternatives..

Per exemple, només podeu crear una barra de notificacions a l’àrea de configuració i heu d’actualitzar a Top Bar Pro per donar-li un disseny sensible per a mòbils (és l’única solució de barres de notificacions d’aquesta llista que no respon de forma nativa). També heu d’actualitzar per tal que els visitants tinguin l’opció de tancar la barra.

Exemple de barra superior

El Top Bar Pro té un cost de 16 dòlars anuals per una sola llicència de lloc web i 39 dòlars l’any per una llicència de lloc web il·limitada.

L’actualització permet establir un retard fins que aparegui la barra de notificacions als visitants i podeu restringir la barra a convidats o usuaris registrats.

La versió professional de la barra superior també us permet mostrar la barra a la part inferior de la pàgina i hi ha un parell d’opcions d’estil addicionals, com ara canviar la mida del tipus de lletra..

La personalització estilística és encara molt limitada, però és una cosa que estic disposat a perdonar, perquè les barres de notificació que produeix són molt boniques..

Característiques principals de la barra de bar

Algunes persones es poden sentir frustrades per les limitacions de la versió gratuïta de la barra superior, però m’agrada molt la simplicitat, ja que acostumo a mostrar només missatges senzills mitjançant barres de notificació. A més, la barra de notificacions té un aspecte excel·lent.

La versió professional té un preu prou elevat i té algunes funcions interessants que milloren considerablement el connector, però crec que hi ha millors alternatives en el mercat premium.

5. Barra de notificació fàcil (GRATU FREETA)

Barra de notificació fàcil

Una altra barra de notificació senzilla que m’agrada és la barra de notificacions fàcil.

Desenvolupat per WP Explorer, aquest complement de WordPress és una de les poques solucions de barres de notificacions que posa totes les configuracions al personalitzador de temes de WordPress. Això significa que qualsevol canvi que feu es pot veure en temps real.

Podeu canviar el missatge, el color de fons, el color del text, l’alineació del text i la mida del text. El text i l’enllaç del botó també es poden definir. Si voleu, podeu fer que l’enllaç del botó no se’n pugui completar i obrir la pàgina en una pestanya nova.

Configuració fàcil de la barra de notificació

Una cosa que actualment no podeu canviar és el color del botó.

En canvi, quan canvieu el color de fons, el connector canviarà el color del botó per un color més fosc, de manera que destaqui.

A la pràctica funciona realment bé, però m’agradaria veure l’opció de definir el meu propi color del botó.

Un exemple de barra de notificació fàcil

La barra de notificació senzilla és, sens dubte, una solució simple de barres de notificacions. No permet als visitants tancar la barra i no té la possibilitat de bloquejar la barra a la part superior de la pàgina mentre es desplacen els visitants..

Tanmateix, si només necessiteu mostrar un missatge de text i un botó a la part superior de les vostres pàgines, la barra de notificacions senzilla és una excel·lent solució i us encantarà com s’integra amb el personalitzador de WordPress.

6. Barra de notificació Apex (GRATU /T / 22 $)

Barra de notificació Apex

Si voleu un control complet sobre com s’estructura la barra de notificacions, mireu la barra de notificacions d’Apex. Tant la versió definitiva com la completa del connector us permeten dissenyar la barra de la vostra forma com considereu adequat.

A l’àrea de configuració general d’Apex Notification Bar Lite, podeu habilitar i desactivar la barra de notificacions, habilitar-la per als visitants mòbils i situar-la a la part superior de la pàgina, a la part inferior de la pàgina o utilitzar una posició absoluta..

Si voleu, podeu triar només mostrar la barra de notificacions a la pàgina d’inici.

Apex Configuració general de la barra de notificacions

La majoria de la configuració del complement es troba a l’àrea de configuració de components.

La pestanya de disseny de barres us permet seleccionar un dels cinc esquemes de colors i podeu personalitzar l’estil a la fitxa següent.

Es pot modificar tots els aspectes del disseny de barres i botons. Inclou colors, tipus de lletra, mides de tipus de lletra i, fins i tot, enllaços i colors del cursor. La meva única incògnita és que quan trieu personalitzar l’estil, comenceu amb un llenç en blanc. Per tant, heu d’introduir i modificar cada color.

La pestanya de configuració dels components és la que personalitza el contingut de la barra de notificacions. Podeu optar per utilitzar el text / HTML, un formulari d’inclusió, títol de publicació, formulari de cerca o icones de xarxes socials.

L’última pestanya us permet definir la visibilitat. En aquesta zona, podeu triar mostrar o ocultar la barra després d’un període de temps, o mostrar sempre la barra. També podeu permetre que els visitants tanquin el bar.

Configuració dels components de la barra de notificació APEX

La versió completa d’Apex Notification Bar, que ven a 22 dòlars a CodeCanyon, afegeix desenes de funcions útils.

Ofereix 15 plantilles ja elaborades i 20 plantilles amb temes de Nadal i Cap d’Any. La versió professional us permet situar la barra a la part superior, inferior, esquerra i dreta de la pàgina i, si voleu, podeu mostrar diverses barres en una pàgina.

Quan actualitzeu, obriu realment el que podeu fer amb Apex. La funcionalitat addicional inclou logotips personalitzats, fons d’imatges personalitzats, icones personalitzades, fonts de Twitter, fonts RSS, temporitzador de compte enrere, finestres emergents de vídeo, efectes, integració de màrqueting de correu electrònic i molt més..

Una altra característica interessant és la possibilitat de fer més gran la barra. Podeu aprofitar-ho per mostrar mapes, banners, vídeos i ginys.

Un exemple de barra de notificació Apex

La barra de notificació Apex és una opció fantàstica per a aquells de vosaltres que volen més control sobre el que es mostra a les vostres barres de notificació.

Apex Notification Bar Lite té moltes funcions que els altres desenvolupadors cobren, mentre que la versió completa afegeix desenes de funcions addicionals que us ajuden a integrar suports rics.

Un per fer una ullada.

Mencions d’honor

Durant la nostra investigació, es van trobar moltes solucions útils de barres de notificacions que només faltaven la nostra llista.

La WPFront Notification Bar és una fantàstica solució gratuïta que inclou desenes d’opcions. Dóna un control complet sobre el pla de colors de la barra, on es mostra i el seu funcionament.

Una altra bona solució és HashBar, que té un gran suport per als creadors de pàgines de WordPress i és una bona opció per mostrar un formulari d’inscripció de correu electrònic..

Barra superior de MailChimp

Si utilitzeu MailChimp per gestionar les vostres llistes de correu electrònic, us agradarà la barra superior de MailChimp. Aquest complement per Mailchimp per a WordPress us permet afegir un formulari de registre MailChimp personalitzable a la part superior de les vostres pàgines.

La meva recomanació final és Contingut flotant avançat. A més de mostrar una barra a la part superior i inferior de les pàgines, aquest complement us permet flotar menús i barres en diverses àrees diferents.

Pensaments finals

Si busqueu senzillesa, us recomano que proveu la barra superior i la barra de notificacions fàcil. Hi ha poques campanes i xiulets, i tots dos us ajudaran a publicar una barra de notificacions d’aspecte professional.

La barra d’anuncis i les barres de notificació WP aporten funcions més avançades a la taula, mentre que la barra de notificació Apex us proporciona encara més control.

Hello Bar també és una solució excel·lent, però tingueu en compte que haureu de pagar una quota mensual de 29 dòlars més si genereu més de 5.000 visualitzacions mensuals de pàgines..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map