Els set millors complements testimonials de WordPress

Ofertes de WordPress


En el seu llibre de 1984, Influència, Robert Cialdini va introduir el terme “prova social”, de manera que les decisions de les persones es basen en les opinions i accions d’altres. Fins avui, la prova social és una ocurrència psicològica que continua sent una part important del màrqueting.

Una de les maneres més habituals de demostrar proves socials és mostrar com se senten els altres sobre un producte o servei mitjançant testimonis. Tot i que no se n’adones, la gent té testimonis diàriament. És impossible escapar-los, ja que s’utilitzen en diaris, anuncis de televisió, llocs web, productes i molt més.

Visualitzar testimonis en un lloc web de WordPress és senzill, ja que hi ha desenes de solucions al mercat. Integrant-los al vostre lloc web, podeu demostrar valor i ajuda per convertir els visitants en lectors i clients.

En aquest article, compartiré allò que a WinningWP considerem els millors plugins testimonials de WordPress.

Comencem…

1. Jetpack (GRATU )T)

Jetpack és conegut per les seves nombroses característiques de seguretat i rendiment. Tot i això, aquest complement popular també té un mòdul de tipus de contingut personalitzat que es pot utilitzar per crear nous tipus de publicacions personalitzades, com ara testimonis i carteres.

Un cop hàgiu activat els testimonis de la pàgina d’escriptura de Jetpack, s’afegirà una àrea de testimonis al menú d’administració de WordPress.

Activació dels testimonis a Jetpack

Quan creeu un nou testimoni, podeu indicar el nom de la persona, introduïu el seu pressupost al quadre de contingut principal i assigneu una imatge destacada.

A continuació, podeu inserir el testimoni a les publicacions i pàgines mitjançant el codi curt dels testimonis. També es pot utilitzar un widget de codi curt si voleu mostrar testimonis a barres laterals.

Hi ha sis atributs disponibles per al codi curt dels testimonis, però la sortida sembla bàsica i no hi ha opcions per millorar el disseny.

Exemple testimonial de Jetpack

Els testimonis de Jetpack és una opció fantàstica si voleu una solució senzilla de testimoni. Tot i això, hi ha millors alternatives si voleu tenir més control sobre com es veuen.

2. Testimonis fàcils (GRATU /T / 59 $ més)

Easy Testimonials és una solució testimonial plena de funcions que inclou cinc blocs de Gutenberg per mostrar testimonis de forma individual, aleatòriament, en una llista, en una presentació de diapositives o en una graella.

El complement us permet personalitzar tots els aspectes dels testimonis i podeu definir la longitud d’excés, la mida de la miniatura, si es mostra la data, si els testimonis es troben en memòria cau i si es mostren les valoracions. També es poden classificar els testimonis.

També es pot modificar el text utilitzat per a codis drecers de testimonis i tots els testimonis compleixen Schema.org per ajudar-los a destacar en els motors de cerca..

Testimonis fàcils Opcions de vista de testimoni únics

Cinc estàndards de testimoni estan disponibles de sèrie, però podeu accedir a un centenar més si actualitzeu a Easy Testimonials Pro.

Al detall a partir de 59 dòlars per una sola llicència, la versió professional afegeix un formulari front-end per recopilar testimonis de visitants, prevenció de correu brossa, un carrusel de testimonis i un sistema de notificació per avisar-vos de quan s’han enviat nous testimonis. També hi ha una opció per importar i exportar testimonis en format CSV.

WordPress Multisite s’admet a la llicència comercial amb un preu més alt de 199 $ i la llicència d’agència de 599 dòlars.

Un exemple de testimonis

Testimonials senzills és un dels millors plugins de WordPress testimonials disponibles avui.

Ofereix centenars d’opcions per canviar quina informació es mostra als testimonis, mentre que la inclusió de CSS personalitzades i seleccions de temes fa que l’estil també sigui més senzill..

3. Giny Testimonials (GRATU /T / 29,99 $ més)

Testimonials Widget és una solució popular que, com el seu nom indica, us permet mostrar testimonis mitjançant widgets. Hi ha widgets per mostrar categories de testimonis, arxius, un núvol d’etiquetes i un per a fer girar testimonis mitjançant un control lliscant.

L’àrea principal de configuració del complement inclou desenes de configuracions, la majoria de les quals es poden activar o desactivar mitjançant una casella de selecció.

Tot i que el complement posa l’accent en l’ús de widgets, es proporcionen codis curts per permetre’t inserir testimonis en publicacions i pàgines.

Els dreceres únics estan disponibles per mostrar testimonis en un control lliscant i per mostrar arxius de testimonis, testimonis recents, un núvol d’etiquetes testimonials i molt més. Hi ha molts atributs per a cada tipus de codi curt, per tant, us animo a provar-los mitjançant els exemples de codi curt proporcionats.

Configuració de widget de testimonis

Una llicència única per a la versió premium del complement es rebaixa a 29,99 dòlars, mentre que hi ha plans addicionals per a aquells que necessiten suport i actualitzacions per a més llocs web. Totes les llicències us permeten accedir completament a totes les funcions.

L’actualització us permet accedir a classificacions de cinc estrelles, memòria cau de testimonis, fragments, codis dreceres addicionals, testimonis enviats per l’usuari i més.

Un exemple de widget de testimonis

Si voleu mostrar testimonis a barres laterals, Widget Testimonials és una opció excel·lent. El widget del control lliscant de testimonis destaca perquè permet personalitzar-ho tot des del widget.

Per descomptat, també podeu inserir els vostres testimonis en publicacions i pàgines. Si seguiu els exemples de codi curt proporcionats, heu de poder dissenyar la manera com vulgueu.

4. Presentació de testimonis (22 $)

Testimonials Slider és una solució premium que compta amb el suport de l’editor Gutenberg i el compliment de GDPR de la UE.

Es presenta amb sis belles plantilles testimonials: control lliscant, rotador, carrusel, targetes, llista i quadrícula.

Quan hàgiu seleccionat una plantilla, podeu afegir testimonis nous i arrossegar-la a la posició que vulgueu. També podeu ajustar l’estil del disseny i afegir el vostre CSS personalitzat.

Edita el text de Testimonis Lliscant

Testimonis Slider no només us permet mostrar una foto de l’autor del testimoni, també podeu mostrar enllaços als seus perfils de xarxes socials i penjar un logotip de la seva empresa. També es pot mostrar una qualificació.

Un cop hagi completat el testimoni, es pot inserir al vostre lloc web mitjançant un codi curt.

Un exemple de control lliscant de testimonis

Testimonials Slider està disponible a CodeCanyon per 22 dòlars i és una de les solucions testimonials més elegants per a WordPress del mercat.

Us animo a fer una ullada a la demostració de control lliscant Testimonis per obtenir una bona valoració del que pot fer.

5. Super testimonis (GRATU /T / 14 $)

Super Testimonials és un complement simple de WordPress que inclou quatre plantilles de disseny testimonials. A cada testimoni, podeu afegir una qualificació, una imatge destacada, informació de l’empresa i molt més.

El connector té poques opcions, però es poden assignar testimonis a categories, hi ha un codi curt per mostrar testimonis en un widget i hi ha disponibles atributs que us ajudaran a assignar un tema, ordenar elements i mostrar testimonis d’una determinada categoria..

Edita Super Testimonials

La versió professional de Super Testimonials està disponible per només 14 dòlars i afegeix 20 plantilles de control lliscant amb 60 pells, deu plantilles de llista amb 30 pells i cinc plantilles de quadrícula amb 15 pells..

També afegeix més d’un centenar de dreceres i molts atributs nous de codis curts basats en l’estil. També es poden mostrar testimonis en columnes.

Un exemple de Super Testimonials

La versió gratuïta de Super Testimonials és fàcil d’utilitzar i produeix testimonis agradables, però, com el tipus de publicació personalitzada testimonial de Jetpack, ofereix poques opcions de configuració..

Amb només 14 dòlars, crec que Super Testimonials Pro és l’opció millor, ja que ofereix desenes de plantilles testimonials i pells addicionals. Tenen un aspecte fantàstic. Consulteu la pàgina de demostració per veure-les en acció.

6. Rotator testimonial (GRATU )T)

Testimonial Rotator és un popular plugin de testimonis de control lliscant de WordPress que és gratuït d’utilitzar.

Es pot utilitzar per mostrar testimonis en diapositives professionals, i hi ha diversos efectes de transició i mides de miniatura disponibles. També podeu especificar la velocitat a la qual es mouen les diapositives, definir exactament el que es mostra a la vostra plantilla i triar els missatges testimonials assignats a la diapositiva.

Edita Rotator Testimonial

El complement té altres funcions útils, com ara una pàgina d’arxiu de tipus personalitzat de testimonis, un quadre CSS personalitzat per dissenyar els testimonis i la possibilitat d’assignar puntuacions, imatges destacades i informació sobre l’autor..

Tot i que el connector és 100% gratuït per descarregar i utilitzar, hi ha un paquet temàtic disponible a partir de 19,99 dòlars, que afegeix cinc dissenys de testimonis addicionals als dos que ja estan inclosos. No s’afegeix cap funcionalitat o opcions addicionals si compra aquest paquet.

Un exemple de rotador testimonial

Testimonial Rotator és una solució testimonial fantàstica. Els dos dissenys inclosos seran suficients per a molts, però podeu comprar temes addicionals o crear la vostra plantilla de disseny.

És una bona opció si voleu mostrar testimonis en diapositives.

Mencions d’honor

Es va provar més de 20 complements testimonials de WordPress per a la nostra preparació d’aquest article.

Tres bones solucions testimonials que acabaven de perdre la nostra llista van ser Testimonials personalitzats, Testimonials i estrelles Testimonials.

AP Testimonial personalitzat és un interessant complement que ofereix cinc dissenys, un generador dinàmic de codi curt i diverses configuracions útils de disseny. Hi ha disponible una versió professional del complement per afegir més temes, però, malauradament, no s’ha actualitzat des de fa anys.

El testimoni és una altra bona solució a considerar. Un cop heu afegit un testimoni, podeu utilitzar el generador de codi curt inclòs per dissenyar l’estil de sortida i definir quants testimonis es mostren..

A la versió gratuïta, podeu mostrar testimonis en diapositives. Tanmateix, si actualitzeu a Testimonial Pro, que està disponible a partir de 39 dòlars, podeu desbloquejar cinc tipus de disseny addicionals, incloses les quadrícules i la maçoneria. L’actualització també permet assignar perfils de xarxes socials a testimonis, afegir deu temes i desbloquejar centenars d’opcions de personalització.

Un exemple de testimoni

Una altra solució testimonial per comprovar-ho és Testimonis d’estrelles.

Un cop hàgiu creat un testimoni mitjançant el complement, podeu seleccionar-ne el disseny i l’estil. En la versió gratuïta, podeu utilitzar un disseny de quadrícula i escollir un dels cinc estils.

Crea codi curt a testimonis d’estrelles

Stars Testimonials Pro està disponible a partir de només 14 $. L’actualització us permet accedir a dissenys de testimonis de parets i lliscadors, a més de sis estils addicionals.

El que m’agrada del complement és que us mostra una vista prèvia de tots els dissenys i estils quan creeu dreceres de testimoni. Un cop hàgiu seleccionat el vostre estil, podeu personalitzar la configuració general, canviar de color mitjançant un magnífic selector de colors i visualitzar la sortida final..

Us recomano comprovar-ho.

Pensaments finals

Tots aquests complements tenen els seus punts forts i febles, però els testimonis fàcils van destacar per a mi, sobretot perquè ofereix centenars d’opcions de personalització i diverses plantilles de testimonis professionals..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map