Els set millors complements per crear taules a WordPress (2020)

Ofertes de WordPress


Les taules són una forma fantàstica de presentar informació de manera lògica i visualment atractiva. Els lectors poden utilitzar-los per digerir informació i estadístiques quantitatives amb més facilitat, ja que poden escanejar la taula per obtenir informació que els sigui rellevant..

Si l’editor clàssic està actiu al vostre lloc web, es poden afegir taules HTML al vostre contingut introduint el codi HTML de la vostra taula a l’editor de text o copiant i enganxant una taula a l’editor visual..

La introducció del bloc de taula de Gutenberg significa que la versió bàsica de WordPress ara admet la funcionalitat de la taula. Aquesta és una manera fàcil d’integrar taules al contingut. Tot i això, hi ha millors solucions disponibles per crear taules a WordPress.

En aquest article, us mostraré què considerem a WinningWP els millors plugins de taula de WordPress actuals al mercat.

* Els exemples de fitxers CSV que he utilitzat per provar aquests complements de WordPress es poden descarregar des d’aquesta pàgina.

1. wpDataTables (GRATU /T / 59 $ més)

Un connector de WordPress popular, wpDataTables es pot utilitzar per crear taules i gràfics sensibles.

A WordPress.org hi ha una versió directa del connector que us ajuda a veure què hi ha disponible a la versió completa si teniu en compte l’actualització. Tanmateix, continua adaptant-se al seu nom “lite” restringint la majoria de les opcions de creació de taules i la funcionalitat del gràfic.

Quan creeu una taula, teniu cinc opcions: podeu crear una taula enllaçada a una font de dades existent; crear una taula manualment; importar una taula; generar una consulta a la base de dades de WordPress; o generar una consulta a una base de dades MySQL.

En la versió gratuïta, només podeu crear una taula important un fitxer de taula en format de matriu excel, CSV, JSON, XML o PHP serialitzat.

Creació d'una taula a la descàrrega wpDataTables

Tot i que moltes funcions estan restringides a la versió definitiva de wpDataTables, estic impressionat per la magnífica visualització de les taules i la quantitat de opcions de configuració i ordenació disponibles. Cada columna es pot modificar segons les vostres necessitats.

La versió de pagament, wpDataTables Premium, desbloqueja moltes funcions excel·lents, incloses les notificacions avançades de correu electrònic i SMS, taules editables de front-end, formatació condicional, filtratge i suport per a les relacions de la taula de claus estrangeres. Les dades també es poden presentar en més de 40 tipus de gràfics.

La versió completa de wpDataTables encara s’està venent a CodeCanyon per 299 dòlars, però els desenvolupadors ofereixen ara el seu producte al seu lloc web oficial per un preu més assequible de 59 dòlars l’any. Això augmenta fins a 109 dòlars l’any si necessiteu assistència per a tres dominis i 249 dòlars l’any per assistència per a un nombre il·limitat de dominis..

Totes les llicències ofereixen les mateixes funcions i ofereixen una garantia de devolució de 15 dies i també hi ha alguns complements disponibles per a integracions i funcionalitats addicionals..

Exemple de taula wpDataTables

Us animo a provar la versió gratuïta de wpDataTables per obtenir una estimació de la magnitud de les taules i la facilitat que es poden personalitzar.

Si busqueu més opcions de creació de taules i suport per a gràfics i funcions avançades, com la lògica condicional, heu de tenir en compte la versió completa de wpDataTables. Ja està disponible a partir de només 59 dòlars, la qual cosa és una bona relació qualitat-preu.

2. Taula de la Lliga (23 dòlars)

League Table és una solució de taula responsiva que inclou columnes classificables, suport per a WordPress Multisite i suport per a diversos idiomes.

Un editor de fulls de càlcul simplifica el procés de còpia de dades de fulls de càlcul a taules o, si ho prefereix, pot importar taules mitjançant format XML. També es poden fer còpies de seguretat en aquest format de taules.

Opcions de la taula de lliga

El nombre d’opcions disponibles a League Table és impressionant. Disposa de 105 opcions per taula, 17 opcions per cel·la i 13 opcions generals.

Podeu canviar l’amplada de la taula, els colors, els tipus de lletra i molt més. També es pot personalitzar cada cel·la. Podeu ajustar els tipus de lletra i els colors de fons, aplicar fórmules matemàtiques, afegir codi HTML personalitzat i molt més.

També hi ha moltes opcions d’ordenació i, si voleu, podeu permetre que els usuaris puguin ordenar les dades en les taules.

Exemple de taula de lliga

League Table està disponible a CodeCanyon per només 23 dòlars. És una solució de taula assequible, increïblement versàtil, i és una bona elecció per a qualsevol persona que desitgi crear taules per a lligues esportives, taules de dades financeres, taules de preus i molt més.

3. Taula de premsa (GRATU )T)

Amb més de 800.000 instal·lacions actives, TablePress és, amb molt, la solució de taula de WordPress més popular del mercat i, després d’utilitzar el complement de taula durant uns minuts, entendreu el perquè.

Tot i ser lliure de descàrrega, TablePress ofereix desenes d’opcions de configuració, CSS personalitzats per a taules d’estil i la possibilitat d’importar i exportar taules en diversos formats. He pogut importar una taula CSV en pocs segons i, a continuació, reorganitzar les dades mitjançant arrossegament i soltament.

L’adaptació de les dades a la taula és senzilla. Un cop seleccionades les files i columnes, es poden ocultar, mostrar, duplicar, inserir i suprimir. També es poden combinar les cel·les i hi ha botons per a la inserció d’enllaços i imatges, així com un editor avançat que us proporciona més control sobre el vostre contingut..

Dades de la taula de premsa de taula

La secció d’opcions de taula es troba a la taula. A partir d’aquí, podeu modificar els colors de la taula, definir el nom de la taula i introduir classes CSS personalitzades. Les opcions d’ordenació i paginació també es troben aquí.

Tenen dinou extensions de complements disponibles per a TablePress, que amplien la funcionalitat encara més. Sis extensions estan relacionades amb el comportament de la taula final, nou extensions afegeixen funcions addicionals a la biblioteca de JavaScript de DataTables, tres extensions donen opcions addicionals a l’àrea d’administració i l’última permet canviar el codi curt de la taula per evitar conflictes amb altres complements de WordPress..

Set de les extensions estan marcades com a premium. Curiosament, en lloc de cobrar una quota fixada, el desenvolupador del complement, Tobias Bäthge, permet que tothom descarregui extensions premium, tot el que demana a canvi és una petita donació d’uns 10 dòlars..

Algunes extensions que val la pena consultar són taules responsives (premium), codi PHP a les cel·les de taula, botons DataTables (premium) i DataTables Column Filter.

Assegureu-vos de veure la pàgina d’extensions de la llista completa.

Exemple de taula PressPress

TablePress és un fantàstic complement de taula de WordPress que és fàcil de recomanar: és gratuït de descarregar, senzill d’utilitzar i és compatible amb les importacions de taules.

En comparació amb altres complements de taula de WordPress del mercat, TablePress no ofereix prou opcions d’estil per permetre canviar l’aspecte de les taules: heu d’utilitzar CSS. També manca algunes de les funcions avançades que ofereixen algunes alternatives premium.

4. Taules Ninja (GRATU /T / 49 $ més)

Ninja Tables és una solució de taula d’aspecte fantàstic que ofereix moltes opcions d’estil i suporta la importació i exportació de taules en format CSV i JSON..

A l’àrea d’opcions del complement principal, podeu seleccionar l’UI simètrica, Bootstrap 4 o Bootstrap 3 com a biblioteca d’estil predeterminada. A partir d’aquí, també podeu seleccionar entre 13 esquemes de colors de la taula i definir si es mostren elements de taula, com ara sanefes, títols i descripcions..

Importació d'una taula a les taules Ninja

Ninja Tables destaca per la personalització del disseny. La pàgina principal de disseny de taula us mostra com es veurà la taula a l’escriptori, la tauleta i el mòbil. La majoria de les funcions de la taula es poden activar i desactivar amb un simple clic i els canvis es mostren immediatament a la vista prèvia de la taula.

Podeu assignar un dels 13 esquemes de colors predefinits a la taula. També podeu crear el vostre propi esquema de colors personalitzat mitjançant selector de colors. Hi ha moltes opcions de classificació i ordenació per a la vostra taula, així com quadres per afegir CSS i Javascript personalitzats.

Ninja Tables Pro es rebaixa a 49 dòlars per una sola llicència, 99 dòlars per a fins a 20 llocs web i 299 dòlars per a un lloc web il·limitat i una llicència de vida.

L’actualització desbloqueja l’edició de taules front-end, l’edició de taules arrosseguades i fixades, esquemes de colors il·limitats, integració WooCommerce, filtratge de columnes condicional, combinació de cel·les, opcions d’ordenació avançada i la possibilitat de connectar-se a Google Fulls de càlcul.

Disseny de taula de taules Ninja

Ninja Tables és una solució de taula altament configurable que us permet un control total sobre l’aspecte de les vostres taules.

No he trobat la versió gratuïta que sigui restrictiva de cap manera, però podeu accedir a moltes funcions més avançades mitjançant l’actualització a Ninja Tables Pro. A tan sols 49 dòlars, no es trencarà el banc.

Us recomano provar les Taules Ninja per veure per si mateix què pot fer.

5. Generador de taules de dades per Supsystic (GRATUIT / $ 39)

Generador de taules de dades de Supsystic és una solució de taules versàtil que ofereix desenes d’opcions, permetent fer canvis al disseny de la taula i la taula i també veure com es fan les modificacions a l’escriptori, la tauleta i el mòbil..

Hi ha diferents modes de resposta disponibles per a taules i teniu el control total del vostre esquema de colors de la taula i de l’estructura de les taules. El disseny CSS també està disponible.

Podeu introduir les dades de la taula a la pàgina de l’editor i un editor visual us permet formatar text i inserir enllaços i imatges. A l’editor hi ha disponibles opcions addicionals, com ara diagrames, lògica condicional i línies desplegables, si actualitzeu a Data Tables Generator Pro.

Generador de taules de dades segons Supsystic Appearance

Estic impressionat del que inclou la versió gratuïta del generador de taules de dades, però algunes funcions només estan disponibles a Data Tables Generator Pro. Per exemple, mentre podeu desar i clonar les taules de la versió gratuïta, només podeu importar i exportar taules si actualitzeu.

Una llicència professional té un cost de 39 dòlars per un lloc web, 69 dòlars per cinc llocs web i 149 dòlars per un nombre il·limitat de llocs web.

L’actualització també desbloqueja els diagrames, l’historial de les taules i les pestanyes font a la part superior de l’editor principal. La pestanya WooCommerce al final fa referència a un complement separat anomenat WooCommerce Product Table que es pot integrar amb el generador de taules de dades.

Nou nou tipus de diagrames i gràfics estan disponibles: gràfic d’àrea, gràfic de línies, gràfic de taules, gràfic de barres, gràfic de columnes, gràfic de bombolles, gràfic de barres en 3D, gràfic de pastilla i gràfic 3D i piràmide 3D. La característica d’historial de taules us permet veure com s’han modificat les taules editables de front-end.

La funció font també pot ser útil i es pot utilitzar per crear una taula dels camps de la base de dades de WordPress o una base de dades externa.

Un exemple de generador de taules de dades per Supsystic

La interfície principal del generador de taules de dades de Supsystic té una mica de data. Tot i això, el connector té moltes funcions d’estil útils i el seu editor integrat simplifica el procés de format de dades de la manera que desitgeu.

L’actualització a la versió professional fa que la funcionalitat premium estigui disponible, inclosos els gràfics i la lògica condicional. Potser més important, també afegeix la capacitat d’importar i exportar taules.

6. Taulador (20 $)

Tablenator és un complement de taula de WordPress fàcil d’utilitzar que compta amb suport per a WP Bakery Page Builder.

A l’àrea de configuració del complement principal, podeu definir la configuració general de la taula, la configuració de format, la configuració de traducció i els punts de ruptura de resposta per a dispositius mòbils. També hi ha un gestor de fonts d’icones.

Editor de taules de tauleta

Les taules es poden importar en format CSV o TXT, però només es poden exportar en format TXT.

Totes les solucions de taules esmentades en aquest article permeten personalitzar les dades de la taula i la taula. Tot i això, segons la meva opinió, Tablenator té el millor editor de taules.

El seu editor visual permet afegir fàcilment noves files i columnes, a més de formatar text, afegir imatges i definir colors de fons. Es poden seleccionar diverses cel·les alhora. Per exemple, podeu canviar el color de fons de totes les cel·les de taula simplement seleccionant totes les cel·les abans de fer clic al botó de color de fons.

També admet el format de cel·les per a text, números, moneda, percentatge, data i hora. Això us ajudarà a mostrar les dades tal com voleu, ja sigui si esteu definint el nombre de punts decimals o seleccionant quin format de data voleu utilitzar.

Exemple de taula de tauleta

Tablenator està disponible a CodeCanyon per 20 $.

És una opció fantàstica si voleu crear taules amb aspecte professional amb facilitat. Els que busqueu funcions avançades, com ara gràfics, lògica condicional i creació de taules a partir de bases de dades, haurien de buscar una solució alternativa.

7. TableGen (GRATU )T)

TableGen és un simple complement de taula de WordPress que es pot descarregar gratuïtament.

Admet la importació de taules mitjançant formats JSON, Zip, CSV, HTML i XLS. També es poden exportar taules en format CSV.

A l’àrea de configuració de la taula, podeu habilitar i desactivar una dotzena de funcions, inclosa l’amplada de la taula, la paginació i l’ordenació de les columnes.

Edició d'una taula a TableGen

L’editor de taules és fàcil d’utilitzar, però, si ja estàs acostumat a complements de taula de WordPress més avançats, és possible que ho limitisis. No hi ha opcions d’estil i no hi ha forma de formatar cel·les ni inserir enllaços o imatges.

Si bé el complement no es pot descarregar gratuïtament, és possible que vulgueu considerar la compra de l’extensió del complement de temes, que està disponible des de 10 dòlars. Ofereix vuit dissenys de temes de taula i us ofereix opcions addicionals per personalitzar el disseny de la taula: funcionalitat que no troba al plugin principal.

Exemple de taula TableGen

Si només necessiteu una solució de taula bàsica, TableGen val la pena fer-ho. El complement és fàcil d’utilitzar i la possibilitat d’exportar taules en format CSV significa que la migració a una altra solució de taula en una data posterior serà senzilla..

Mencions d’honor

El bloc de taula de Gutenberg no guanyarà premi per ser la millor solució de taula del mercat, però la seva inclusió a la versió bàsica de WordPress fa que sigui una bona elecció per a taules bàsiques.

Les files i les columnes es poden afegir fàcilment a la taula. Quan feu clic a una cel·la, l’editor superior us permet formatar el text en negreta, cursiva o com a guia de comandaments. També es poden afegir enllaços, codi i imatges.

Hi ha disponibles alguns paràmetres de color bàsics, tot i que la personalització és limitada.

Bloc de taula de Gutenberg

Si intenteu modernitzar les taules existents, consulteu la Taula de resposta als líquids Magic i la taula de resposta als WP. Aquests complements gratuïts de WordPress poden respondre a les taules HTML estàndard, de manera que es veuen bé en tauletes i altres dispositius mòbils.

Visualitzador de fulls de càlcul de Google en línia

Una altra extensió de WordPress gratuïta interessant per veure-ho és Inline Google Spreadsheet Viewer. Aquest complement es pot utilitzar per incrustar fulls de càlcul de Google, fitxers CSV, bases de dades MySQL, gràfics de taules HTML i molt més directament al vostre lloc web..

Tot el que heu de fer és enllaçar amb la font amb el codi curt proporcionat, i tots els canvis realitzats a la font es reflectiran automàticament al vostre lloc web. No és la millor solució des del punt de vista de personalització, però val la pena consultar si voleu incorporar taules i fulls de càlcul actualitzats regularment en un altre lloc per diverses parts..

Pensaments finals

Com veieu, hi ha una gran selecció de solucions de taula disponibles per als usuaris de WordPress. Cadascú té els seus punts forts i febles, per la qual cosa és important provar algunes solucions per veure quines s’adapten millor a les vostres necessitats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me