Els deu millors complements de formulari de contacte per a WordPress (2020)

Ofertes de WordPress


Tots els llocs web necessiten una pàgina de contacte. Sense un, us podríeu trobar a faltar tot tipus d’oportunitats de negoci i connexions!

Els complements del formulari de contacte inclouen moltes eines i opcions útils, com ara els camps CAPTCHA, que ajuden a evitar l’allau d’enviaments de correu brossa que obtindríeu si mostreu la vostra adreça de correu electrònic al vostre lloc web..

També simplifiquen el procés d’estil i estructura dels vostres formularis i, potser més important, permeten dictar exactament quina informació rebeu d’un usuari. Especifiqueu els camps que cal omplir i decidiu quan es pot enviar el formulari.

WordPress té un gran nombre de complements de formularis de contacte disponibles, i es poden utilitzar per crear tot, des de formularis senzills de comentaris fins a formularis de comanda i qüestionaris complexos. La pregunta és, quin heu de triar?

He estat utilitzant WordPress de manera activa des del llançament i he provat centenars de complements de formulari de contacte per a WordPress. El mercat sempre està evolucionant, però, recentment he dedicat el temps a descobrir els millors complements de formulari de contacte disponibles per a WordPress el 2020. Mirem què considero les millors solucions gratuïtes i gratuïtes …

(Nota: a continuació, es mostren la majoria d’exemples de formularis amb el tema de WordPress predeterminat més actualitzat: Vint-i-nou).

1. Formes de gravetat: 59 $ més

Gravity Forms ha estat un dels preferits dels usuaris de WordPress des del seu llançament fa diversos anys. És una solució fàcil d’utilitzar que es pot utilitzar per crear formularis bàsics o solucions complicades de diverses pàgines que inclouen càrregues de fitxers, lògica condicional i sistemes de pagament.

Els formularis es creen amb un simple sistema d’arrosseguament i hi ha desenes de camps estàndard, camps avançats i camps únics per a publicacions i altres tipus de publicacions. Hi ha disponibles diverses opcions per a cada camp, inclosos els estils, la prioritat, la visibilitat i molt més.

Configuració dels formularis per gravitat

La funcionalitat inclosa amb Gravity Forms depèn del paquet que necessiteu, així que assegureu-vos de comprovar el que inclou cada llicència abans de fer la vostra tria.

Hi ha desenes de complements. S’han classificat com a bàsics, professionals i d’elit, però la majoria de complements de màrqueting per correu electrònic s’ofereixen com a bàsics. Aquests inclouen complements per a MailChimp, AWeber i GetResponse.

La col·lecció add-on pro té més varietat i inclou diversos complements CRM, un complement Dropbox, un complement de pagaments PayPal i molt més, mentre elite ofereix més opcions de pagament i afegeix funcionalitats per al registre d’usuaris..

Exemples de formes de gravetat

El model de gravetat és de 59 dòlars anuals per a la llicència bàsica. L’actualització a la llicència professional a 159 dòlars anuals augmenta l’ús del lloc web d’un lloc web a tres llocs web i ofereix complements professionals, així com els complements bàsics..

Les agències afavoreixen la llicència d’elit. Té un cost de 259 dòlars anuals, no té restriccions d’ús del lloc web, suporta diversos llocs de WordPress i ofereix complements d’elit a més de les opcions bàsiques i professionals.

Si busqueu una solució avançada de formularis de contacte, cal considerar els Gravity Forms.

Pàgina web oficial

2. Ninja Forms: GRATU /T / 29 $ més

Ninja Forms és una solució de formulari de contacte popular que permet als usuaris afegir funcionalitats mitjançant extensions (complements). La versió bàsica de Ninja Forms té més d’un milió de descàrregues a WordPress.org.

Podeu crear un nou formulari mitjançant una plantilla en blanc o en una de les moltes plantilles de formularis prèviament elaborades, i és fàcil personalitzar el vostre formulari i ajustar els camps.

El que és realment impressionant, però, és la quantitat que s’inclou a la versió gratuïta. Hi trobareu molts camps avançats que altres cobren, així com opcions antispam, importació i exportació de formularis i la possibilitat d’emmagatzemar enviaments a la base de dades del vostre lloc web..

Configuració del formulari Ninja Forms

Pot ser difícil comparar les funcions premium de Ninja Forms amb altres complements de formularis de contacte. Inclou moltes extensions úniques que afegeixen funcionalitats que no trobareu a altres llocs, però tenen un preu. Malauradament, determinar el preu anual és una mica més complicat del que cal.

La llicència personal restringeix l’ús a un lloc web. Té un cost de 99 dòlars anuals i inclou el paquet d’extensions per a constructors i el 20% de descompte per a qualsevol altra extensió que compreu. L’avançament a la llicència professional a 199 dòlars anuals augmenta l’ús a 20 llocs web i us permetrà un descompte del 40%.

El pla de l’agència no té restriccions d’ús i inclou totes les extensions. No obstant això, a 499 dòlars anuals, és gairebé el doble del cost d’alternatives d’agència, com ara Gravity Forms.

Les extensions es poden comprar de forma individual amb un cost d’entre 19 i 129 dòlars anuals per una sola llicència. Si només necessiteu una característica específica per al vostre formulari per a un lloc web, això pot resultar més barat. Tot i això, els costos augmenten ràpidament quan cal utilitzar l’extensió en diversos llocs web.

Exemple de formes Ninja

Us recomano fermament que instal·leu la versió bàsica de Ninja Forms i que reviseu les extensions disponibles per veure què necessiteu.

En funció de la vostra situació, és possible que els Ninja Forms siguin una mica més barats que altres solucions de formulari de contacte premium, o que siguin significativament més cares. És possible que fins i tot trobeu que la versió gratuïta fa tot el que necessiteu.

Malauradament, si voleu accedir a diverses extensions de Ninja Forms, pot resultar costós. Esbrinar el vostre cost total també pot ser un dolor, sobretot si compareu el cost de comprar extensions individualment, en un paquet o com a paquet juntament amb altres extensions comprades individualment..

Web oficial | Pàgina de baixada de connectors

3. Formulari de contacte 7 – GRATU FREET

Amb més de 5 milions d’instal·lacions actives, el formulari de contacte 7 és de molt el complement de formulari de contacte de WordPress més popular del mercat. Això pot sorprendre a alguns, ja que és menys elegant i menys fàcil d’utilitzar que altres solucions de formularis de contacte d’aquesta llista.

El formulari de contacte 7 utilitza un sistema de plantilla de formulari, de manera que, després d’haver après com funciona, hauríeu de poder crear el formulari que vulgueu. Tanmateix, tota la configuració té una datació en comparació amb els constructors de formularis arrossegables i moderns.

Formulari de contacte Configuració del formulari 7

Quan el formulari de contacte 7 sobresurt és la integració. És una de les solucions de formulari de contacte més versàtils disponibles per als usuaris de WordPress per la quantitat d’extensions que hi ha disponibles, la gran majoria de les quals són gratuïtes.

Es pot utilitzar amb Akismet i diversos connectors reCAPTCHA per reduir el correu brossa, Flamingo per emmagatzemar missatges i Google Analytics per a estadístiques.

També podeu afegir camps condicionals, suport per a MailChimp, pells de formularis personalitzables i molt més.

Exemple de Formulari de contacte 7

El formulari de contacte 7 no guanyarà premis d’estil en cap moment i el sistema de plantilles de formulari es podria millorar en diverses àrees, però trobarà difícil trobar una solució gratuïta més flexible.

Web oficial | Pàgina de baixada de connectors

4. WPForms: GRATU /T / 39,50 $ més

WPForms és una solució de formulari de contacte professional fàcil d’utilitzar. Utilitza un sistema arrossegueu i solt per a la creació de formularis i també inclou plantilles predefinides per ajudar-vos a crear formularis ràpidament.

La versió gratuïta, que compta amb més d’un milió d’instal·lacions actives, compta amb el suport de Constant Contact, un sistema d’importació i exportació i la funcionalitat reCAPTCHA per ajudar a prevenir el correu brossa.

Aquesta versió bàsica és adequada per a un formulari de contacte bàsic, tot i que és possible que estigui una mica limitat ja que no s’inclouen camps com “Lloc web / URL” i “Carrega de fitxers”. Les entrades tampoc no s’han desat en aquesta versió.

Creeu un nou formulari als formularis WP

Una llicència bàsica per a WP Forms té un cost de 39,50 dòlars anuals. Adient per a un lloc web, permet formularis i entrades il·limitades i desbloqueja tots els camps avançats, plantilles de formularis, formularis de diverses pàgines i lògica condicional.

La llicència més a 99,50 dòlars anuals augmenta l’ús a tres llocs web i desbloqueja més complements de màrqueting per correu electrònic. Pujar a la llicència professional a 199,50 dòlars anuals augmenta l’ús a 20 llocs web i afegeix suport per a registres d’usuaris, sistemes de pagament, signatures, formularis fora de línia i molt més.

La llicència d’elit de 299,50 dòlars anuals s’adreça a agències. No té restriccions d’ús i afegeix suport per a la gestió de clients i multisites de WordPress.

Configuració de formularis WP

WPForms és un complement de forma de qualitat fàcil d’utilitzar. Alguns usuaris poden trobar la versió gratuïta de WPForms limitada, però la llicència bàsica té un preu bastant de 39,50 dòlars anuals i ofereix una lògica condicional i altres funcions interessants..

Web oficial | Pàgina de baixada de connectors

5. Impresos formidables: GRATU /T / 49 $ més

Formidables Forms és un fantàstic complement de formulari de contacte que permet crear formularis ràpidament mitjançant un creador de soltes.

La versió gratuïta té una bona selecció de camps, inclosos menús desplegables, URL del lloc web, HTML i un camp anti-spam reCAPTCHA.

La versió gratuïta també desa les enviaments del formulari i admet la importació i exportació de formularis. També inclou un editor d’estil ple de funcions que us permet canviar colors, mides de lletra i molt més, cosa que la majoria de complements de formularis de contacte, gratuïts i premium, no us ofereixen.

Si no esteu satisfets amb les funcions incloses a la versió gratuïta de Formulables Formulars, potser voldreu plantejar-vos obtenir la llicència personal a 49 dòlars anuals. No s’afegeix cap funcionalitat addicional, però els desenvolupadors tindran suport.

Creeu un formulari de formes formidables

Com molts altres complements de formulari de contacte, Formidable Forms s’ha llançat sota el model de negoci freemium, per la qual cosa heu d’actualitzar per desbloquejar funcions i funcions avançades..

La llicència de creador de 99 dòlars anuals permet l’ús en fins a tres llocs web i afegeix opcions d’integració i integració addicionals per a MailChimp, Aweber i MailPoet. La llicència comercial a 199 dòlars anuals augmenta l’ús a 15 llocs web i afegeix més integracions de màrqueting per correu electrònic, suport de PayPal, integració WPML i molt més.

La llicència d’elit de 399 dòlars anuals no té restriccions d’ús i afegeix suport per a Stripe, Authorize.net, ActiveCampaign, Salesforce, HubSpot i WooCommerce.

Configuració de formularis de forma formidable

Formidable Forms és, sens dubte, un dels millors complements del formulari de contacte disponibles per a WordPress i destaca per la multitud per les seves opcions de disseny addicionals..

Aquells que busqueu un formulari de contacte gratuït amb el complement de WordPress estaran satisfets amb el que s’inclou a la versió bàsica.

Web oficial | Pàgina de baixada de connectors

6. Formes feliços – GRATU .T

Happy Forms és un connector 100% gratuït de formulari de contacte de WordPress dissenyat per Theme Foundry.

Si abans havíeu utilitzat el personalitzador de temes de WordPress, sabreu el funcionament dels formularis feliços, ja que utilitza la mateixa interfície. La primera columna mostra els camps del formulari i podeu afegir nous camps a la segona columna. El formulari es pot previsualitzar a l’àrea de contingut principal a la dreta.

Hi ha una bona selecció de camps disponibles, com ara enllaç de lloc web, taula, classificació i editor de text. Podeu especificar si un camp és obligatori i canviar-ne l’amplada de plena a meitat, tercera o automàtica.

Pàgina de formulari de formularis feliços

La seguretat de HoneyPot ajuda a prevenir els intents de correu brossa i també es pot activar Google reCAPTCHA. També podeu personalitzar el missatge de confirmació que es mostra als usuaris.

Es pot dissenyar qualsevol part del formulari, incloent-hi colors, mides de lletra i alineacions. No podeu desar els vostres estils personalitzats com els que podeu fer en els formularis formidables, però podreu veure els canvis d’estil en temps real..

Formes felices estil

Happy Forms no ofereix lògica condicional, ni altres camps i funcions avançades que pugueu trobar en alternatives premium, però és, sens dubte, una de les millors opcions de formulari de contacte gratuïtes disponibles per als usuaris de WordPress..

Web oficial | Pàgina de baixada de connectors

7. Jetpack – GRATU .T

Jetpack, o si preferiu el seu títol complet “Jetpack by WordPress.com”, ràpidament es va convertir en un dels plugins més populars disponibles per als usuaris de WordPress, oferint una gamma d’eines i serveis d’Automatattic..

Un dels seus mòduls menys coneguts és el formulari de contacte Jetpack: una solució senzilla que ofereix deu camps, inclosos el nom, el lloc web, el menú desplegable i la data.

Configuració del formulari Jetpack

Si teniu activat l’editor clàssic al vostre lloc web, veureu el formulari de contacte Jetpack al vostre editor visual com el botó “Afegir formulari de contacte”.

Al nou sistema de blocs de WordPress, trobareu el formulari de contacte de Jetpack a la zona del bloc principal. Si el bloc de formularis Jetpack no es mostra, comproveu que el mòdul estigui habilitat.

Bloc de formularis Jetpack

Podeu especificar si un camp és obligatori i editar-ne l’etiqueta, però no trobareu cap opció d’estil ni configuració avançada.

Exemple de formulari Jetpack

Si voleu un formulari de contacte bàsic i ja teniu Jetpack instal·lat, és una solució fantàstica. Si necessiteu més que uns quants camps bàsics al formulari de contacte, Jetpack és massa limitat, així que us recomano que utilitzeu un complement de WordPress alternatiu.

Web oficial | Pàgina de baixada de connectors

8. Forma: 29 dòlars

Quform és el connector de creadors de formularis WordPress més venut a CodeCanyon. Es ven al preu de 29 dòlars i és un producte fàcil d’utilitzar que té totes les funcions.

El complement us permet crear formes de pàgines múltiples amb estil i complexes i podeu utilitzar lògica condicional per canviar els camps que es mostren i controlar les notificacions que s’envien..

Hi ha tres opcions de CAPTCHA disponibles: Honeypot, image i reCAPTCHA. Hi ha 15 validadors disponibles per ajudar-vos a verificar les dades també.

Creeu un formulari Quform

Quform compta amb una interfície d’arrossegar i deixar anar amb un sistema complet de disseny i distribució. A més dels 11 temes inclosos, hi trobareu 11 estils de botons, animacions de botons, estil CSS i molt més. Si es pot personalitzar, es poden previsualitzar tots els canvis de forma.

Tot i que totes les solucions d’aquesta llista donen resposta, Quform és sens dubte una de les opcions de formulari més boniques per a mòbils i tauletes..

Exemple de formulari de forma

Quform és una de les solucions de formulari de contacte més riques disponibles per als usuaris de WordPress i, a només 29 dòlars, és fàcil de recomanar.

Web oficial | Pàgina de vendes de connectors

9. Formes de Caldera: GRATU /T / 74,99 $ més

Caldera Forms és un versàtil complement de formulari de contacte de WordPress que utilitza una interfície arrossegar i deixar anar. Podeu crear un nou formulari a partir d’una plantilla en blanc o seleccionar una de diverses plantilles de formularis prèviament fetes.

La versió gratuïta de Caldera té moltes funcions que altres desenvolupadors reserven per a edicions premium, com ara la càrrega de fitxers, formularis de diverses pàgines, lògica condicional i suport per a descàrregues digitals fàcils..

També hi ha disponible un pot anti-spam, i podeu importar i exportar formularis.

Configuració de formularis per a formularis de Caldera

La versió professional de Caldera Forms està disponible en diferents plans. Podeu comprar complements de forma individual, però la majoria té un preu de 74,99 dòlars o més, de manera que pot ser bastant car.

Si no esteu satisfets amb la versió gratuïta i només necessiteu ajuda, podeu pagar 14,99 dòlars mensuals per un pla bàsic. Tot i això, el pla d’inici a 74,99 dòlars anuals té més sentit ja que, no només és més barat a l’any, també afegeix estadístiques de missatges i us ofereix un complement que escolliu.

El pla individual costa 164,89 dòlars anuals i afegeix dissenys de missatges i complements per a desenvolupadors. Els complements per a desenvolupadors inclouen la integració de PayPal Express, una eina de format a PDF i estadístiques de formulari i analítica.

El pla avançat té un cost de 274,89 dòlars anuals i afegeix complements avançats, mentre que el pla de l’agència a 549,89 dòlars anuals afegeix complements d’agència.

Al paquet avançat de complements, obtindreu diversos complements, com ara la integració de pagaments de ratlles, el seguiment de Google Analytics i les plantilles de correu electrònic. L’agència d’elit afegeix 18 excel·lents complements, incloent-hi un complement de membres, la integració de YouTube i un creador de consultes visuals.

Exemple de formularis de caldeia

Els que busqueu una solució de formulari de contacte gratuïta estaran impressionats amb el que ofereix la versió bàsica de Caldera Forms i hi ha desenes de complements fantàstics disponibles per a usuaris avançats. Sens dubte, els paquets anuals tenen un millor valor que comprar aquests complements per separat.

Web oficial | Pàgina de baixada de connectors

10. ARForms – 37 dòlars

Des del seu llançament el 2013, ARForms és conegut com un dels millors complements de formularis de contacte professionals de WordPress. El seu disseny d’alta qualitat a la part del darrere i el frontal sempre l’ha diferenciat.

La seva colorida interfície arrossega i deixa anar un goig d’utilitzar i facilita la creació de formes. Hi ha més de 40 formularis predefinits disponibles, de manera que no cal que creeu un formulari des de zero.

La interfície situa tots els camps (elements) al costat esquerre de la pàgina amb el formulari al mig; al costat dret trobareu opcions d’estil. Es proporcionen quinze esquemes de colors per estalviar temps.

En lloc de substituir una columna per opcions de camp, apareixerà una finestra emergent quan voleu configurar cada camp.

Crea el formulari ARForms

Com esperava, ARForms té moltes funcions avançades. Hi ha molts camps disponibles per als formularis, així com lògica condicional i opcions detallades per a cada camp que seleccioneu.

ARForms és un dels pocs connectors que us permet mostrar formularis mitjançant finestres emergents i podeu controlar el que desencadena la finestra emergent. També s’admeten nou serveis de màrqueting per correu electrònic i hi ha disponibles analítiques que mostren clics a través de tarifes i molt més.

Exemple ARForms

A només 37 dòlars, ARForms ofereix una relació qualitat-preu fantàstica. Si busqueu mostrar dissenys de formularis d’alta qualitat, us recomano que el reviseu.

Web oficial | Pàgina de vendes de connectors

Mencions d’honor

Quan estava fent recerca per a aquest article, vaig tallar la llista inicial de plugins del formulari de contacte als 20 primers, i després vaig reduir aquesta llista als deu que veieu més amunt..

Tenint això en compte, volia donar mencions honorables a tres complements de formulari de contacte que només faltaven el tall.

Form Maker és un connector de formularis de contacte que estalvia enviaments i té un sistema de personalització de formularis molt ric. Podeu afegir desenes de camps al vostre formulari mitjançant la seva interfície d’arrossegar i deixar anar.

La versió professional es rebaixa a 30 dòlars i afegeix suport premium i funcions addicionals, com la integració de PayPal.

Formulari

Si esteu buscant alguna cosa diferent, mireu Ninja Kick. Al detall a 19 dòlars, el complement us permet mostrar un formulari de contacte magnífic al costat de les vostres pàgines.

El formulari es pot revelar de diverses maneres, com ara fer clic a un botó o fer clic a una imatge. Altres funcions inclouen la integració, suport i estil de MailChimp per a formularis de contacte de 7 dreceres, 15 fons amb patrons i 15 fons borrosos. També es pot afegir una barra de xarxes socials.

Forma d’exemple Ninja Kick

L’Everest Forms és una solució de forma bonica que també heu de considerar. Es poden crear formularis en aquest complement mitjançant una interfície arrossegable i organitzar-la en files. Els enviaments es guarden a la base de dades del vostre lloc web i Google reCAPTCHA ajuda a prevenir el correu brossa.

La versió professional està disponible a partir de 29 dòlars i afegeix moltes funcions avançades, com la lògica condicional i la integració de pagaments. Us recomano comprovar-ho.

Formes Everest

Pensaments finals

El mercat dels complements del formulari de contacte de WordPress és tan bo com ho ha estat mai, així que, quan es tracta de seleccionar una solució de formulari de contacte, se us fa malbé per l’elecció.

Una cosa que m’agrada és que l’estàndard de plugins de formulari de contacte gratuït per a WordPress ha millorat significativament en els últims dos anys. Generalment són més elegants, compten amb més funcions i utilitzen un modern creador de formularis fàcil d’utilitzar. Per molt temps pot continuar aquesta tendència!

Amb tantes solucions fantàstiques al mercat, és difícil seleccionar un complement de WordPress amb un formulari de contacte, ja que és “El millor”; al cap i a la fi, les necessitats difereixen!

El meu consell és provar els complements enumerats en aquest article per veure si són adequats per a vosaltres i per al vostre lloc web i ser conscient que alguns complements del formulari de contacte poden costar-vos si necessiteu totes les funcions avançades, integració i funcionalitat..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map