Els cinc millors complements de revisió de WordPress

Ofertes de WordPress


Des del producte, al cinema, a les ressenyes de restaurants, Internet ha donat la veu a tothom per compartir la seva opinió sobre gairebé qualsevol cosa. Això ha fet que les ressenyes siguin una part important de la vida moderna, amb una abundància disponible en línia.

Amb tantes ressenyes només amb un clic de ratolí, la majoria de nosaltres les hem llegit abans de prendre cap tipus de decisió de compra. De fet, el 88% de nosaltres confiem en ressenyes en línia més que en les recomanacions personals del món fora de línia.

Amb aquesta credibilitat que ara es dóna a les ressenyes en línia, hi ha molts diners per guanyar i, per tant, no és d’estranyar que una gran quantitat de llocs web dedicats s’hagin acumulat al llarg dels anys, des de llocs de grans noms com Rotten Tomatoes o TripAdvisor fins llocs web afiliats al nínxol.

Simplement, fixeu-vos en el boom d’Amazon, que té molt d’agrair la bona integració de les ressenyes destacades dels clients.

Sempre que hi hagi productes al vostre nínxol, podeu escriure ressenyes. Això els fa ideals per als blocaires, que poden recórrer a les ressenyes quan queden enganxats a les idees de publicacions. Per a aquells que publiqueu un bloc, a més de proporcionar contingut realment útil, voldreu assegurar-vos que les vostres ressenyes resulten agradables. Per a això, necessitareu una funcionalitat dedicada.

Com haureu imaginat, aquest és el propòsit d’aquesta publicació. Compartiré cinc dels millors complements de revisió de WordPress que podeu utilitzar per afegir boniques ressenyes al vostre lloc web. Gaudeix!

WP Review Pro (29 $)

WP Review Pro

Començaré les coses amb un dels plugins de revisió més valorats: WP Review Pro. Aquest complement està disponible a MyThemeShop per tan sols 29 dòlars, amb el preu inclòs el suport 24 hores durant un any.

Les crítiques es veuen netes i professionals, amb animacions CSS atractives que demanen una atenció immediata del públic.

Aquestes revisions també es poden personalitzar, amb WP Review Pro que ofereix un control complet del vostre esquema de colors (colors il·limitats), mida de la caixa de revisió i nombre de criteris. Podeu mostrar les vostres ressenyes en una posició fixa a la pàgina o, si preferiu més flexibilitat, podeu col·locar-les tal i quan calgui amb un codi curt.

Captura de pantalla de WP Review Pro

WP Review Pro també ofereix quatre sistemes de revisió: estrella (/ 5), punts (/ 10), cercles (/ 100) o percentatges (/ 100, per descomptat!). La classificació general es pot col·locar a les miniatures de la publicació, de manera que els visitants puguin trobar fàcilment els articles més ben valorats. Per millorar encara més la navegació, el complement s’envia també amb un widget de revisió de pestanyes.

Els lectors també poden emetre la seva opinió amb una puntuació amb un sol clic, i aquestes opinions dels usuaris es mostren a la part inferior del quadre de revisió. O, si un lector prefereix compartir els seus pensaments amb més detall, pot deixar la seva opinió i valoració mitjançant els comentaris que hi ha al final de la publicació.

Ara a fragments rics. Com probablement sabeu, els fragments rics són les dades addicionals que es mostren als SERPs, fins i tot hi ha un fragment de rics dedicat a la revisió. WP Review Pro afegeix automàticament la marca corresponent de Schema.org que pot proporcionar fragments rics, és a dir, la publicació de la vostra revisió serà similar al SERPS:

Reviseu fragments enriquits

Aquesta informació addicional ajuda als usuaris del motor de cerca a trobar contingut rellevant i està demostrat que pot impulsar el CTR: bones notícies per a la vostra estratègia de SEO. I, per millorar encara més el vostre rendiment de SEO, el connector està optimitzat a la velocitat, de manera que funciona ràpidament. Per a més millores de velocitat, també WP Review Pro és totalment compatible amb els plugins de memòria cau.

Per aquells que busqueu provar abans de comprar, hi ha disponible una versió gratuïta del complement, tot i que amb funcions restringides.

Pàgina web oficial

Taqyeem ($ 17)

Plugin de Taqyeem

El següent és que, segons el meu parer, el millor dels comentaris de revisió, Taqyeem. Podeu recollir-ho per només 17 dòlars a CodeCanyon, un preu que inclou sis mesos de suport.

Sóc un gran fan del disseny elegant del complement, amb un tema fosc i clar disponible. Tots dos temes es poden personalitzar completament amb una selecció de colors il·limitats (obteniu la combinació adequada i aquestes caixes de revisió semblen magnífiques). També podeu personalitzar la tipografia a partir d’una selecció de 600 tipus de lletra de Google més, i els quadres resum inclouen dues mides: plena i mitja amplada.

Captura de pantalla de Taqyeem

Taqyeem també ofereix una selecció de tres sistemes de revisió: estrelles, percentatges i punts. Admet també un nombre il·limitat de criteris personalitzats i els lectors poden deixar les valoracions dels usuaris.

Podeu convertir qualsevol publicació, pàgina o tipus de publicació personalitzada en una revisió activant Taqyeem des d’un metabolisme situat a sota de l’editor de text. Tots els paràmetres es controlen des d’aquest metabolisme i la revisió es pot situar a la part superior o inferior de la pantalla o en una posició personalitzada copiant i enganxant un codi curt. Les revisions són fàcils de configurar, i no han de passar més d’un minut o dos.

El complement ofereix una funcionalitat de revisió addicional en forma de tres ginys dedicats: ressenyes millors, recents i aleatòries, i també afegeix el marc d’esquema rellevant que reuneix fragments rics..

Si voleu encara més funcionalitats premium, els desenvolupadors de Taqyeem han llançat dues extensions:

 • Taqyeem Buttons Addon ($ 6): afegeix botons al quadre de revisió, amb colors il·limitats i gairebé 500 icones. Podeu assenyalar el botó a l’URL preferit, de manera que és una manera senzilla d’afegir enllaços d’afiliació.
 • Criteris predefinits de Taqyeem ($ 7): si feu servir els mateixos criteris establerts per a les vostres ressenyes, aquesta extensió us permet tornar-los a utilitzar i estalviar temps.

Pàgina web oficial

WP Product Review Lite (GRATU )T)

WP Product Review Lite

Per a aquells que treballeu amb un pressupost reduït, WP Product Review Lite és un complement gratuït que us han aportat els estimats desenvolupadors de ThemeIsle..

El complement pot convertir qualsevol publicació en una revisió amb un sol clic del ratolí. Les revisions es configuren directament sota l’editor de text.

Els quadres de revisió semblen fantàstics, especialment per a un complement gratuït. La caixa està dividida en diverses parts, amb espai per a un nombre fix de criteris (i una puntuació sobre 10) i avantatges i contres. També podeu afegir una imatge en miniatura al quadre de revisió i dos enllaços afiliats.

Captura de pantalla de producte WP Lite

També podeu personalitzar totalment les vostres ressenyes: WP Product Review ofereix una selecció de tipografia, posicionament i colors. A més de les opcions habituals de color de vora, el complement us permet seleccionar un color diferent en funció de la qualificació per a cada criteri. Per exemple, podeu utilitzar el verd per a una qualificació alta i el vermell per a una qualificació baixa..

No oferir als usuaris una plataforma per compartir les seves opinions, no és cap novetat, però WP Product Review té un gir innovador: les valoracions dels usuaris tenen un impacte en la valoració general de les revisions, sense cap separació entre les dues (tot i que es pot ponderar les valoracions dels usuaris per disminuir / augmentar el seu impacte en la classificació general de la pantalla de configuració). El complement també afegirà automàticament la marca d’Esquema a les publicacions de revisió.

Aquest complement gratuït és una opció molt sòlida per si mateix, però si voleu una funcionalitat més potent, els desenvolupadors han publicat quatre complements premium:

 • Taula de comparació del WPPR ($ 35): mostra els productes en una taula filtrable, que permet comparacions i rànquings ràpids.
 • WPPR Easy Preloader (20 dòlars): estalvieu les funcions dels articles de ressenya anteriors i utilitzeu-les en la crítica que heu escrit.
 • Breu codi de revisió WPPR ($ 20): afegiu comentaris a qualsevol lloc de la pàgina mitjançant un codi curt. També podeu utilitzar aquesta extensió per afegir diverses ressenyes a una pàgina.
 • Icones personalitzades de WPPR (15 $): personalitzeu el sistema de classificació d’estrelles amb 13 icones premium.

Si voleu comprar aquests quatre complements, hi ha un paquet disponible per 59 dòlars, amb un estalvi de 41 $ del preu complet. També hi ha un complement gratuït disponible, Opinions relacionades amb el WPPR, que us permet afegir un widget de revisió a la barra lateral.

Pàgina web oficial

Revisador ($ 25)

Revisor

El connector final és el revisor d’evoG, disponible a CodeCanyon per 25 dòlars.

Us permet afegir ressenyes elegants a les vostres publicacions i pàgines de WordPress, dividides en set parts, inclosos criteris il·limitats, una valoració general, una puntuació dels usuaris, una imatge en miniatura, avantatges i avantatges, i un resum de les revisions..

Igual que amb els altres complements que hem parlat, aquestes revisions són totalment personalitzables, hi ha diversos sistemes de qualificació, a més de triar colors il·limitats. Tanmateix, a diferència dels altres complements, Reviewer s’envia amb nou plantilles, cadascuna amb un estil i una composició diferents. A més, podeu personalitzar-los al contingut del vostre cor.

Captura de pantalla del revisor

La revisora ​​també té una altra característica innovadora: taules de comparació. Això us permet situar les puntuacions de les revisions colze a colze, cosa que fa que les comparacions siguin més senzilles per als vostres lectors.

El complement també és important a la comunitat, i els lectors ofereixen tres opcions per compartir les seves opinions: una valoració global o una qualificació criteri per criteri mitjançant un sistema de qualificació d’estrelles o un control lliscant. Es poden deixar les ressenyes dels usuaris a través dels comentaris, i el revisor permet als lectors ordenar els comentaris per data, utilitat o puntuació alta / baixa.

Encara no ho hem fet, perquè Reviewer també admet set ginys personalitzats, inclosos:

 • Darreres ressenyes de l’editor
 • Últimes ressenyes d’usuaris
 • Els millors comentaris per puntuació de l’editor
 • Opinions més valorades per puntuació dels usuaris
 • Ressenyes d’editor més útils
 • Ressenyes d’usuaris individuals més valorats
 • Ressenyes més valorades basades en una combinació de valoracions d’editor i d’usuaris

Això et proporciona una gran quantitat de funcionalitats de revisió per a les teves barres laterals, cosa que facilita la navegació de les ressenyes.

Pàgina web oficial

Pensaments finals

Com podeu imaginar, hi ha una gran quantitat de superposicions entre les funcions i funcionalitats dels cinc plugins. Si, tot i així, encara no esteu decidit, aquí teniu un resum de cada un:

 • WP Review Pro – el millor equip global.
 • Taqyeem – ressenyes més elegants.
 • WP Product Review Lite – la millor opció gratuïta.
 • Revisions del WP – el millor per a la integració de la comunitat.
 • Revisor – nou plantilles de revisió.

Tots els complements que es mostren aquí us permeten crear quadres de revisió elegants, dividir la vostra revisió en criteris de qualificació personalitzada i afegir la marca d’esquema pertinent per a fragments rics, és a dir, les funcions de revisió realment essencials..

Quin és el vostre complement de revisió preferit? Pensaments?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me