Els cinc millors complements de FAQ de WordPress

Ofertes de WordPress


Per què són tan efectives les preguntes freqüents? Doncs bé, si un usuari té una pregunta ardent que ha de fer, és probable que no siguin els primers (i no seran els últims) que ho facin. Com a propietari de l’empresa, esteu perdent molt del temps del vostre equip d’assistència (o, com sol passar amb les empreses més petites, el vostre propi temps), repetint les mateixes respostes avorrides a les mateixes preguntes avorrides..

Podeu tallar una mica de greu al vostre equip d’assistència recopilant una llista de les preguntes més habituals. Podeu fer referència ràpida als usuaris a aquesta llista o els visitants podran ensopegar amb ells mateixos, estalviant-vos el problema de respondre al correu electrònic del tot..

Més important encara, haver de fer una pregunta i esperar una resposta retarda la decisió de compra. Durant aquest temps, el client potencial podria endur-se la compra, sobretot si fa una compra impulsiva o es converteix en una cursa contra l’equip de suport del competidor per veure qui pot respondre primer i tancar la venda..

És a dir, les preguntes més freqüents ofereixen als clients tot el que necessiten saber des del primer moment, cosa que significa menys treball per a vostè i menys conversions addicionals. Què més podríeu demanar?

En aquesta publicació, us ajudarem a afegir seccions de preguntes freqüents al vostre lloc web introduint-vos cinc dels millors complements de preguntes freqüents per a WordPress. Hi ha diferents combinacions gratuïtes i premium, de manera que hi ha alguna cosa per a tothom, independentment del pressupost.

No figura en cap ordre en concret:

1. Últimes preguntes freqüents (30 $)

El complement de les preguntes més freqüents

Primer, tenim el fitxer de missatge de missatges Ultimate FAQ. Podeu utilitzar-lo per crear seccions de preguntes freqüents amb estil d’acordió que ofereixen cinc estils de disseny: Predeterminat; blocs de colors; bloc; llista; i es mostren totes les respostes.

Millor encara, cada disseny ofereix una gran varietat d’opcions d’estil. Podeu personalitzar colors, tipus de lletra, icones, mides i sanefes, permetent-vos crear una secció de preguntes freqüents que s’ajusti a l’esquema de colors de la resta del vostre lloc..

Una captura de pantalla que demostra el connector d'Ultimes FAQs

Quan els visitants fan clic a la pregunta que volen, s’obrirà la resposta, estil acordió.

Cada disseny té un aspecte excel·lent i mostra les preguntes una després de la següent. Si el visitant està interessat en una pregunta particular, pot fer clic per alternar la resposta a la vista. D’aquesta manera s’evita un “mur de text” innecessari, ja que els visitants poden triar i triar el que volen llegir. (L’excepció òbvia és el disseny de “totes les respostes”, que mostra totes les preguntes i respostes de manera predeterminada.)

Per descomptat, qualsevol bona secció de preguntes freqüents hauria de respondre a les preguntes que creuen els visitants. Per solucionar-ho, els visitants poden deixar preguntes al final del vostre lloc web. Tot el que heu de fer és afegir un codi curt al vostre lloc. Fins i tot podeu obrir el pis perquè els visitants responguin a les vostres preguntes, simplement feu clic a activar aquesta petita característica. Cada vegada que s’enviï una nova pregunta o resposta, rebrà una notificació a l’administrador de WordPress.

Una captura de pantalla del formulari que fan servir els visitants per enviar preguntes

Els visitants poden fer preguntes mitjançant un formulari senzill.

A mesura que es creï la vostra secció de preguntes freqüents, podeu prioritzar certes preguntes fent-les anar a la part superior de la llista mitjançant arrossegar i deixar anar. I, per ajudar els vostres visitants a navegar per la vostra secció de preguntes freqüents, el complement us permet assignar categories, etiquetes i autors a cada pregunta.

Un pas més enllà, els visitants poden saltar-se immediatament a una pregunta que necessiten respondre amb la funció de cerca d’Ultimate FAQ. Probablement aquesta és la meva preferida de les funcions del complement, ja que és compatible amb els títols de preguntes completes automàticament i AJAX per tornar els resultats de la cerca sense haver de refrescar la pàgina..

Si encara no n’hi ha prou, Ultimate FAQ també s’integra amb WooCommerce. Això vol dir que podeu afegir preguntes freqüents producte per producte: una bona manera d’eliminar la resistència del comprador i animar un visitant a aprofundir i obrir la seva cartera.

Una captura de pantalla que demostra la integració de WooCommerce i Ultimate FAQ

Afegiu una pestanya de preguntes freqüents a qualsevol de les vostres pàgines de productes de WooCommerce.

Altres funcions útils són els botons de compartició social, la marca d’esquemes per a les preguntes freqüents de SEO i la possibilitat d’importar / exportar les vostres preguntes freqüents.

Si us agrada el que veieu, però no teniu el pressupost d’aquest, hi ha disponible una versió més restringida d’Ultimes FAQ de forma gratuïta al directori oficial de complements. La versió Lite del connector inclou algunes de les opcions d’estil, a més els visitants no poden enviar / respondre preguntes. Tanmateix, el connector continua sent un dels plugins de FAQ gratuïts més capaços, per la qual cosa val la pena fer-ho.

2. FAQ5 de resposta HTML5 (GRATU )T)

El complement de preguntes de resposta HTML5

A continuació, tenim les primeres opcions completament gratuïtes d’avui: preguntes de resposta HTML5. I, com el seu nom indica, aquest complement està optimitzat per a mòbils, de manera que té un aspecte excel·lent en dispositius més petits.

El complement us permet crear preguntes i respostes per a preguntes freqüents com a tipus de publicació personalitzada. A continuació, s’assignarà cada pregunta a una de les vostres categories de bloc.

També és molt fàcil afegir la secció de preguntes freqüents al vostre lloc. Només heu de copiar i enganxar un codi curt senzill i, a continuació, afegiu les categories que voleu incloure. I, com que podeu assignar una pregunta a diverses categories, podeu aparèixer les mateixes en diverses seccions de preguntes freqüents, perfectes per a les preguntes populars que els visitants fan una i altra vegada. A continuació, els visitants fan clic a les preguntes que volen llegir i les respostes s’obriran com un acordió.

Totes les opcions d’estil es troben en una pantalla convenient. A partir d’aquí, podeu triar els colors de la vinyeta, la mida de la lletra i el buit entre preguntes. També podeu seleccionar un tipus de capçalera per al text de la pregunta. Per exemple, podeu anar amb etiquetes H3.

Una captura de pantalla de la pantalla de configuració de les preguntes freqüents de HTML5

Tot el que necessiteu per dissenyar la vostra secció de FAQ es troba disponible en un sol espai.

Aleshores, és fàcil de configurar, però, què passa amb les seccions de FAQ que produeix el connector? Estan a punt de rascar-se? Afortunadament, la resposta és que sí, tenen un aspecte excel·lent, sobretot si es combina amb les vostres opcions d’estil.

3. FAQ Arconix (GRATU ArT)

El complement de les preguntes freqüents d'Arconix

Arconix és un altre fantàstic complement gratuït de preguntes freqüents i, al costat de les respostes a les preguntes de resposta HTML5, és el més popular de la seva categoria. El complement té també un codi de codi curt que us permet afegir una secció de preguntes freqüents a qualsevol lloc del vostre lloc amb una mica de molèstia.

El complement suporta dos tipus de preguntes freqüents: una caixa de commutació i acordió de jQuery. També podeu decidir si voleu que totes les respostes es mostrin de manera predeterminada o si el visitant ha de fer clic per accedir-hi.

En lloc d’assignar preguntes a categories, Arconix FAQ requereix que escriviu els grups “FAQ” que funcionen com les vostres etiquetes de WordPress. Podeu adjuntar un nombre il·limitat d’aquests grups a cada pregunta, cosa que significa que poden aparèixer preguntes en diverses llistes de preguntes freqüents. Per configurar la vostra secció de preguntes freqüents, només cal que afegiu els grups que voleu mostrar al codi curt.

Aquestes opcions de disseny són minses, però si busqueu crear una secció de preguntes freqüents amb funcions addicionals amb un complement gratuït, no trobareu molt millor que les preguntes freqüents d’Arconix.

4. Preguntes freqüents tribulades ($ 35)

El complement de preguntes tribulars

Les preguntes freqüents tribuloses són un complement de preguntes freqüents d’alta qualitat. Inclou una sèrie de funcions fantàstiques que la converteixen en una opció millor que els plugins gratuïts (sempre que tingueu 35 euros de recanvi).

Per començar, el connector permet que els visitants facin preguntes des de la part inicial del vostre lloc web (també podeu decidir si un visitant s’ha de registrar abans de fer-ho). A continuació, cada enviament de l’usuari s’asseu al tauler de WordPress, esperant que ho aprovi i publiqui una resposta. I, quan arribeu a publicar, el sol·licitant rebrà una notificació per correu electrònic indicant la resposta.

De fet, la majoria de les millors funcions de les preguntes freqüents estan dirigides a usuaris finals. Per exemple, hi ha una funció de cerca útil que permet als visitants navegar a les profunditats de les vostres preguntes freqüents. Els visitants poden fer cerques dins d’una categoria específica (o a tot el lloc) i l’algoritme retorna tant preguntes com respostes rellevants per a la consulta de cerca..

Les seccions de les preguntes freqüents de Tribulent també es troben entre les millors que trobareu, amb efectes d’acordió bonic i lliscant. Hi ha una gran varietat d’opcions de personalització, a més d’afegir fins i tot botons de compartició social amb estil a les vostres respostes.

5. FAQPlus (19 $)

El complement de FAQPlus

Si el vostre principal criteri per triar un complement de preguntes freqüents és la personalització, no busqueu més que FAQPlus. Us permet afegir preguntes freqüents només enganxant un codi curt, amb la qual cosa podeu mostrar-les en qualsevol lloc del vostre lloc web, inclosos els espais de widget.

Com s’ha esmentat, FAQPlus és ric en opcions d’estil. Hi ha 25 efectes d’animació, dissenys múltiples, colors il·limitats i icones de FontAwesome. També podeu aplicar diferents estils a cada pregunta dins d’una secció de preguntes freqüents.

Una captura de pantalla que demostra una FAQ de l'acordió de FAQPlus

Les preguntes freqüents amb estil d’acordió tenen un bonic estil.

També podeu omplir les vostres seccions de preguntes freqüents amb tot tipus de contingut ric, incloses imatges i vídeos. Proveu-ho si voleu que les respostes siguin més fàcils de digerir. Cada pregunta es recopila en una llista de preguntes freqüents, es reordena amb freqüència i arrossega, i després s’assigna un codi curt.

Una captura de pantalla que demostra una imatge dins d'un FAQ

Permet que les vostres preguntes freqüents siguin més atractives amb imatges i vídeos.

Els visitants poden desencadenar respostes ja sigui amb un clic o simplement fent el cursor: configureu aquesta configuració al vostre gust. I, si voleu treballar les vostres seccions de FAQ en alguns dissenys personalitzats complexos, FAQPlus és totalment compatible amb el connector més venut de CodeCanyon, Visual Composer.

Pensaments finals

Si intenteu crear un lloc web amb èxit, una secció de preguntes freqüents només podria ser la funció que us faltava. Quan sabeu quina informació requereixen els vostres visitants, les vostres preguntes freqüents poden eliminar totes les objeccions del comprador; ara no hi ha res que us impedeixi tancar aquesta venda.

Com a tal, una secció de preguntes freqüentment molt informativa i ben dissenyada podria generar un retorn saludable i us estalviarà un munt de feina. Tots els complements presentats avui en dia són fàcils d’utilitzar i de crear preguntes freqüents fantàstiques. L’única pregunta que us heu de fer realment és: Gratuït o premium?

Segons la meva opinió, la prima sol ser l’opció millor, sempre que tingueu el pressupost per a això. Els complements de preguntes freqüents Premium normalment tenen millors dissenys i opcions de personalització més àmplies i admeten funcions addicionals, més útils, preguntes i respostes enviades per visitants front-end. I, amb preus inferiors a 40 dòlars, només una o dues vendes addicionals significa que el connector ja s’ha pagat per si sol, no està gens malament!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me