El nou allotjament de WordPress Premium de Media Temple amb MaxCDN, és aquí!

Codi cupó Media Temple: estalvieu un 30% en qualsevol pla d’allotjament MT.


(Actualització: a causa de la incapacitat d’identificar adreces IP específiques amb el pla de hosting WordPress WordPress Premium de Media Temple, la metodologia següent no es considera una bona solució a aquest problema, a partir del 13 de gener de 2015)

Com sabran els lectors habituals, aproximadament un mes vam canviar el nostre allotjament des d’un DreamHost VPS (servidor privat virtual) al nou hosting de WordPress Premium de Media Temple, cosa que va suposar un gran augment de velocitat … Tanmateix, perquè aquest nou servei de hosting no funciona. Permet permetre la memòria cau de plugins, no es va saber immediatament com es pot utilitzar una xarxa de lliurament de contingut CDN amb el pla, ja que, sens dubte, molts lectors ja no seran conscients, amb molta diferència la forma més fàcil de configurar un CDN amb WordPress és simplement instal·lar un dels molts plugins en memòria cau que fan que la integració sigui una brisa absoluta (com ara la memòria cau total W3 i la cache super WP, etc.). I què fer? Doncs bé, uns quants bitllets d’assistència a MaxCDN (el servei que hem estat utilitzant amb WinningWP des de llavors), i resulta que hi ha un parell de plugins (amb un guanyador clar) que tots dos solucionen aquest problema especialment complicat sense trencar-se. una sudoració i (pel que sé) no es troba en cap de les llistes de * * no-permesos-plugins del proveïdor d’allotjament principal proveïts d’allotjament.

Presentació de CDN-Linker per W-Mark Kubacki …

Quant a CDN-Linker

Creat per W-Mark Kubacki, CDN-Linker modifica els enllaços que apunten a fitxers ubicats en els directoris que especifiqueu (com ara “contingut wp” i / o “wp-inclou” – que, de passada, són molt bons punts de partida i els Configuració predeterminada del complement) substituint el vostre ‘blog_url’ per un personalitzat, que us permetrà treure fitxers estàtics (com imatges, CSS i JS, etc.) des d’un host, mirall o CDN diferent..

Consulteu la pàgina oficial del complement a GitHub per obtenir més informació sobre el projecte, comprendre la llicència (bàsicament és lliure d’utilitzar per a empreses personal (és a dir, no comercials), una pregunta freqüent i informació sobre resolució de problemes i assistència.

La part de “com”. . .

Si suposem que ja estàs acostumat a MaxCDN (si no és així, voldreu accedir al lloc web oficial, registrar-vos i trigar una estona a familiaritzar-vos amb el servei), aneu endavant i creeu una nova zona de Pull. (o utilitzeu-ne el mateix que vau utilitzar amb els vostres amfitrions anteriors si, com nosaltres, recentment heu canviat el vostre allotjament al nou hosting de WordPress Premium de Media Temple i podeu utilitzar la mateixa zona de Pull que utilitzaves anteriorment amb els vostres mitjans de comunicació previ. Configuració del exemple). Nota: si no esteu segurs de com fer-ho, voldreu consultar els documents oficials de MaxCDN sobre el tema. Ajusteu la configuració segons les vostres preferències (o bé, comenceu amb tot el que es defineix per defecte si teniu dubtes sobre què triar, ja que sempre podeu tornar i canviar les coses en una data posterior) i anoteu el nom d’amfitrió generat ( normalment és llarg i difícil de recordar, com ara “wwp.na1365521290.netdna-cdn.com”).

Descarregueu el complement CDN-Linker ZIP de GitHub (poseu-vos en contacte amb l’autor per obtenir una llicència comercial, si cal), descomprimeix i pengeu el directori de plugins mitjançant ftp i, després, activeu-lo (tal com ho faríeu amb qualsevol complement nou instal·lat). Desplaceu-vos a “Configuració” -> “CDN Linker” i haureu de veure una cosa com la següent:

cdn-linker-inicial-settings-screenshot

Ompliu els diversos camps del vostre lloc web particular (tingueu cura de afegir “http: //” al vostre URL CDN) i feu clic a “Desa els canvis”. Aquí teniu l’aspecte nostre, per si algú es pregunta:

wwp-cdn-linker-settings

(nota: òbviament, no copieu cegament la nostra configuració ja que haureu d’introduir el vostre propi “URL CDN”, etc.).

Escapa la memòria cau del Temple Media (fes clic a “Flush Cache” a la barra d’eines situada a la part superior del tauler de control de WordPress), esborra la memòria cau del navegador i torna a carregar el lloc i, tot bé, hauràs de començar a veure les teves imatges, fitxers CSS i JS. Carregant del vostre nom d’amfitrió MaxCDN dins de l’HTML de la vostra pàgina (a Firefox: feu clic amb el botó dret a la vostra pàgina i seleccioneu “Veure la font de la pàgina” per veure el codi HTML del vostre lloc web). Així:

càrrega-des-maxcdn

Tan bé, com funciona?

En resum: molt bé! Fa exactament el que diu a la llauna i, fins al moment, sembla que funciona perfectament a la perfecció amb el nou servei d’allotjament, és a dir, el nou allotjament de WordPress Premium de Media Temple. Senzill d’instal·lar / instal·lar **, gratuït per a ús personal (actualment aproximadament 10 dòlars per a la llicència comercial, tot i que hem donat 50 dòlars addicionals ja que probablement l’utilitzarem tant per llarg com per un temps que ve) i prou configurable per afegir personalització directoris: què no t’agrada ?! El millor de tot, gràcies a aquest complement molt útil (juntament amb MaxCDN, per descomptat), hem pogut afaitar-nos un altre 0,5 a 0,75 segons fora dels temps de càrrega del nostre lloc!

* Significant que, presumiblement, també podeu fer servir aquest mateix procés per integrar un CDN amb diversos altres plans d’allotjament de WordPress gestionats com WP Engine (que només ofereixen l’ús de la seva funcionalitat d’integració CDN propietària amb el seu pla d’allotjament “personal” per un preu bastant car) tarifa addicional de 19,95 dòlars mensuals) i de l’allotjament WordPress WordPress gestionat per GoDaddy, etc, etc.

** Si utilitzeu Disqus (tal com som), voldreu prendre nota de la secció “Disqus” de la pàgina del GitHub del complement a la resolució de problemes i desmarcar “reescriure referents relatius a les arrels” i / o afegir “recompte”. js ‘i’ embed.js ‘per “excloure si subcadeix” a la configuració del complement CDN-Linker (situat a la secció “CDN-Linker” a “Configuració” del tauler de WordPress) en conseqüència.

Nota: després d’haver configurat MaxCDN, recordeu passar tota la seva configuració per assegurar-vos que tot estigui configurat exactament al vostre gust (com ara activar la configuració “Canonical”, etc., al tauler de MaxCDN, a la pestanya de configuració SEO de Pull Zone, normalment un bon idea de garantir que els motors de cerca assenyalin el contingut carregat a través del CDN al domini del vostre propi lloc web), tal com ho faríeu quan feu servir MaxCDN amb qualsevol altre servei d’allotjament.

Solució bonica no ?! Qualsevol cosa a afegir?

(Actualització: a causa de la incapacitat d’identificar adreces IP específiques amb el pla de hosting WordPress WordPress de Media Temple, la metodologia anterior ja no es considera una bona solució a aquest problema, a partir del 13 de gener de 2015)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map