Cinc millors alternatives de compositor visual: en comparació

Ofertes de WordPress


Visual Composer és un complement molt popular de WordPress.

Tot i així, hi ha molts altres impressionants constructors de pàgines de WordPress, que ofereixen el seu disseny de contingut arrossegat i solt. Per tant, si busqueu una alternativa alternativa a Visual Composer, heu de tenir en compte cinc dels millors connectors del creador de pàgines de WordPress..

Fem una ullada…

Què poden fer aquests complements?

Visual Composer us ofereix les eines per crear dissenys personalitzats per a les vostres publicacions i pàgines de WordPress, i això és exactament el que fan aquestes alternatives..

visual-compositor-homepage

Exemple d’editor de pàgines d’entrada de Visual Composer.

Tant si carregueu una de les plantilles com si comenceu amb un llenç en blanc, les millors alternatives de Visual Composer us permeten crear dissenys avançats de pàgina, arrossegueu i deixeu anar diversos mòduls al contingut i personalitzeu l’aparença mitjançant controls detallats..

Tots aquests complements tenen totes les seves pròpies interfícies de creador de pàgines personalitzades, algunes de les quals són més fàcils d’iniciar que d’altres. Tot i això, amb una mica d’esforç, haureu de ser capaços de crear dissenys únics per al vostre contingut de WordPress en molt poc temps i sense tocar mai una línia de codi..

Què han d’oferir les alternatives?

En aquesta col·lecció de les millors alternatives de Visual Composer, hi trobareu una potent eina de creació de pàgines gratuïta, un complement amb un èmfasi important en la producció de pàgines de destinació d’alta conversió i un complement amb una interfície d’usuari que pretén transformar la manera de crear. contingut a WordPress.

Divi Builder

Divi Builder és una de les nostres millors alternatives de Visual Composer

Divi Builder es pot utilitzar per crear dissenys de pàgines d’alta qualitat sense necessitat d’editar codi.

El complement del drag-and-drop de Divi Builder només era accessible per als usuaris del tema Divi WordPress des de Temes elegants. Ara bé, però, està disponible com a complement independent que hauria de funcionar amb qualsevol tema de WordPress ben codificat.

Interfície d'usuari de fons

La interfície de Divi Builder de fons simplifica el procés de creació del disseny.

Després d’activar el complement Divi Builder, podeu treballar a través de la interfície de fons o utilitzar l’impressionant mode Visual Builder front-end per crear dissenys personalitzats per a les vostres publicacions i pàgines. Si bé la interfície de fons facilita la creació de l’estructura de la pàgina, el mode front-end és ideal per ajustar el disseny i afegir contingut a la pàgina. Els dos modes tenen els seus avantatges i contres, però és fàcil canviar entre tots dos.

Interfície d'usuari de front-end Divi Builder

La impressionant interfície de Divi Builder ofereix una vista prèvia en directe de la pàgina mentre treballeu.

Quan treballeu mitjançant Visual Builder, simplement feu clic sobre un element per iniciar el procés de personalització. L’edició de text es realitza en línia, de manera que no heu de treballar a través de taulers intermedis ni de finestres emergents. El Visual Builder és realment un cas del que veus és el que obteniu (WYSIWYG).

Edita el text en línia amb Divi Builder

L’edició en línia us permet afegir text a les vostres pàgines sense barreres entre vosaltres i el vostre contingut.

Si importeu un dels dissenys preconstruïts o comenceu amb un llenç en blanc, podeu interactuar directament amb la pàgina per crear el vostre disseny personalitzat. Les columnes es poden canviar de mida mitjançant la interfície arrossegar i deixar anar, mentre que els mòduls, les files i les columnes es poden traslladar fàcilment a una ubicació nova.

Per facilitar la navegació de la vostra pàgina i organitzar els seus elements, podeu canviar de forma instantània entre el Visual Viewer i el mode de fotograma front-end per obtenir una visió més clara de l’estructura de la pàgina..

Vista de fotograma en mode Front-End de Divi Builder

El canvi a la vista de fotograma de fil a la interfície de Visual Builder proporciona a l’instant una visió general del disseny de la vostra pàgina.

La biblioteca de més de 40 mòduls de contingut ofereix moltes opcions per actualitzar el vostre contingut amb diversos elements. Els mòduls de contingut de Divi Builder, com ara el control lliscant d’amplada completa, l’eina de testimoni, els formularis d’inscripció de butlletins, el creador de taules de preus i el temporitzador de compte enrere, eliminen la necessitat de comprar o instal·lar plugins addicionals..

Exemple de mòdul de taula de preus

Afegir una taula de preus a les vostres pàgines és només una de les opcions disponibles a la biblioteca de mòduls de contingut de Divi Builder.

L’únic inconvenient important de Divi Builder és que la interfície d’usuari és molt diferent de la interfície de WordPress. Divi Builder no ha estat dissenyat “la manera de WordPress”, de manera que haureu de dominar un enfocament diferent a la creació de contingut i aprendre el significat d’un nou conjunt d’icones i símbols..

Icones de la interfície d'usuari de Divi Builder

A primer cop d’ull, pot ser difícil desxifrar les icones de Divi Builder i la interfície d’usuari.

La interfície d’usuari de Divi Builder no és difícil d’entendre, però hi ha una corba d’aprenentatge. Per a una gran alternativa de Visual Composer que sembla una part de WordPress, més que no pas una plataforma totalment nova, el següent complement d’aquest article és una bona opció.

Altres elements destacats de Divi Builder:

 • Ofereix una opció útil de desfer historial i menús amb un clic dret al menú contextual.
 • Sovint es publiquen nous dissenys de pàgines al bloc de Temes Elegants.
 • Role Manager controla quins usuaris poden accedir a quines funcions del Divi Builder.
 • Podeu desar els vostres dissenys personalitzats a la biblioteca de Divi Builder per utilitzar-lo a la vostra cartera de llocs web.
 • Hi ha un tour de productes opcional i una documentació en línia útil amb vídeos senzills.
 • Està disponible com a part del tema de WordPress de Divi, amb funcions addicionals del creador de pàgines.

Divi és una de les alternatives de Visual Composer més impressionants. Tot i això, tot i estar ple de funcions, la seva sortida de la interfície de WordPress predeterminada significa que potser no és per a tothom.

Preu: 89 $ per accés anual a tots els complements i temes de WordPress de temes elegants o 249 dòlars per a l’accés de per vida.

Detalls

Castor Constructor

Interfície d'usuari de Beaver Builder

Beaver Builder ofereix una interfície per a arrossegar i deixar anar de pàgina a tota la pantalla.

Beaver Builder sol aparèixer com a màxim en les comparacions dels millors complements de creadors de pàgines de WordPress. Amb una intuïtiva interfície d’usuari final, una selecció útil de mòduls de contingut i una biblioteca de plantilles de pàgines d’alta qualitat, no serà difícil veure per què. De fet, Beaver Builder té algunes de les millors plantilles completes per crear pàgines d’inici, pàgines de destinació i pàgines de contingut per a les àrees essencials del vostre lloc web..

Plantilles de pàgina de constructor de castors

Beaver Builder inclou una selecció de plantilles de pàgina d’alta qualitat que es poden personalitzar.

Tot i que Beaver Builder utilitza una interfície de creador de pàgines frontals personalitzada, no s’allunya gaire de l’experiència de l’usuari principal de WordPress. La disposició del tauler lateral serà familiar per a qualsevol persona que hagi utilitzat l’eina de personalització de WordPress Live, fent que Beaver Builder sigui més fàcil per començar amb algunes de les altres alternatives de Visual Composer. Pots provar-ho tu mateix amb la demostració en línia.

Interfície d'usuari de Beaver Builder Page Builder

Beaver Builder utilitza una interfície d’usuari personalitzada, però encara se sent com una part de WordPress.

Mentre dissenyeu una pàgina, podeu arrossegar i deixar anar elements al voltant del disseny personalitzat. Al fer clic en un element de pàgina s’obrirà un plafó de configuració que us permet personalitzar el seu aspecte i el seu funcionament.

Tanmateix, a diferència de Divi, no hi ha cap editor de text en línia: heu d’introduir un tauler emergent en lloc d’editar el text directament a la pàgina. Els textos introduïts o els canvis realitzats es mostren a la pàgina en temps real, de manera que aquesta falta d’edició en línia no suposa un interruptor de l’oferta..

Edició de text a la pàgina

Els canvis que feu mitjançant els panells emergents es mostren de forma instantània a la pàgina en temps real, a punt de ser confirmats fent clic al botó Desa..

Altres elements destacats de Beaver Builder:

 • Té una útil selecció de mòduls, incloses trucades a l’acció, temporitzadors de compte enrere, taules de fixació de preus i lliscadors.
 • Podeu afegir ginys en directe al vostre lloc al vostre disseny de pàgina.
 • Podeu desar les plantilles per a la seva reutilització a tot el lloc.
 • Hi ha un tour d’interfície opcional per ajudar-vos a començar.
 • Beaver Builder es pot utilitzar al costat del tema Beaver Builder, encara que hauria de funcionar amb qualsevol tema de WordPress.

Beaver Builder és una gran alternativa a Visual Composer per crear pàgines i publicacions personalitzades. Si voleu personalitzar tots els aspectes del vostre lloc web de WordPress, inclosos l’encapçalament, el peu de pàgina i les barres laterals, el creador de temes de WordPress Beaver Themer del mateix equip ho fa possible.

Preu: Des de 99 dòlars

Detalls

Arquitecte pròsper

Interfície d'usuari de Thrive Architect

Thrive Architect és el reemplaçament del formador de contingut de temes Thrive.

Recentment rebatejat com a Thrive Architect, aquest complement té una nova interfície que permet editar contingut en línia i un potent conjunt de controls per personalitzar la seva aparença.

Edició en línia amb Thrive Architect

Thrive Architect utilitza panells de barra lateral sensibles al context i edició de text en línia per simplificar el procés de disseny.

Si bé es pot fer molt amb Thrive Architect, la interfície ben executada fa que l’usuari tingui experiència senzilla. Els panells a la barra horitzontal superior faciliten la identificació en quina secció treballau, mentre que el tauler lateral mostra automàticament els controls per a l’element de pàgina activa..

Barra lateral Control Panel

Els avançats controls de Thrive Architect la converteixen en una bona elecció per als usuaris de potència.

A Thrive Architect no li falten elements de contingut. Tots els mòduls habituals que espereu trobar disponibles, inclosos els botons, capçaleres i àrees de text. Tot i això, el contingut revelat, el temporitzador de compte enrere, el clic per tuitejar, les icones de la targeta de crèdit i els elements testimonials fan de Thrive Architect una bona elecció per als venedors. També hi ha un mòdul de generació líder que es connecta amb els principals serveis de màrqueting de correu electrònic.

Exemple de plantilla de pàgina de vendes d’arquitecte de Thrive

Thrive Architect inclou elements creats per ajudar-vos a augmentar les conversions de llocs web.

Les plantilles de pàgines de destinació us ajudaran a crear dissenys de contingut personalitzat optimitzats per a les conversions. Tanmateix, Thrive Architect també té una àmplia selecció de plantilles habituals de pàgina principal i dissenys predefinits per a les pàgines interiors del vostre lloc.

Selecció de plantilles d’arquitecte pròsper construït prèviament

Si busqueu una eina amb un gran èmfasi en la creació de pàgines de destinació d’alta conversió, Thrive Architect és una bona opció.

Si encara no esteu completament segurs de si podreu esbrinar com fer servir aquests complements i aconseguireu crear un disseny de pàgina d’alta qualitat, no ho tingueu por. Thrive Architect ofereix un tutorial de vídeo molt útil que us proposa el procés de disseny d’una pàgina des de zero.

Tutorial de vídeo Walkthrough de Thrive Architect

El tutorial de seguiment de Thrive Architect us permetrà familiaritzar-vos amb les funcions principals en el menor temps.

Altres aspectes destacats de Thrive Architect:

 • Disposa de controls per ocultar elements en telèfons intel·ligents i tauletes.
 • Les noves plantilles de pàgines de destinació es publiquen al bloc Thèmes Thrive.
 • El recordatori d’estalvi de pàgines us ajudarà a evitar la vostra feina.
 • Disposa de controls de disseny avançats, que cobreixen capes de secció i nivells d’opacitat.
 • Hi ha disparadors d’acció per mostrar missatges cronometrats i sortir de finestres emergents de intenció.
 • Està disponible de forma individual o com a part del paquet de membres de tot el producte Thrive Themes.

Tot i que Thrive Architect té un fort focus en la creació de pàgines de destinació efectives, encara hauria de tenir cap problema per crear dissenys personalitzats per a la pàgina d’inici o qualsevol altra pàgina del lloc web de WordPress..

Preu: Des de 67 dòlars o 19 dòlars al mes per a tots els complements i temes de Thrive Thrive.

Detalls

SiteOrigin Builder de pàgines

Exemple d’interfície d’usuari de SiteOrigin Page Builder

Tot i ser un complement gratuït, SiteOrigin Page Builder encara us permet tenir un bon control sobre els dissenys de pàgines.

Fins al moment, totes les alternatives de Visual Composer tractades han estat eines premium. Si teniu un pressupost, però, el complement gratuït SiteOrigin Page Builder podria ser una bona opció. Igual que Divi Builder, us permet treballar a la interfície de fons, o canviar al mode frontal i obtenir informació en directe sobre els vostres canvis a mesura que els feu. Tanmateix, mentre que podeu arrossegar i deixar anar, no hi ha cap edició en línia.

Interfície front-end de SiteOrigin Builder de pàgines

El creador de pàgines SiteOrigin funciona bé, però no és tan suau com algunes de les alternatives de Visual Composer premium.

Amb SiteOrigin Page Builder, podeu afegir una bona selecció de mòduls útils als dissenys de pàgines i, de la mateixa manera que amb les altres alternatives a Visual Composer incloses aquí, també podeu afegir qualsevol dels widgets en directe al vostre lloc als vostres dissenys, inclosos els de complements de tercers.

Interfície de fons de SiteOrigin Page Builder

Creeu dissenys de pàgines avançades combinant files, columnes i ginys.

La qualitat dels dissenys del creador de pàgines SiteOrigin són comparables als millors dissenys dels creadors de pàgines premium que es tracten aquí i hi ha una bona barreja de dissenys de pàgines d’inici i dissenys de pàgines interiors que inclouen pàgines “sobre” i “contacte”. Tanmateix, no tindreu tantes opcions com ho feu amb Divi Builder o Thrive Architect.

Dissenys pre-construïts de SiteOrigin Page Builder

Les plantilles del creador de pàgines SiteOrigin cobreixen un bon ventall de tipus de lloc web.

Altres aspectes destacats del SiteOrigin Page Builder:

 • Podeu clonar de manera instantània els dissenys de pàgines.
 • Hi ha una eina útil de previsualització per a mòbils.
 • L’eina d’historial us permet desfer canvis i tornar a les versions de disseny anteriors.
 • Hi ha una actualització premium opcional que desbloqueja funcions addicionals.

Si teniu un pressupost o voleu veure què pot fer aquest tipus de complement, SiteOrigin Page Builder és una manera fantàstica de provar gratuïtament un complement d’editor de contingut..

Preu: Gratuït amb complements premium.

Detalls

Elementor

Interfície d'usuari de Elementor

Elementor és un complement gratuït amb una interfície d’usuari del creador de pàgines d’arrossegar i deixar anar.

Elementor és un altre creador de pàgines que podeu començar a utilitzar gratuïtament al lloc web de WordPress. Després d’activar Elementor, podreu utilitzar la interfície arrossegar i deixar anar per crear dissenys personalitzats per a les vostres publicacions i pàgines..

Controls del creador de pàgines de Elementor

Elementor utilitza controls sensibles al context per facilitar la personalització de les vostres pàgines.

Feu clic a qualsevol element del disseny de la pàgina per mostrar els controls corresponents a la barra lateral del creador de pàgines. A través del tauler sensible al context, podeu editar text, personalitzar la disposició, penjar imatges i molt més, segons quin element heu seleccionat. Tot i que no hi ha cap edició de text en línia, els canvis que feu mitjançant la barra lateral s’apliquen de manera immediata a la vostra pàgina.

Exemple de l'editor de text Elementor

Els canvis que feu mitjançant el tauler lateral es mostren immediatament a la vostra pàgina.

Quan creeu un lloc web personalitzat de WordPress amb Elementor, hi ha moltes plantilles de contingut per treballar. De fet, amb més de cent plantilles de pàgines per triar, tant si busqueu una forma ràpida de llançar un lloc web de WordPress d’aspecte professional com si preferiu aprofitar el temps per dissenyar un lloc realment personalitzat, Elementor ho fa possible.

Plantilles de pàgina pre-construïdes per Elementor

Fins i tot la versió gratuïta d’Elementor és plena de plantilles per a la pàgina d’inici i les pàgines interiors.

A més de permetre afegir una àmplia selecció de mòduls a les vostres pàgines, Elementor també us proporciona un bon control sobre qui pot utilitzar el creador de pàgines. Mitjançant la configuració d’Elementor, podeu definir fàcilment quins rols d’usuari poden accedir al creador de pàgines, cosa que qualsevol persona que administri un bloc i un lloc web multi-autors us resulti útil..

Biblioteca d'elements de contingut Elementor

Quant als elements de contingut, Elementor es compara bé amb les altres alternatives de Visual Composer.

Si bé la versió gratuïta d’Elementor inclou un conjunt de funcions útils, si voleu fer més coses amb aquest creador de pàgines, l’Elementor Pro premium us ofereix la possibilitat de crear pàgines d’arxiu de publicacions i portafolis personalitzades, editar formularis a la part frontal. interfície del constructor final i treballa amb widgets globals que es poden reutilitzar al vostre lloc web.

Funció CSS ​​personalitzada de Elementor Pro

La versió Pro de Elementor afegeix una eina de personalitzador de CSS en viu al creador de pàgines per a un major control dels dissenys.

Elementor Pro també us permet accedir a plantilles de pàgina d’inici encara més reconstruïdes, incloent dissenys per a cafeteries, esdeveniments, productes de programari i blocs. Els usuaris Pro també poden personalitzar les seves pàgines mitjançant l’eina d’editor de CSS en viu.

Exemple de plantilles de pàgina Pro Element

L’actualització a Elementor Pro desbloqueja encara més plantilles de pàgines d’inici i de pàgina d’inici.

Altres funcions d’Elementor Pro inclouen la possibilitat de crear dissenys personalitzats per a botigues WooCommerce i els seus productes i l’accés a un potent mòdul de presentacions. Tot i això, hi ha molts complements gratuïts disponibles per a Elementor, per la qual cosa potser mai no haureu d’actualitzar a la versió premium.

Complements gratuïts per a Elementor

Hi ha molts complements gratuïts per triar per Elementor.

Elementor és una alternativa de Visual Composer gratuïta i creïble que també us ofereix l’opció de pagar per desbloquejar les funcions i extres premium.

Preu: Gratuït, o $ 49 per a Elementor Pro.

Detalls

Pensaments finals

Encara que no hi ha res dolent amb Visual Composer, si busqueu una alternativa, ara teniu cinc grans complements per crear constructors de pàgines. Però, quin ha de triar?

Divi Builder té una interfície impressionant. Tanmateix, la seva sortida de la interfície de WordPress predeterminada significa que es necessita un temps per desbloquejar tot el seu potencial. Tot i que la selecció de dissenys predefinits i mòduls de contingut val la pena perseverar-los (si teniu temps i paciència).

Si el vostre objectiu és crear pàgines de destinació o contingut d’alta conversió amb un fort element de vendes, Thrive Architect podria ser la millor eina per al vostre projecte.

Beaver Builder és probablement l’alternativa de Visual Composer més fàcil d’aprendre (sense haver de sacrificar cap funcionalitat), i la gran selecció de plantilles d’alta qualitat és segur que accelereu el procés de desenvolupament de pàgines..

SiteOrigin Page Builder és una eina que inclou totes les funcions bàsiques dels altres complements. L’experiència de l’usuari no és tan senzilla, però per a un creador de pàgines gratuït és difícil de guanyar.

Tampoc s’ha de passar per alt l’elementor. Si voleu provar gratuïtament un potent constructor de pàgines, tot i que encara teniu l’opció d’actualitzar i rebre tots els avantatges d’una eina premium (com ara més plantilles i mòduls, a més d’accedir a l’assistència al client), Elementor us aconsella molt.

Val la pena esmentar que si inicieu un nou lloc web, pot ser una bona idea triar un creador de pàgines que també tingui un tema de WordPress que s’acompanyi. Si ho feu, us proporcionarà encara més control sobre el disseny del vostre lloc web, tot i que sovint es desbloquegen funcions addicionals del creador de pàgines. Per exemple, l’eina Beaver Themer us permet personalitzar les capçaleres del lloc, la barra lateral i les àrees de peu de pàgina, mentre que el tema de Divi WordPress inclou eines addicionals com ara la prova dividida.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me