Bloom vs OptinMonster: quin és el millor formulari de correu electrònic Optin?


Quan es tracta de complements de WordPress amb funcions per mostrar formularis d’optinització de correu electrònic al vostre lloc, hi ha dos avantprogramadors: l’autèntic popular OptinMonster i el recentment llançat Bloom, de temes elegants..

Com sabran els lectors habituals, ja hem vist aquests detalls en dos articles anteriors: Opinió OptinMonster: exploració de les noves funcions d’aquest complement de formulari Optin per a WordPress i la nostra revisió Bloom més recent: un complet nou formulari de correu electrònic-Optin de Temes Elegants. Tanmateix, si bé aquestes revisions aprofundeixen considerablement, no tractaran d’ajudar-vos a respondre la qüestió tan important: Quina és la millor opció per al vostre lloc?

Per ajudar-vos a decidir-ne, comparem els dos.

Veurem les seves funcions, avaluarem la facilitat d’ús i intentarem determinar quina és la millor relació qualitat-preu. Comencem.

Tipus de formularis per e-mail Optin

Les característiques més importants d’un complement d’optin de correu electrònic són els tipus de formulari que s’ofereixen. Tant Bloom com OptinMonster van molt més enllà de ser només complements de forma emergent / optin, i inclouen tipus de formularis útils que us ajudaran a créixer la vostra llista de correu electrònic..

Floreu enumera sis tipus de formularis: Aparició de Lightbox, fly-in / slide-in, widget, a sota de la publicació, codis directes de contingut i contingut bloquejat.

Tipus de formes OptinMonster vs Bloom

Bloom us ofereix sis tipus d’optín.

Amb OptinMonster, teniu accés a set tipus optin / popup: Aparició de Lightbox, estil mat de benvinguda a pantalla completa, diapositiva, barra flotant, finestra emergent per a mòbils, línia posterior i posterior i barra lateral. També hi ha una opció emergent en tela en blanc que es pot utilitzar per mostrar qualsevol contingut personalitzat que trieu. Tanmateix, com molts altres aspectes d’aquest complement, la forma exacta i els tipus emergents als quals tindreu accés dependran del pla de preus que trieu (més sobre els posteriors).

Tipus de formularis de campanya OptinMonster

OptinMonster té set tipus principals d’optin, a més d’una opció de tela en blanc.

Bloom cobreix definitivament tots els tipus de formularis essencials, però també ho fa OptinMonster, i també us ofereix una barra flotant, una finestra emergent de lona en blanc, una opció d’adquisició de pantalla completa i una forma emergent només per a mòbils..

L’opció de forma de contingut bloquejat d’ambdós complements seria útil si voleu utilitzar contingut d’alt valor (com ara una descàrrega de fitxers) per atrau els visitants a unir-se a la vostra llista. A més, el fet d’inserir formularis al contingut mitjançant un codi curt també pot proporcionar-vos l’oportunitat d’obtenir registres de lectura al mig d’una publicació o d’una pàgina..

Amb OptinMonster, el formulari de tela us permet mostrar qualsevol contingut personalitzat que us agradi dins de la finestra emergent. Aquest contingut pot ser enllaços de producte, perfils de xarxes socials i enllaços compartibles o qualsevol cosa adequada al contingut. En resum: Les infinites possibilitats que presenta la forma de lona el converteixen en una característica molt interessant.

Exemples de plantilles de barres flotants OptinMonster

A diferència de Bloom, OptinMonster té una opció emergent amb barres flotants.

L’OptinMonster barra flotant és un altre tipus de forma potencialment útil. Això es deu al fet que el formulari d’optin sempre es mostra (ja sigui a la part superior o a la part inferior de la finestra), sigui on es trobin els visitants de la pàgina. A més, si un nombre important de visitants accedeix al vostre lloc en dispositius mòbils, el popup únic per a mòbils d’OptinMonster sempre serà atractiu. Tanmateix, amb Bloom, podeu definir una opció per no mostrar-la als dispositius mòbils.

Recentment s’ha afegit OptinMonster formulari d’adquisició a pantalla completa també és un guanyador. Quan es mostra, aquesta opció abasta tota la finestra del navegador i es pot iniciar quan un visitant arriba al vostre lloc o està a punt de sortir. Si realment voleu cridar l’atenció dels vostres visitants, aquesta podria ser la millor opció.

Els dos connectors també us ofereixen una selecció de efectes d’animació per aplicar als vostres formularis captar l’atenció dels vostres lectors. Si bé OptinMonster té més efectes d’animació, la diferència entre tots dos no és tan important. Tanmateix, una recent actualització a OptinMonster us permet afegir sons a les vostres finestres emergents tal com es mostren.

Veredicte: OptinMonster guanya aquest punt perquè té més tipus de formulari. Inclou algunes opcions útils (com ara la finestra emergent del llenç) que simplement no estan disponibles amb Bloom. La captura és que requereix una actualització de pagament per obtenir aquests tipus de formulari addicionals.

Guanyador: OptinMonster

Dissenys de formularis i opcions de personalització

Naus florals amb un nombre impressionant de plantilles de formularis preconstruïdes que es poden aplicar a tots els tipus de formularis que s’ofereixen. Tot i que, sota una inspecció més estreta, moltes d’aquestes plantilles de formulari no són més que petites variacions del nucli principal dels dissenys. Malgrat això, encara hi ha un bon nombre de dissenys significativament diferents.

Opcions de plantilla en flor

Algunes de les plantilles personalitzables de formulari d’optinització de Bloom.

Les plantilles de formulari OptinMonster es divideixen en els diferents tipus de formularis disponibles. A causa d’això, alguns tipus de formularis tenen més plantilles que d’altres, però, el tipus de formulari que trieu, no us manquen les opcions de plantilla.

Plantilles de formulari d’optin OptinMonster

Cada tipus de formulari OptinMonster té el seu propi conjunt de plantilles creades per a propòsits.

En general, tant OptinMonster com Bloom tenen un nombre similar de plantilles de formularis. Tanmateix, amb OptinMonster, obté accés a una selecció més variada de dissenys que no pas a Bloom. També convé assenyalar que els dos connectors us permeten fer-ho personalitzar les plantilles amb gran detall.

Bloom us ofereix una àmplia gamma de configuracions per treballar amb la personalització del disseny del formulari, però OptinMonster facilita la personalització dels formularis, gràcies a la seva interfície fàcil d’utilitzar..

Veredicte: Comparar la qualitat i la varietat dels dissenys és una crida difícil. Bloom facilita la vostra vida en incloure múltiples variacions preconstruïdes en cadascun dels dissenys de formes bàsiques, mentre que OptinMonster té una selecció més àmplia de dissenys ben diferents entre els quals triar. Tampoc hi falten plugins en aquesta àrea i les vostres preferències personals dictaran quins dissenys de plantilla preferiu.

Guanyador: Sorteig

Activar formularis i configuració d’activació

Els desencadenants et permeten controlar quan es mostren els formularis, de manera que els vostres lectors tenen prou temps per formular una opinió sobre el vostre lloc web i el seu contingut primer.

El retard per activar el vostre formulari es pot basar simplement en el temps, o pot ser més complicat, com ara utilitzar un mecanisme que desencadena el vostre formulari quan un visitant es desplaça fins a un punt determinat de la pàgina o quan hagi arribat al final de una publicació – o fins i tot quan han estat inactius durant un temps determinat.

Configuració de la visualització del formulari Optin en flor

Bloom té uns grans desencadenants que controlen quan es mostren els vostres formularis.

Amb Bloom, obtindràs accés a alguns desencadenants molt interessants, com ara retards en el moment de fer comentaris, després de realitzar una compra de WooCommerce, disparadors de pàgina, desencadenants de temps inactius i quan un usuari fa clic en un botó o enllaç..

Opcions de control de la visualització del formulari OptinMonster

OptinMonster compta ara amb una selecció més gran de regles de visualització que Bloom, tot i que cap opció complementària no té opcions.

Les actualitzacions a OptinMonster han afegit més pantalles, inclosa una potent opció basada en temps i dates que és excel·lent per mostrar promocions en determinats dies de la setmana o durant un període de temps específic. Igual que Bloom, OptinMonster també té un disparador basat en desplaçament, un disparador cronometrat, una opció d’inactivitat i una funció que us permet afegir enllaços al contingut que activeu una finestra emergent..

Controleu la visibilitat emergent segons la data i hora.

OptinMonster admet múltiples condicions basades en temps i dates per controlar la visibilitat de les vostres opcions emergents i opcions.

La principal diferència entre OptinMonster i Bloom en aquesta àrea és que OptinMonster té un disparador d’intencions de sortida.

El desencadenant de la intenció de sortida pot detectar quan un visitant està a punt de sortir del vostre lloc. Això es fa fent un seguiment del moviment del cursor del ratolí per detectar quan surt de la finestra del navegador, donant una bona indicació que el visitant està a punt de fer clic al botó enrere o de sortida. Quan el cursor surt de la finestra, es mostra el formulari. El vostre avantatge és que el vostre formulari emergent és només es visualitza quan un visitant està a punt d’abandonar el vostre lloc, eliminant el risc de molestar els lectors ja que consumeixen el vostre contingut.

Veredicte: Si bé els disparadors de Bloom són molt útils, OptinMonster guanya aquí, gràcies a la inclusió d’un disparador d’intencions de sortida.

Guanyador: OptinMonster

Controls i configuració de visualització del formulari

Tant Bloom com OptinMonster us permeten controlar molt bé on es mostren els formularis, ja sigui a tot el lloc, en publicacions de categories i etiquetes individuals o en pàgines específiques. Totes dues també us permeten fer-ho excloure publicacions i pàgines individuals de presentar les formes.

Configuració de la visualització per als formularis Bloom

Bloom facilita la definició del contingut on es mostraran les vostres opcions.

Si bé els dos connectors tenen una bona configuració de visualització, OptinMonster porta les coses al següent nivell amb controls que cobreixen la ubicació física del visitant, visitants amb un paràmetre URL específic, visitants que utilitzen Adblock i visitants d’una font de trànsit específica..

Controleu qui hauria de veure les finestres emergents d’OptinMonster

OptinMonster té un control impressionant per definir qui veurà els vostres formularis i aparences emergents.

A més de mostrar un missatge personalitzat, tant OptinMonster com Bloom us permeten redirigir els visitants a un URL específic després d’enviar un formulari.

Configuració de la visibilitat de OptinMonster Optin

OptinMonster permet combinar diverses finestres emergents i activar-les en funció de la manera en què l’usuari ha interactuat amb ells.

Veredicte: OptinMonster guanya aquest, ja que té més opcions per ocultar i mostrar els vostres formularis en funció de més escenaris.

Guanyador: OptinMonster

Integracions del servei de correu electrònic

Ambdós plugins s’integren amb tots els principals serveis de màrqueting per correu electrònic, i el procés per connectar el connector al servei de gestió de la llista de correu electrònic és igual de senzill amb totes dues opcions. Sigui com sigui, OptinMonster té l’avantatge, ja que suporta una gamma més àmplia de serveis. Tot i això, Bloom ha estat afegint suport per a més serveis amb cada actualització, de manera que pot arribar a trobar-se aviat.

Opcions d'integració del servei de màrqueting per correu electrònic

Bloom s’integra ara amb 16 serveis de màrqueting de correu electrònic, però OptinMonster funciona amb més.

Veredicte: OptinMonster guanya en funció del major nombre de serveis de màrqueting de correu electrònic actualment compatibles.

Guanyador: OptinMonster

Usabilitat: Facilitat d’ús

Crear, configurar i gestionar els formularis d’optinització de correu electrònic és realment senzill amb tots dos connectors.

Interfície del Bloom Form Builder

Bloom té una interfície de disseny de formularis una mica obsoleta, però encara és possible personalitzar els vostres dissenys d’optin.

Bloom utilitza un tauler de control de fons dissenyat a mida al qual s’accedeix des de l’àrea d’administració de WordPress, mentre que, gràcies a una actualització recent, OptinMonster és ara un servei allotjat.

Editor de formularis emergents OptinMonster

OptinMonster té ara una intuïtiva interfície de dissenyador de front-end intuït.

El trasllat d’OptinMonster a un servei allotjat significa que la creació i la gestió dels formularis OptinMonster tenen lloc fora del tauler de control de WordPress, però la interfície d’usuari hauria de ser pràcticament coneguda per a gairebé tots els usuaris de WordPress. Però traslladar-vos a un servei allotjat té avantatges i contres. D’una banda, vol dir que teniu un lloc addicional per iniciar la sessió per gestionar els vostres formularis; d’altra banda, ja podeu gestionar formularis per a diversos llocs web mitjançant un quadre de comandament central. També us permet utilitzar OptinMonster en qualsevol lloc web, no només en aquells impulsats per WordPress.

Pantalla d'òptics actius a flor

Si bé cada interfície d’usuari és diferent, tots dos funcionen molt bé. Tot i això, OptinMonster (que inclou un tauler lateral de configuració al costat d’un gran panell principal amb una vista prèvia en directe del disseny del vostre formulari) facilita i més ràpid la creació dels vostres formularis. Tanmateix, el fet que OptinMonster estigui allotjat fora del vostre lloc web de WordPress, però, us pot deixar de banda si preferiu treballar directament al vostre tauler de WordPress.

Veredicte: OptinMonster guanya aquí, gràcies a una interfície fàcil d’utilitzar amb una vista prèvia en viu i opcions de personalització de clic per editar.

Guanyador: OptinMonster

Característiques generals: Bloom vs OptinMonster

Els dos connectors tenen funcions útils, però n’hi ha uns quants punts de diferència.

Opcions d'ubicació en forma de floració

Tant Bloom com OptinMonster tenen un gran nombre de plantilles de formularis i el nivell al qual es poden personalitzar és molt impressionant, tot i que OptinMonster té una selecció més variada de plantilles que Bloom..

Quan es tracta de formes emergents i de forma emergent, OptinMonster disposa de barres flotants, llenç en blanc i optins a la pantalla completa de benvinguda que falten a Bloom. Si bé Bloom tampoc no té activat el propòsit de sortida, el desplaçament i disparadors basats en el temps són bons compromisos. És just dir que ambdós plugins cobreixen els fonaments bàsics quan es tracta de tipus de formulari i finestra emergent.

Hi ha algunes altres àrees on OptinMonster ofereix més de Bloom, com la interfície del dissenyador de formularis, que proporciona una vista prèvia en directe de la vostra obra. La forma de tela que et permet afegeix qualsevol contingut a la finestra emergent (en comptes d’un formulari d’optin) també és una eina útil per a tenir accés, per no parlar de l’opció d’adquisició de pantalla completa. Tampoc es pot passar per alt el disparador de visualització del formulari d’intenció de sortida.

Tot i que diferent, cap de les característiques del complement no té característiques, cosa que significa decidir quina és la millor característica establerta per al vostre propi projecte depèn de quant valoreu la intenció de sortida i les finestres emergents de lona, ​​així com del control que necessiteu sobre qui pot veure les vostres finestres emergents i les vostres opcions. A més, el conjunt de dissenys de plantilles de formulari que preferiu també us ajudaran a decidir quin complement heu de sol·licitar.

Veredicte: Tots dos plugins cobreixen totes les funcions essencials, alhora que ofereixen la seva pròpia manera de fer les coses. Al paper, però, OptinMonster té més funcions que Bloom. Però, a l’hora de declarar guanyador, es tractarà de les vostres preferències i necessitats personals i quin complement compleixi més a les vostres necessitats.

Guanyador: Sorteig

Preu: opció millor relació qualitat-preu

Bloom està disponible en dos punts de preu: una llicència anual i una opció per a tota la vida. Amb ambdues, obté accés a totes les funcions i l’ús en llocs web il·limitats.

OptinMonster, en canvi, està disponible en quatre plans de preus. Es basen en el nombre de llocs on es pot utilitzar el connector i en quines funcions voleu accedir.

Això ho fa difícil comparar Bloom i OptinMonster en relació qualitat-preu – i el fet que el preu de Bloom també inclogui l’accés a tots els altres complements i temes disponibles a Elegant Themes, fa que encara sigui més difícil fer una comparació directa.

L’opció de millor valor dependrà en gran mesura de quines funcions necessiteu accedir, així com del nombre de llocs on voleu utilitzar el complement.

Per ajudar-vos a establir quina és la millor relació amb les vostres necessitats, aquí teniu les opcions de preus:

OptinMonster està disponible des de 108 dòlars l’any. Si voleu, però, accés totes les funcions, podríeu acabar pagant fins a 2.388 dòlars l’any (l’equivalent a 199 $ al mes) pel paquet de l’Agència.

Aquí és ràpid descripció general de les opcions de preus OptinMonster:

 • Bàsic: 9 dòlars al mes: utilitzeu-lo en un lloc amb tipus de formulari limitat.
 • A més: 19 dòlars al mes: feu servir tres llocs amb tipus de formulari addicionals (barra flotant, barra lateral, bloqueig de contingut, etc.).
 • Pro: 29 dòlars al mes: utilitzeu-lo en llocs il·limitats, més tipus de formulari (incloent la intenció de sortida i el llenç) i funcions addicionals (inclosa la detecció i la programació de referències).
 • Agència: 199 dòlars al mes: utilitzeu-lo en llocs il·limitats i en totes les funcions (incloses les marques personalitzades, la reordenació del lloc i l’orientació geolocalitzadora).

Tots els plans d’OptinMonster es facturen anualment i podeu veure els detalls complets, incloent exactament les funcions a les quals accedireu.

La floració té un preu de 89 dòlars durant un any o 249 dòlars per accedir a tota la vida per a assistència i actualitzacions, ambdues opcions que cobreixen l’ús il·limitat del lloc web. El preu de Bloom també us permet accedir a tots els altres temes i complements de WordPress d’Elegants temes, que inclou el seu tema emblemàtic Divi WordPress Theme, el sempre popular connector de monàrquics Monarch i el complement autònom de Divi Page Builder..

Tot i que heu de pagar més per accedir a la intenció de sortida, al llenç i a altres funcions avançades d’OptinMonster, cap d’elles està disponible a Bloom a qualsevol preu..

En termes de cost, el preu de 89 $ de Bloom està situat entre els plans Basic i Plus OptinMonster, que tenen funcions limitades en comparació amb els plans Pro i Agència..

Veredicte: Quan es compara la relació qualitat-preu, diria que Bloom és l’opció millor, perquè té un preu inferior que encara inclou un bon conjunt de funcions.

Guanyador: Bloom

Verdict final: OptinMonster vs Bloom

Mentre que OptinMonster ha guanyat la prova més gran, no hi ha molt per fer separa aquests dos complements quan es tracta d’essencials. Totes dues són molt fàcils d’utilitzar i inclouen totes les funcions que haureu de començar a créixer la vostra llista de correu electrònic.

Tanmateix, quan es tracta de funcions avançades que poden augmentar els vostres resultats, OptinMonster es presenta, encara que l’accés a aquests extres no és barat.

Si el pressupost és un factor clau, invertir en Bloom és probablement la millor opció, en comparació amb el paquet OptinMonster de 108 dòlars anuals de nivell d’entrada. Si esteu al mercat per un o més temes nous de WordPress, unir-vos al club Elegant Themes representa una gran relació qualitat-preu (ofereix accés a tots els 87 temes i complements per 89 dòlars..

D’altra banda, si podeu permetre’t els plans de Pro i Agència altament especials d’OptinMonster, accedireu a una potent eina per augmentar les conversions en diversos llocs web..

Al final del dia, les funcions que més valoreu i la quantitat que esteu disposat a gastar determinaran quin és el millor complement de forma d’optin de WordPress del vostre lloc web. A l’hora de decidir entre Bloom i OptinMonster, realment us convé fer la trucada final.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map