Bloom Plugin Review: un excel·lent formulari de forma de correu electrònic-Optin de temes elegants …


Bloom és un dels complements més populars de l’equip Elegant Themes. Amb el seu llançament, van interrompre l’espai del complement de la forma d’optin de correu electrònic de la mateixa manera que ho van fer amb l’espai de complement de compartició social amb el seu excel·lent Monarch i l’espai del creador de pàgines amb el seu complement Divi Builder..

Creixer una llista de subscriptors de correu electrònic és, probablement, una de les tasques més importants per a les quals s’ha de centrar qualsevol blogger o propietari del lloc web. Per tant, no és sorprenent que els usuaris de WordPress tinguin un servei especial amb plugins que poden ajudar-los a fer-ho. Des d’opcions bàsiques gratuïtes fins a productes premium completament característics, hi ha gairebé certament un complement que us serveixi a l’hora d’afegir formularis d’optinització de butlletins de correu electrònic al vostre lloc web basat en WordPress.

Tenint això en compte, vegem on s’encaixa Bloom al paisatge i fem una ullada a les seves característiques i a quina facilitat d’utilitzar.

Comencem.

Per què utilitzar el connector Bloom?

El propòsit de Bloom és mostrar els formularis d’inscripció per correu electrònic / optin al vostre lloc web. Quan els visitants introdueixen les seves dades de contacte en aquests formularis, se’ls afegirà al vostre butlletí de correu electrònic o servei de màrqueting, com ara MailChimp o AWeber. Un cop un visitant s’ha incorporat a la vostra llista, els podrà enviar per correu electrònic a voluntat.

Bloom WordPress Plugin: per temes elegants

Floració: per temes elegants

Tenir accés a una llista de subscriptors de correu electrònic és altament valuós, la qual cosa us permetrà animar els visitants per primera vegada al vostre lloc web. Sense aquesta empenta addicional, s’estima que el 50% al 80% no torna mai.

La vostra llista de correu electrònic us ajuda desenvolupar millors connexions amb el públic objectiu, proporciona’ls contingut útil i torna-los al lloc web. A més, quan el moment sigui correcte, podreu promoure els vostres productes i serveis amb un efecte afegit.

Funcions florals: el que ha d’oferir aquest complement de formulari d’optin de correu electrònic

Perquè Bloom pugui competir amb els líders del mercat en aquest camp, com OptinMonster (que vam tractar en un article anterior, ha de ser fàcil d’utilitzar. No només això, sinó que també ha d’incloure la majoria de les funcions importants, si no totes). Els usuaris d’altres populars plugins de forma optin s’han esperat.

Exemple d’optina

Bloom ofereix una gran selecció de plantilles de formularis per a les vostres opcions.

Per a aquells que tenen pressa, Elegant Themes ha elaborat un vídeo ben elaborat de dos minuts que ofereix una bonica visió general del que pot fer Bloom. Però si teniu més temps i busqueu la notícia completa d’aquest complement, llegiu-la.

Sis tipus de formulari d’opinió per correu electrònic

Per sort, quan es tracta de funcions, Bloom no decebrà. Només està disponible en una sola llicència o pla de preus (més informació a continuació), cosa que significa que els usuaris tenen accés a totes les seves funcions, com ara la possibilitat de triar es formen sis tipus d’optina.

Tipus de formes d’optin de plugins en flor

Els sis tipus de formularis us ofereixen moltes opcions per utilitzar optins i finestres emergents.

Els tipus de formulari van des dels formularis estàndard que es mostren després de cada publicació fins als animats formes fly-in i popup. També hi ha un formulari de contingut bloquejat que es pot utilitzar per ocultar el contingut fins que el lector introdueixi la seva adreça de correu electrònic per unir-se a la vostra llista. Un mètode d’incentiu que s’utilitza habitualment quan el propietari d’un lloc té alguna cosa que oferir a canvi, com ara un llibre electrònic gratuït. o un altre tipus de fitxer descarregable.

Exemples de formes d’optin

No podeu utilitzar diversos tipus de formulari al vostre lloc.

El només absència notable a la col·lecció hi ha el format de cinta de la capçalera *.

Tanmateix, la capacitat de Bloom de crear belleses formes emergents i de presentació, per mostrar formularis a la barra lateral i després del contingut de la publicació, i també a inseriu-les a la meitat d’una publicació amb codis directes, et dóna molt per treballar.

Innombrables plantilles de formulari i opcions de personalització

Un gran conjunt de tipus de formulari no és tot el que Bloom ofereix per cap tram de la imaginació: té més màniga, com ara l’accés a Dissenys de formes preconstruïdes de gran qualitat.

Plantilles de forma en flor

Les plantilles personalitzables faciliten que els formularis siguin més adequats per al vostre lloc.

Aquestes plantilles de formulari es poden utilitzar tal com és, o bé personalitzades mitjançant les opcions de disseny. Tot i que no obteniu una eina de creador visual per modificar les plantilles, podeu previsualitzar el formulari en qualsevol moment fent clic al botó de previsualització flotant..

Les opcions de disseny són, de nou, molt àmplies. Això et permet personalitza gairebé tots els aspectes del formulari, inclosos el títol, el missatge, la imatge, els efectes d’animació, tipus de lletra, sanefes i els diversos camps de formulari integrats, així com la seva posició, i, si no n’hi ha prou, també podeu fer-ho inseriu fàcilment el vostre propi CSS personalitzat.

El botó de previsualització flotant és a característica particularment agradable, et permetem veure de forma instantània com es desenvolupa el teu formulari mostrant-lo en una finestra emergent de lightbox. I, com que el botó sempre es mostra, elimina haver de canviar les pestanyes del navegador, guardar el treball o perdre el lloc desplaçant-se cap amunt o cap avall per la pàgina.

Configuració detallada de visualització del formulari i activació

La configuració de la visualització cobreix quan i on mostrar el formulari al vostre lloc web i, a més, us permetrà establir una animació per a alguns tipus de formulari, com ara els efectes de presentació i presentació.

Opcions d’animació del formulari

Les animacions es poden utilitzar per ajudar els vostres formularis a cridar l’atenció dels vostres visitants.

Les opcions de disparador inclouen: Es mostra el formulari després d’un retard d’hora establert; després d’un període d’inactivitat; quan l’usuari arriba al final de la pàgina o ha desplaçat un determinat percentatge per la pàgina; o després que hagin deixat un comentari.

En una actualització recent del connector, ara podeu configurar les formes emergents i emergents que es mostren fent servir el botó de clic. D’aquesta manera, podeu crear enllaços que iniciaran el formulari, permetent-vos fer ús del popular procés d’optin en dos passos d’augment de la taxa de conversió que es troba en serveis com Leadpages.

Malauradament, no hi ha cap disparador d’intencions de sortida. El líder en aquest sentit, OptinMonster, va ser un dels primers plugins de formulari de registre de correu electrònic premium per donar-vos la possibilitat de mostrar només un formulari emergent quan l’usuari estava a punt de sortir del vostre lloc. Ara bé, però, és una característica que es troba a la majoria de plugins premium d’aquest tipus.

N’hi ha alternatives al disparador d’intencions de sortida, però. Amb Bloom, podeu activar una finestra emergent o desplegable que es mostrarà quan un usuari es desplaça per sobre d’un determinat percentatge d’una pàgina, arriba al final d’una pàgina o ha estat inactiu al vostre lloc durant un període de temps definit..

A més, ja que el complement s’integra amb WooCommerce, també podeu fer-ho configura el gat com a “Gràcies per comprar la pàgina”, permetre que el vostre lloc web mostri un formulari concret només un client hagi sortit fora de la botiga, la qual cosa és un toc excel·lent.

Per evitar els visitants molestos que no volen subscriure’s, també podeu canviar la freqüència amb què es mostren els vostres formularis, mentre que els usuaris mòbils poden ser atesos optant per ocultar els formularis en dispositius de pantalla petita.

La resta de configuracions de visualització cobreixen les parts del lloc web on es mostrarà el formulari. A més dels paràmetres generals, com ara la pàgina d’inici, arreu, publicacions, pàgines i pàgines de categories i etiquetes, també podeu optar per habilitar el formulari per a categories individuals o fins i tot trieu les publicacions i les pàgines individuals a mostrar (o no mostrar) els vostres formularis a.

Configuració de la visualització del formulari Optin

Bloom us permet controlar el lloc on es mostren els formularis.

Com a Bloom admet diverses formes d’optin en un lloc, també podeu crear diferents formularis que es mostren en publicacions i pàgines específiques, de manera que us permetrà visualitzar contingut optimitzat per als articles on es mostren.

Provació i optimització eficaços de divisió

Amb tantes opcions de formulari i plantilles de disseny per triar (per no parlar de tots els paràmetres de personalització), pot ser difícil saber si heu escollit el formulari adequat per al vostre lloc web. Afortunadament, l’eina de proves de divisió ho aconsegueix fàcil comparar diversos dissenys per trobar el millor performer.

Estadístiques de rendiment del formulari Optin

Les proves de divisió són fàcils de configurar i us ajudaran a trobar la millor forma per al vostre públic.

Bloom també us permet clonar de forma instantània un formulari. A continuació, podeu modificar aquest clon i començar a provar-lo amb l’original, la qual cosa us permetrà establir quin converteix el major nombre de visitants en subscriptors.

S’admeten múltiples integracions del servei de màrqueting per correu electrònic

Bloom és essencialment una eina per atreure els vostres visitants a subscriure’s a la vostra llista de correu electrònic o butlletí. Per tant, és bo saber que s’integra amb tots els serveis més populars de gestió de llistes de correu electrònic, com ara AWeber, MailChimp, Constant Contact, ConvertKit, GetResponse, Infusionsoft, MailerLite i molts altres. També podeu integrar el complement amb diversos comptes, cosa que significa que podeu subscriure els visitants a les diferents llistes que gestioneu.

Integracions del màrqueting per correu electrònic

Bloom funciona amb tots els millors serveis de màrqueting per correu electrònic.

El el procés d’integració és molt senzill: A diferència d’algunes altres opcions premium, no cal generar l’HTML en brut per als formularis, i després copiar-lo i enganxar-lo al connector.

És més, les actualitzacions del complement han vist compatibles altres serveis de màrqueting per correu electrònic afegits a Bloom, inclosos HubSpot, Mailster, Salesforce i ActiveCampaign, així que, si hi ha un servei que utilitzeu que no està a la llista, hi ha bones ocasions. s’afegirà abans de massa.

Estadístiques de rendiment de forma d’optin útils

Un cop hàgiu creat un o diversos formularis, podeu fer-ho veure el seu rendiment des de la pàgina d’estadístiques. Mostra el nombre d’impressions, conversions i el percentatge de conversions per a cada formulari actiu del vostre lloc.

Prova de divisió de forma optina en flor

Les estadístiques de Bloom faciliten la visualització de quins dels vostres formularis són el millor rendiment.

Tu pots també visualitzeu les pàgines de conversió més altes del vostre lloc web, i veure el nombre d’inscripcions al dia.

La configuració del formulari també es pot importar i exportar entre llocs, cosa que facilita la implementació ràpida dels dissenys i configuracions provats a un nou projecte.

Bloom Review: Creació d’un formulari d’optinització per correu electrònic

Les funcions de Bloom segurament marquen totes les caselles correctes. Tot i això, això no significa gaire si el complement no és fàcil d’utilitzar. Per tant, anem a través del procés de creació d’un formulari d’opció per correu electrònic emergent, completat amb proves dividides.

El tauler de control de la floració

Com era d’esperar, Bloom compta amb un tauler de control personalitzat per crear formularis per al vostre lloc web. Tanmateix, Elegant Themes ha fet un treball especialment bo. Tot i que alguns poden preferir utilitzar la interfície autònoma de WordPress, el tauler de control de Bloom no té cap impacte negatiu en la usabilitat i sembla.

Integració del servei de màrqueting per correu electrònic

El primer pas per afegir Bloom al vostre lloc web és connectar el connector amb el vostre servei de màrqueting de correu electrònic. Bloom s’integra amb tots els jugadors principals, es tracta simplement d’un cas d’escollir l’opció adequada de la llista desplegable i de seguir les instruccions a la pantalla per connectar-vos a aquest servei..

Configuració de la integració del compte de correu electrònic florit

El procés pas a pas facilita la creació d’una nova forma d’optin amb Bloom.

Si necessiteu ajuda en qualsevol fase del procés de configuració i creació de formularis, podeu fer clic a la icona d’ajuda per obtenir informació addicional. Alguns consells també us permeten fer clic en un enllaç, dirigint-vos directament a la secció rellevant de la documentació en línia.

Enllaços de la informació de configuració de correu electrònic

Els consells i enllaços d’eines us ajuden a trobar la informació d’integració necessària

Tria un tipus de formulari

Un cop autoritzada la integració amb el servei de màrqueting de correu electrònic, podeu començar a crear formularis d’optin. El primer pas és fer-ho trieu un tipus de formulari entre les sis opcions disponibles.

Seleccioneu Tipus de formulari Optin

Bloom us ofereix sis tipus d’optim.

A continuació, haureu de decidir a quines integracions del servei de butlletí a què s’hi han de sumar els subscriptors. Aquestes opcions també us permeten subscriure els visitants del vostre lloc web a llistes diferents, segons el formulari on s’hagin registrat.

Configuració del formulari Optin

Un cop hàgiu configurat la integració del formulari, podeu passar al disseny.

Selecció d’una plantilla de formulari

Una vegada que Bloom i el vostre servei de màrqueting de correu electrònic es parlin, podeu passar a la tasca divertida de dissenyar el vostre formulari d’optin. La floració té un nombre impressionant de dissenys de plantilles triar.

Trieu una plantilla de formulari Optin

Aquestes són només algunes de les plantilles de formularis optin personalitzables de Bloom

Personalització del disseny del formulari

Després de fer una selecció, podreu personalitzar el disseny i fer-lo vostre. La configuració de personalització cobreix tots els aspectes del formulari, la qual cosa us ofereix un gran marge de personalització.

Dissenyar el formulari Optin

Editar el text i les imatges del formulari és fàcil amb Bloom.

El botó de previsualització flotant facilita la visualització del vostre formulari sense la necessitat d’anar a un altre lloc.

Vista prèvia del formulari Optin

Podeu visualitzar el disseny del formulari en qualsevol moment del procés de configuració.

Un cop estàs satisfet amb la seva aparença, pots passar a configurar la configuració de la pantalla.

Configuració de la visualització del formulari

Segons el tipus de formulari que trieu, tindreu diferents opcions per mostrar-lo. Per al tipus emergent, podeu configura l’animació de càrrega d’un ventall d’opcions. Altres paràmetres inclouen el retard de temps abans que es mostri el formulari, l’elecció dels activadors per mostrar el formulari i si oculteu el formulari en dispositius mòbils.

Configuració de càrrega del formulari

Bloom compta amb molts controls i ajustaments de visualització de formularis, inclosos diversos activadors de formularis.

Des d’aquesta pantalla, també podeu definir les publicacions i les pàgines on es mostra el formulari, mentre que una nova funció permet redirigir els usuaris a una URL personalitzada un cop enviats els seus detalls. Les maneres efectives d’utilitzar la funció de redirecció d’èxit inclouen els usuaris a una pàgina d’agraïment on poden accedir a un imant principal, portar-los a una altra pàgina del vostre lloc on puguin realitzar altres accions, com ara compartir contingut amb els seus seguidors o fins i tot portar-los directament a una de les vostres pàgines de perfil de xarxes socials.

Redirecció d'èxit de formulari

Amb Bloom, ja podeu redirigir els usuaris a una URL després d’haver enviat un formulari amb èxit.

Un cop hàgiu acabat la configuració de visualització, el vostre formulari es mostrarà al vostre lloc web d’acord amb la vostra configuració.

Configuració de la prova dividida

Configuració de a experiment de proves de divisió per trobar el disseny de conversió més alt i la configuració de forma és molt senzilla. Després de fer clic a la icona de prova A / B del formulari que voleu optimitzar, podeu crear una variant.

Tot i que no podeu triar una plantilla diferent per a la vostra variant, podeu personalitzar els elements individuals del formulari. Això permet canviar els colors i el text del botó, i seleccioneu un disparador diferent.

Aleshores, podreu iniciar la prova o crear variants addicionals per comparar les opcions de disseny. Podeu iniciar la sessió en qualsevol moment per veure el seu progrés i, un cop sortit un guanyador, finalitzar la prova.

Variants de forma de prova dividida

Es poden crear variants de formulari només amb un botó.

L’únic que queda per fer ara és seure i controlar el rendiment dels vostres formularis a la pàgina d’estadístiques.

Preu

En lloc de vendre’s per separat, Bloom només està disponible com a part del club d’adhesions d’Elegants Temes, que té un cost de 89 $ per unir-se per un any d’accés, o 249 dòlars per a l’accés de tota la vida a tots els productes existents i futurs. Alguns poden semblar una mica costosos, però val la pena recordar que també us permetrà accedir al tema emblemàtic Divi, Divi i a tots els altres complements i temes (dels quals n’hi ha pocs). Així, si inicieu un lloc web nou de WordPress o voleu actualitzar el disseny al vostre lloc existent, els complements i els temes elegants de temes us han de proporcionar tot el que necessiteu.

Conclusió i recomanacions

A més d’ésser especialment dissenyat i fàcil d’utilitzar, arriba el complement de forma optin de Bloom ple de funcions. S’inclouen tots els tipus de formularis principals i hi ha una selecció sòlida de plantilles.

El només falta la funció important que es pot trobar en un altre lloc és el disparador del formulari emergent de la intenció de sortida, que pot evitar protegir els visitants només mostrant les formes emergents quan les persones estan a punt de prémer el botó de sortida o de retrocés..

Aquesta és una característica útil, per la qual cosa és sorprenent no veure-la inclosa. Dit això, no s’han de passar per alt els disparadors que mostren un formulari quan el lector arriba al final d’una pàgina, ha estat inactiu durant un temps determinat, o es desplaça fins a un determinat percentatge d’una publicació. ser alternatives adequades per a molts.

Si voleu créixer la vostra llista de correu electrònic, Bloom és un complement que, sens dubte, tindreu en compte!

* Per a aquells que realment no puguin fer-se sense un format de cinta, Thrive Leads pot ser una opció millor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me