WPChat: un Hangout a la comunitat de WordPress innovador de Leland Fiegel

Llançat l’agost de l’any passat per la experimentada desenvolupadora de WordPress Leland Fiegel (a qui molts reconeixeran com a fundador original d’una de les primeres botigues temàtiques comercials que va existir – ThemeLab *), WPChat ja avança impressionant en el seu objectiu de convertir-se en un dels llocs propis per debatre una gran varietat de diferents temes relacionats amb WordPress. Amb temes que van des de si els desenvolupadors han de vendre o no temes a Themeforest per discutir què li podria passar a WordPress, si l’impensable hagi passat al seu fundador Matt Mullenweg, no només hi ha un ampli ventall de temes oberts per a discussió, sinó també una gran quantitat de coneixements experts. i opinions per punxar. A més, a diferència de molts dels forats de reg sobre discussió sobre WordPress (com el sempre popular Grup avançat de WordPress a Facebook i el cada cop més popular grup de Google+), WPChat té totes les eines que podríeu esperar. fòrum modern i bufat, incloent la possibilitat de forjar fils i funcions que permeten als usuaris trobar temes abans discutits!


Per conèixer una mica més sobre aquest fantàstic nou fòrum, com va començar i cap a on va dirigit, vam plantejar unes preguntes al fundador del lloc: Leland Fiegel …

P) En benefici d’aquells que no sabeu encara qui sou, feu-nos una mica de coneixement sobre el vostre bagatge.

Treballo a temps complet com a desenvolupador de WordPress en una agència de publicitat de l’àrea de DC. Sóc coorganitzador del grup de trobades de WordPress DC. Ja faig 8 anys que treballo amb WordPress.

P) I què passa amb WPChat? Quina és la història del lloc?

Tot va començar quan vaig comprar el domini wpchat.com en una subhasta a l’agost de 2009. L’he llançat com un lloc web de xat en directe senzill que va atendre la comunitat de WordPress pràcticament després d’això..

Vaig experimentar amb algunes solucions diferents però vaig acabar utilitzant un IRC [ed. Canal de relleu d’Internet] canal de freenode, que he incrustat a la pàgina principal de wpchat.com. Jo hauria enviat un tuit a @wpchat (normalment retuitejat de @themelab i el xat es completaria força ràpidament amb tot tipus de persones de la comunitat de WordPress.

Excavar els tuits més antics de @wpchat us pot donar una bona idea de qui s’hi va aturar. Vaig intentar cridar cada persona que es va unir a Twitter. Quan han retuitat, els xats podrien ser força virals.

El lloc i el canal IRC que s’acompanyava es van mantenir relativament latents fins al rellançament, però vaig seguir pagant la factura de l’allotjament cada mes i, de tant en tant, la gent es va deixar caure per fer un xat ràpid, però no es va situar enlloc dels nivells d’activitat que va viure el 2009-2010..

A mitjans del 2014, vaig fregar per complet el vell lloc i vaig establir un fòrum de discurs. Cosa que ens porta fins avui.

P) Què és el pensament del lloc? És un projecte per amor o diners? Quins són els vostres objectius a llarg termini del lloc?

Definitivament amor. Sempre he prestat molta atenció a la comunitat de WordPress i, des que vaig vendre Theme Lab, fins ara no tenia gaire sortida. Bàsicament considero WPChat el meu bloc sobre la comunitat de WordPress.

És força barat de funcionar, tot i que estic buscant obtenir diners amb un patrocini, ja que hi dedico força temps. He considerat fer comptes “Pro” que podrien proporcionar accés a un fòrum privat i altres avantatges, però el fòrum principal sempre serà gratuït i obert a tothom.

Altres objectius a llarg termini són només augmentar la base de membres i fomentar més activitat del grup que ja tenim.

P) Qui és el públic objectiu? És un fòrum en el qual tothom és benvingut per fer qualsevol tipus de pregunta relacionada amb WordPress, o és alguna cosa dirigida principalment als desenvolupadors?

Tot i que sóc un desenvolupador jo, definitivament no vull limitar-ho només a desenvolupadors. Bloggers, dissenyadors, empresaris, desenvolupadors, principiants per avançats, són molt més que benvinguts a WPChat. Tothom és benvingut a fer qualsevol tipus de pregunta relacionada amb WordPress i intento assegurar-me que cap fil no respon.

P) Hi ha diverses maneres diferents de crear un fòrum en línia en aquests dies i ja sé que heu optat per utilitzar el discurs en lloc de, per exemple, bbPress … Per què el discurs?

M’agrada la sensació de l’experiència del discurs. També m’agrada la vibració que aconsegueixo de la comunitat. És molt WordPress.

bbPress hauria estat la meva primera opció si no fos pel discurs. Realment no estava pensant en res més.

Va ser difícil triar Discurs sobre bbPress, però en aquest moment només crec que el discurs és una solució de fòrum autònoma més polida.

Crec que és una mica estrany fer servir una solució que no sigui de WordPress per a un lloc sobre WordPress, però tenint en compte que el discurs és totalment lliure i de codi obert igual que WordPress, penso que no es tractava massa d’un problema..

P) Veig que actualment hi ha dos administradors per a WPChat: tu i Jeff Chandler (a qui molts sabran del seu treball a WPTavern. Quin és el paper de Jeff? Es tracta d’un esforç de dos homes o Jeff simplement ajuda)?

Jeff va ser el primer membre (a més de mi) i em va ajudar a configurar-lo al començament del rellançament. Quan vaig instal·lar Discurs per primera vegada, tots dos només ens vam posar pel cap a les zones d’administració i endavant, només ens hi vam acostumar, ja que cap dels dos abans havia utilitzat el discurs..

Va ser molt instrumental per treure WPChat fora del terreny. Com que no tinc gairebé l’abast que fa Jeff a la comunitat de WordPress, va poder promocionar-lo a WP Tavern i als seus canals personals per aconseguir una base de membres realment forta des del primer moment..

Aquests dies estic segur que Jeff està molt ocupat amb la Taverna, així que no l’he vist gaire a WPChat darrerament. Tot i que l’he mantingut com a administrador perquè confio en ell i no pot ser dolent tenir un altre administrador de confiança al lloc.

P) Sé perquè he llegit al vostre lloc web personal que utilitzeu WordPress per “gairebé tots els vostres llocs”, per què tan apassionat?

Un programari increïble. Comunitat increïble. M’han canviat la vida. Simplement no em pot apassionar.

P) Si hagués d’anomenar uns quants competidors al lloc, alguns que se’m presenten a l’instant seran el grup Advanced WordPress a Facebook, el grup WordPress Google+ i també el subreddit de WordPress, com es diferencia WPChat?

Definitivament hi ha alguns factors diferenciadors.

WPChat és completament independent de qualsevol xarxa social. Proporcionadament no vaig incloure cap funció de “signe social”, tot i que el discurs la dóna suport, només per mantenir-la tan autònoma com sigui possible. Molts m’han dit que agraeixen que WPChat no estigui vinculat a cap xarxa social específica.

A diferència d’un grup de Facebook, tot el contingut de WPChat és completament obert i llegible al públic sense estar amagat darrere d’un mur de registre..

A més, com s’ha esmentat anteriorment, WPChat no és només per a desenvolupadors. Desbordament de pila, AWP [ed. Grup avançat de WordPress] i, fins i tot, els fòrums de suport de WordPress.org són millors llocs per obtenir preguntes més avançades com aquesta.

M’agrada animar tot tipus de discussions a WPChat, especialment sobre negocis i emprenedoria relacionats amb la comunitat de WordPress. Aquestes són algunes de les meves discussions preferides al lloc (que aprofundiré més endavant).

P) Actualment, hi ha alguns llocs de la regió de 250 fils de WPChat, fins ara preferits?

Explicar la corba de preus: https://wpchat.com/t/explaining-the-pricing-curve/499 … no necessàriament és específic de WordPress, però podria ser. Es parla bàsicament de com explicar els serveis web de preus a persones que potser no coneixen la indústria.

Esteu iniciant un negoci temàtic. Hauríeu de vendre a ThemeForest? https://wpchat.com/t/youre-starting-a-theme-business-should-you-sell-on-themeforest/94 … força autoexplicatiu. Teniu informació fantàstica sobre alguns venedors actuals de ThemeForest, així com un empleat d’Envato!

Realment qualsevol cosa empresarial o emprenedora m’aconseguirà.

P) Tenint en compte la base d’usuaris actual, actualment hi ha 300 usuaris a WPChat; què heu fet per promocionar el lloc fins ara, o bé, tot això, senzillament, de boca en boca?

És gairebé tot el boca a boca i el Twitter. La meva manera de promocionar-ho ara és simplement crear nous fils i publicar-los.

No he dedicat ni cap centenars a fer publicitat.

Q) WPChat arriba al seu aniversari de sis mesos (des del rellançament d’agost), de les lliçons apreses i / o sorpreses durant el camí?

Bé, realment ha passat tant de temps? Simplement em sorprèn la base de membres i les discussions que han generat. És un grup tan fantàstic i estic impressionat de totes les coses noves que he après d’ells.

P) Hi ha algú a la comunitat del WP a qui us agradi especialment fer-ho al lloc que encara no sigui membre? Potser veuran aquesta publicació …;)

Molts dels meus preferits de la comunitat de WordPress són actualment membres, per la qual cosa estic molt emocionat al respecte.

No em preocupa tant els grans noms de la comunitat de WordPress (hi ha moltes maneres d’anomenar-ho), simplement m’uneixo a WPChat, com jo, cultivant debats de qualitat de persones en tots els punts de l’espectre de la comunitat de WordPress..

P) Sé que personalment heu obtingut un munt de coneixements relacionats amb WordPress al llarg dels anys (a través de projectes com ThemeLab i Pluginferno (gran logotip per cert)) – qualsevol consell per a persones que intentin guanyar-se la vida a WordPress o al seu voltant.?

Gràcies! (re: gran logotip)

Continuar aprenent i segueix experimentant.

El paisatge de desenvolupament web està canviant constantment, de manera que no us podeu complaure. Sé que personalment em dedico molt a avançar en les meves habilitats de JavaScript, cosa que cada cop serà més important en les futures versions de WordPress (no que ja no ho és ara).

Gràcies Leland: segueix el gran treball!

Si encara no ho heu passat, visiteu el lloc, plantegeu algunes preguntes, responeu-ne algunes i impliqueu-vos a la creació d’aquesta fantàstica nova comunitat.!

* (nota: ThemeLab va ser adquirida per Syed Balkhi a principis del 2014).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me