CSS per a principiants: on aprendre CSS en línia

Ofertes de WordPress


Uns anys enrere mentre passejava per una llibreria local em vaig trobar amb un llibre que em va cridar l’atenció. Després la curiositat em va donar un cop de mà per recollir-lo i escanejar la portada del llibre.

“HTML & CSS For Dummies “, em vaig llegir en silenci la portada. Vaig somriure a la mena de doblatge còmic que sabia que el llibre també es prestaria, però bruscament el vaig tornar a deixar a la prestatgeria..

Per què? Bé, per ser completament sincer, em vaig ofendre una mica el títol.

No m’equivoqui M’agrada molt la col·lecció de llibres Dummies: en realitat sóc propietari d’alguns dels seus llibres; La meva reacció, però, va ser purament emotiva.

Ja veieu, en aquell moment, estava intentant aprendre disseny web, però tenia problemes seriosos amb ell. Per ser més precisos, estava lluitant amb CSS. No he pogut envoltar el cap en absolut.

Quan vaig trobar aquest llibre, la paraula “maniquins” se sentia com un punt de mira al meu intel·lecte, ja que ja em sentia com un idiota per no entendre més coses sobre com funcionava CSS amb HTML..

Sí, podria buscar fragments de codi en línia per copiar i enganxar al full d’estils del meu lloc web, però no era el que volia.

Volia una comprensió completa i arrodonida del funcionament del CSS i realment volia aprendre a codificar.

En resum, en el que intento aconseguir-ho és si esteu lluitant per aprendre CSS, no esteu sols.

Al final, vaig confondre el meu camí mitjançant l’aprenentatge de CSS. Tot i això, no vull el mateix per a vosaltres.

Si teniu problemes per trobar aquell punt de partida il·lusiu en la vostra formació en codificació, aleshores espero que considereu aquesta la vostra guia per començar a aprendre CSS en línia.

CSS per a principiants: els millors recursos en línia gratuïts

Amb tants llocs web que diuen ajudar els principiants a aprendre CSS, esbrinar quin triar pot ser aclaparador.

Per ajudar-vos a començar, he recopilat una llista d’alguns dels millors recursos en línia gratuïts (una llista de recursos premium continua a l’article) per aprendre CSS:

Codecademy

Codecademy

Codecademy és un dels meus llocs web preferits per aprendre a codificar.

A diferència de molts altres llocs del web que simplement llisten el codi i expliquen el seu funcionament, Codecademy us ofereix un enfocament senzill per a l’aprenentatge.

T’ofereixen lliçons amb instruccions de mida picada, fàcils de seguir i d’entendre, cosa que realment hauria agraït quan tot just començava a aprendre CSS.

I ja que el CSS s’aprèn millor per repetició, el fet que arribeu a escriure i a practicar codi directament al navegador significa que tindreu una millor oportunitat de recordar què estàs aprenent..

Com a nota lateral, Codecademy també ofereix altres lliçons de codificació sorprenents, des de Ruby fins a Javascript i més enllà.

De fet, tot el que apreneu al lloc us pot ensenyar a crear i codificar llocs web sencers des de zero. Tot gratis! (ball feliç)

Visita Codecademy

Udemy

Udemy

Tothom té una manera diferent d’aprendre les coses.

Si sou una persona molt visual, Udemy pot ser el vostre camí de maó groc.

Tot i que Udemy sol cobrar les classes disponibles al seu lloc, també té una gran varietat de cursos de vídeo completament gratuïts.

Personalment he pres alguns d’aquests cursos gratuïts, així que creieu-me quan us dic que no us deixarà decebut per allò que aprengueu només perquè és gratuït. Els cursos gratuïts d’Udemy són d’actualitat i els recomanaria personalment a qualsevol persona que desitgi aprendre CSS.

Creeu un compte gratuït al seu lloc i obteniu accés instantani a cursos gratuïts i de pagament. Ah, i també tenen aplicacions per a iPad i iPhone per aprendre en moviment.

Visita Udemy

Tuts+

TutsPlus Premium

La majoria de la gent ja sap que gairebé tots els cursos de Tuts + requereixen una quota, però rarament saben que també tenen uns cursos gratuïts que poden ajudar-vos a començar.

Els seus 30 dies per aprendre HTML i CSS per exemple, per exemple, proporciona un desglossament molt bo del funcionament HTML i CSS junts i inclou tutorials sobre cadascun d’aquests llenguatges de codificació.

Només cal registrar-se i accedir a les 32 lliçons de vídeo que tenen disponibles sobre el tema.

Visita els tuts+

Lloc del lloc

Lloc del lloc

SitePoint és un altre gran recurs en línia per a principiants.

Tot i que no tenen un curs definit per aprendre CSS, sí que tenen una llista de recursos fantàstica que hauríeu de marcar definitivament al vostre navegador, per no parlar d’una àmplia gamma de llibres diferents sobre diversos idiomes de codificació (inclòs CSS, per descomptat).

Visiteu SitePoint

CSS per a principiants: els millors recursos en línia premium

“Premium? Com en pagar per aprendre CSS? “

Sí, això és el que vull dir, i ja puc sentir la teva següent pregunta …

“Per què pagaria per aprendre CSS quan puc aprendre’l de franc?”

Doncs bé, per respondre a aquesta pregunta, hi ha raons fisiològiques per pagar per aprendre, com el fet que molta gent s’inclina a prendre alguna cosa més seriosament quan paga per ella: mentre que l’aprenentatge gratuït pot ser preferible pagar una petita quota durant un any o de mes en mes pot ser molt motivador.

Per a mi, sempre tinc més possibilitats d’utilitzar alguna cosa quan hi he posat els meus diners. I sé que tampoc sóc l’únic que se sent així.

A part de la motivació, també hi ha dos avantatges diferents en triar pagar aquests cursos premium.

1) Molts que comencen amb la voluntat d’aprendre CSS sovint es veuen amb ganes d’aprendre més endavant tipus més amplis de codificació per ampliar els seus coneixements de disseny i desenvolupament..

2) Les persones que desitgen entrar en l’àmbit tècnic sovint tenen dificultats per fer-ho sense cap tipus de certificació ni formació.

… per no parlar del fet que els recursos pagats sovint són (encara que no sempre) de millor qualitat que els que s’ofereixen de forma gratuïta.

Si us interessa aprendre el disseny web & desenvolupament i cerqueu un enfocament flexible per a la vostra educació, comproveu aquests nois dolents:

Casa de l’arbre

Team Treehouse

Treehouse s’ha convertit ràpidament en un dels recursos en línia més coneguts per aprendre tot tipus de llenguatges de codificació relacionats amb el disseny i el desenvolupament de webs, inclòs CSS.

Com a algú que té una subscripció amb ells, puc dir per experiència personal que entenc per què han crescut tan ràpid.

La interfície és amable i els cursos (o les pistes, com s’anomenen) són fàcils d’iniciar, seguir i acabar.

Quan finalitzeu cadascun dels cursos, obtindreu una recompensa mitjançant un sistema de distintius, sorprenentment… bé!

Si apreneu CSS amb l’esperança d’apartar-vos al món més ampli del desenvolupament web, considereu seriosament aquesta la vostra primera aturada. Podeu configurar el vostre ritme per aprendre quelcom com CSS, però tot el que aprendreu segueix les pràctiques de disseny web més actuals.

És més, les pistes que acabeu no només us permeten comprendre com dissenyar i crear llocs web, sinó que també us ensenyen els aspectes d’iniciar i executar un negoci, cosa que, com a freelance, pot ser una ajuda enorme no només aconseguir que la vostra empresa continuï, però també s’organitza.

A més, actualment Treehouse us permet iniciar una prova gratuïta, per comprovar si és alguna cosa que realment voleu utilitzar i pagar.

Després de la prova, podeu triar entre:

 • Pla de plata per 25 dòlars al mes
 • Pla d’or per 45 dòlars al mes

Tanmateix, si esteu ràpidament, podríeu començar i acabar el curs CSS abans de pagar una subscripció, és a dir, simplement a la prova gratuïta!

Visita Treehouse

Lliure

Lliure

Llegible és una extensió de la xarxa SitePoint (vegeu més amunt).

Les seves lliçons i videoteca són àmplies i completes, sobretot quan es tracta de CSS.

Pel que fa a les diferències entre Learnable i Treehouse, no n’hauria trobat gaires: tots dos tenen una gran biblioteca de cursos de vídeo, però, Learnable també té bastants llibres.

Una altra diferència que vaig notar va ser la seva estructura de preus. Mentre que el preu de Treehouse és de dos nivells, Learnable té tres opcions de preus:

 • 1 mes = 29 $
 • 6 mesos = 99 $
 • 1 any = 149 dòlars

En última instància, gasteu menys si pagueu tot un any amb Learnable que amb Treehouse.

Si no esteu segurs de quina opció voleu, Learnable també ofereix una prova gratuïta a la qual us podeu registrar. Així que si esteu a la vora, només cal que feu una prova ràpida.

Personalment, vaig fer un ràpid recorregut per les lliçons de CSS de Learnable i em va agradar molt la sensació dels vídeos i les coses que havien d’oferir fora només d’aquests cursos..

Visiteu que es pot aprendre

Lynda

Lynda

Ara, si heu estat buscant en línia llocs on aprendre a codificar, és probable que trobareu Lynda.

Lynda té cursos que t’ensenyen tot, des d’HTML i CSS, fins a CAD i Illustrator i altres.

Disposen de més de 2.700 cursos de vídeo i més de 122.000 tutorials amb més afegits cada setmana. Pel que sé, tenen una de les biblioteques de formació en vídeo més grans en línia.

Pel que fa a preus, Lynda realment no és molt més cara que les altres dues esmentades anteriorment. El preu per afiliació és el següent:

 • Bàsic: Mes a mes – 25 dòlars
 • Bàsic: Facturació anual: 250 dòlars (us estalvia 50 dòlars)
 • Premium: Mes a mes: 37,50 dòlars
 • Premium: Facturació anual: 375 dòlars (us estalvia 75 $)

Una de les bonificacions més importants per als membres és dels certificats de finalització que obteniu.

Tot i que òbviament no és el mateix que un títol universitari, moltes empreses han començat a estudiar més bones carteres i certificats com aquest per tal de donar-vos a conèixer les vostres habilitats..

Amb una biblioteca de cursos tan extensa, podeu aprendre molt més que només CSS i Desenvolupament Web amb Lynda.

De fet, els seus cursos empresarials són alguns dels més exhaustius que he vist: si teniu aquest esperit emprenedor sobre vosaltres, estic segur que us encantarà la formació que feu amb vista a negocis..

Visita Lynda

On aprendre CSS des de rascades: Pensaments finals sobre l’aprenentatge de CSS en línia

Llavors, on és el millor lloc per aprendre CSS des de zero? Bé, tothom és una mica diferent. Mentre que a mi m’agrada Treehouse, potser preferiu Learnable.

Cada lloc està dissenyat de manera diferent i té alguna cosa exclusiu per oferir, per la qual cosa el meu suggeriment seria fer una ullada ràpida a cadascun d’ells mateixos, escollir-ne un que s’adapti a vosaltres i, simplement, entrar i començar!

Dit això, si teniu un pressupost reduït, penseu en començar per Codecademy. Si t’ofereixes una setmana i t’empenses a passar mitja hora a una hora al curs CSS, et sorprendrà la quantitat que hauràs recollit.

I tot i que realment m’encanta tot el que Treehouse ofereix (incloses les pistes sobre l’aprenentatge de crear temes de WordPress, que en realitat va ser una gran raó per la qual els tria), estic encantat que no ofereixen certificats d’acabament..

Com que Lynda no és molt més cara per la seva pertinença bàsica, anar amb ells podria ser una millor elecció per a si voleu posar-vos en pràctica amb la prova viable que sabeu una cosa o dues sobre el disseny web.

És de tota mena que trencar amb el codi d’aprenentatge pot suposar una mica més de cervell, de la mateixa manera que l’aprenentatge d’un idioma parlat pot ser difícil quan primer comenceu, aprendre un llenguatge de codificació (com CSS) pot trigar una estona a fer clic finalment..

Però no et rendeixis; enganxar-hi.

Sigueu rigorós i ferm amb vosaltres mateixos, i si ho necessiteu, assegureu-vos de trobar maneres de motivar-vos a continuar aprenent.

Tot el que es té en compte, CSS és probablement un dels més fàcil d’aprendre de tots els llenguatges de codificació. El millor de tot és que fa meravelles per ajudar el teu cervell a comprendre més coses sobre com funciona el món de la codificació en general.

Hi ha una gran necessitat de gent educada i amb capacitat de negocis per fora, i si podeu obtenir la formació en tots dos, podreu anar bé cap a una carrera sorprenent i emocionant..

Qui sap … Potser és el proper Chris Coyier!

Suposeu que només haureu de pressionar els vostres límits i esbrinar-los. (fer l’ullet)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map