18 típusú blogtartalom, amelyek hozzájárulnak a webhely forgalmának növeléséhez

WordPress foglalkozik


Ha növeli a webhely közönségét, akkor többféle módon is meg lehet akadályozni, mint egyszerűen folytatni ugyanazon régi típusú blogcikkek egymás utáni közzétételét. Valójában, ha csak egyfajta tartalomra korlátozza magát, akkor hiányozhat a vállalkozás növekedésének számos új és érdekes módjáról..

Különböző típusú tartalmak használhatók webhelyének forgalmának növelésére. Íme néhány oka annak, hogy érdemes megfontolnia néhány új utat:

 • Fokozott látogatói elkötelezettség – Különböző emberek inkább a különféle típusú tartalmakat részesítik előnyben. Mindenféle ízlés vendéglátása növeli annak esélyét, hogy a látogatókat rajongókká és törzsvendégekké változtassa.
 • További forgalmi források – A tartalom széles körben történő elosztása lehetővé teszi, hogy további csatornákon keresztül megtalálhasson, mint például a YouTube, az iTunes és más nagy forgalmú források..
 • Továbbfejlesztett SEO – Találd ki, a Google szereti a minőségi tartalmat. Mutatva nekik, hogy webhelye nemcsak az írást kínál, pozitív jel a keresési óriás számára.

Ha üzleti vállalkozását szeretné bővíteni, akkor talán itt az ideje kipróbálni egy kicsit. Az alábbiakban összeállítottam a több mint 18 különböző tartalomtípus listáját, hogy még több változatosságot adjunk a webhelyedhez, és elősegítsem a további forgalmi csatornák megnyitását..

Nézze meg, mi illeszkedik a márkához, és mi működik az Ön számára. Ügyeljen azonban arra, hogy készen álljon néhány kísérletre!

1. Tartalom és oktatóanyagok

A „Hogyan kell X” üzenet klasszikus a tartalomvilágban, jó okból. Az emberek egyik legfontosabb motivációja az internet használatára a problémáik megoldásának megtalálása. Ha tudsz ilyen megoldást nyújtani, ez aranyos tartalmi lehetőség.

Hogyan kell jól csinálni

Első lépésként meg kell tennie azonosítsa a közönség problémáját. Optimálisan, ez valami általános az iparágban, és sok ember küzd ezzel. Minél több ember tud segíteni, annál jobb.

Miután megtalálta a problémát, felajánlja lépésről-lépésre a probléma megoldásának módját. Légy olyan alapos, amennyire csak tudsz, és adjon világos lépéseket. Minél teljesebb a megoldás, annál méltóbb a megosztása. Nézze meg a Blog Tyrant 9000 szónyilatkozatú végső útmutatóját a blog elindításáról.

Bónusz tipp

 • Ha lehetséges, kiegészítse útmutatóját képekkel, videókkal, grafikákkal és különféle egyéb típusú vizuális médiumokkal.

2. Podcastok

A podcasting manapság minden düh. A blogoszférában szereplő nagy nevek, mint például a Tim Ferris, tartalmuk nagy részét hangként, nem pedig szövegként nyújtják.

Nem azért, mert divatos, hanem a tartalom értékét tekintve is nagyszerű a podcastok. A podcastokat viszonylag könnyű elkészíteni, és a technológia könnyen elérhető. Ez egy nagyon személyes információszolgáltatási módszer is, amely erősebb kapcsolatot teremt a közönséggel. Ráadásul az emberek szeretik hallgatni ezeket a dolgokat, bárhová is megy, az edzőteremtől az ingázásig.

Hogyan kell jól csinálni

Az indulás szempontjából nem kell túl sok. Egy tisztességes mikrofon és felvevő szoftver (például az Audacity) eljut az első pontra.

Természetesen nemcsak ennél, hanem többén is. A Pat Flynn útmutatója a podcast elindításához még mindig az egyik legjobb és legteljesebb forrás, hogy valóban mélyen belemerülhessenek a podcastba..

Mi több, ha esetleg azt tervezi, hogy elküldi a podcastot az iTunes-hoz, akkor ismerkedjen meg az iTunes benyújtási útmutatóival.

Végül, ne hagyja, hogy a podcast önmagában álljon. Készítsen egy robbantást a webhelyén róla. Értesítse az embereket az új epizódokról, és hívjon megbeszélést.

Bónusz tipp

 • A SoundCloud automatikus beágyazásokkal könnyedén közzéteheti az epizódokat a WordPress blogján.
 • Fontolja meg a teljes epizódok vagy azok fõ témájának átiratát, például Moz a Whiteboard Friday videó sorozatához. Ez megadja a hozzáadott SEO érték hatalmát is!

3. Hírek és kurátus tartalom

Newsflash: Nem kell minden tartalmat elkészítenie. Időnként elegendő lehet az, ha az a személy összegyűjti a fontos dolgokat egy helyen mindenki más számára. Az iparágban érdekes és figyelemre méltó hírek csomópontja hosszú utat jelent a bizalom és a tekintély megteremtése felé.

Hogyan kell jól csinálni

A minőség a mennyiség előtti érték itt a szabály. Ha úgy gondolja, hogy gondolatvezetőként működik a területen, győződjön meg arról, hogy csak nagy értékű, szuper hasznos dolgokat oszt meg. A formátum és az, hogy naponta teszik közzé, vagy hetente frissítést hajtanak végre, attól függ, hogy milyen niche van, és az elérhető tartalom.

Bónusz tipp

 • Az egyik weboldal, amely rendkívül jól foglalkozik hírnevekkel, a SearchEngine Journal. Ez egy csodálatos hely a SEO, az online marketing, a közösségi média és egyéb információkkal kapcsolatos legújabb javítások beszerzéséhez.

4. Infographics

Ahogy a neve is sugallja, az infographics vizuálisan szolgáltat információkat. Ők a leghatékonyabb blogtartalom-típusok. Mi emberekként nehéz vezetékeinkkel szeretjük őket – nézd meg ezt az interaktív infographic képet, hogy megtudd, miért.

Hogyan kell jól csinálni

Az infographics fantasztikus eszköz az adatok, kutatások, statisztikák és bármilyen egyéb numerikus információ kényszerítő módon történő továbbításához. A félelmetes, érdemes infographics létrehozása azonban erőfeszítéseket igényel. A tartalomnak és a kézbesítésnek egyaránt remekül kell lennie.

Ez azt is jelenti, hogy ha ön maga nem Photoshop-zaklató, akkor grafikusra van szüksége. Ha még nem vár a szárnyakban, akkor kipróbálhatja a Guru.com vagy az eLance oldalakat. A költségvetéssel rendelkezők számára a Visual.ly.

Bónusz tipp

 • Ha a saját infographic létrehozása nem számít az Ön számára, ne ess kétségbe. Még mindig profitálhat az ilyen típusú tartalomból, ha megosztja a már meglévőket. A „[a témád] + infographic” kifejezésre vonatkozó Google-keresésnek gyorsan fel kell mutatnia valamit. Sokan készen állnak a beágyazásra, és egy vagy két bekezdéssel máris jó vagy.<

5. Eredeti kutatás és adatok

Amíg az adatok és a statisztika témáján vagyunk, akkor ha mégis megteheti saját kutatását és bemutathatja azt a közönségének, az még jobb! Az arany rögök ásása, amelyek senki másnak nem rendelkeznek, a hatalom biztos jele.

Hogyan kell jól csinálni

A rossz hír az, hogy valójában erőfeszítéseket kell tennie a hasznos adatok előállítása érdekében. A kifizetés azonban megéri. Nézze meg a CoSchedule egymillió címsor elemzésének eredményeit. Ez egy cikk, amelyet érdemes megosztani!

De ne ess pánikba, ha hiányoznak az ilyen típusú források. Az ilyen tartalom megközelítésének egyik módja a mások eredményeinek összefoglalása. Az Authority Nutrition ezt nagyon jól csinálja.

Annak is elég lehet, ha a saját tapasztalatából nyert adatokat szolgáltat. Például az esettanulmányok (lásd ezen lista alább) szintén kutatásnak számítanak. Mindaddig, amíg konkrét számokat és kézzelfogható eredményeket szolgáltat, érdemes megosztani.

Bónusz tipp

 • A kutatás kombinálható a listán szereplő más típusú blogtartalmakkal is. Például, ugyanazon adatok megadása az infographic formájában egy hatékony módszer arra, hogy még hatékonyabbá tegyük.

6. Lista

Az emberek szinte annyira szeretik a listákat, mint az infografikákat. A listák a befektetés mérhető megtérülését ígérik, és sok információ könnyen emészthető formában jelennek meg. Nehéz ne kattintani a lista címsorára – ez a cikk bizonyíték. Ez az oka annak, hogy az ilyen típusú üzenet klasszikus a tartalommarketing eszköztárában.

Hogyan kell jól csinálni

A listaszövegek egyszerű formátumot követnek: Bemutatják a problémát, sorolják fel a megoldásokat, felajánlanak egy következtetést. Eddig jó. Annak érdekében azonban, hogy nagy értéket biztosítson a lista tartalmával, próbáld meg a lehető legrészletesebbé tenni. Fedezze fel az összes lehetséges lehetőséget. Érdekel a „3 jó címsor formátum”? Kétlem. De várjon, ha megígéri nekem: „36 felháborító címsor, amelyre nem tudsz segíteni, de kattintson”? Csupa fül vagyok.

Ugyanebben az értelemben ne csak feljegyezze a dolgokat észrevételek nélkül. Beszéljen meg és igazolja az egyes pontokat, még ha csak röviden is. Ez további értéket fog nyújtani a közönség számára.

Bónusz tipp

 • Ha „Top X” listára áll, akkor érdemes páros számot választani, például 10, 50 vagy 100. A „Top 10 effektusról” itt olvashat bővebben..

7. Link- és eszközgyűjtemények

A linkek és eszközök gyűjteményei egy nagyon különleges fajta listabejegyzés, amelyre külön figyelmet érdemel. Ha helyesen készítik őket, akkor félelmetes erőforrást képviselnek, másoknak örömmel osztják meg őket, és kapcsolódhatnak hozzájuk.

Hogyan kell jól csinálni

Ugyanazok a szabályok vonatkoznak a linkgyűjteményekre, mint az általános listákra; mélyen menjen, jól strukturálja őket, és adja meg az egyes elemek összefüggéseit. Ez utóbbi nem csak azt mutatja, hogy valóban erőfeszítéseket tett, hanem extra értéket is biztosít a keresőmotorok számára.

Bónusz tipp

 • Az egyik saját cikkem, amely nagyon jól működik, a 42 Must-Have Blogging eszköz a WordPress Bloggerek számára. Nézze meg, hogy megnézze a szerszámgyűjtemények varázslatát a munkahelyen.

8. Bemutatók és diák

A PowerPoint prezentációk kipróbált és valós módja annak, hogy az információkat továbbítsák a közönség számára. Ennek oka van, hogy minden üzleti találkozón meg kell tapasztalnia legalább egyet. Annak érdekében, hogy ezt praktikussá tegyék, vannak olyan szolgáltatások, mint a Slideshare, amelyek segítenek ilyen típusú tartalom közzétételében a blogjában.

Hogyan kell jól csinálni

Az előadás stílusa valóban a közönségtől és a témától függ. A figyelmének azonban mindig informatív és szórakoztatónak kell lennie. Semmi sem zárja ki a látogatókat, csak az unalom.

Példa erre a Upworthy által készített kiváló Slideshare bemutató, amellyel a dolgok vírusszerűvé válnak. Vigyázzon, és ne mondja nekem, hogy nem tanult meg egy tonnát, és itt és ott is kuncogott ezzel a csúszódeszkával. Ez az út.

Egy másik kedvenc példám az egyik kedvenc szoftverm, a Buffer készítőinek vállalati kultúra manifesztuma, amelyet itt láthatsz. Ez egy egyszerű, de erős dolog, amely potenciálisan beszélt a közönség nagy keresztmetszetével.

Bónusz tipp

Íme néhány link a javaslatok elkészítéséhez szükséges tippekkel:

 • 8 tipp a félelmetes Powerpoint-prezentációhoz a Slideshare segítségével
 • 52 Bemutató tippek a Slideshare-től
 • A legjobb PowerPoint bemutató példák 25. pontja, amelyet minden marketingszakembernek látnia kell a Hubspoton

9. Esettanulmányok

Az esettanulmányok ideális módja annak, hogy megmutassák szolgáltatásadet, terméket vagy tartalmat, és hogy miben segített másoknak. Ez a végső bizonyíték arra, hogy valójában érdeme az, amit kínál.

Hogyan kell jól csinálni

Az ilyen típusú blogtartalom különösen akkor jól működik, ha az Ön tanácsa vagy terméke lehetővé tette valaki számára kivételes eredmények elérését. Például egy ideje a Backlinko közzétette a Tartalmi Stratégia Esettanulmányt: 36 282 olvasó + 1000 e-mail előfizető. Most ki nem akarja megtudni, hogyan lehet ilyen eredményt elérni?

Egy jó esettanulmány rendkívül részletes és célzott hozzászólási tervhez hasonlítható. Mutassa be a problémát, annak lehetséges kimenetelét, majd lépésről-lépésre írja be, hogyan sikerült elérni. Beszéljen az úton tanultaktól, adjon következtetést és cselekvésre ösztönözze közönségét.

Bónusz tipp

 • Légy őszinte lelkes, hogy segíts másoknak a kívánt siker elérésében. Ne kísértsd egyszerűen megmutatkozni.
 • Hozzon létre egy történetét ahelyett, hogy csak a tényeket robbantja fel. Szövje be azokat egy narratívába, amelyhez mások is vonatkozhatnak.

10. Videók

Mint már észrevetted, mind a Twitter, mind a Facebook egyre inkább vizuális társadalmi platformokká válnak. A kiküldött képek és videók száma folyamatosan növekszik. Kombinálja ezt azzal a ténygel, hogy A YouTube a második legnagyobb keresőmotor és kényszerítő okad van arra, hogy a videókat beépítse a tartalomstratégiába.

Hogyan kell jól csinálni

A videók egy csodálatos módszer az információk megosztására és a webhely, blog vagy vállalkozás kommunikálására a külvilággal. Könnyű megmutatni személyiségét, miközben az információkkal teli anyagot is csomagolja. Ez az utóbbi évek egyik kedvenc példája.

Most egy olyan professzionális videó készítése, amely hasonló a fentihez, sokba kerülhet. Nagyon sok erőfeszítésre és munkaerőre van szükség. Még, van mód arra, hogy videókat készítsen olcsón. Manapság a legtöbb mobiltelefon tisztességes kamerával rendelkezik, és van egy rakás ingyenes vagy megfizethető videószerkesztő szoftver (például a Camtasia odakint).

Kísérletezhet különféle típusú videókkal, például képernyőkiadásokkal, beszélő fejjel (ahol csak a kamerába beszélsz) vagy magyarázó videókkal. Ne feledje, hogy nem kell hosszúnak lennie. Valójában minél rövidebb és pontosabb, annál jobb. Plusz, nem kell tárolnia azt a saját webhelyén. Helyezze el videódat a YouTube-ra vagy a Vimeo-ra, amely pozitív társadalmi jelet is küld a Google-nak.

Bónusz tipp

 • Videók közzétételekor a webhelyen adjon meg egy összefüggést egy rövid blogbejegyzéstel, vagy adjon hozzá egy átiratot.

11. Vélemények

A könyvek, termékek vagy szolgáltatások áttekintése egy másik módszer az értékes információk megosztására a közönséggel. Beszélje meg kedvenc eszközeit, azokat a könyveket, amelyek a legjobban tanítottak neked, és hogy ezek hogyan hasznosíthatják az olvasókat.

Hogyan kell jól csinálni

Ön szabadon választhatja meg véleményének formátumát. Legalábbis be kell nyújtania egy bevezetést, meg kell osztania a kedveléseit és nem kedveléseit, és be kell fejeznie, hogy ajánlja-e vagy sem, másokról beszél. A könyv-áttekintések esetében szintén érdemes összefoglalni a fő pontokat. A cselekvésre ösztönzést („Most vásárold meg az Amazonon”) érdemes figyelembe venni, beleértve, ha az megfelel-e a stratégiájának.

Bónusz tipp

 • A beszámolót kiegészítheti egy videó.
 • Leányvállalati programot használva a beszámolók az eladókra mutató linkekkel is hozzájárulhatnak a készpénz behozásához.

12. mémek

Nem biztos benne, mi a mém? Ahelyett, hogy itt elmagyarázná, vessünk egy pillantást erre a Wikipedia oldalra.

Egyesek szerint az internetet csak azért hozták létre, hogy ilyen típusú tartalmat teremtsen. Az állításban szereplő igazságtól függetlenül az az igaz, hogy a mémek lehetővé teszik, hogy humoros módon közöljék a pontot.

Hogyan kell jól csinálni

A nagyszerű dolog az ilyen típusú blogtartalomnál az, hogy a mémek semmit nem fizetnek. A Mémek Generátor és a Gyors Mém csak kettő a sok webhely közül, amelyek lehetővé teszik, hogy egy májust egy pillanatra felkeltsön.

A mémek szórakoztatók, gyakran megosszák őket, és szinte bármilyen réshez vagy iparághoz adaptálhatók. Okos módja annak, hogy vicces észrevételeket tegyenek, ám valójában nem azért készültek, hogy valami komoly kommunikációt folytassanak.

A mémek nem önmagában blogoznak anyagot, de amint az a fenti példámból is látható, felhasználhatók egy tartalom vicctel történő felbontására. Az ilyen típusú tartalom ideális a közösségi értékesítési lehetőségekhez is.

Bónusz tipp

 • Ne felejts el először elvégezni egy kis házi feladatot. A különböző karakterek bizonyos ötleteket képviselnek, és mondatokkal vannak csatolva. Töltsön el egy kis időt először mémek tanulmányozására, különben a kísérlet visszaléphet.

13. Útmutatók

Gondolj egy útmutatóra, mint a hirdetés epikusabb testvére számára. Sokkal nagyobb a kiterjedésük, a hossza és a vizuális megjelenítés, mint az egyszerűbb blogbejegyzéseknél.

Hogyan kell jól csinálni

Jó példaként ne mutasson tovább, mint a Moz Beginner’s Guide to SEO. A sok hasznos információval tele, és félelmetes módon bemutatva biztos lehet benne, hogy rengeteg forgalommal jár. Számos cikkben összekapcsoltam vele. Még PDF formátumban is letöltheti!

Saját útmutató, az elrendezés és a bemutatás ugyanolyan fontos, mint a tartalom. Az egyik létrehozása elegendő ok a tervező segítségére. Ez nem azt jelenti, hogy mindent el kell menned, mint Moz; ugyanakkor egy kis extra erőfeszítés messzire megy.

Bónusz tipp

 • Az útmutató PDF letöltés formájában történő biztosítása hatékony módja annak, hogy felhívja az embereket az e-mail listára való feliratkozásra.

14. E-könyvek

Ha az útmutatók felveszik az embereket a listájára, gondoljon arra, hogy mit tehet egy egész könyv. Ha fantasztikus e-könyvet bocsát el a blogodban, hatékony módja az olvasók és előfizetők vonzása.

Hogyan kell jól csinálni

Minden, ami az útmutatókra vonatkozik, az e-könyvekre is vonatkozik – a tartalomnak és a kézbesítésnek együtt kell járnia. A struktúra ugyanolyan fontos; több fejezetet tartalmaz, senki sem akarja elolvasni egy nagy darab szöveget.

Ne feledje, hogy egy e-könyv elküldéséhez nem feltétlenül kell 100 oldal plusz oldalnak lennie. Az emberek nagy sikert arattak sokkal kevesebb oldallal. De ne tedd rá túl röviden, mert ehelyett talán alacsony értékű tartalomként lehet távirányítani.

Íme néhány praktikus link az e-könyv létrehozásának témájához:

 • Hogyan lehet e-könyvet létrehozni a kezdetektől a végéig a Hubspoton
 • Hogyan lehet könnyen elkészíteni egy PDF e-könyvet, amely bekerül a Blog Tyrant programba
 • 21 ostoba hiba, amelyet el kell kerülni, amikor az első e-könyvet ír a Boost Blog Forgalomról

Bónusz tipp

 • Az e-könyv készítése is kihelyezhető. Ellenőrizze az eLances-t és a Gurut, hogy ilyenek-e. Ugyancsak lehetséges a folyamat egyes részeinek kiszervezése, például a formázás és a tervezés.

15. Ruházat és ellentmondásos darabok

Van ellenségetek? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamiért kiálltál valahol az életében. – Winston Churchill

Fontos a jól átgondolt és kiegyensúlyozott cikkek. De emlékszel, hogy mindenki azt mondja neked, hogy személyiségét fecskendezze be az írásába? A véleményalkotások ideálisak erre. Függetlenül attól, hogy az emberek egyetértenek, nem értenek egyet, vagy csak kíváncsi a szánalmasságra, az alkalmi bánásmód jó módszer a részvétel felkeltésére..

Hogyan kell jól csinálni

Mindenekelőtt meg kell győződnie arról, hogy darabja releváns és népszerű témáról szól. Senkit nem érdekel, ha mérges vagy, hogy valaki kutyakakot hagy a ház elõtt. Ha azonban mindenki másnak véleményt ad valamelyik témáról, akkor a füle felpattan.

Rendben, ha nem népszerű álláspontot veszünk fel – jobb, mint „én is” blogger lenni. Válasszon valamit, amiben szenvedélyes. Indítson egy beszélgetést. Ne érvelj érvek kedvéért.

Bónusz tipp

 • Ne vigyázzon túl. Az ilyen típusú blogtartalmat csak óvatosan és csak akkor szabad felhasználni, ha van értelme. Ne légy az a személy (Kanye-re nézek).

16. Profilok

A legtöbb embernek egy (vagy több) példaképe van. Természetes, hogy mások inspirálják, megpróbálják megtanulni, hogyan élnek úgy, ahogy élnek, és megpróbálják ugyanazokat az elveket alkalmazni a saját életünkre is. Bloggerként ezt kihasználhatja az ilyen inspiráló emberek profilozásával.

Hogyan kell jól csinálni

Keressen olyan személyiségeket (élő vagy halott), amelyek megfelelnek a réstől, és amelyeket az olvasók azonosíthatnak, vagy valószínűleg felnéznek. Ezután bontja le, mit csináltak, hogyan csinálták, és hogyan tudják mások ugyanezt tenni.

Íme egy jó profil profilszerkezete:

 • Mutassa be a kérdéses személyt.
 • Sorolja fel teljesítményét és hitelesítő adatait.
 • Beszéljék meg problémáikról és kudarcikról, és arról, hogyan tudták legyőzni őket.
 • Adjon le egy következtetést a hallgatók számára megtanulható leckékkel.

Ez a két üzenet jó példa:

 • 8 Híresen illeszkedő majmok – Agy és agy a győzelemért! szerző: Nerd Fitness
 • A férfiasság tanulságai: Theodore Roosevelt gyermekkori művészete a férfiasságról

Bónusz tipp

 • Egy élő ember profilozásakor az ilyen típusú tartalom még erősebb, ha a listánk következő tartalomtípusával kombináljuk (lásd alább).

17. Interjúk

Ahelyett, hogy megismerné a példaképeit, nem lenne még jobb, ha közvetlenül tőlük tanulunk? Ha közvetlenül a blogjában kiválaszthatja a területen szereplő fontos szereplők agyát, ez sok tiszteletet generál az iparágban.

Hogyan kell jól csinálni

Interjúkészítő személy megtalálása gyakran kevésbé nehéz, mint amilyennek látszik. A legtöbb ember örül az extra forgalomnak és a nyilvánosságnak. Hallgassa meg például Jaime Tardy-t a jól megtett esélyes milliomos podcast-ról, hogy hogyan tucatnyi valós milliomos interjút készített. Aztán ott van a Mixergy, egy webhely, amely teljes egészében a sikeres emberek interjúján alapul.

Az interjú felépítésének egyik módja a következő:

 • Mutassa be az interjúalanyot, és emelje ki, hogy miért relevánsak az Ön niche-jében.
 • Lépjen le az előkészített kérdések listájára, lehetőséget adva az interjúalany számára a válaszadásra.
 • Tegyen fel kérdéseket nyomon az érdekes pontokra, amelyek felmerülhetnek az interjú során.
 • Zárja be a beszélgetést azáltal, hogy gyorsan összefoglalja a közönség számára elkészített főbb eseményeket.

Bónusz tipp

 • Hozz létre előzetes zümmögést a blogodban. Kérdezze meg olvasóit és az e-mail listáját, hogy kérdéseket tegyen fel a következő interjú vendége számára. Ily módon érdekes anyagot kap, és bevonja a következőket.
 • Ismét az átírás ajánlása jó ötlet az extra keresési érték elérésére.

18. Vendég hozzászólások

A kiváló minőségű tartalom létrehozása időt vesz igénybe. Az az idő, amely nem mindig van. Szerencsére rengeteg ember van odakinn, akik szívesen hozzájárulnának a blogjához valamilyen expozíció érdekében. A vendégküldés kiváló alternatívája annak, hogy blogját kitöltse anélkül, hogy önmagával kellene csinálnia.

Hogyan kell jól csinálni

Még akkor is, ha a munka nagy részét valaki más végzi, ez nem azt jelenti, hogy szabadon ülhetsz – a kötelessége, hogy felügyelje a folyamatot. Az tartalmazza:

 • A szerkesztési irányelvek beállítása
 • A cikk áttekintése és visszajelzés nyújtása
 • Annak ellenőrzése, hogy minden bejegyzés eredeti-e
 • Ellenőrzi a hivatkozásokat a cikkben és a szerző bio-spamét
 • A vendég hozzászólások ütemezése a szerkesztői naptárban

Bónusz tipp

 • A vendég kiküldetés további előnye, hogy a vendég blogger érdekli a munkájuk népszerűsítése. Ez további expozícióhoz és friss forgalomhoz vezethet.
 • A vendégjelöltek elfogadása előtt alaposan ellenőrizze a jelölteket. Győződjön meg arról, hogy a múltban olyan minőségi tartalmat állítottak elő, amelyet a saját közönség szeretne.

Összegzés: A tartalom rendkívül változatos lehet

A különféle típusú tartalmak elősegíthetik az olvasók felkeltését, javíthatják a konverziókat és növelhetik a forgalmat. Amint az a fenti listából látható, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre.

Amikor úgy dönt, hogy milyen tartalmat próbáljon ki webhelyén, gondolkozzon azon, amely a legmegfelelőbb a közönség előtt. Végül minden, amit csinálsz, arra kell irányulnia, hogy kiszolgálja őket.

Ezért ne félj kísérletezni. Soha nem tudhatod, működhet-e valami, ha nem próbálja meg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map