18 tipus de contingut del bloc per ajudar a conduir més trànsit al vostre lloc

Ofertes de WordPress


Si voleu fer créixer el públic del vostre lloc, hi ha moltes maneres de fer-ho que simplement continuar publicant el mateix tipus d’articles de blocs un rere l’altre. De fet, en limitar-te a un sol tipus de contingut, és possible que et faltin diverses maneres noves i interessants de fer créixer el teu negoci..

Podeu utilitzar diversos tipus de contingut per ajudar a augmentar el trànsit del vostre lloc. Aquí només hi ha alguns dels motius pels quals potser us agradaria plantejar-vos provar algunes noves vies:

 • Major participació del visitant – Diferents persones prefereixen diferents tipus de contingut. Cuinar tot tipus de gustos augmenta la possibilitat de convertir els visitants en fans i habituals.
 • Fonts addicionals de trànsit – Difondre el contingut per una àmplia gamma de suports permet trobar-lo a través de canals addicionals com YouTube, iTunes i altres fonts d’alta circulació..
 • SEO millorat – Endevineu què, Google li agrada el contingut de qualitat. Mostrar-los que el vostre lloc ofereix més que escriptura és un senyal positiu per al gegant de la cerca.

Si voleu créixer el vostre negoci, potser serà hora de provar de barrejar una mica les coses. A continuació, he reunit una llista de més de 18 tipus de contingut diferents per afegir més varietat al vostre lloc i ajudar a obrir aquests canals de trànsit addicionals.

Mireu què s’adapta a la vostra marca i què us convé. Tanmateix, manteniu la ment oberta i estigueu preparats per a alguns experiments!

1. Continguts pràctics i tutorials

El missatge “How-To X” és un clàssic del món del contingut i per una bona raó. Una de les principals motivacions de la gent per utilitzar Internet és trobar solucions als seus problemes. Si podeu proporcionar aquesta solució, és una oportunitat de contingut daurada.

Com fer-ho bé

Com a primer pas, cal que identificar un problema que té la vostra audiència. De forma òptima, és una cosa comuna dins de la vostra indústria i amb la qual molta gent lluita. Com més gent pugui ajudar, millor.

Un cop hàgiu trobat un problema, ofereix una guia pas a pas sobre com resoldre-la. Sigueu tan exhaustius com pugueu i proveu passos clars. Com més completa sigui la vostra solució, més digne de compartir-la. Consulteu com a exemple la guia definitiva de 9000 paraules que fa de Tyrant de Blog sobre com iniciar un bloc.

Consell de bonificació

 • Quan sigui possible, complementeu la vostra guia amb imatges, vídeos, gràfics i diversos altres tipus de suports visuals.

2. Podcasts

El podcasting és una ràbia avui en dia. Grans noms de la blogosfera com Tim Ferris ara proporcionen gran part del seu contingut com àudio en lloc de text.

Tampoc és perquè és una moda, els podcasts són fantàstics quant a valor de contingut. Els podcasts són relativament fàcils de produir i la tecnologia està fàcilment disponible. És també una manera molt personal de transmetre informació, que crea un vincle més fort amb el vostre públic. A més, a la gent els agrada escoltar tot allò que vagi, des del gimnàs fins a la seva feina.

Com fer-ho bé

Pel que fa a començar, no necessiteu massa. Un micròfon decent i un programari d’enregistrament (com Audacity us portarà amb el primer hump.

Per descomptat, hi ha més coses que això. Per aprofundir-hi, la guia de Pat Flyn sobre com iniciar un podcast no deixa de ser un dels recursos més complets i complets.

A més, si podríeu pensar en enviar el podcast a iTunes, us heu de familiaritzar amb les directrius d’enviament d’iTunes..

Finalment, no deixeu que el podcast es faci pel seu compte. Hi creeu un esquit al vostre lloc web. Feu que la gent conegui sobre nous episodis i convideu a una discussió.

Consell de bonificació

 • Podeu utilitzar incrustacions automàtiques de SoundCloud per publicar episodis fàcilment al vostre bloc de WordPress.
 • Penseu a afegir una transcripció d’episodis sencers o els seus temes principals, com ho fa Moz amb la seva sèrie de vídeos Whiteboard Friday. Això també us proporciona el poder de valor afegit SEO!

3. Notícies i contingut comissariat

Newsflash: No heu de crear tot el contingut vosaltres mateixos. De vegades pot ser suficient per ser la persona que reculli les coses importants en un sol lloc per a tots els altres. El fet de ser un centre d’informacions interessants i notables a la vostra indústria, fa molt per establir confiança i autoritat.

Com fer-ho bé

La qualitat abans de la quantitat és la regla aquí. Per posicionar-se com a líder del vostre pensament en el vostre camp, assegureu-vos que només compartiu coses d’alt valor, super útils. El format i si publiqueu diàriament o feu una actualització setmanal depèn de vosaltres, del vostre nínxol i del contingut disponible.

Consell de bonificació

 • Un dels llocs web que fa notícies sobresurten és el SearchEngine Journal. És un lloc meravellós per obtenir les últimes solucions en SEO, màrqueting en línia, xarxes socials i molt més.

4. Infografia

Com el seu nom indica, la infografia proporciona informació visualment. Són un dels tipus de contingut de blocs més efectius que hi ha. Nosaltres, com a humans, ens ve de gust estimar-los. Consulteu aquesta infografia interactiva per saber el perquè.

Com fer-ho bé

La infografia és un vehicle fantàstic per comunicar dades, investigacions, estadístiques i qualsevol altra informació numèrica de manera convincent. Tanmateix, crear una infografia fantàstica i de gran qualitat requereix un esforç. Tant la informació continguda com el lliurament han de ser de primer nivell.

Això també vol dir que, tret que sigueu un Photoshop, us haureu de necessitar un dissenyador gràfic. Si no teniu cap esperança a les ales, podeu provar llocs com Guru.com o eLance. Per a aquells amb un pressupost, hi ha Visual.ly.

Consell de bonificació

 • Si creeu la vostra infografia no és una opció per a vosaltres, no us desespereu. Encara podeu beneficiar-vos d’aquest tipus de contingut compartint els ja existents. Una cerca de Google per a “[el vostre tema] + infografia” hauria de mostrar quelcom ràpidament. Moltes d’elles estan llestes per incloure-les i, amb un paràgraf o dos, aneu bé.<

5. Investigació i dades originals

Tot i que estem sobre el tema de dades i estadístiques, si podeu fer la vostra investigació i presentar-la a la vostra audiència, encara serà millor! Recuperar nuggets d’or d’informació que ningú més té és un signe segur d’autoritat.

Com fer-ho bé

La mala notícia és que realment haureu d’esforçar-vos per produir dades útils. Tot i això, la recompensa val la pena. Mireu les conclusions de CoSchedule per analitzar un milió de títols. Ara, aquest és un article digne de compartir!

Tanmateix, no us espanteu si manqueu aquest tipus de recursos. Una manera d’abordar aquest tipus de contingut és resumir les troballes d’altres. L’Autoritat Nutricional ho fa molt bé.

També pot ser suficient si proporcioneu dades derivades de les vostres pròpies experiències. Per exemple, els estudis de cas (vegeu més endavant en aquesta llista) també compten com a investigació. Sempre que proporcioneu números concrets i resultats tangibles, val la pena compartir-los.

Consell de bonificació

 • La investigació també es pot combinar amb altres tipus de contingut del bloc d’aquesta llista. Per exemple, proporcionar a les mateixes dades la forma d’una infografia és una forma potent de fer-la encara més efectiva.

6. Llistes

Els humans estimen les llistes gairebé tant com els encanten les infografies. Les llistes prometen un retorn de la inversió mesurable i presenten una sèrie d’informació de forma fàcilment digerible. És difícil no fer clic en un títol de llista: aquest article és una prova. És per això que aquest tipus de publicacions són un clàssic a la caixa d’eines del venedor del contingut.

Com fer-ho bé

Les publicacions de llista segueixen un format senzill: introdueix el problema, enumera les teves solucions, ofereix una conclusió. Fins ara, tot bé. No obstant això, per proporcionar un gran valor amb el contingut de la vostra llista, intenteu que sigui el més detallat possible. Exploreu totes les opcions possibles. M’importen els vostres “3 bons formats de titular”? Ho dubto. Però espera, si em prometes “36 titulars indignants que no pots ajudar però feu clic”? Sóc tot orelles.

En el mateix sentit, no enumereu només les coses sense fer cap comentari. Discutiu i justifiqueu cada punt, encara que sigui només breument. Proporcionarà un valor addicional per a la vostra audiència.

Consell de bonificació

 • Si aneu a buscar una llista “Top X”, és una bona idea triar un número parell com 10, 50 o 100. Podeu llegir més informació sobre l’efecte “Top-10” aquí.

7. Col·leccions d’enllaços i eines

Les col·leccions d’enllaços i d’eines són un missatge de llista molt particular que mereix una mica d’atenció. Si ho fan bé, representen un recurs fantàstic que altres persones estaran encantats de compartir i enllaçar.

Com fer-ho bé

Les mateixes regles s’apliquen a les col·leccions d’enllaços que a les llistes en general; aprofundir, estructurar-los bé i proporcioneu el context de cada element. Aquest últim no només demostra que realment heu fet un esforç, sinó que proporciona un valor addicional als motors de cerca.

Consell de bonificació

 • Un dels meus propis articles que ha funcionat molt bé és 42 eines imprescindibles de blocatge per als bloggers de WordPress. Comproveu-ho per veure la màgia de les col·leccions d’eines en funcionament.

8. Presentacions i diapositives

Les presentacions de PowerPoint són una manera probada de transmetre informació a una audiència. Hi ha una raó per la qual haureu de viure almenys un a cada reunió empresarial. Perquè això sigui útil, hi ha serveis com Slideshare que us ajudaran a publicar aquest tipus de contingut al vostre bloc.

Com fer-ho bé

L’estil de la vostra presentació depèn realment de la vostra audiència i tema. Tot i això, el vostre enfocament sempre ha de ser informatiu i entretingut. Res no apaga els visitants més que l’avorriment.

Un cas concret és aquesta excel·lent presentació de Slideshare de Upworthy sobre com van les coses virals. Vigileu-la i, a continuació, no em digueu que no heu après una tona i que també teníeu una rialla aquí i allà amb la plataforma de diapositives. Aquest és el camí a seguir.

Un altre dels meus exemples preferits és el manifest de cultura d’empresa dels creadors d’una de les meves peces preferides de programari, Buffer, que podeu veure aquí. Són coses senzilles però potents que potser parlen amb una gran secció transversal del vostre públic.

Consell de bonificació

A continuació, es mostren alguns enllaços amb consells sobre com elaborar una presentació convincent:

 • 8 consells per a una presentació de Powerpoint impressionant per Slideshare
 • 52 Consells de presentació de Slideshare
 • 25 dels millors exemples de presentació de PowerPoint que tot venedor hauria de veure a Hubspot

9. Estudis de cas

Els estudis de cas són una forma ideal de mostrar el vostre servei, producte o contingut i com els ha ajudat els altres. És la prova definitiva que el que oferiu realment té mèrit.

Com fer-ho bé

Aquest tipus de contingut del bloc funciona especialment bé si el vostre consell o producte ha permès que algú aconsegueixi resultats excepcionals. Per exemple, fa un temps Backlinko va publicar Estudi de cas sobre l’estratègia de contingut: 36.282 lectors + 1.000 subscriptors de correu electrònic. Ara, qui no voldria esbrinar com obtenir aquest tipus de resultats?

Un bon estudi de cas es pot comparar amb un mètode molt detallat i centrat. Descriviu el problema, el resultat eventual i, a continuació, una guia pas a pas sobre com es va aconseguir. Parleu sobre les lliçons apreses pel camí, feu una conclusió i crideu a l’acció per al vostre públic.

Consell de bonificació

 • Teniu moltes ganes d’ajudar els altres a assolir l’èxit que desitgen. No tingueu la temptació de mostrar-vos només.
 • Creeu un argument en lloc de simplement desxifrar els fets. Teixiu-los en una narració amb què puguin relacionar-se els altres.

10. Vídeos

Com haureu notat, tant Twitter com Facebook són cada vegada més plataformes socials visuals. El nombre d’imatges i vídeos publicats s’enfila constantment. Combina això amb el fet que YouTube és el segon motor de cerca més gran i teniu un motiu convincent per incloure vídeos a la vostra estratègia de contingut.

Com fer-ho bé

Els vídeos són una manera meravellosa de compartir informació i comunicar el vostre lloc web, bloc o negoci al món exterior. És fàcil mostrar la vostra personalitat i, a més, emplenar-los informació completa. Heus aquí un dels meus exemples preferits dels darrers anys.

Ara, produir un vídeo professional com el de dalt pot costar molt. Hi ha molts esforços i mà d’obra. Però, Hi ha maneres de produir vídeos a bon preu. Actualment, la majoria de telèfons mòbils tenen càmeres dignes i hi ha un programari d’edició de vídeo gratuït o assequible (com ara Camtasia).

Podeu experimentar amb diferents tipus de vídeos com a projeccions de pantalla, el cap de conversa (on només parleu a la càmera) o vídeos explicatius. Tingueu en compte que no han de ser llargs. De fet, com més curt i més al punt, millor. A més, no cal allotjar-lo al vostre propi lloc. Posa el teu vídeo a YouTube o Vimeo, que també enviarà un senyal social positiu a Google.

Consell de bonificació

 • Quan publiqueu vídeos al vostre lloc, feu un context amb una publicació al bloc breu o inclogueu una transcripció.

11. Ressenyes

Revisar llibres, productes o serveis és una altra manera de compartir informació valuosa amb el vostre públic. Comenta els teus gadgets preferits, els llibres que més t’han ensenyat i com poden beneficiar els teus lectors.

Com fer-ho bé

No podeu escollir el format de la revisió. Tanmateix, com a mínim, haureu de proporcionar una introducció, compartir els vostres gustos i disgustos i concloure si recomaneu o no qualsevol cosa que parleu als altres. En el cas de ressenyes de llibres, també és una bona idea resumir els seus punts principals. Una crida a l’acció (“Compra-la ara a Amazon”) és alguna cosa a considerar, inclosa si s’ajusta a la teva estratègia.

Consell de bonificació

 • Una revisió es pot complementar amb un vídeo.
 • Si utilitzeu un programa d’afiliació, les ressenyes també poden ajudar a aportar diners en efectiu amb enllaços a venedors.

12. Memes

No estic segur de què és un Meme? En lloc d’explicar-ho aquí, mireu ràpidament aquesta pàgina de Wikipedia.

Hi ha qui afirma que Internet es va crear només per donar lloc a aquest tipus de contingut. Independentment de la veritat en aquesta afirmació, el que és cert és que els mems et permeten comunicar el teu punt de manera humorística.

Com fer-ho bé

La gran cosa d’aquest tipus de contingut del bloc és que els memes no costen res de fer. Meme Generator i Quick Meme són només dos dels llocs que us permeten arruïnar una nota en un moment..

Els memes són divertits, es comparteixen sovint i es poden adaptar a gairebé qualsevol nínxol o indústria. Són una manera intel·ligent de fer un graciós divertit, però no estan realment comunicades per a res seriós.

Els mems no són material de bloc per compte propi, però, com podeu veure en el meu exemple anterior, es poden utilitzar per trencar contingut amb una broma. Aquest tipus de contingut també és perfecte per a punts de venda socials.

Consell de bonificació

 • Assegureu-vos de fer primer una mica de deures. Diferents personatges aposten per certes idees i tenen enganxades frases. Dediqueu una bona estona a estudiar mems, en cas contrari, el vostre intent no es pot produir enrere.

13. Guies

Penseu en una guia com el germà més èpic del lloc per enviar. Són molt més grans en extensió, extensió i publicació visual que publicacions de bloc més simples.

Com fer-ho bé

Per a un bon exemple, no busqueu més la Guia per a SEO per a principiants de Moz. Completament amb informació útil i presentat d’una manera impressionant, podeu estar segur que es produeix un trànsit de trànsit. Hi he enllaçat en diversos articles. Fins i tot es pot descarregar en format PDF!

Per a la seva pròpia guia, el disseny i la presentació són tan importants com el contingut. Crear-ne un és prou raó per obtenir l’ajuda d’un dissenyador. Això no vol dir que haureu de sortir tot com ho feia Moz; tanmateix, una mica d’esforç llarg fa molt.

Consell de bonificació

 • Proporcionar la vostra guia com a descàrrega en PDF és una manera eficaç d’atraure la gent a registrar-se a la vostra llista de correu electrònic.

14. Llibres electrònics

Si els guies incorporen persones a la vostra llista, penseu en què pot fer un llibre sencer. Disposar d’un fantàstic ebook per regalar al vostre bloc és una manera efectiva d’atreure lectors i subscriptors.

Com fer-ho bé

Tot el que és vàlid per a les guies també opta per llibres electrònics: el contingut i el lliurament han d’anar de la mà. L’estructura és igual d’important; proporciona diversos capítols, ningú vol llegir un fragment de text.

Tingueu en compte que per regalar un llibre electrònic, no ha de ser un to de més de 100 pàgines. La gent ha tingut un gran èxit amb moltes menys pàgines. Tanmateix, tampoc ho feu massa curt, perquè pot ser que telegrafiïn com a contingut de baix valor.

Aquí teniu alguns enllaços útils sobre el tema de la creació de llibres electrònics:

 • Com crear un llibre electrònic Des del començament fins al final a Hubspot
 • Com crear fàcilment un llibre electrònic en format PDF que es col·loca en el tirant de bloc
 • 21 Errors muts a evitar en escriure el primer llibre electrònic sobre Impulsar el trànsit de blocs

Consell de bonificació

 • La creació de llibres electrònics també es pot subcontractar. Consulteu aquest tipus de coses a eLances i Gurus. També és possible subcontractar només parts del procés, com ara el format i el disseny.

15. Llocs i peces polèmiques

Tens enemics? Bé. Això vol dir que us heu resistit per alguna cosa, en algun moment de la vostra vida. – Winston Churchill

Són importants articles ben investigats i equilibrats. Però, recordeu com tots us diuen que injecteu personalitat a la vostra redacció? Per a això són ideals les opinions. Tant si la gent està d’acord, no està d’acord o només té curiositat per la seva cantidesa, el regal ocasional és una bona manera de despertar el compromís..

Com fer-ho bé

En primer lloc, us heu d’assegurar que la vostra peça tracti un tema rellevant i popular. A ningú li importa si estàs enfadat amb algú que surti de can can davant de casa. Tanmateix, si dimeu la vostra opinió sobre un tema sobre la ment de tothom, les orelles s’aprimen.

Està bé prendre una posició impopular – és millor que ser un “també” blogger. Trieu alguna cosa que us apassioni. Inicieu una discussió. Tanmateix, no discutiu pel bé dels arguments.

Consell de bonificació

 • No s’excedeixi. Aquest tipus de contingut del bloc s’hauria d’utilitzar amb moderació i només té sentit. No siguis AQUESTA persona (et mira Kanye).

16. Perfils

La majoria de les persones tenen un (o diversos) models de rol. És natural inspirar-se en altres persones, intentar aprendre com viuen el que fan i intentar aplicar els mateixos principis a les nostres vides. Com a blogger, podeu aprofitar-ho perfilant persones inspiradores.

Com fer-ho bé

Cerqueu personalitats (vives o mortes) que s’ajustin al vostre nínxol i que puguin identificar els vostres lectors o que puguin mirar. A continuació, desgloseu el que van fer, com ho van fer i com els altres poden fer el mateix.

Aquí hi ha una estructura d’exemple per a un bon perfil:

 • Presentar la persona en qüestió.
 • Llista els seus assoliments i credencials.
 • Comenta els seus problemes i contratemps i com els han superat.
 • Proporciona una conclusió amb lliçons per aprendre per al públic.

Aquests dos posts són bons exemples:

 • 8 nerds famosament en forma – cervell i braç per guanyar! de Nerd Fitness
 • Lessons in Manliness: The Childhood of Theodore Roosevelt per The Art of Manliness

Consell de bonificació

 • Si feu un perfil a una persona viva, aquest tipus de contingut és encara més potent quan es combina amb el següent tipus de contingut de la nostra llista (vegeu més avall).

17. Entrevistes

En lloc d’aprendre sobre els vostres models de rol, no seria encara millor aprendre directament d’ells? Si podeu triar el cervell d’una figura important del vostre camp al vostre blog, això generarà molt de respecte al vostre sector.

Com fer-ho bé

Trobar algú per entrevistar sovint és menys difícil del que sembla. La majoria de la gent està contenta amb el trànsit i la publicitat addicionals. Per exemple, escolteu Jaime Tardy del ben realitzat podcast Eventual Millionaire sobre com va arribar a entrevistar desenes de milionaris de la vida real. Després també hi ha Mixergy, un lloc completament basat en entrevistar persones d’èxit.

Una forma de vertebrar una entrevista és la següent:

 • Presenteu l’entrevistat i ressalteu per què són rellevants per al vostre nínxol.
 • Vegeu una llista de preguntes preparades per donar a l’entrevistat una gran oportunitat de respondre.
 • Feu preguntes de seguiment a punts interessants que puguin sorgir durant l’entrevista.
 • Finalitzeu la conversa donant una ràpida recuperació dels principals punts de transport per al públic.

Consell de bonificació

 • Creeu buzz prèviament al vostre bloc. Demaneu als vostres lectors i la vostra llista de correu electrònic que envieu preguntes per al proper convidat a l’entrevista. D’aquesta manera, obtindreu material interessant i involucreu el vostre següent.
 • Un cop més, oferir una transcripció és una bona idea per obtenir més valor de cerca.

18. Entrades de convidats

La creació de contingut d’alta qualitat requereix temps. Temps que no sempre teniu. Per sort, hi ha molta gent que estaria molt més que feliç de contribuir al vostre bloc per a una exposició. La publicació de convidats és una excel·lent alternativa per omplir el teu bloc sense haver de fer-ho tot sol.

Com fer-ho bé

Tot i que la resta de la feina la realitzi una altra persona, això no vol dir que puguis seure ociós, el vostre deure és supervisar el procés. Això inclou:

 • Configuració de les directrius editorials
 • Revisar l’article i proporcionar comentaris
 • Assegurar-se que cada publicació és original
 • Comprovació de correu brossa enllaços a l’article i a l’autor bio
 • Programació de publicacions de convidats al calendari editorial

Consell de bonificació

 • Un avantatge addicional de la publicació de convidats és que el vostre blocari convidat té un interès de promoure el seu treball. Això pot conduir a una major exposició i trànsit nou.
 • Vetja els candidats a fons abans d’acceptar publicacions. Assegureu-vos que tinguin una història de producció de contingut de qualitat que us agradaria al vostre propi públic.

Resumint: es pot variar molt el contingut

L’ús de diferents tipus de contingut pot ajudar a implicar lectors, millorar les conversions i augmentar el trànsit. Com es pot observar a la llista anterior, hi ha moltes opcions disponibles.

Quan decidiu quin tipus de contingut podeu provar al vostre lloc, penseu en què ressonaria més el vostre públic. Al final, tot el que feu ha d’anar dirigit a servir-los.

Dit això, no tingueu por de experimentar. Mai no se sap si alguna cosa pot funcionar o no si no ho intenteu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map