Udemy, Treehouse eller Lynda.com – Hvilken er den beste online kursleverandøren?

WordPress-tilbud


Udemy, Treehouse og Lynda.com er tre av de største navnene innen online læring. Så hvis du ønsker å utvide kunnskapen din, lære nye ferdigheter eller løse et bestemt problem, er det et flott alternativ å vende seg til en av disse plattformene.

Jada, det er gratis innhold der ute som dekker lignende emner, men å kunne få tilgang til læringsmateriell av høy kvalitet som er forhåndsgodkjent og er godt organisert, kan gjøre det enklere å plukke opp en ny ferdighet. Spørsmålet er, hvilken plattform skal du velge? Treehouse, Lynda eller Udemy?

I denne guiden vil vi skissere de beste funksjonene – og de viktigste ulempene – av disse tre plattformene, slik at du kan finne det beste alternativet for dine behov.

Uansett hva du vil lære, er det stor sjanse for at den dekkes av en av disse tre leverandørene. Så la oss begynne med en rask oversikt, før vi tar en grundig titt på Udemy, Lynda og Treehouse.

Priser for Udemy, Lynda og Treehouse

Treehouse og Lynda.com jobber begge med abonnementsmodeller, mens kursene på Udemy er tilgjengelige hver for seg. (Merk: Lynda er nå en del av LinkedIn Learning.)

Her er en rask oversikt over prisene, så husk å huske på disse mens du leser evalueringen av hver plattform:

 • Lynda LinkedIn Learning: En måned gratis, deretter $ 29.99 per måned betalt månedlig, eller $ 24.99 per måned betalt årlig.
 • Treehouse: Syv-dagers gratis prøveperiode, deretter $ 25 per måned for grunnleggende plan eller $ 49 per måned for Pro-planen, med rabatter for å betale årlig.
 • Udemy: Kurs kjøpt individuelt. Prisene starter fra $ 10.99, med levetidstilgang til hvert kurs.

Selv om Udemy ikke tilbyr en gratis prøveperiode, har alle kurs en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Udemy kjører ofte kampanjer og rabatter på kursene sine. For eksempel var det i skrivende stund mange kurs tilgjengelig for nye brukere til en redusert pris på $ 10.99.

Selv om Basic- og Pro-planene fra Treehouse inkluderer tilgang til det samme settet med kurs, inkluderer den dyrere Pro-planen tilgang til forumene for bare medlemmer, et kodeutfordringsverktøy, muligheten til å laste ned videoer for offline-læring, pluss noen ekstra tillegg.

Lynda by LinkedIn Learning holder ting enkelt med en enkelt tilgang til alt-plan – selv om du kan spare penger ved å betale årlig i stedet for månedlig.

Så med den grunnleggende informasjonen ute av veien, la oss begynne med et grundig blikk på Lynda og LinkedIn Learning-plattformen.

Lynda av LinkedIn Learning – Et bredt spekter av kurs om mange emner

Lynda.com ble grunnlagt i 1995, og er nå en av de ledende leverandørene av videokurs, med innhold om et bredt spekter av emner. Siden oppkjøpet av Lynda i 2015 av LinkedIn, som selv siden er kjøpt av Microsoft, er Lynda-kursene nå en del av LinkedIn Learning-plattformen.

Lynda-com hjemmeside

Lynda er nå en del av LinkedIn Learning-plattformen.

På grunn av dette oppkjøpet får alle Lynda-brukere – både nye og gamle – tilgang til læringsinnholdet via LinkedIn Learning-nettstedet. Der kan du finne alle kursene som tidligere har vært vert på Lynda.com, i tillegg til nytt innhold, som legges til regelmessig. Faktisk, med nytt materiale lagt til hver uke, er det for tiden mer enn 10 000 ekspert-ledede kurs tilgjengelig på LinkedIn Learning-plattformen.

Kursmeny på Lynda LinkedIn Learning

Kursene fra Lynda og LinkedIn Learning dekker et bredt spekter av temaer.

Kurskategoriene tilgjengelige fra Lynda og LinkedIn Learning inkluderer:

 • Forretnings programvare og verktøy
 • Datavitenskap
 • Mobil utvikling
 • Prosjektledelse
 • Photography
 • Webdesign

I tillegg til bredere kurs, som webutviklingsstiftelser: Full-Stack vs Front-End, er det også like mange spesifikke kurs, for eksempel alternativet WordPress E-handel: WooCommerce. Derfor, hvis du raskt trenger å lære å løse et bestemt problem, for eksempel å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer, eller hvis du vil få en dyp forståelse av et emne, for eksempel hvordan du tenker som en leder, bør du kunne å finne noe passende fra Lynda og LinkedIn Learning.

Lynda-kursets læringsstier

Læringsveier hjelper deg å finne en serie kurs om det samme emnet for dypere læring av et fag.

En annen fin funksjon i Lynda og LinkedIn Learning-systemet er Learning Paths. Disse banene tilbyr en serie kurs som dekker et helt fag. De er fantastiske for å gå utover å bare ta et enkelt kurs om et tema. I stedet tar de deg gjennom en serie relaterte kurs som har samme fokus, og tar deg mot ditt endelige mål.

Eksempel på en Lynda LinkedIn læringssti

The Become a Full-Stack Web Developer Learning Path tar deg gjennom en serie kurs om dette emnet.

Det er gode kursfiltreringsfasiliteter også, noe som gjør det mulig å se kurs på et bestemt nivå, for eksempel nybegynnere eller avanserte. Du kan også raskt filtrere kurs etter lengden – ideelt hvis du har kort tid og ønsker å presse inn en ti-minutters læringsøkt.

Som Treehouse kan du se så mange kurs eller videoer du vil mens medlemskapet ditt er aktivt. Nedlastbare ressurser blir gitt med kurs der det er relevant, for eksempel praksis for webutviklingsfiler eller Photoshop-maler. Noen kurs inneholder også spørrekonkurranser for å hjelpe deg med å se hvor mye du har lært, mens delbare sertifikater som kan publiseres på LinkedIn-profilen din utgis for hvert kurs du ser på. Med Lynda og LinkedIn Learning finner du også kurs på engelsk, fransk, tysk, japansk og spansk.

På papiret høres Lynda av LinkedIn Learning bra ut, men hvordan er det å bruke, og er kursene gode? La oss finne det ut.

Lynda og LinkedIn Learning User Experience

Å komme i gang med Lynda og LinkedIn Learning er ganske greit. Takket være gratis prøveperiode trenger du ikke betale noe for den første måneden, selv om du må oppgi betalingsopplysningene dine.

Nå som Lynda er en del av LinkedIn, trenger du en LinkedIn-konto for å registrere deg. Heldigvis er registreringsprosessen relativt smertefri, og til og med inkludert den obligatoriske telefonnummerbekreftelsen, tar det ikke lang tid å få tilgang til Lynda LinkedIn Learning-innholdet.

Navigere i Lynda-kursene på LinkedIn Learning

Når du har registrert deg, kan du begynne å bygge profilen din ved å legge inn ferdighetene du vil lære. Alternativt kan du hoppe over dette og gå rett til kursene. Hvis du kommer inn i interessene dine, vil relevante kurs vises når du kommer til Lynda-hovedpanelet med LinkedIn Learning. Som tidligere nevnt gjør denne læringsplattformen det enkelt å finne de kursene du er interessert i.

Ferdighetsvalg

Å velge ferdighetene du vil lære hjelper Lynda til å anbefale relevante kurs.

For å begynne å lære kan du bruke søkeverktøyet til å finne kurs, eller bla gjennom de forskjellige kategoriene fra LinkedIn Learning-oversikten.

Lynda LinkedIn Learning Dashboard

Kurs du kan være interessert i, anbefales gjennom dashbordet.

Når du viser kursalternativene, vises antall seere for hvert kurs, samt forfatter og kjøretid. Som Treehouse (men i motsetning til Udemy), er det ingen klassifiseringssystem som gir deg en ide om hvor godt kurset har blitt mottatt av de som har tatt det. Kursidene hos Lynda og LinkedIn Learning viser antallet likes et kurs har mottatt fra brukere, men det er ingen måte å registrere en “mislike” på et kurs.

Kursalternativer

Lengde og antall seere vises på kursvalget.

Ved å klikke deg frem til et kurs får du muligheten til å se en forhåndsvisning, sjekke strukturen og få tilgang til nedlastbare treningsfiler. Takket være integrasjonen med LinkedIn kan du klikke deg gjennom til instruktørens profil for å se påloggingsinformasjonen og se om de er noen du vil lære av.

Se instruktørinformasjon

Integrasjonen med LinkedIn gjør det enkelt å lære mer om kursinstruktørene.

Et annet fint trekk ved Lynda og dets integrering med LinkedIn er at du kan se litt informasjon om personene som har sett kurset. Med så mange kurs på plattformen blir alt som kan hjelpe deg å begrense alternativene og ta en beslutning verdsatt.

Informasjon om kursvisninger

Å få en ide om hvem som har sett et kurs, kan hjelpe deg med å bestemme om du vil se det selv eller ikke.

Å ta et Lynda-kurs

Når du har klikket deg gjennom til en kursside, kan du begynne å se den med en gang – det er ikke nødvendig å melde deg på eller registrere deg. Det er enkelt å navigere i timene på et kurs med Lynda: Bare klikk på en leksjonstittel fra innholdets område for å hoppe til det segmentet.

Lynda Course videospiller

Kursvideoene er godt presentert med et godt sett med kontroller.

Videokontrollene gir deg muligheten til å fremskynde avspillingen for å øke læringsfrekvensen. Andre kontroller inkluderer å slå på de lukkede bildetekstene, slå på kontinuerlig avspilling og bytte mellom fullskjerm og vanlige visningsmodus. Muligheten til å endre videokvaliteten kan hjelpe de med begrensede internettforbindelser å opprettholde jevn avspilling. En annen nyttig funksjon i Lynda-grensesnittet er knappen som hopper over videoen ti sekunder tilbake for raskt å høre den siste delen igjen.

Lynda av LinkedIn Learning Apps

Siden oppkjøpet har LinkedIn Learning-appen erstattet Lynda-appen. Det finnes nå versjoner for en rekke enheter, inkludert Android, Apple iOS, Roku og Apple TV, og gir deg mange muligheter for å bruke kursene – spesielt sammenlignet med Udemy, som bare har apper for Android og Apple iOS, og Treehouse, som ikke lenger har noen apper. Når du har logget deg på noen av LinkedIn Learning-appene, synkroniseres fremdriften din mellom enheter, noe som gjør det enkelt å fortsette utdannelsen når du er borte fra hoveddatamaskinen..

Lynda LinkedIn Learning Mobile App

Lynda-kurs kan lastes ned for offline tilgang på smarttelefoner, nettbrett og andre støttede enheter.

Med appene har du muligheten til å laste ned hele kurset eller individuelle leksjoner for å lære når du ikke har internettforbindelse – noe hyppige flyere og de med begrensede dataplaner bør sette pris på.

Lynda fordeler, ulemper og endelige tanker

LinkedIn Learning-plattformen med sine kurs fra Lynda har mye å gå for, med bare noen få negative punkter:

 • Stort utvalg av kurs om mange emner.
 • Brukervennlig grensesnitt for å finne riktig kurs.
 • Læringsveier som leverer en sekvens av relaterte kurs.
 • Apper for et godt utvalg av enheter.
 • LinkedIn-integrasjon gir informasjon om kursinstruktører og deltakere.
 • Ingen kursvurderinger og anmeldelser for å hjelpe deg med å vurdere innholdet.
 • Ikke den beste verdien hvis du bare vil ha tilgang til ett kurs.

LinkedIn Learning-brukergrensesnittet, som du får tilgang til Lynda-kursene og nytt materiale, er godt designet. Det er veldig greit å finne kurs, og det er tilgang til læringsinnholdet i hvert kurs. Det er også bra å kunne synkronisere fremdriften din over flere typer enheter.

Selv om det er umulig å teste kvaliteten på alle kursene, var innholdet vi hadde tilgang til, godt presentert og så ut til å oppnå sine mål. Det at instruktørene blir identifisert offentlig via sine LinkedIn-profiler, gir også litt ekstra troverdighet til kursene deres.

Med en måneds gratis prøveperiode, og deretter en månedlig avgift fra $ 24.99 (for den årlige betalingsplanen), er Lynda og LinkedIn Learning plattform sammenlignbart med Treehouse, og mye bedre verdi enn de individuelt prissatte kursene hos Udemy –- du vil ha tilgang til flere kurs.

Se hele listen over kurs fra Lynda og LinkedIn Learning.

Udemy –- Stor online læringsmarked med individuelle kurs til salgs

Sammenlignet med Lynda og Treehouse, er Udemy en relativt nykommer på det elektroniske læringsområdet. Imidlertid har selskapet eksistert siden 2009, så har fortsatt en god mengde erfaring når det kommer til læring på nettet.

Udemy hjemmeside

I motsetning til med Lynda og Treehouse, kan hvem som helst sende inn et online kurs som skal publiseres på Udemy, med overskudd som deles mellom instruktøren og plattformen. Kurs kjøpes individuelt av brukere, i stedet for gjennom en abonnementsmodell, slik at du bare får tilgang til kurset du har betalt for. Imidlertid er det mange rimelige alternativer, og noen instruktører tilbyr gratis utvalg av de betalte kursene sine.

Brukeranmeldelser og vurderinger av Udemy

Brukervurderinger og anmeldelser er nøkkelen til å finne de beste kursene hos Udemy.

Selv om kursene blir gjennomgått før de blir godkjent, for å bidra til å overvinne problemer med kvalitetskontroll, oppfordres studentene til å vurdere og gjennomgå kurs slik at det beste innholdet stiger til topps. Med mer enn 80 000 kurs å velge mellom, er dette vurderings- og rangeringssystemet uvurderlig.

Mens Lynda og Treehouse fokuserer på teknologirelaterte emner, dekker kursene i Udemy et bredt spekter av emner – fra forretnings- og kontorproduktivitet til matlaging og musikk. Ettersom hvem som helst kan søke om å publisere innhold på Udemy, er det en god sjanse for at du kan finne kurs om hvilke emner du er interessert i.

Udemy-kurskategorier

Sammenlignet med Treehouse og Lynda, har Udemy det bredeste spekter av kurskategorier.

Et bemerkelsesverdig trekk ved Udemy er tilgangen til diskusjonsforum på nettet, som gir et rom for kursdeltakere og veiledere til å kommunisere med hverandre. Studentene kan også stille et spørsmål mens de tar en individuell kursundervisning uten å forlate leksjonsvinduet.

Still et spørsmål om en leksjon

I tillegg til det generelle kursdiskusjonsområdet, kan du også stille et spørsmål om en spesifikk leksjon.

Et utvalg av kurskategoriene og underkategoriene deres hos Udemy inkluderer:

 • Utvikling, inkludert web-, mobil- og spillutvikling
 • Virksomhet, inkludert finans, entreprenørskap, salg og eiendom
 • Design, inkludert web, grafikk og interiørdesign
 • Livsstil, inkludert kunst og håndverk, skjønnhet og sminke, og dyrepleie og trening
 • Musikk, inkludert instrumenter, produksjon, vokal og musikkprogramvare
 • Språk, inkludert spansk, kinesisk, russisk og latin

Som du kan se fra eksemplet ovenfor, er det kurs som dekker en rekke emner. Men er de bra? La oss ta en titt.

Udemy brukeropplevelse

Det er ikke nødvendig å opprette en konto med Udemy for å bla gjennom katalogen med kurs og sjekke forhåndsvisningstimene, men hvis du ser et kurs du vil ta, krever registrering du bare å oppgi navn og e-postadresse.

Eksempel på Udemy-kurs

Ikke-registrerte besøkende til Udemy kan se kursstrukturer og forhåndsvise leksjonene før du registrerer deg.

Mainstream-kortbetalinger og PayPal aksepteres, og hvert kurskjøp er beskyttet av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. I motsetning til Treehouse og Lynda abonnementsplattformer, kjøpes Udemy-kurs med en engangsavgift som inkluderer tilgang til levetid.

Navigere i kursene på Udemy

Kurs hos Udemy er oppført med tittel, bilde, pris og brukervurdering. Ved å sveve over kurskortet vises enda mer nyttig informasjon, for eksempel antall forelesninger på kurset, løpstid og når det sist ble oppdatert.

Udemy Tooltip Panels

De sveveaktiverte popup-vinduene gir mye nyttig informasjon om hvert Udemy-kurs.

Brukeranmeldelsene og tilbakemeldingskomponentene til Udemy gir en følelse av at det beste innholdet vil bli vist mer tydelig enn kurs av lavere kvalitet. På samme måte som plattformer som Amazon og Airbnb, føles det som om viktigheten av tilbakemeldinger fra brukerne legger press på leverandører for å holde kundene fornøyde, som, i tilfelle Udemy, betyr å levere innhold av høy kvalitet som er oppdatert.

Eksempel Udemy Course Featured Review

Viktigheten av positive tilbakemeldinger fra studenter ved Udemy skal motivere instruktører til å levere best mulig innhold.

I motsetning til Treehouse og Lynda, har Udemy ikke en læringssti-funksjon som hjelper deg å finne en sekvens av relaterte kurs. Når du sjekker ut et kurs, viser et panel imidlertid kursene som andre studenter på kurset har tatt. Du kan også se kurs som ofte kjøpes sammen, og gir deg en ide om hvilket innhold som kan hjelpe deg med å fortsette læringsreisen.

Udemy Course Cross Promotion

Cross-promotion brukes på Udemy for å hjelpe deg med å finne flere kurs som kan være av interesse.

Det er enkelt å søke i kurskatalogen. Søylinjen foreslår kurskategorier automatisk basert på innspill, og du har også muligheten til å filtrere resultatene etter kursvurdering og varighet.

Tar et Udemy-kurs

Udemy My Courses Dashboard

Du kan enkelt få tilgang til alle kurs du har registrert deg på fra My Course-området.

Når du har valgt og kjøpt et kurs, kan du begynne å se timene, i tillegg til å samhandle med instruktøren og andre studenter. Kursene er godt lagt opp, slik at du enkelt kan se og få tilgang til innholdet.

Eksempel på et Udemy-kursoppsett

Som med Treehouse og Lynda, er Udemy-kursene delt inn i håndterbare seksjoner.

Avhengig av kurset, kan det også omfatte en aktiv Q&Et område der elevene kan stille instruktører eller andre studenter spørsmål. Dette er veldig nyttig hvis du trenger hjelp, eller hvis du opplever problemer mens du følger kurset.

Udemy Course Spørsmål og svarområde

Brukervurderingselementet til Udemy bør oppmuntre kursinstruktører til å samarbeide med studentene sine i diskusjonsområdet.

Udemy-banespilleren er godt omtalt. Kontrollene lar deg hoppe fremover eller bakover med fem sekunder, og en fin funksjon som ikke er til stede i Lynda eller Treehouse, er muligheten til å lage egendefinerte bokmerker for din egen referanse på leksjonens tidslinje..

Udemy Course Player Interface

Udemy-kursspilleren lar deg lage bokmerker, slik at du enkelt kan finne viktige deler av leksjonen igjen.

Udemy-apper

Som Lynda av LinkedIn Learning, men i motsetning til Treehouse, er det Udemy-mobilapper for Apple iOS og Android-enheter. Som med appene fra LinkedIn Learning, synkroniseres kursutviklingen din på tvers av enheter, noe som gjør det enkelt å fortsette utdannelsen din når miljøet endres.

Udemy Android Smartphone App

Udemy har moderne apper for Apple og Android mobile enheter, med muligheten til å laste ned leksjoner.

Udemy fordeler, ulemper og endelige tanker

Etter å ha sjekket utlæringsplattformen Udemy, er det lett å se hvorfor dette er en av de mest populære destinasjonene for alle som leter etter et online kurs. Her er noen tanker, i tillegg til fordeler og ulemper ved denne tjenesten:

 • Kurs om et stort spekter av emner.
 • Gode ​​interaktive elementer i kurs.
 • Mulighet for å kjøpe individuelle kurs med engangsavgift i stedet for å måtte betale abonnement.
 • Noen kan bli avskrekket av mangelen på et betalingsalternativ for abonnement som inkluderer tilgang til alle kurs.
 • Ingen gratis prøveperiode, selv om det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • En rekke priser, inkludert noen veldig rimelige kurs med regelmessige kampanjer og rabatter.
 • Brukervurderinger og rangeringer gjør det enkelt å finne godt mottatte kurs.
 • Ingen læringssti-funksjon som knytter sammen en serie relaterte kurs.
 • Kursanbefalingsalgoritme skal hjelpe deg med å finne interessante kurs.

Hvis du bare leter etter ett eller to kurs, eller du ikke ønsker å forplikte deg til en betalingsplan for abonnement, er Udemy og dets engangskurs for kjøp av modeller et flott alternativ – selv om mangelen på en abonnementsmodell gjør at Lynda og Treehouse gir bedre verdi for deg som ønsker tilgang til mange kurs fortløpende.

Sammenlignet med Treehouse og Lynda, er det flere kurs på Udemy, som dekker nesten alle temaer som kan tenkes. Selv om hvem som helst i teorien kan publisere et kurs på Udemy, kan kvaliteten variere. Gjennomgangs- og rangeringssystemet skal imidlertid hjelpe det beste innholdet til å stige til topps, mens kursene av dårlig kvalitet forhåpentligvis vil synke sporløst. Vi prøvde noen positivt rangerte kurs, og fant ut at kvaliteten var der oppe med innholdet fra Lynda og Treehouse.

Du er sikker på å finne et kurs som interesserer deg hos Udemy, og selv om det ikke er noen gratis prøveperiode, er det en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. I skrivende stund var det en kampanje som kjørte nye brukere tilgang til ethvert kurs for en redusert pris, noe som gjorde Udemy til et veldig rimelig alternativ.

Se kursene og finn ut mer på Udemy-nettstedet.

Treehouse – Teknisk fokuserte kurs med nyttige læringsverktøy

Som Lynda gir Treehouse deg tilgang til alle kursene sine i bytte mot en månedlig eller årlig avgift. I motsetning til Udemy og en engangsavgiftsmodell, mister du tilgangen til innholdet når du sier opp abonnementet.

Treehouse hjemmeside

Treehouse er en annen abonnementsbasert online læringsplattform med en gratis syv-dagers prøveperiode.

Treehouse tilbyr en gratis syv-dagers prøveperiode, som, selv om den er mindre sjenerøs enn den 30-dagers prøveperioden som tilbys av Lynda og LinkedIn Learning, bør gi deg tid til å ta noen få kurs og vurdere den generelle kvaliteten før du betaler en krone. Etter den perioden er det nødvendig med en tilbakevendende abonnementsbetaling på $ 25 eller $ 49 per måned for å opprettholde tilgang til alle 300 av Treehouse-nettkursene..

Treehouse Course emnealternativer

Treehouse-kursene og -kursene er fokusert på teknologirelaterte emner.

Selv om Treehouse har færre kurs enn rivalene, er de alle veldig fokusert på teknologirelaterte emner, noe som gjør det til et flott alternativ for alle som ønsker å lære et programmeringsspråk eller utvikle ferdighetene sine på et lignende område.

Noen av kurskategoriene og emnene på Treehouse inkluderer:

 • Dataanalyse
 • databaser
 • Maskinlæring
 • Mobil utvikling
 • Programmerings språk
 • WordPress

Hvis emnene på kursene som Treehouse tilbyr samsvarer med læringsmålene dine, har denne plattformen noen nyttige funksjoner som kan hjelpe deg med å gjøre den til den beste online kursplattformen for deg.

Treehouse brukeropplevelse

Det tar ikke lang tid å registrere deg hos Treehouse og få tilgang til et bibliotek med mer enn 300 nettkurs. Bare skriv inn navn og e-postadresse, samt betalingsinformasjon, så kan du begynne å lære online. Hvis du utnytter den gratis prøveperioden på sju dager, blir du ikke fakturert før denne perioden er over.

Navigere i kursene på Treehouse

Når du er inne, har du muligheten til å svare på noen få spørsmål for å hjelpe deg med å finne de rette kursene for dine mål. Det er også en chatbot som viser nyttig informasjon og lenker til kurs for å hjelpe deg med å komme i gang.

Treehouse ny brukerundersøkelse

Den valgfrie Treehouse-undersøkelsen vil hjelpe deg å finne kurs som samsvarer med læringsmålene dine.

Når Treehouse har nok informasjon, vil det anbefale et spor eller en serie med kurs for deg.

Flere spørsmål om Treehouse Survey

Undersøkelsen er sikker på å avmystifisere prosessen med å finne relevante kurs på Treehouse.

Sammenlignet med Lynda og Udemy, gjør dette aspektet av Treehouse det mye lettere å vite hvor du skal begynne, og fjerner usikkerheten som kan oppstå når hundrevis eller tusenvis av kurs blir presentert på ett nettsted.

Introduksjonsvideo til Treehouse

Treehouse Tracks organiserer innholdet i et lett å følge format.

Du kan imidlertid hoppe over undersøkelsen og bare bla gjennom banesporene og emnene, eller bruke søkeverktøyet for å finne det du leter etter. Det er også øvelser du kan ta, for å hjelpe deg med å etablere det du allerede vet og forsterke det du har lært så langt på Treehouse.

Treehouse Practice Session Options

Treehouse har 62 øvelser som hjelper deg å teste ferdighetene dine og hva du har lært.

For en mer strukturert læringsopplevelse gir Treehouse spor som består av flere kurs, workshops og andre typer innhold for å virkelig dekke et emne i dybden. Med spor som er mange timer lange, bør du få en god forståelse av et emne ved å følge programmet foreskrevet av Treehouse.

Treehouse læringsspor

Læringsinnholdet er organisert i spor på Treehouse for å hjelpe deg å dykke dypt inn i et emne.

Tar en Treehouse-kurs

Når du har blitt med på et spor eller funnet et individuelt kurs eller en leksjon du vil ta, vises videoene gjennom det tilpassede Treehouse-grensesnittet.

Kursspilleren sammenligner godt med versjonene som brukes av Udemy og Lynda, med kontroller for å endre avspillingshastighet, slå på de lukkede bildetekstene og spole tilbake videoen i trinn på sekund.

En ekstra funksjon er bokmerkene, som lar deg raskt hoppe langs tidslinjen til et forhåndsdefinert sted. Selv om du, i motsetning til Udemy, ikke har muligheten til å lage dine egne tilpassede bokmerker på tidslinjen.

Leksjonsspillergrensesnitt på Treehouse

Treehouse-leksjonsspilleren har noen få statister som hjelper til med å løfte den over Udemy og Lynda.

I tillegg til lærerens notater, inkluderer området under videoen også utskrift og et diskusjonsområde for å stille spørsmål om leksjonen. I tillegg, hvis du har en dyrere Pro-plan, kan du laste ned filene som følger med leksjonen, som kan være bildefiler eller kodeeksempler.

Et annet imponerende trekk ved Treehouse, og et som ikke finnes i Udemy eller Lynda, er det interaktive arbeidsområdet. Når du tar en leksjon, kan du åpne arbeidsområdet for den leksjonen og samhandle med prøvekoden og annet innhold, og til og med teste ut din egen kode.

Treehouse Coding Practice Workspace

Det interaktive arbeidsområdet gjør det enkelt å følge med på kurs og prøve ut det du lærer.

Takket være Treehouse Workspaces, kan du jobbe ved siden av videoopplæringen i et spesialbygde miljø designet for å hjelpe deg med å utføre det du blir lært i praksis.

Totalt sett er Treehouse-innholdet godt presentert og temaene blir dekket grundig. De ekstra funksjonene bidrar til å forbedre læringsopplevelsen, og forhåpentligvis øke sjansene dine for å ta inn og beholde informasjonen.

Treehouse-apper

I motsetning til Udemy og Lynda, er det ingen Treehouse-apper, og kursene og annet innhold er bare tilgjengelig via nettstedet. Selv om dette er litt av en ulempe sammenlignet med de to andre plattformene, er funksjoner som Workspace integrert i Treehouse-tilnærmingen til læring, så hvis de ikke kan få dem til å fungere effektivt som en del av en mobilapp, så er det forståelig at disse enhetene ikke støttes.

Men hvis det å lære mens du er på farten eller få tilgang til kurs via en smarttelefon eller nettbrett er en prioritet, er Treehouse sannsynligvis ikke noe for deg.

Treehouse fordeler, ulemper og endelige tanker

Treehouse har definitivt et smalere fokus og færre kurs enn Udemy og Lynda, men hvis du er interessert i å dekke teknologirelaterte emner i dybden, er det mange gode grunner til å velge denne plattformen og bare noen få ulemper:

 • Sterkt fokus på teknologirelaterte emner, for eksempel programmering og webutvikling.
 • Trangere utvalg av fag og færre kurs, sammenlignet med Udemy og Lynda.
 • Mer varierte innholdstyper, for eksempel øvelser, spor, kurs og workshops.
 • Nyttige funksjoner som hjelper deg å finne de riktige kursene for dine mål.
 • God innholdsstruktur og organisering for fagprogresjon.
 • Nyttig arbeidsområde for å gjøre praktiske øvelser i timene.
 • Diskusjonsområdet under hver leksjons video.
 • To prisplaner, med noen funksjoner forbeholdt medlemmer som betaler høyere, inkludert leksjonsnedlastinger.
 • Gratis prøveperiode på syv dager og rabatter for valg av årlig i stedet for månedlige utbetalinger.
 • Ingen apper for tilgang til kurs på smarttelefoner og nettbrett.

Den valgfrie undersøkelsen som peker deg mot kursene og sporene som er i tråd med dine mål, er en enkel, men effektiv funksjon. Det skal hjelpe å overvinne de ofte overveldende oppgavene med å komme i gang, finne innholdet du trenger og vite hva du skal gjøre videre.

Hvis du er interessert i emnene dekket av Treehouse, bruker denne plattformen et bredere spekter av formater for å sikre at du får en dyp forståelse av emnet.

Siste tanker

Hvis det er noe veldig spesifikt du vil lære, for eksempel å vokse Instagramen din etter eller ta gode bilder på en iPhone, er Udemy et godt sted å starte. Med så mange kurs å velge mellom, som dekker det bredeste spekteret av temaer fra disse tre plattformene, samt muligheten til å kjøpe kurs individuelt for en engangsavgift, er Udemy definitivt tiltalende i visse situasjoner.

Imidlertid, hvis målet ditt er å få en dyp forståelse av et emne, for eksempel å bygge mobile apper eller lære et programmeringsspråk, er Lynda av LinkedIn Learning eller Treehouse, med deres abonnementsmodeller, bedre alternativer. Å ha tilgang til alle kurs mot en tilbakevendende avgift og en struktur som hjelper med progresjon gjør Lynda og Treehouse ideelt for dybdelæring.

Av de to plattformene har Lynda av LinkedIn Learning flere kurs om et bredere spekter av temaer. Treehouse, med sitt sterke fokus på å hjelpe deg med å finne kursene som samsvarer med dine mål, og organisasjonen som fører deg gjennom en serie med tilkoblet innhold – for ikke å snakke om den interaktive arbeidsområdet funksjonen og øvingene – er det bedre totalproduktet . Selv om Treehouse dekker færre emner enn Lynda, kan det hende at det ikke har innholdet du leter etter.

Heldigvis har både Lynda og Treehouse gratis studier, mens Udemy har et 30-dagers tilbakebetalingstilbud, slik at du kan starte din læringsreise og prøve alle tre plattformene uten risiko.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map