Udemy, Treehouse eller Lynda.com – Hvilken er den bedste online kursusudbyder?

WordPress-tilbud


Udemy, Treehouse og Lynda.com er tre af de største navne inden for online læring. Så hvis du ønsker at udvide din viden, lære nye evner eller løse et bestemt problem, er det en god mulighed at vende sig til en af ​​disse platforme.

Sikker på, der er gratis indhold derude, der dækker lignende emner, men at kunne få adgang til læringsmaterialer af høj kvalitet, der er forud godkendt og er godt organiseret, kan gøre det lettere at afhente en ny færdighed. Spørgsmålet er, hvilken platform skal du vælge? Treehouse, Lynda eller Udemy?

I denne guide beskriver vi de bedste funktioner – og de vigtigste ulemper – af disse tre platforme, hvilket hjælper dig med at finde den bedste mulighed til dine behov.

Uanset hvad du vil lære, er der en stor chance for, at den er dækket af en af ​​disse tre udbydere. Så lad os begynde med et hurtigt overblik, inden vi kaster et dybtgående blik på Udemy, Lynda og Treehouse.

Priser for Udemy, Lynda og Treehouse

Treehouse og Lynda.com arbejder begge på abonnementsmodeller, mens kurserne hos Udemy er tilgængelige individuelt. (Bemærk: Lynda er nu en del af LinkedIn Learning.)

Her er en hurtig oversigt over priserne, så husk disse, mens du læser vores evaluering af hver platform:

 • Lynda LinkedIn Learning: En måned gratis, derefter $ 29.99 pr. Måned betalt månedligt eller $ 24.99 per måned betalt årligt.
 • Treehouse: Syv-dages gratis prøveperiode, derefter $ 25 pr. Måned for basisplanen eller $ 49 pr. Måned for Pro-planen, med rabatter for at betale årligt.
 • Udemy: Kurser, der købes individuelt. Priser starter fra $ 10.99 med livstidsadgang til hvert kursus.

Selvom Udemy ikke tilbyder en gratis prøveperiode, har alle kurser en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Udemy kører også ofte kampagner og rabatter på sine kurser. For eksempel var der i skrivende stund masser af kurser tilgængelige for nye brugere til en reduceret pris på $ 10.99.

Selvom Basic- og Pro-planerne fra Treehouse inkluderer adgang til det samme sæt kurser, inkluderer den dyrere Pro-plan adgang til forumer, der kun er medlemmer, et kodeudfordringsværktøj, muligheden for at downloade videoer til offline læring plus et par ekstramateriale.

Lynda fra LinkedIn Learning holder tingene enkle med en enkelt adgang til alt-plan – selvom du kan spare penge ved at betale årligt i stedet for månedligt.

Så med de grundlæggende oplysninger ude af vejen, lad os starte med et dybtgående kig på Lynda og LinkedIn Learning-platformen.

Lynda by LinkedIn Learning – En bred vifte af kurser om adskillige emner

Lynda.com blev grundlagt i 1995 og er nu en af ​​de førende udbydere af videokurser med indhold på en lang række emner. Siden erhvervelsen af ​​Lynda i 2015 af LinkedIn, som selv siden er blevet købt af Microsoft, er Lynda-kurserne nu en del af LinkedIn Learning-platformen.

Lynda-com hjemmeside

Lynda er nu en del af LinkedIn Learning-platformen.

På grund af denne erhvervelse får alle Lynda-brugere – både nye og gamle – adgang til læringsindholdet via LinkedIn Learning-webstedet. Der kan du finde alle de kurser, der tidligere var vært på Lynda.com, samt nyt indhold, som tilføjes regelmæssigt. Faktisk, med nyt materiale tilføjet hver uge, er der i øjeblikket mere end 10.000 ekspert-ledede kurser tilgængelige på LinkedIn Learning-platformen.

Kursusmenu hos Lynda LinkedIn Learning

Kurserne fra Lynda og LinkedIn Learning dækker en lang række emner.

De kursuskategorier, der er tilgængelige fra Lynda og LinkedIn Learning, inkluderer:

 • Forretningssoftware og værktøjer
 • Data Science
 • Mobiludvikling
 • Projektledelse
 • Fotografering
 • Webdesign

Foruden bredere kurser, såsom webudviklingsfundamenter: Full-Stack vs Front-End, er der også lige så mange specifikke kurser, såsom WordPress E-handel: WooCommerce. Derfor, hvis du hurtigt har brug for at lære, hvordan du løser et bestemt problem, såsom at optimere dit websted til søgemaskiner, eller hvis du ønsker at få en dyb forståelse af et emne, såsom hvordan man tænker som en leder, skal du være i stand til at finde noget passende fra Lynda og LinkedIn Learning.

Lynda kursus læringsstier

Læringsstier hjælper dig med at finde en række kurser om det samme emne til dybere indlæring af et emne.

En anden dejlig funktion ved Lynda og LinkedIn Learning-systemet er Learning Paths. Disse stier tilbyder en række kurser, der dækker et helt emne. De er fantastiske til at gå ud over bare at tage et enkelt kursus om et emne. I stedet fører de dig gennem en række relaterede kurser, der deler det samme fokus, og fører dig mod dit slutmål.

Eksempel på en Lynda LinkedIn-læringssti

Bliv en fuld-stack Web Developer Learning Path fører dig gennem en række kurser om dette emne.

Der er også gode kursusfiltreringsfaciliteter, hvilket gør det muligt at se kurser på et bestemt niveau, f.eks. Begynder eller avanceret. Du kan også hurtigt filtrere kurser efter deres længde – ideelt, hvis du har kort tid og ønsker at presse ind i en ti minutters læringssession.

Som Treehouse kan du se så mange kurser eller videoer, som du vil, mens dit medlemskab er aktivt. Downloadbare ressourcer leveres med kurser, hvor det er relevant, såsom praksis for webudviklingsfiler eller Photoshop-skabeloner. Nogle kurser indeholder også quizzer, der hjælper dig med at se, hvor meget du har lært, mens certifikater, der kan deles, der kan offentliggøres på din LinkedIn-profil, frigives for hvert kursus, du ser. Med Lynda og LinkedIn Learning finder du også kurser på engelsk, fransk, tysk, japansk og spansk.

På papiret lyder Lynda fra LinkedIn Learning godt, men hvordan er det at bruge, og er kurserne gode? Lad os finde ud af det.

Lynda og LinkedIn Learning brugeroplevelse

At komme i gang med Lynda og LinkedIn Learning er temmelig ligetil. Takket være den gratis prøveperiode behøver du ikke betale noget for den første måned, selvom du skal indtaste dine betalingsoplysninger.

Nu hvor Lynda er en del af LinkedIn, har du brug for en LinkedIn-konto for at tilmelde dig. Heldigvis er registreringsprocessen relativt smertefri, og selvom den obligatoriske verifikation af telefonnumre tager det ikke lang tid at få adgang til indholdet af Lynda LinkedIn Learning.

Navigering i Lynda-kurserne på LinkedIn Learning

Når du er tilmeldt, kan du begynde at opbygge din profil ved at indtaste de færdigheder, du gerne vil lære. Alternativt kan du springe over dette og gå direkte til kurserne. Hvis du indtaster dine interesserede områder, vil relevante kurser blive vist, når du kommer til det vigtigste Lynda via LinkedIn Learning-instrumentbræt. Som tidligere nævnt gør denne læringsplatform det let at finde de kurser, du er interesseret i.

Valg af kvalifikationer

Valg af de færdigheder, du vil lære, hjælper Lynda med at anbefale relevante kurser.

For at begynde at lære kan du bruge søgeværktøjet til at finde kurser eller gennemse de forskellige kategorier fra LinkedIn Learning dashboard.

Lynda LinkedIn Learning Dashboard

Kurser, som du måske er interesseret i, anbefales via dit betjeningspanel.

Når du ser kursusindstillingerne, vises antallet af seere for hvert kursus, såvel som forfatter og løbetid. Ligesom Treehouse (men i modsætning til Udemy) er der ikke noget ratingsystem, der giver dig en idé om, hvor godt kurset er blevet modtaget af dem, der har taget det. Kursissiderne hos Lynda og LinkedIn Learning viser antallet af likes, som et kursus har modtaget fra brugere, men der er ingen måde at registrere et ‘ikke-lide’ på et kursus.

Kursusmuligheder

Længde og antal seere vises på siden med kursusvalg.

Ved at klikke igennem til et kursus får du muligheden for at se en forhåndsvisning, tjek strukturen og få adgang til alle downloadbare øvelsesfiler. Takket være integrationen med LinkedIn kan du klikke igennem til instruktørens profil for at se deres legitimationsoplysninger og se, om de er nogen, du vil lære af.

Se instruktørinformation

Integrationen med LinkedIn gør det nemt at lære mere om kursets instruktører.

En anden dejlig funktion ved Lynda og dens integration med LinkedIn er, at du kan se nogle oplysninger om de mennesker, der har set kurset. Med så mange kurser på platformen er alt, hvad der kan hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder og træffe en beslutning, værdsat.

Information om kursusvisninger

At få en idé om, hvem der har set et kursus, kan hjælpe dig med at beslutte, om du vil se det selv eller ej.

At tage et Lynda-kursus

Når du har klikket igennem til en kursusside, kan du begynde at se den med det samme – der er ingen grund til at tilmelde dig eller tilmelde dig. Det er nemt at navigere i lektionerne på et kursus med Lynda: Klik blot på en lektittitel fra kursusindholdsområdet for at hoppe til det segment.

Lynda Course videospiller

Kursevideoerne er godt præsenteret med et godt sæt kontrolelementer.

Videokontrollerne giver dig mulighed for at fremskynde afspilningen for at øge din læringshastighed. Andre kontroller inkluderer tænding af de lukkede billedtekster, skift af kontinuerlig afspilning og skift mellem fuld skærm og almindelige visningstilstande. Evnen til at ændre videokvaliteten kan hjælpe dem med begrænset internetforbindelse med at opretholde stabil afspilning. En anden nyttig funktion i Lynda-grænsefladen er knappen, der springer videoen tilbage ti sekunder for hurtigt at høre det sidste afsnit igen.

Lynda fra LinkedIn Learning Apps

Siden overtagelsen har LinkedIn Learning-appen erstattet Lynda-appen. Der er nu versioner til en række enheder, inklusive Android, Apple iOS, Roku og Apple TV, hvilket giver dig masser af muligheder for at bruge kurserne – især sammenlignet med Udemy, der kun har apps til Android og Apple iOS, og Treehouse, som ikke længere har nogen apps. Når du er logget ind på en af ​​LinkedIn Learning-apperne, synkroniseres dine fremskridt mellem enheder, hvilket gør det nemt at fortsætte din uddannelse, når du er væk fra din hovedcomputer.

Lynda LinkedIn Learning Mobile App

Lynda-kurser kan downloades til offline adgang på smartphones, tablets og andre understøttede enheder.

Med apps har du muligheden for at downloade hele kurset eller individuelle lektioner til læring, når du ikke har en internetforbindelse – noget hyppige flyere og dem med begrænsede dataplaner burde værdsætte.

Lynda fordele, ulemper og endelige tanker

LinkedIn Learning platformen med sine kurser fra Lynda har masser at gøre for det med kun et par negative punkter:

 • Stort udvalg af kurser på mange emner.
 • Brugervenlig interface til at finde det rigtige kursus.
 • Læringsstier, der leverer en række af relaterede kurser.
 • Apps til et godt udvalg af enheder.
 • LinkedIn-integration giver information om kursusinstruktører og deltagere.
 • Ingen kursusvurderinger og anmeldelser for at hjælpe dig med at vurdere indholdet.
 • Ikke den bedste værdi, hvis du kun vil have adgang til et kursus.

LinkedIn Learning-brugergrænsefladen, gennem hvilken du får adgang til Lynda-kurserne og nyt materiale, er godt designet. At finde kurser er meget ligetil, ligesom det er adgang til læringsindholdet på hvert kursus. At være i stand til at synkronisere dine fremskridt på tværs af flere typer enheder er også godt.

Selvom det er umuligt at teste kvaliteten af ​​alle kurser, blev det indhold, vi fik adgang til, godt præsenteret og så ud til at leve op til dets mål. Det faktum, at instruktørerne identificeres offentligt via deres LinkedIn-profiler, giver også deres kurser noget ekstra troværdighed.

Med en gratis prøveperiode på en måned og derefter et månedligt gebyr, der starter fra $ 24.99 (for den årlige betalingsplan), er Lynda og LinkedIn Learning platformen sammenlignelig med Treehouse, og meget bedre værdi end de individuelt prissatte kurser hos Udemy –- du vil have adgang til flere kurser.

Se den komplette liste over kurser fra Lynda og LinkedIn Learning.

Udemy –- Stor online læringsmarked med individuelle kurser til salg

Sammenlignet med Lynda og Treehouse er Udemy en relativ nybegynder i online læringsrummet. Virksomheden har dog eksisteret siden 2009, så den har stadig en god mængde erfaring, når det kommer til online-læring.

Udemy hjemmeside

I modsætning til med Lynda og Treehouse, kan enhver indsende et onlinekursus, der skal offentliggøres på Udemy, med overskud, der deles mellem instruktøren og platformen. Kurser købes individuelt af brugere i stedet for gennem en abonnementsmodel, så du kun får adgang til det kursus, du har betalt for. Der er dog mange lave priser, og nogle instruktører tilbyder gratis prøver af deres betalte kurser.

Udemy brugeranmeldelser og vurderinger

Brugervurderinger og anmeldelser er nøglen til at finde de bedste kurser hos Udemy.

Selvom kurserne gennemgås, inden de godkendes, for at hjælpe med at overvinde problemer med kvalitetskontrol, opfordres studerende til at bedømme og gennemgå kurser, så det bedste indhold stiger til toppen. Med mere end 80.000 kurser at vælge imellem, er dette vurderings- og klassificeringssystem uvurderligt.

Mens Lynda og Treehouse fokuserer på teknologirelaterede emner, dækker kurserne i Udemy en lang række emner – fra forretnings- og kontorproduktivitet til madlavning og musik. Da enhver kan ansøge om at offentliggøre indhold på Udemy, er der en god chance for, at du vil være i stand til at finde kurser om de emner, du er interesseret i.

Udemy kursus kategorier

Sammenlignet med Treehouse og Lynda har Udemy det bredeste udvalg af kursuskategorier.

Et bemærkelsesværdigt træk ved Udemy er adgangen til online diskussionsforum, der giver plads til kursusdeltagere og vejledere til at kommunikere med hinanden. Studerende kan også stille et spørgsmål, mens de tager en individuel kursusundervisning uden at forlade skærmen til lektionsviseren.

Stil et spørgsmål om en lektion

Ud over det generelle kursusdiskussionsområde kan du også stille et spørgsmål om en bestemt lektion.

Et eksempel på kursuskategorierne og deres underkategorier i Udemy inkluderer:

 • Udvikling, herunder web-, mobil- og spiludvikling
 • Virksomhed, herunder finansiering, iværksætteri, salg og fast ejendom
 • Design, herunder web-, grafik- og interiørdesign
 • Livsstil, herunder kunsthåndværk, skønhed og makeup, og pleje og uddannelse af kæledyr
 • Musik, inklusive instrumenter, produktion, vokal og musik software
 • Sprog, inklusive spansk, kinesisk, russisk og latin

Som du kan se fra ovenstående eksempel, er der kurser, der dækker en række emner. Men er de gode? Lad os se.

Udemy brugeroplevelse

Der er ingen grund til at oprette en konto hos Udemy for at gennemse kataloget over kurser og tjek forhåndsvisningslektioner, men hvis du ser et kursus, du vil tage, kræver tilmelding kun, at du indtaster dit navn og din e-mail-adresse.

Eksempel på Udemy Course

Ikke-registrerede besøgende på Udemy kan se kursusstrukturer og få vist forhåndsvisning af lektionerne, før du tilmelder dig.

Mainstream-kortbetalinger og PayPal accepteres, og hvert kursuskøb er beskyttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanteret. I modsætning til Treehouse og Lynda abonnementsplatforme købes Udemy-kurser med et engangsgebyr, der inkluderer adgang til levetid.

Navigering i kurserne i Udemy

Kurser hos Udemy er angivet med en titel, billede, pris og brugerbedømmelse. Når du holder musepekeren over kurskortet, vises der endnu mere nyttige oplysninger, f.eks. Antallet af forelæsninger i kurset, dets løbetid og hvornår det sidst blev opdateret.

Udemy værktøjstipaneler

De hover-aktiverede pop-ups giver masser af nyttige oplysninger om hvert Udemy-kursus.

Brugernes anmeldelser og feedbackkomponent i Udemy giver en fornemmelse af, at det bedste indhold vises mere prominent end kurser af lavere kvalitet. I lighed med platforme som Amazon og Airbnb føles det som om vigtigheden af ​​brugerfeedback lægger pres på leverandørerne for at holde kunderne glade, hvilket i tilfælde af Udemy betyder levering af indhold af høj kvalitet, der holdes opdateret.

Eksempel Udemy-kursus Featured Review

Betydningen af ​​positiv feedback fra studerende på Udemy skal motivere instruktører til at levere det bedst mulige indhold.

I modsætning til Treehouse og Lynda, har Udemy ikke en indlæringstypefunktion, der hjælper dig med at finde en række af relaterede kurser. Når du tjekker et kursus, viser et panel imidlertid de kurser, som andre kursister har taget. Du kan også se kurser, der ofte købes sammen, hvilket giver dig en idé om, hvilket indhold der kan hjælpe dig med at fortsætte din læringsrejse.

Udemy Course Cross Promotion

Cross-promotion bruges hos Udemy til at hjælpe dig med at finde flere kurser, der kan være af interesse.

At søge i kursuskataloget er også ligetil. Søgelinjen foreslår automatisk kursuskategorier baseret på dit input, og du har også muligheden for at filtrere resultaterne efter kursusbedømmelse og varighed.

At tage et Udemy-kursus

Udemy My Courses Dashboard

Alle kurser, du har tilmeldt dig, kan nemt få adgang til fra dit My Course-område.

Når du har valgt og købt et kursus, kan du begynde at se lektionerne samt interagere med instruktøren og andre studerende. Kurserne er godt lagt, så du nemt kan se og få adgang til indholdet.

Eksempel på et Udemy-kursuslayout

Som med Treehouse og Lynda er Udemy-kurserne opdelt i håndterbare sektioner.

Afhængigt af kurset kan det også omfatte et aktivt Q&Et område, hvor studerende kan stille instruktører eller andre studerende spørgsmål. Dette er meget nyttigt, hvis du har brug for hjælp, eller hvis du oplever problemer, mens du følger kurset.

Udemy Course Spørgsmål og svar-område

Brugerbedømmelseselementet i Udemy skal tilskynde kursusinstruktører til at engagere sig med deres studerende i kursusdiskussionsområdet.

Udemy-banespilleren er godt omtalt. Kontrollerne giver dig mulighed for at springe frem eller tilbage med fem sekunder, og en dejlig funktion, der ikke findes i Lynda eller Treehouse, er muligheden for at oprette brugerdefinerede bogmærker til din egen reference på lektionens tidslinje.

Udemy Course Player Interface

Udemy-kursusafspilleren giver dig mulighed for at oprette bogmærker, så du nemt kan finde vigtige dele af lektionen igen.

Udemy Apps

Ligesom Lynda fra LinkedIn Learning, men i modsætning til Treehouse, er der Udemy-mobile apps til Apple iOS og Android-enheder. Som med apps fra LinkedIn Learning, synkroniseres dine kursusforløb på tværs af enheder, hvilket gør det nemt at fortsætte din uddannelse, efterhånden som dit miljø ændres.

Udemy Android Smartphone App

Udemy har moderne apps til Apple og Android mobile enheder med mulighed for at downloade lektioner.

Udemy fordele, ulemper og endelige tanker

Efter at have tjekket udemy-læringsplatformen, er det let at se, hvorfor dette er en af ​​de mest populære destinationer for alle, der leder efter et onlinekursus. Her er nogle tanker såvel som fordele og ulemper ved denne service:

 • Kurser om et stort udvalg af emner.
 • Gode ​​interaktive elementer inde i kurser.
 • Mulighed for at købe individuelle kurser med et engangsgebyr snarere end at skulle betale et abonnement.
 • Nogle kan blive afskrækket af manglen på en betalingsmulighed for abonnement, der inkluderer adgang til alle kurser.
 • Ingen gratis prøveperiode, selvom der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • En række priser, herunder nogle meget billige kurser med regelmæssige tilbud og rabatter.
 • Brugervurderinger og ratings gør det nemt at finde godt modtagne kurser.
 • Ingen læringsstien-funktion, der forbinder en række relaterede kurser.
 • Kursens anbefalingsalgoritme skal hjælpe dig med at finde kurser af interesse.

Hvis du bare leder efter et eller to kurser, eller du ikke ønsker at forpligte dig til en abonnementsbetalingsplan, er Udemy og dens engangsforløbskursmodel en god mulighed – selvom manglen på en abonnementsmodel gør Lynda og Treehouse har bedre værdi for dem, der løbende vil have adgang til masser af kurser.

Sammenlignet med Treehouse og Lynda er der flere kurser i Udemy, der dækker næsten alle tænkelige emner. Selvom enhver i teorien kan offentliggøre et kursus om Udemy, kan kvaliteten variere. Imidlertid bør anmeldelser og vurderingssystem hjælpe det bedste indhold med at hæve sig til toppen, mens kurserne i dårlig kvalitet forhåbentlig synker sporløst. Vi prøvede nogle positivt klassificerede kurser og fandt kvaliteten var derop med indholdet fra Lynda og Treehouse.

Du er sikker på at finde et kursus, der interesserer dig hos Udemy, og selv om der ikke er nogen gratis prøveperiode, er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti. I skrivende stund var der en forfremmelse, der gav nye brugere adgang til ethvert kursus til en reduceret pris, hvilket gjorde Udemy til en meget overkommelig mulighed.

Se kurserne og find ud af mere på Udemy-webstedet.

Treehouse – Teknisk fokuserede kurser med nyttige læringsværktøjer

Som Lynda giver Treehouse dig adgang til alle sine kurser i bytte mod et månedligt eller årligt gebyr. I modsætning til Udemy og dens engangsgebyrmodel, mister du adgang til indholdet, når du annullerer dit abonnement.

Treehouse hjemmeside

Treehouse er en anden abonnementsbaseret online læringsplatform med en gratis syv-dages prøveperiode.

Treehouse tilbyder en gratis syv-dages prøveperiode, som, selvom den er mindre generøs end den 30-dages prøveperiode, der tilbydes af Lynda og LinkedIn Learning, bør give dig tid til at tage et par kurser og vurdere den samlede kvalitet, før du betaler en krone. Efter denne periode kræves en tilbagevendende abonnementsbetaling på $ 25 eller $ 49 pr. Måned for at bevare adgangen til alle 300 Tree Tree-onlinekurser.

Træhuskurs emneindstillinger

Treehouse-kurserne og -undervisningen er fokuseret på teknologirelaterede emner.

Selvom Treehouse har færre kurser end sine rivaler, er de alle stærkt fokuseret på teknologirelaterede emner, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for alle, der ønsker at lære et programmeringssprog eller udvikle deres færdigheder på et lignende område.

Nogle af kursuskategorierne og emnerne på Treehouse inkluderer:

 • Dataanalyse
 • Databaser
 • Maskinelæring
 • Mobiludvikling
 • Programmeringssprog
 • WordPress

Hvis emnerne på kurserne, som Treehouse tilbyder, matcher dine læringsmål, har denne platform nogle nyttige funktioner, der kan hjælpe med at gøre det til den bedste online kursusplatform for dig.

Treehouse brugeroplevelse

Det tager ikke lang tid at tilmelde dig Treehouse og få adgang til et bibliotek på mere end 300 onlinekurser. Indtast blot dit navn og din e-mail-adresse samt betalingsoplysninger, så kan du begynde at lære online. Hvis du drager fordel af den gratis syv-dages prøveperiode, debiteres du ikke, før denne periode er forbi.

Navigering i kurserne i Treehouse

Når du er inde, har du muligheden for at besvare et par spørgsmål for at hjælpe dig med at finde de rigtige kurser til dine mål. Der er også en chatbot, der viser nogle nyttige oplysninger og links til kurser, der hjælper dig med at komme i gang.

Treehouse ny brugerundersøgelse

Den valgfri Treehouse-undersøgelse vil hjælpe dig med at finde kurser, der er i overensstemmelse med dine læringsmål.

Når Treehouse har nok information, vil det anbefale et spor eller en række kurser til dig.

Flere spørgsmål om Treehouse-undersøgelser

Undersøgelsen er sikker på at afmystificere processen med at finde relevante kurser på Treehouse.

Sammenlignet med Lynda og Udemy gør dette aspekt af Treehouse det meget lettere at vide, hvor man skal starte, og fjerner den usikkerhed, der kan opstå, når der præsenteres hundreder eller tusinder af kurser på et websted.

Introduktionsvideo til Treehouse

Treehouse Tracks organiserer indholdet i et let at følge format.

Du kan dog springe over undersøgelsen og blot gennemse kursussporene og emnerne eller bruge søgeværktøjet til at finde det, du leder efter. Der er også øvelser, du kan tage, hvilket hjælper med at finde ud af, hvad du allerede ved, og styrke det, du har lært hidtil på Treehouse.

Treehouse Practice Session Options

Treehouse har 62 øvelser, der hjælper dig med at teste dine evner og hvad du har lært.

For en mere struktureret læringsoplevelse giver Treehouse spor, der består af flere kurser, workshops og andre typer indhold for virkelig at dække et emne i dybden. Med spor, der er mange timer lange, skal du få en god forståelse af et emne ved at følge det program, der er ordineret af Treehouse.

Treehouse læringsspor

Læringsindhold er organiseret i spor på Treehouse for at hjælpe dig med at dykke dybt ind i et emne.

At tage et træhuskursus

Når du er tilsluttet et spor eller fundet et individuelt kursus eller en lektion, du vil tage, vises videoerne gennem den brugerdefinerede Treehouse-grænseflade.

Kursusspilleren kan sammenlignes godt med de versioner, som Udemy og Lynda har brugt, med kontroller til at ændre afspilningshastighed, skifte mellem lukkede billedtekster og spole videoen tilbage i trin på sekund.

En ekstra funktion er bogmærkerne, som giver dig mulighed for hurtigt at hoppe langs tidslinjen til et foruddefineret sted. Selvom du i modsætning til Udemy ikke har muligheden for at oprette dine egne brugerdefinerede bogmærker på tidslinjen.

Lektionsspiller interface på Treehouse

Treehouse-lektionsspilleren har et par ekstramateriale, der hjælper med at løfte den over Udemy og Lynda.

Ud over lærerens noter inkluderer området under videoen også transkriptionen og et diskussionsområde til at stille spørgsmål om lektionen. Plus, hvis du er på den dyrere Pro-plan, kan du downloade filerne, der fulgte med lektionen, hvilket kan være billedfiler eller kodeprøver.

Et andet imponerende træk ved Treehouse, og et, der ikke findes i Udemy eller Lynda, er det interaktive arbejdsområde. Når du tager en lektion, kan du åbne arbejdsområdet for den lektion og interagere med prøvekoden og andet indhold og endda teste din egen kode.

Træhuskodningspraksis Arbejdsområde

Det interaktive arbejdsområde gør det nemt at følge med på kurser og prøve, hvad du lærer.

Takket være Treehouse Workspaces kan du arbejde sammen med videoundervisningen i et specialbygget miljø designet til at hjælpe dig med at omsætte det, du får undervisning i.

Samlet set er Treehouse-indholdet godt præsenteret, og emnerne er dækket i dybden. De ekstra funktioner hjælper med at forbedre læringsoplevelsen og forhåbentlig forhøje dine chancer for at indtage og bevare informationen.

Treehouse-apps

I modsætning til Udemy og Lynda er der ingen Treehouse-apps, og kurserne og andet indhold er kun tilgængeligt via webstedet. Selvom dette er lidt af en ulempe sammenlignet med de andre to platforme, er funktioner som Workspace integreret i Treehouse-metoden til læring, så hvis de ikke kan få dem til at fungere effektivt som en del af en mobilapp, så er det forståeligt, at disse enheder ikke understøttes.

Men hvis læring på farten eller adgang til kurser via en smartphone eller tablet er en prioritet, er Treehouse sandsynligvis ikke for dig.

Treehouse fordele, ulemper og endelige tanker

Treehouse har bestemt et snævrere fokus og færre kurser end Udemy og Lynda, men hvis du er interesseret i at dække teknologirelaterede emner i dybden, er der mange gode grunde til at vælge denne platform og kun et par ulemper:

 • Stærkt fokus på teknologirelaterede emner, såsom programmering og webudvikling.
 • Snævrere emneområder og færre kurser sammenlignet med Udemy og Lynda.
 • Mere varierede indholdstyper, såsom øvelser, spor, kurser og workshops.
 • Nyttige funktioner til at hjælpe dig med at finde de rigtige kurser til dine mål.
 • God indholdsstruktur og organisation til fagets progression.
 • Nyttig arbejdsområde til at udføre praktiske øvelser i lektioner.
 • Diskussionsområde under hver lektions video.
 • To prisplaner med nogle funktioner, der er forbeholdt medlemmer med højere betaling, inklusive lektionsdownloads.
 • Gratis syv-dages prøveperiode og rabatter til valg af årlig i stedet for månedlige betalinger.
 • Ingen apps til adgang til kurser på smartphones og tablets.

Den valgfri undersøgelse, der peger dig mod de kurser og spor, der er i overensstemmelse med dine mål, er en enkel, men effektiv funktion. Det skal hjælpe med at overvinde de ofte overvældende opgaver med at komme i gang, finde det indhold, du har brug for, og vide, hvad du skal gøre næste.

Hvis du er interesseret i de emner, der er dækket af Treehouse, bruger denne platform en bredere vifte af formater for at sikre, at du får en dyb forståelse af emnet.

Afsluttende tanker

Hvis der er noget meget specifikt, som du vil lære, såsom at vokse din Instagram efter eller tage fantastiske fotos på en iPhone, er Udemy et godt sted at starte. Med så mange kurser at vælge imellem, der dækker det bredeste udvalg af emner ud af disse tre platforme, samt muligheden for at købe kurser individuelt mod et engangsgebyr, er Udemy bestemt tiltalende i visse situationer.

Men hvis dit mål er at få en dyb forståelse af et emne, såsom at opbygge mobile apps eller lære et programmeringssprog, er Lynda by LinkedIn Learning eller Treehouse med deres abonnementsmodeller bedre muligheder. At have adgang til alle kurser mod et tilbagevendende gebyr og en struktur, der hjælper med progression, gør Lynda og Treehouse ideelt til dybdegående læring.

Ud af disse to platforme har Lynda fra LinkedIn Learning flere kurser om en bredere vifte af emner. Treehouse, med sit stærke fokus på at hjælpe dig med at finde de kurser, der matcher dine mål, og dens organisation, der fører dig gennem en række tilsluttet indhold – for ikke at nævne den interaktive arbejdsområde-funktion og øvelsessessionerne – er det bedre samlede produkt . Selvom Treehouse dækker færre emner end Lynda, har det muligvis ikke det indhold, du leder efter.

Heldigvis har både Lynda og Treehouse gratis forsøg, mens Udemy har et 30-dages tilbagebetalingstilbud, så du kan starte din læringsrejse og prøve alle tre platforme uden risiko.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me