Alt om WPBeginner – Og alt hvad det har at tilbyde (tip: MEGET!)

WordPress-tilbud


Hvis du har søgt på Google efter stort set alt, der er relateret til WordPress, er du næsten helt sikkert kommet på WPBeginner.

Hvis du imidlertid ikke allerede er bekendt med WPBeginner, er det en massivt populær WordPress-ressource med anslagsvis 8,26 millioner månedlige besøg (ifølge SimilarWeb og en Alexa Rank på 3.666 (det er virkelig godt). Kort sagt, det er faktisk det mest populære uafhængige WordPress ressource på nettet! Jeg ved, rigtigt: wow!

Ud over trafiknumrene kan WPBeginner også prale af 370.000 plus e-mail-abonnenter, 9.411 plus-medlemmer i sin nyoprettede Facebook-gruppe og 146.000 plus YouTube-abonnenter. Det tilbyder indhold på alt fra tutorials til obskure WordPress-handlinger til plugin- og temarunde, og en enorm ordliste over populære WordPress-terminologier.

Men vidste du, at der er meget mere ved WPBeginner end kun WPBeginner-webstedet? Syed Balkhi, grundlæggeren af ​​WPBeginner, har brugt mange år på at opbygge en hel række utroligt imponerende WordPress-relaterede websteder, tjenester og produkter.

Quick Rundown på WPBeginner

WPBeginner blev grundlagt i 2009 (af Syed Balkhi) og er siden da vokset støt til den utroligt succesrige forretning, den er i dag.

Den aktuelle WPBeginner-hjemmeside i 2019

WPBeginners tagline er en ‘Begyndervejledning til WordPress’, som er en ret god beskrivelse af, hvad du får, når du først besøger WPBeginner. Dog finder du også en bunke med mere avanceret indhold, hvis du tager dig tid for virkelig at gå i dybden.

Deres hovedindhold er opdelt i et par forskellige kategorier:

 • Blog – inkluderer tutorials, tema / plugin-roundups og nyheder og meninger.
 • Tilbud – kuponer til WordPress-hosting, temaer og plugins.
 • Ordliste – definitioner af populære udtryk relateret til WordPress.
 • Videoer – dette er bare hvidmærkede tutorialvideoer fra WP101, men du kan få adgang til dem gratis, hvis du tilmelder dig.
 • YouTube-kanal – unikke videoer oprettet af WPBeginner.

Derudover tilbyder de også en gratis blogopsætningstjeneste, hvor du kan få WPBeginner til at oprette din blog, hvis du tilmelder dig en af ​​dens tilknyttede hostingtjenester. WPBeginner siger, at det har hjulpet mere end 100.000 mennesker med at starte et websted med denne service – wow!

Da jeg rørte ved i introduktionen, er WPBeginner massivt populært. Nogle af de hårde numre – bare for at vise dig ganske populært:

 • Trafik – 8-plus millioner anslåede besøgende pr. Måned (ifølge SimilarWeb – naturligvis kun Syed / WPBeginner kender det nøjagtige tal).
 • E-mail-abonnenter – 370.000 plus.
 • Facebook tilhængere – 367.212-plus.
 • YouTube-abonnenter – 146.000 plus med mere end 14 millioner samlede visninger.
 • Twitter-tilhængere – 193.000 plus.

For at drive alle disse funktioner til millioner af besøgende, er WPBeginner vært med HostGator -– på en speciel dedikeret opsætning.

Vi præsenterer Awesome Motive, virksomheden bag WPBeginner (Og meget mere)

Det hele lige her, her begynder vi at komme ind på emner, du måske ikke allerede er bekendt med.

Startsiden til Awesome Motive

Se, rækkevidden til WPBeginner går meget længere end blot WPBeginner.com.

WPBeginner er en del af et firma kaldet Awesome Motive, som huser et antal projekter, der enten var:

 • grundlagt eller medstiftet af Syed og firma
 • erhvervet fra eksisterende virksomheder.

I skrivende stund er her alle de vigtigste onlineegenskaber under mærket Awesome Motive. Jeg vil bare liste dem ind nu, og derefter dele lidt mere information om hvert værktøj i det næste afsnit:

Websteder / blogs om WordPress:

 • WPBeginner – den blog, der startede det hele.
 • IsItWP – en WordPress-brugerkontrol og -blog.

WordPress-plugins / SaaS-værktøjer:

 • OptinMonster – et MEGET populært plugin / SaaS.
 • WPForms – en imponerende begyndervenlig WordPress former plugin.
 • MonsterInsights – et Google Analytics-plugin.
 • SeedProd – en kommende snart / vedligeholdelsestilstand plugin.
 • RafflePress – en tombola / konkurrence plugin.
 • ExactMetrics – et Google Analytics-plugin.
 • TrustPulse – en FOMO / social proof plugin / SaaS.
 • WP Mail SMTP – hjælper dig med at bruge SMTP med WordPress.
 • Indsæt overskrifter og sidefødder – hjælper dig med at tilføje kodestykker til WordPress.
 • Weebly til WordPress – et sted, der hjælper folk med at flytte fra Weebly til WordPress ved at eksportere Weebly-indhold til en fil, du kan importere til WordPress.

Bemærk: Du finder også et par af deres andre mindre plugins på WordPress.org, men værktøjerne ovenfor er de vigtigste.

Websteder, der ikke er WordPress:

 • Nameboy – en domænenavngenerator.
 • Blog Tyrant – en blog om blogging.

Awesome Motive har også investeret i en række WordPress-virksomheder gennem sin WordPress-acceleratorfond – jeg vil tale mere om investeringsprogrammet senere. I øjeblikket har Awesome Motive investeringer i følgende WordPress-plugins:

 • MemberPress
 • Smukke links
 • Tilknyttet Royal
 • Formidable formularer
 • SeedProd (dette blev en fuld fusion / erhvervelse, og det er derfor, du også ser SeedProd ovenfor).

Endelig plejede Awesome Motive at have et par andre populære plugins og websteder, før de enten solgte dem eller lukkede dem, herunder:

 • Envira Gallery – et WordPress gallery plugin. Solgt i 2017 og stadig omkring under ny ledelse.
 • Soliloquy – et WordPress-skyderen plugin. Solgt i 2017 og stadig omkring under ny ledelse.
 • List25 – et populært listewebsted samt en YouTube-kanal med mere end 2,6 millioner abonnenter. Solgt i 2018 og stadig aktiv.
 • ThemeLab – erhvervet af Syed i 2014, men derefter lukket ned i 2016. Nu omdirigerer det bare til IsItWP.

Et dybere kig på de fantastiske motiv / WPBeginner-produkter

Lad os derefter tage et dybere kig på WordPress-produkterne under paraplyen Awesome Motive / WPBeginner.

Én ting, der ramte mig, mens jeg skrev dette afsnit, var, hvor populære mange af disse værktøjer er. Faktisk er der en ret god chance for, at du måske har prøvet eller stadig bruger mindst et af disse plugins allerede, fordi de samlet bruges af bogstaveligt talt millioner af WordPress-websteder!

OptinMonster – Popup og opt-in værktøj

OptinMonster blev medstiftet af Syed Balkhi og Thomas Griffin tilbage i 2013. Det startede som en ledegenerationsplugin til WordPress, før den blev en platform-uafhængig SaaS-værktøj i 2015.

OptinMonster-hjemmesiden

Det betyder, at det fungerer på alle typer websteder, skønt det stadig indeholder et WordPress-plugin på WordPress.org, der hjælper dig med at integrere OptinMonster i dit websted.

Ved hjælp af forskellige typer popups hjælper OptinMonster dig med at udvide din e-mail-liste og promovere tilbud. Det inkluderer A / B-test, analyse og masser af regler for målretning og trigger. OptinMonster var endda varemærket udtrykket Exit Intent for sin exit-intention trigger-teknologi.

I 2019 bruges OptinMonster på mere end 700.000 websteder, og du kan lære mere om dens funktionalitet i vores fulde OptinMonster-gennemgang.

WPForms – WordPress Form Builder

Der er mange fantastiske WordPress-form plugins, så det var overraskende, da Syed Balkhi og Jared Atchison stiftede WPForms i 2016, fordi de blev lanceret i et allerede konkurrencedygtigt rum.

WPForms-startsiden

Imidlertid har WPForms oplevet utrolig hurtig vækst siden da og bruges nu aktivt på mere end 2 millioner websteder, ifølge WordPress.org. Det gør det til et af de mest populære WordPress-form plugins derude.

Ud over at tilbyde et kvalitetsprodukt kommer WPForms også sammen med nogle værter ‘WordPress autoinstallere, hvilket bestemt har bidraget til dets hurtige vækst.

WPForms har en gratis version på WordPress.org, der er fantastisk til enkle former (f.eks. En kontaktformular). Derefter er der også en Pro-version, der tilføjer support til mere avanceret anvendelse, såsom:

 • E-mail tilmeldingsformularer
 • Betalingsformer
 • Formularer til indsendelse af fronten
 • etc

Hvis du vil lære mere om WPForms, kan du se vores fulde WPForms-gennemgang.

MonsterInsights – Google Analytics-plugin

MonsterInsights er det mest populære Google Analytics-plugin til WordPress. I modsætning til de foregående to plugins blev denne ikke grundlagt af teamet Awesome Motive.

MonsterInsights hjemmeside

Oprindeligt startede plugin som ‘Yoast Analytics’, udviklet af det samme team bag det massivt populære Yoast SEO-plugin. Syed erhvervede imidlertid Yoast Analytics tilbage i 2016 og omklassificerede det derefter til MonsterInsights.

MonsterInsights kommer nu i både en gratis og en premium version. Det hjælper dig med at forbinde dit websted til Google Analytics og se Google Analytics-data uden at forlade dit WordPress-instrumentbord.

Med Pro-versionen kan det også hjælpe dig med at konfigurere konvertering / begivenhedssporing, e-handelssporing, tilpassede dimensioner og mere.

Ifølge WordPress.org er den aktiv på mere end 2 millioner WordPress-websteder.

Vi dækker hvordan man bruger MonsterInsights i vores video om, hvordan man bruger Google Analytics med WordPress.

SeedProd – Kommer snart og vedligeholdelsestilstand Plugin

Grundlagt af John Turner, er SeedProd en af ​​de mest populære kommende plugins og vedligeholdelsestilstand plugins til WordPress.

SeedProd-hjemmesiden

John ansøgte oprindeligt om at blive medlem af WPBeginner WordPress-acceleratorfonden. Efter at have talt med Syed besluttede de imidlertid begge, at det var mere fornuftigt for Awesome Motive at købe SeedProd fuldt ud. John sluttede sig også til Awesome Motive-teamet som en del af overtagelsen, der skete i slutningen af ​​2018.

SeedProd hjælper dig med at oprette en stylet side om vedligeholdelsestilstand eller en snart kommende side, som du kan tænde efter behov. Du kan stadig få adgang til dit almindelige WordPress-sted, men besøgende vil se den side, du har oprettet.

Der er en gratis version på WordPress.org såvel som en premium-version med mere funktionalitet.

Ifølge WordPress.org er SeedProd aktiv på over 900.000 WordPress-websteder.

RafflePress – Giveaway-plugin

RafflePress er det nyeste plugin fra Awesome Motive / WPBeginner (i det mindste var det i skrivende stund). Awesome Motive lancerede det i juli 2019, så det var kun en måned eller to, da vi offentliggjorde dette indlæg.

RafflePress-hjemmesiden

RafflePress er et WordPress-giveaway-plugin, som du kan bruge til at udvide din e-mail-liste, webstedstrafik og sociale mediefølgere.

Hvis du nogensinde har deltaget i en Rafflecopter-konkurrence, er det den samme idé:

Du kan oprette en liste over ‘opgaver’, der tjener indtastninger til mennesker. For eksempel ‘følg os på Twitter’ eller ’tilmeld dig vores e-mail-nyhedsbrev’. Derefter kan brugerne deltage i konkurrencen og tjene point ved at udføre de forskellige opgaver.

RafflePress har en begrænset gratis version på WordPress.org såvel som en premium version, der låser op for mere funktionalitet.

Da RafflePress er splinterny, er den kun aktiv på 200 WordPress-websteder (i skrivende stund). I betragtning af væksten i de andre plugins er jeg stadig villig til at satse på, at dette tal vil være meget højere, når du læser dette.

ExactMetrics – Google Analytics-plugin

ExactMetrics er et andet Google Analytics-plugin, der har en masse overlapning med MonsterInsights. Ligesom MonsterInsights er ExactMetrics ikke en original Awesome Motive skabelse.

ExactMetrics hjemmeside

I stedet blev denne oprindeligt kaldet Google Analytics Dashboard for WordPress (GADWP) og var i lang tid det mest populære alternativ til MonsterInsights.

I maj 2018 købte Syed Google Analytics Dashboard til WordPress fra Alin Marcu, den oprindelige udvikler, der var på udkig efter at sælge, og ommarkerede det som ExactMetrics.

Det originale Google Analytics Dashboard til WordPress var 100% gratis, og ExactMetrics har i det mindste for nu opretholdt det gratis aspekt. Der er ingen premium version.

Baseret på denne kommentar fra Syed om overtagelsesposten, ser det ud til, at en del af motivationen bag at erhverve plugin var at holde det ude af en konkurrent (fordi Alin allerede havde angivet, at han ville sælge GADWP).

Ligesom MonsterInsights hjælper ExactMetrics dig med at forbinde dit websted til Google Analytics og se rapporter inde i dit WordPress-instrumentbord. Det kan også hjælpe dig med at konfigurere begivenhedssporing og tilpassede dimensioner.

Ifølge WordPress.org er den aktiv på mere end en million WordPress-websteder.

TrustPulse – socialt bevis SaaS / plugin

Lanceret af Awesome Motive i april 2019, TrustPulse er en anden ny tilføjelse til Awesome Motive af produktfamilien.

TrustPulse-hjemmesiden

Ligesom OptinMonster er det faktisk et selvstændigt SaaS-værktøj snarere end et dedikeret WordPress-plugin. Dog inkluderer det et plugin på WordPress.org, der hjælper dig med at integrere TrustPulse på dit WordPress-sted.

TrustPulse hjælper dig med at få vist realtidsmeddelelser på dit websted, når folk udfører visse handlinger, f.eks. Foretage et køb, abonnere på din e-mail-liste og mere. Du har sandsynligvis set dem før, da denne taktik er blevet temmelig trendy.

Tanken er, at ved at vise disse realtidsmeddelelser, er du i stand til at øge dine konverteringsfrekvenser gennem socialt bevis og frygt for at gå glip af (FOMO).

Awesome Motive bruger disse meddelelser på nogle af sine websteder, så det ser ud til, at strategien fungerer godt for dem. For eksempel ser du TrustPulse-underretninger på OptinMonster- og SeedProd-webstederne.

Andre ejendomme og websteder

Lad os endelig se hurtigt på nogle af de andre egenskaber, som Awesome Motive har:

 • IsItWP – dette værktøj hjælper folk med at bestemme, om et websted bruger WordPress eller ej. Syed erhvervede den tidligt i sit liv og har siden føjet en blog til den, der også rangerer ret godt i Google.
 • Nameboy – et domænenavngeneratorværktøj, som Awesome Motive købte i 2018. Det originale værktøj blev lanceret helt tilbage i 1999, hvilket gør det til en af ​​de ældste domænenavnegeneratorer derude.
 • Blog Tyrant – en populær blog om blogging, som Awesome Motive har erhvervet fra den oprindelige grundlægger i 2018 og lanceret i 2019. Den originale blog blev lanceret tilbage i 2010.
 • Indsæt overskrifter og sidefødder – dette er et 100% gratis plugin på WordPress.org, der hjælper folk med at tilføje kodestykker til deres websteds overskrift eller sidefod. Det er aktivt på mere end 800.000 WordPress-websteder ifølge WordPress.org.
 • WP Mail SMTP – dette er et populært plugin, der hjælper dig med at sende WordPress-e-mails via SMTP. Awesome Motive købte det fra den oprindelige udvikler i 2017, og plugin bruges af mere end en million WordPress-websteder, ifølge WordPress.org.

WPBeginner Growth Accelerator Fund

Ud over de ejendomme, som Awesome Motive har oprettet eller erhvervet, lancerede Syed også WPBeginner Growth Accelerator Fund i august 2018.

Med denne fond forpligtede Syed sig til at investere mellem $ 100.000 og $ 500.000 i en ‘lille gruppe af WordPress-fokuserede virksomheder’.

Syed så et misforhold mellem størrelsen på de fleste WordPress-virksomheder og størrelsen på virksomheder, der genererede konventionel investeringsinteresse. Det vil sige, at mens der var WordPress-virksomheder, der kunne bruge en investering til god brug, var større venturefonde ikke interesserede.

Ud over de monetære investeringer lovede Syed og hans team også at give mentorskab til at hjælpe disse WordPress-virksomheder med at implementere gode processer og øge væksten.

I november 2018 annoncerede Syed den første runde af virksomheder, der omfattede nogle af de plugins, vi allerede har nævnt ovenfor:

 • CaseProof – moderselskabet bag tre plugins: MemberPress, Pretty Links og Affiliate Royale.
 • Formidable formularer – et formularplugin, der er mere fokuseret på avanceret anvendelse, såsom visning af formularindgivelser og oprettelse af regnemaskiner Dette fokus på mere avancerede applikationer er grunden til, at Syed var komfortabel med at investere, selvom Awesome Motive allerede havde WPForms.
 • SeedProd – igen, dette blev en fuldstændig erhvervelse snarere end kun en investering.

I alt ansøgte mere end 90 forskellige virksomheder til acceleratoren, hvoraf kun tre skårede.

Hvis implementeringsprocessen går godt, planlægger Syed at genåbne applikationer til acceleratoren engang i 2019. Han vejer også ideen om at lancere en inkubatorfond for at levere frøinvesteringer til produktideer i en tidlig fase.

Historien om WPBeginner: Hvordan startede det?

Nu ved du, hvordan tingene er nu, lad os gå lidt tilbage i tiden og se på WPBeginners oprindelse. Når alt kommer til alt er WPBeginner grundlaget og det sted, der startede det hele.

Syeds rejse med WordPress startede i 2008, og han lancerede WPBeginner kort derefter i 2009.

Her er det originale design helt tilbage i juli 2009:

Den originale WPBeginner-hjemmeside i 2009

I november 2011 lancerede Syed WPBeginner version 3.0 (Syed besluttede ikke at lancere 2.0, fordi han ikke var tilfreds med det, hvorfor det sprang over en version). Denne version bragte et nyt design såvel som bedre integration til kuponfunktionaliteten.

Desværre henter Archive.org ikke det fulde tema styling, men du kan se, hvordan der skete en stor ændring af navigationssystemet med en lodret menu på siden:

WPBeginner-hjemmesiden i 2011

Den næste version – version 4.0 – blev lanceret kort efter i juni 2012, fordi Syed ikke var tilfreds med resultaterne af version 3.0. Version 4.0 tilføjede videoer og guider, og markerede også et skift til at bruge det populære Genesis Framework som grundlaget for temaet.

Version 4.0 bragte også den genkendelige orange stribe tilbage øverst, som WPBeginner stadig bruger i dag:

WPBeginner-hjemmesiden i 2012

WPBeginner bevarede dette design i fire år inden lanceringen af ​​version 5.0 i november 2016. Version 5.0 bevarede de samme grundlæggende designprincipper, bare i en mere moderne pakke.

I 2019 kører WPBeginner stadig med det samme design – skønt der altid kunne være en version 6.0 på vej!

Den aktuelle WPBeginner-hjemmeside i 2019

WPBeginner fejrede sin tiende fødselsdag i juli 2019 med en gave på mere end $ 124.000 i præmier.

Hvem er Syed Balkhi?

Jeg har nævnt Syed Balkhi meget på dette tidspunkt, men jeg har ikke talt meget om ham som person. Lad os afslutte tingene ved at se på fyren bag en masse af disse produkter …

Syed blev født i Karachi, Pakistan, men hans familie immigrerede til USA, da han var 12 år gammel.

Han begyndte at arbejde online på samme tid og opdagede WordPress kort efter og besluttede at migrere alle sine klientwebsteder til WordPress i 2008.

Efter at have stillet spørgsmål fra klienter om WordPress, lancerede Syed WPBeginner i 2009, og resten er historien.

Ud over de forretningsmæssige bestræbelser, der er skitseret ovenfor, er Syed også formand for Balkhi-fonden, der tilbyder stipendier og har bidraget til at opbygge skoler i udviklingslande som Cambodja og Guatemala.

Syed donerede også wp.org-domænet til WordPress Foundation i 2016. Før det ejede han domænet og omdirigerede det til WPBeginner.

Måske mest imponerende var Syed kun 28 i skrivende stund, så han har gennemført alt dette godt inden han vendte 30. Hvis du laver matematik, betyder det, at han lancerede WPBeginner omkring alder ~ 18.

Hvis du vil oprette forbindelse til Syed, kan du gå til hans personlige websted og blog eller følge ham på Twitter.

Syed offentliggør ikke det ofte på sin blog, men han offentliggør detaljerede årlige evalueringsindlæg årligt, som er en god læsning, især hvis du er interesseret i virksomheden med WordPress. Du kan tjekke nogle nylige nedenfor:

 • 2018
 • 2017
 • 2016

Du kan også lære mere om Syed i nogle af disse interviews:

 • Syed på Foundr-podcasten
 • Syed interviewet af Harsh @ ShoutMeLoud
 • Syed interviewet af Dan Martell

Endelig har Syed også holdt en række foredrag på forskellige WordCamps gennem årene, som du kan gennemse her.

Hvad er det næste for WPBeginner og Awesome Motive?

Hvis du bruger WordPress, er det svært at tro, at du ikke allerede har interageret med et websted eller et produkt i WPBeginner og / eller Awesome Motive. Og med det hurtige antal erhvervelser og produktlanceringer vil begge kun fortsætte med at vokse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me