Udemy, Treehouse o Lynda.com – Quin és el millor proveïdor de cursos en línia?

Ofertes de WordPress


Udemy, Treehouse i Lynda.com són tres dels majors noms de l’aprenentatge en línia. Per tant, si voleu ampliar els vostres coneixements, aprendre noves habilitats o resoldre un problema determinat, és una opció fantàstica la possibilitat de recórrer a una d’aquestes plataformes..

Per descomptat, hi ha contingut gratuït que cobreix temes similars, però poder accedir a materials d’aprenentatge d’alta qualitat prèviament aprovats i ben organitzats, pot fer que sigui més fàcil recollir una nova habilitat. La pregunta és, quina plataforma heu de triar? Treehouse, Lynda o Udemy?

En aquesta guia, exposarem les millors funcions (i els principals desavantatges) d’aquestes tres plataformes, ajudant-vos a trobar la millor opció per a les vostres necessitats.

Qualsevol cosa que vulgueu aprendre, hi ha una probabilitat elevada que tingui un d’aquests tres proveïdors. Per tant, comencem amb una visió ràpida abans de fer una ullada a Udemy, Lynda i Treehouse.

Tarifes Udemy, Lynda i Treehouse

Treehouse i Lynda.com funcionen en models de subscripció, mentre que els cursos a Udemy estan disponibles de forma individual. (Nota: Lynda ara forma part de LinkedIn Learning.)

Aquí teniu una visió ràpida dels preus, així que tingueu en compte mentre llegiu la nostra avaluació de cada plataforma:

 • Aprenentatge de Lynda LinkedIn: un mes gratuït, després 29,99 dòlars mensuals, o 24,99 dòlars al mes, pagats anualment.
 • Treehouse: prova gratuïta de set dies, després 25 dòlars mensuals per al pla bàsic o 49 dòlars mensuals per al pla Pro, amb descomptes per pagar anualment.
 • Udemy: Cursos comprats individualment. Els preus comencen a partir de 10,99 dòlars, amb accés a tota la vida.

Tot i que Udemy no ofereix cap prova gratuïta, tots els cursos tenen una garantia de devolució de 30 dies. Udemy també realitza promocions i descomptes en els seus cursos. Per exemple, en el moment d’escriure, hi havia molts cursos a disposició dels usuaris nous per un preu reduït de 10,99 dòlars.

Tot i que els plans Basic i Pro de Treehouse inclouen l’accés al mateix conjunt de cursos, el pla Pro més car inclou l’accés als fòrums només per a membres, una eina de repte de codi, la possibilitat de descarregar vídeos per a aprenentatges fora de línia, a més d’uns quants extres.

Lynda by LinkedIn Learning manté les coses senzilles amb un únic pla d’accés a tot, tot i que podeu estalviar diners pagant anualment en lloc de mensualment..

Així, doncs, amb la informació bàsica que es descriu, comencem amb una mirada detallada a Lynda i a la plataforma LinkedIn Learning.

Aprenentatge Lynda de LinkedIn: una àmplia gamma de cursos sobre nombrosos temes

Lynda.com va ser fundada el 1995, i ara és un dels principals proveïdors de cursos de vídeo, amb contingut en una àmplia gamma de temes. Des de l’adquisició de Lynda el 2015 per part de LinkedIn, que des de llavors mateixes han estat comprades per Microsoft, els cursos de Lynda ara formen part de la plataforma LinkedIn Learning.

Pàgina inicial de Lynda-com

Lynda ara forma part de la plataforma LinkedIn Learning.

A causa d’aquesta adquisició, tots els usuaris de Lynda, tant nous com antics, accedeixen al contingut de l’aprenentatge a través del lloc web LinkedIn Learning. Hi podeu trobar tots els cursos prèviament acollits a Lynda.com, així com nous continguts, que s’afegeixen regularment. De fet, amb el nou material afegit cada setmana, actualment hi ha més de 10.000 cursos dirigits d’experts disponibles a la plataforma LinkedIn Learning.

Menú del curs a Lynda LinkedIn Learning

Els cursos de Lynda i LinkedIn Learning cobreixen un ampli ventall de temes.

Les categories de cursos disponibles de Lynda i LinkedIn Learning inclouen:

 • Programes i eines empresarials
 • Ciències de dades
 • Desenvolupament mòbil
 • Gestió de projectes
 • Fotografia
 • Disseny web

A més de cursos més amplis, com ara fundacions de desenvolupament web: Full-Stack vs Front-End, també hi ha tants cursos específics, com ara l’opció de comerç electrònic WordPress: WooCommerce. Per tant, si necessiteu aprendre ràpidament a resoldre un problema concret, com ara l’optimització del vostre lloc web per als motors de cerca, o si voleu comprendre profundament un tema, com ara pensar com a líder, hauríeu de ser capaços. per trobar alguna cosa adequada a Lynda i LinkedIn Learning.

Camins d'aprenentatge del curs de Lynda

Camins d’aprenentatge t’ajuden a trobar una sèrie de cursos sobre el mateix tema per a un aprenentatge més profund d’una assignatura.

Una altra característica agradable del sistema d’aprenentatge de Lynda i LinkedIn són els Camins d’aprenentatge. Aquests camins ofereixen una sèrie de cursos que cobreixen tota una assignatura. Són fantàstics per anar més enllà de fer un sol curs sobre un tema. En lloc d’això, us portaran a través d’una sèrie de cursos relacionats que comparteixen el mateix enfocament i us porten cap al vostre objectiu final.

Exemple d’un camí d’aprenentatge de Lynda LinkedIn

El camí d’aprenentatge per convertir-se en un desenvolupador web complet, us porta a través d’una sèrie de cursos sobre aquest tema.

També hi ha bones instal·lacions de filtratge de cursos, que permeten visualitzar cursos d’un cert nivell, com ara principiants o avançats. També podeu filtrar els cursos de forma ràpida per la seva llargada, ideal si teniu poc temps i voleu apretar-vos en una sessió d’aprenentatge de deu minuts.

Com Treehouse, podeu veure tants cursos o vídeos com vulgueu mentre la vostra membre està activa. Els recursos que es poden descarregar es proporcionen amb els cursos que siguin rellevants, com ara els fitxers de desenvolupament web o les plantilles de Photoshop. Alguns cursos també contenen preguntes per ajudar-vos a veure quant heu après, mentre que els certificats compartibles que es poden publicar al vostre perfil de LinkedIn es publiquen per a cada curs que observeu. Amb Lynda i LinkedIn Learning també trobareu cursos en anglès, francès, alemany, japonès i espanyol.

Al paper, Lynda de LinkedIn Learning sona molt bé, però, com és fer servir, i els cursos són bons? Anem a esbrinar.

Experiència d’usuari en aprenentatge de Lynda i LinkedIn

Començar amb Lynda i LinkedIn Learning és bastant senzill. Gràcies a la prova gratuïta, no haureu de pagar res durant el primer mes, tot i que heu d’introduir les dades de pagament.

Ara que Lynda forma part de LinkedIn, necessiteu un compte de LinkedIn per registrar-vos. Afortunadament, el procés de registre és relativament indolor i, fins i tot inclosa la verificació obligatòria del número de telèfon, no es triga gaire a accedir al contingut de l’aprenentatge de Lynda LinkedIn..

Navegació pels cursos de Lynda a LinkedIn Learning

Un cop us heu registrat, podeu començar a crear el vostre perfil introduint les habilitats que voleu aprendre. Podeu saltar-ho i dirigir-vos directament als cursos. Si entreu a les vostres àrees d’interès, els cursos rellevants es mostraran un cop arribeu al tauler principal d’Aprenentatge de LinkedIn de Lynda. Tanmateix, com s’ha esmentat anteriorment, aquesta plataforma d’aprenentatge facilita trobar els cursos que us interessen.

Selecció d’habilitats

Seleccionar les habilitats que voleu aprendre ajuda a Lynda a recomanar-vos cursos rellevants.

Per començar a aprendre, podeu utilitzar l’eina de cerca per trobar cursos o navegar per les diferents categories del tauler d’aprenentatge de LinkedIn.

Panell d'aprenentatge de Lynda LinkedIn

Es recomana fer cursos sobre els que us pugui interessar.

Quan es visualitzen les opcions del curs, es mostra el nombre d’espectadors de cada curs, així com l’autor i el temps d’execució. Igual que Treehouse (però a diferència d’Udemy), no hi ha cap sistema de qualificació per donar-vos una idea de com ha rebut el curs els que l’han cursat. Les pàgines del curs de Lynda i LinkedIn Learning mostren el nombre de likes que un curs ha rebut dels usuaris, però no hi ha manera de registrar un “disgust” en un curs..

Opcions del curs

La longitud i el nombre d’espectadors es mostren a la pàgina de selecció del curs.

Feu clic a un curs us permet visualitzar una previsualització, consultar l’estructura i accedir a qualsevol fitxer d’exercicis descarregables. Gràcies a la integració amb LinkedIn, podeu fer clic al perfil de l’instructor per veure les seves credencials i veure si són algú del qual voleu aprendre.

Veure informació de l’instructor

La integració amb LinkedIn facilita aprendre més sobre els instructors del curs.

Una altra característica agradable de Lynda i la seva integració amb LinkedIn és que podeu veure informació sobre les persones que han vist el curs. Amb tants cursos a la plataforma, qualsevol cosa que us pugui ajudar a restringir les opcions i prendre una decisió.

Informació sobre Espectadors de cursos

Fer una idea de qui ha vist un curs us pot ajudar a decidir si el podeu veure o no.

Realitzant un Curs de Lynda

Un cop hàgiu fet clic a una pàgina del curs, podeu començar a veure-la de seguida; no cal que us inscriviu o us registreu. Per navegar per les lliçons d’un curs és fàcil també amb Lynda. Simplement, feu clic al títol de la lliçó de l’àrea de contingut del curs per saltar a aquest segment..

Reproductor de vídeo del curs de Lynda

Els vídeos del curs estan ben presentats amb un bon conjunt de controls.

Els controls de vídeo us ofereixen l’opció d’accelerar la reproducció per augmentar la vostra taxa d’aprenentatge. Altres controls inclouen l’activació dels subtítols, canviar la reproducció contínua i canviar entre la pantalla completa i els modes de visualització regulars. La possibilitat de canviar la qualitat del vídeo pot ajudar els que tenen connexions a Internet limitades a mantenir una reproducció constant. Una altra característica útil de la interfície de Lynda és el botó que torna a saltar el vídeo deu segons per tornar a escoltar de nou l’última secció.

Lynda de LinkedIn Learning Apps

Des de l’adquisició, l’aplicació LinkedIn Learning ha substituït l’aplicació Lynda. Ara hi ha versions per a diversos dispositius, inclosos Android, Apple iOS, Roku i Apple TV, que us ofereix moltes opcions per utilitzar els cursos, sobretot si es compara amb Udemy, que només té aplicacions per a Android i Apple iOS, i Treehouse, que ja no té aplicacions. Un cop que us heu iniciat la sessió a qualsevol de les aplicacions d’aprenentatge de LinkedIn, el vostre progrés es sincronitza entre dispositius, de manera que podreu continuar l’educació més lluny del vostre equip principal.

Aplicació mòbil d'aprenentatge de LinkedIn de Lynda

Els cursos de Lynda es poden descarregar per accedir fora de línia a telèfons intel·ligents, tauletes i altres dispositius compatibles.

Amb les aplicacions, podeu optar per descarregar el curs sencer o les lliçons individuals per aprendre quan no disposeu de connexió a Internet. Alguns volants freqüents i els dels plans de dades limitats haurien d’agrair.

Pros, contres i pensaments finals de Lynda

La plataforma LinkedIn Learning amb els seus cursos de Lynda té moltes coses necessàries, amb només uns quants punts negatius:

 • Àmplia selecció de cursos sobre molts temes.
 • Interfície fàcil d’utilitzar per trobar el bon camí.
 • Camins d’aprenentatge que imparteixen una seqüència de cursos relacionats.
 • Aplicacions per a un bon ventall de dispositius.
 • La integració de LinkedIn proporciona informació sobre els instructors i participants del curs.
 • No hi ha valoracions i ressenyes del curs per ajudar-vos a valorar el contingut.
 • No és el millor valor si només voleu accedir a un curs.

La interfície d’usuari de LinkedIn Learning, a través de la qual s’accedeix als cursos i material nou de Lynda, està ben dissenyada. Trobar cursos és molt senzill, com també és accedir al contingut de l’aprenentatge de cada curs. També és capaç de sincronitzar els vostres avenços en diversos tipus de dispositius.

Tot i que és impossible provar la qualitat de tots els cursos, el contingut al qual vam accedir va ser ben presentat i va semblar que va complir els seus objectius. El fet que els instructors s’identifiquin públicament a través dels seus perfils LinkedIn permet una certa credibilitat als cursos.

Amb una prova gratuïta d’un mes i, després, una quota mensual a partir de 24,99 dòlars (per al pla de pagaments anuals), la plataforma Lynda i LinkedIn Learning tenen un preu comparables a Treehouse, i tenen un valor molt millor que els cursos de preus individuals a Udemy. voleu accedir a diversos cursos.

Vegeu la llista completa dels cursos de Lynda i LinkedIn Learning.

Udemy – Gran mercat d’aprenentatge en línia amb cursos individuals en venda

En comparació amb Lynda i Treehouse, Udemy és relativament nouvingut a l’espai d’aprenentatge en línia. No obstant això, la companyia ha estat des del 2009, per la qual cosa encara té una bona experiència en matèria d’aprenentatge en línia.

Pàgina inicial de Udemy

A diferència de Lynda i Treehouse, qualsevol pot enviar un curs en línia que es publiqui a Udemy, amb beneficis compartits entre l’instructor i la plataforma. Els usuaris són comprats individualment pels usuaris i no mitjançant un model de subscripció, de manera que només tindreu accés al curs que heu pagat. Tot i això, hi ha moltes opcions de baix preu i alguns instructors ofereixen mostres gratuïtes dels seus cursos de pagament.

Opinions i valoracions dels usuaris de Udemy

Les puntuacions i comentaris dels usuaris són claus per trobar els millors cursos a Udemy.

Tot i que els cursos es revisen abans de ser aprovats, per ajudar a superar els problemes de control de qualitat, es recomana als estudiants valorar i revisar els cursos de manera que el millor contingut pugi. Amb més de 80.000 cursos per triar, aquest sistema de qualificació i classificació és inestimable.

Mentre que Lynda i Treehouse se centren en temes relacionats amb la tecnologia, els cursos d’Udemy abasten una àmplia gamma de temes: des de la productivitat empresarial i d’oficina fins a la cuina i la música. Com que qualsevol pot sol·licitar la publicació de continguts a Udemy, hi ha una bona possibilitat de trobar cursos sobre qualsevol tema que us interessi..

Categories del curs Udemy

En comparació amb Treehouse i Lynda, Udemy compta amb la més àmplia gamma de categories de cursos.

Una característica destacable d’Udemy és l’accés a taules de discussió en línia, que proporcionen un espai perquè els participants i tutors del curs es puguin comunicar entre ells. Els estudiants també poden publicar una pregunta mentre prenen una lliçó de curs individual sense sortir de la pantalla del visualitzador de les lliçons.

Fes una pregunta sobre una lliçó

A més de l’àrea de discussió del curs general, també podeu fer una pregunta sobre una lliçó específica.

Un exemple de les categories del curs i les seves subcategories a Udemy inclou:

 • Desenvolupament, inclòs desenvolupament web, mòbil i jocs
 • Empreses, incloses finances, emprenedoria, vendes i immobles
 • Disseny que inclou web, gràfic i interiorisme
 • Estil de vida, incloent arts i manualitats, bellesa i maquillatge, cura i formació d’animals de companyia
 • Música, incloent programes d’instruments, producció, vocal i música
 • Idioma, inclòs l’espanyol, xinès, rus i llatí

Com podeu veure a la mostra anterior, hi ha cursos que tracten una sèrie de temes. Però són bons? Fem una ullada.

Experiència d’Usuari Udemy

No és necessari crear un compte amb Udemy per consultar el catàleg de cursos i veure les lliçons de vista prèvia, però, si veieu un curs que voleu fer, registreu-vos només necessiteu introduir el vostre nom i la vostra adreça de correu electrònic..

Exemple Curs Udemy

Els visitants no registrats a Udemy poden veure les estructures del curs i previsualitzar les lliçons abans de registrar-se.

S’accepten pagaments amb targeta principal i PayPal, i cada compra del curs està protegida amb una devolució de 30 dies garantida. A diferència de les plataformes de subscripció Treehouse i Lynda, els cursos Udemy es compren amb una quota única que inclou accés per a tota la vida.

Navegació pels cursos a Udemy

Els cursos d’Udemy es mostren amb títol, imatge, preu i qualificació d’usuaris. El pas de la targeta del curs mostra informació encara més útil, com ara el nombre de conferències del curs, el seu temps de funcionament i la seva actualització última..

Taulers d’informació d’utils Udemy

Els pop-ups activats amb el cursor proporcionen molta informació útil sobre cada curs Udemy.

El component de ressenyes i comentaris dels usuaris d’Udemy dóna la idea que el millor contingut es mostrarà amb més relleu que els cursos de qualitat inferior. De forma semblant a plataformes com Amazon i Airbnb, sembla que la importància de la retroalimentació dels usuaris fa pressió als venedors perquè els clients siguin feliços, cosa que, en el cas d’Udemy, significa proporcionar un contingut de gran qualitat actualitzat..

Exemple Curs Udemy Opinió destacada

La importància de la retroalimentació positiva dels estudiants de Udemy ha de motivar als instructors a oferir el millor contingut possible.

A diferència de Treehouse i Lynda, Udemy no té una funció d’estil d’aprenentatge que us ajudi a trobar una seqüència de cursos relacionats. Tanmateix, quan es revisa un curs, un plafó mostra els cursos que han cursat altres estudiants del curs. També podeu veure cursos que es compren sovint junts, donant-vos una idea de quin contingut us ajudaria a continuar el vostre viatge d’aprenentatge.

Promoció creuada del curs Udemy

La promoció creuada s’utilitza a Udemy per ajudar-vos a trobar més cursos que puguin ser d’interès.

També és senzill fer cerques al catàleg de cursos. La barra de cerca suggereix automàticament categories de cursos en funció de la vostra entrada i també podeu filtrar els resultats segons la classificació i la durada del curs.

Realització d’un Curs Udemy

Tauler de control de Udemy My courses

Tots els cursos als quals us heu registrat es poden accedir fàcilment des de l’àrea El meu curs.

Un cop escollit i comprat un curs, podeu començar a veure les lliçons, així com a interactuar amb l’instructor i altres estudiants. Els cursos estan ben exposats, de manera que podeu visualitzar i accedir fàcilment al contingut.

Exemple d'un disseny de cursos Udemy

Com passa amb Treehouse i Lynda, els cursos Udemy es divideixen en seccions gestionables.

Depenent del curs, també podria incloure una Q activa&Àrea on els estudiants poden fer preguntes als instructors o altres estudiants. Això és molt útil si necessiteu ajuda o si teniu problemes mentre seguiu el curs.

Udemy Curs Àrea de preguntes i respostes

L’element de qualificació d’Usuy ha d’incentivar els instructors del curs a relacionar-se amb els seus estudiants a l’àrea de discussió del curs.

El jugador del curs Udemy té una bona funció. Els controls us permeten saltar cap endavant o cap enrere cinc segons i una bona característica no present a Lynda o Treehouse és la possibilitat de crear punts d’interès personalitzats per a la vostra pròpia referència a la línia de temps de la lliçó..

Interfície del jugador del curs Udemy

El reproductor del curs Udemy us permet crear adreces d’interès, de manera que podeu tornar a trobar seccions importants de la lliçó.

Aplicacions Udemy

Com Lynda de LinkedIn Learning, però a diferència de Treehouse, hi ha aplicacions mòbils Udemy per a dispositius Apple iOS i Android. Igual que passa amb les aplicacions de LinkedIn Learning, el progrés del vostre curs es sincronitza en dispositius, cosa que facilita continuar l’educació a mesura que el vostre entorn canvia.

Aplicació per a telèfons mòbils Android Android de Udemy

Udemy disposa d’aplicacions modernes per a dispositius mòbils Apple i Android, amb la possibilitat de descarregar lliçons.

Pros, contres i pensaments finals de Udemy

Després de consultar la plataforma d’aprenentatge Udemy, és fàcil veure per què es tracta d’una de les destinacions més populars per a qualsevol persona que busqui un curs en línia. A continuació, es mostren algunes reflexions, així com els avantatges i els contres d’aquest servei:

 • Cursos sobre un gran ventall de temes.
 • Bons elements interactius dins dels cursos.
 • Possibilitat de comprar cursos individuals amb una quota única, en lloc d’haver de pagar una subscripció.
 • Alguns es poden compensar per la manca d’opció de pagament de subscripció que inclogui l’accés a tots els cursos.
 • No hi ha prova gratuïta, tot i que hi ha una garantia de devolució de 30 dies.
 • Una gamma de preus, que inclou alguns cursos molt barats amb promocions i descomptes regulars.
 • Les ressenyes i valoracions dels usuaris faciliten la cerca de cursos ben rebuts.
 • No hi ha cap característica d’aprenentatge que enllaci una sèrie de cursos relacionats.
 • L’algorisme de la recomanació del curs us ha d’ajudar a trobar cursos d’interès.

Si només busqueu un o dos cursos o no voleu comprometre’s amb un pla de pagament de subscripcions, Udemy i el seu model de compra d’un sol curs són una opció fantàstica, tot i que la manca d’un model de subscripció fa que Lynda i Treehouse és el millor valor per a aquells que volen accedir a molts cursos de manera continuada.

En comparació amb Treehouse i Lynda, hi ha més cursos a Udemy, que cobreixen gairebé tots els temes imaginables. Tot i que, com algú pot, en teoria, publicar un curs sobre Udemy, la qualitat pot variar. Tot i això, el sistema de revisions i valoracions hauria d’ajudar el millor contingut a la tapa, mentre que els cursos de mala qualitat s’esperaran sense deixar rastre. Hem provat alguns cursos puntuats i hem trobat la qualitat de la qualitat del contingut de Lynda i Treehouse.

Segur que trobaràs un curs que t’interessa a Udemy i, tot i que no hi ha prova gratuïta, hi ha una garantia de devolució de 30 dies. En el moment d’escriure, hi havia una promoció en funcionament que oferia als nous usuaris l’accés a qualsevol curs a un preu reduït, cosa que convertia Udemy en una opció molt assequible.

Consulteu els cursos i en trobeu més informació al lloc web d’Udemy.

Treehouse: Cursos enfocats a la tecnologia amb eines d’aprenentatge útils

Igual que Lynda, Treehouse us ofereix accés a tots els seus cursos a canvi d’una quota mensual o anual. A diferència d’Udemy i el seu model de tarifa única, quan cancel·leu la subscripció, perdreu l’accés al contingut.

Pàgina d'inici de Treehouse

Treehouse és una altra plataforma d’aprenentatge en línia basada en subscripcions amb una prova gratuïta de set dies.

Treehouse ofereix una prova gratuïta de set dies que, tot i que menys generosa que el període de prova de 30 dies que ofereix Lynda i LinkedIn Learning, us ha de donar temps per fer uns quants cursos i valorar la qualitat global abans de pagar un cèntim. Després d’aquest període, cal pagar un abonament recurrent de 25 o 49 dòlars mensuals per mantenir l’accés als 300 cursos en línia de Treehouse.

Opcions del tema del curs de Treehouse

Els cursos i lliçons de Treehouse estan enfocats a temes relacionats amb la tecnologia.

Tot i que Treehouse té menys cursos que els seus rivals, tots ells s’han centrat molt en temes relacionats amb la tecnologia, cosa que la converteix en una opció fantàstica per a qualsevol persona que vulgui aprendre un llenguatge de programació o desenvolupar les seves habilitats en una àrea similar..

Algunes de les categories i temes del curs a Treehouse inclouen:

 • Anàlisi de dades
 • Bases de dades
 • Aprenentatge automàtic
 • Desenvolupament mòbil
 • Idiomes de programació
 • WordPress

Si els temes dels cursos que ofereix Treehouse coincideixen amb els teus objectius d’aprenentatge, aquesta plataforma té algunes funcions útils que poden ajudar a convertir-la en la millor plataforma de cursos en línia..

Experiència d’usuari de Treehouse

No triga gaire a registrar-se a Treehouse i accedir a una biblioteca de més de 300 cursos en línia. Simplement introduïu el vostre nom i adreça de correu electrònic, així com les dades de pagament i podreu començar a aprendre en línia. Si aprofiteu la prova gratuïta de set dies, no se us farà cap factura fins que s’hagi acabat aquest període.

Navegació pels cursos a Treehouse

Un cop entreu, teniu l’opció de respondre unes preguntes per ajudar-vos a trobar els cursos adequats als vostres objectius. També hi ha un botó de xat que mostra informació útil i enllaços a cursos per ajudar-vos a començar.

Enquesta de nous usuaris a Treehouse

L’enquesta opcional de Treehouse us ajudarà a trobar cursos que s’ajusten als vostres objectius d’aprenentatge.

Quan Treehouse tingui prou informació, us recomanarà una pista o una sèrie de cursos.

Més preguntes sobre l'enquesta de Treehouse

L’enquesta segurament desmitificarà el procés de cerca de cursos rellevants a Treehouse.

En comparació amb Lynda i Udemy, aquest aspecte de Treehouse facilita saber per on començar, i elimina la incertesa que es pot presentar quan es presenten amb centenars o milers de cursos en un lloc web..

Vídeo d’introducció a Treehouse

Les Treehouse Tracks organitzen el contingut en un format fàcil de seguir.

Tanmateix, podeu saltar l’enquesta i simplement navegar per les pistes i temes del curs o utilitzar l’eina de cerca per trobar el que busqueu. També podeu fer exercicis de pràctica que us permetran establir el que ja sabeu i reforçar el que heu après fins ara a Treehouse.

Opcions de sessió pràctica de Treehouse

Treehouse ofereix 62 exercicis de pràctica que us ajuden a posar a prova les vostres habilitats i allò que heu après.

Per a una experiència d’aprenentatge més estructurada, Treehouse proporciona pistes que consisteixen en diversos cursos, tallers i altres tipus de contingut per tractar realment un tema. Amb pistes que tenen moltes hores de durada, haureu d’entendre bé el tema seguint el programa prescrit per Treehouse.

Pistes d’aprenentatge de Treehouse

L’aprenentatge del contingut s’organitza en pistes de Treehouse per ajudar-vos a aprofundir en un tema.

Realitzant un curs Treehouse

Un cop us heu unit a una pista o heu trobat un curs o lliçó individual que voleu fer, els vídeos es mostren a través de la interfície personalitzada de Treehouse.

El reproductor del curs es compara bé amb les versions utilitzades per Udemy i Lynda, amb controls per canviar la velocitat de reproducció, commutar els subtítols i rebobinar el vídeo a increments de deu segons..

Una característica addicional són les adreces d’interès, que us permeten saltar ràpidament al llarg de la línia de temps cap a una ubicació predefinida. Tot i que, a diferència d’Udemy, no teniu la capacitat de crear els vostres favorits personalitzats a la línia de temps.

Interfície del reproductor de lliçons a Treehouse

El jugador de la lliçó Treehouse té alguns extres que ajuden a elevar-lo per sobre d’Udemy i Lynda.

A més de les notes del professor, a la zona de sota del vídeo també s’inclouen la transcripció i una àrea de discussió per fer preguntes sobre la lliçó. A més, si aneu al pla Pro més car, podeu descarregar els fitxers que es proporcionen amb la lliçó, que poden ser fitxers d’imatges o mostres de codi..

Una altra característica impressionant de Treehouse, que no es troba a Udemy o Lynda, és l’espai de treball interactiu. En prendre una lliçó, podeu obrir l’espai de treball d’aquesta lliçó i interactuar amb el codi de mostra i altres continguts i, fins i tot, provar el vostre propi codi.

Espai de treball de codificació de Treehouse

L’àrea interactiva de l’espai de treball facilita el seguiment i els cursos i prova el que estàs aprenent.

Gràcies als espais de treballs de Treehouse, podeu treballar juntament amb el tutorial de vídeo en un entorn dissenyat específicament per ajudar-vos a posar en pràctica allò que us han ensenyat..

En general, el contingut de Treehouse està ben presentat i els temes es tracten en profunditat. Les funcions addicionals ajuden a millorar l’experiència d’aprenentatge, esperem que augmentin les possibilitats d’adoptar i conservar la informació.

Aplicacions de Treehouse

A diferència d’Udemy i Lynda, no hi ha aplicacions de Treehouse i els cursos i altres continguts només són accessibles a través del lloc web. Tot i que aquest és un inconvenient en comparació amb les altres dues plataformes, funcions com l’Espai de treball són integrals de l’aprenentatge de Treehouse per a l’aprenentatge, així que, si no es pot fer que funcioni efectivament com a part d’una aplicació mòbil, llavors Es pot entendre que aquests dispositius no siguin compatibles.

Tanmateix, si l’aprenentatge durant el viatge o l’accés a cursos a través d’un telèfon intel·ligent o una tauleta és una prioritat, llavors Treehouse probablement no és per a vosaltres..

Prospectes, contres i reflexions finals de Treehouse

Sens dubte, Treehouse té un enfocament més reduït i menys cursos que Udemy i Lynda, però, si us interessa cobrir temes relacionats amb la tecnologia a fons, hi ha moltes raons per triar aquesta plataforma i només alguns inconvenients:

 • Centrat en temes relacionats amb la tecnologia, com la programació i el desenvolupament web.
 • Una oferta més reduïda d’assignatures i menys cursos, en comparació amb Udemy i Lynda.
 • Tipus de contingut més variats, com ara exercicis, pistes, cursos i tallers.
 • Funcions útils per ajudar-vos a trobar els cursos adequats als vostres objectius.
 • Bona estructura i organització de contingut per a la progressió del tema.
 • Funció útil per a fer exercicis pràctics durant les lliçons.
 • Àrea de debat al vídeo de cada lliçó.
 • Dos plans de preus, amb algunes funcions reservades per a membres amb més pagament, incloses les descàrregues de lliçons.
 • Prova gratuïta de set dies i descomptes per triar anuals en lloc de les mensualitats.
 • No hi ha aplicacions per accedir a cursos en telèfons intel·ligents i tauletes.

L’enquesta opcional que us orienta cap als cursos i pistes que s’ajusten als vostres objectius és una característica senzilla però eficaç. Hauria d’ajudar a superar les tasques sovint aclaparadores per començar, trobar el contingut que necessiteu i saber què cal fer a continuació.

Si us interessen els temes tractats per Treehouse, aquesta plataforma utilitza una gamma més àmplia de formats per garantir una comprensió profunda del tema.

Pensaments finals

Si hi ha alguna cosa molt concreta que voleu aprendre, com ara fer créixer el vostre Instagram després de fer fotos fantàstiques a un iPhone, Udemy és un bon lloc per començar. Amb tants cursos per triar, que cobreixen la gamma més àmplia de temes d’aquestes tres plataformes, així com la possibilitat de comprar cursos de forma individual per un preu únic, Udemy és atractiu en determinades situacions..

Tanmateix, si el vostre objectiu és aconseguir una comprensió profunda d’un tema, com crear aplicacions mòbils o aprendre un llenguatge de programació, llavors Lynda de LinkedIn Learning o Treehouse, amb els seus models de subscripció, són opcions millors. El fet d’accedir a tots els cursos per una quota recurrent i una estructura que ajuda a la progressió fan que Lynda i Treehouse siguin ideals per a un aprenentatge en profunditat.

D’aquestes dues plataformes, Lynda de LinkedIn Learning té més cursos sobre un ventall més ampli de temes. Tot i això, Treehouse, amb un fort enfocament a ajudar-vos a trobar els cursos que s’ajusten als vostres objectius i la seva organització que us portarà a través d’una sèrie de continguts connectats, per no parlar de la funció interactiva d’espai de treball i les sessions pràctiques, és el millor producte en general. . Tot i que, com que Treehouse cobreix menys temes que Lynda, és possible que no tingui el contingut que busqueu.

Per sort, tant Lynda com Treehouse tenen proves gratuïtes, mentre que Udemy té una oferta de devolució de 30 dies, de manera que podeu iniciar el vostre viatge d’aprenentatge i provar les tres plataformes sense risc..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map