Tot sobre WPBeginner: i tot el que ha d’oferir (Suggeriment: MOLT!)

Ofertes de WordPress


Si heu cercat a Google pràcticament qualsevol cosa relacionada amb WordPress, gairebé segur que heu trobat amb WPBeginner.

Si encara no coneixeu WPBeginner, és un recurs de WordPress massivament popular amb un estimat de 8,26 milions de visites mensuals (segons SimilarWeb i un Alexa Rank de 3.666 (això és realment bo)). En poques paraules, realment és el WordPress independent més popular. recurs a la xarxa! Ja ho sé, wow!

Més enllà dels números de trànsit, WPBeginner també disposa de 370.000 subscriptors de correu electrònic més, 9.411 membres més del seu grup de recent creació de Facebook i 146.000 més de subscriptors de YouTube. Ofereix contingut sobre tot, des de tutorials per a accions de WordPress obscures fins a complements i complements de temes, i un enorme glossari de terminologia popular de WordPress..

Però, sabíeu que hi ha molt més a WPBeginner que només al lloc web de WPBeginner? Syed Balkhi, el fundador de WPBeginner, ha estat molts anys construint tot un seguit de llocs, serveis i productes relacionats amb WordPress increïblement impressionants..

Quick Rundown a WPBeginner

WPBeginner va ser fundada el 2009 (per Syed Balkhi), i ha anat creixent constantment des de llavors en l’increïble negoci que avui és.

La pàgina principal actual de WPBeginner el 2019

El tagline de WPBeginner és una “Guia per a principiants de WordPress”, que és una descripció força bona del que obtindreu quan visiteu WPBeginner, però, també hi trobareu un munt de contingut més avançat, si trigueu el temps. per aprofundir realment.

El seu contingut principal es divideix en algunes categories diferents:

 • Bloc: inclou tutorials, rescats de temes / complements i notícies i opinions.
 • Ofertes: cupons per a allotjament, temes i complements de WordPress.
 • Glossari: definicions de termes populars relacionats amb WordPress.
 • Vídeos: es tracta de vídeos tutorials amb etiquetes blanques de WP101, però podeu accedir-hi de manera gratuïta si us registreu.
 • Canal de YouTube: vídeos únics creats per WPBeginner.

A més, ofereixen un servei gratuït de configuració de blocs, per la qual cosa podreu fer que WPBeginner configuri el vostre bloc si us registreu amb algun dels seus serveis d’allotjament afiliats. WPBeginner diu que ha ajudat a més de 100.000 persones a llançar un lloc web amb aquest servei: wow!

Com he tocat a la presentació, WPBeginner és massa popular. Alguns dels números difícils: només per mostrar-vos la popularitat que teniu:

 • Trànsit – 8 milions més de visitants estimats al mes (segons SimilarWeb – òbviament, només Syed / WPBeginner coneix la xifra exacta).
 • Subscriptors de correu electrònic – 370.000 més.
 • Seguidors de Facebook – 367.212 més.
 • Subscriptors de YouTube – 146.000 més, amb més de 14 milions de visualitzacions totals.
 • Seguidors de Twitter – 193.000 més.

Per activar totes aquestes funcions per a milions de visitants, WPBeginner allotja amb HostGator -– una configuració especial dedicada.

Presentem Awesome Motive, la companyia darrere de WPBeginner (i molt més)

Tot plegat, aquí és on comencem a abordar temes que potser ja no coneixeu.

La pàgina d'inici Awesome Motive

Veure, l’abast de WPBeginner va molt més enllà que només WPBeginner.com.

WPBeginner forma part d’una empresa anomenada Awesome Motive, que acull diversos projectes:

 • fundada o cofundada per Syed i la companyia
 • adquirits a partir d’empreses existents.

Al moment d’escriure, aquí es mostren les principals propietats en línia de la marca Awesome Motive. Només els enumeraré i, a continuació, compartiré una mica més informació sobre cada eina a la secció següent:

Llocs web / blocs sobre WordPress:

 • WPBeginner: el bloc que ho va començar tot.
 • IsItWP: un bloc i un verificador d’ús de WordPress.

Plugins de WordPress / eines SaaS:

 • OptinMonster: un complement optin / SaaS molt popular.
 • WPForms: un impressionant complement de formes de WordPress amigable per als principiants.
 • MonsterInsights: un complement de Google Analytics.
 • SeedProd: un complement en mode de manteniment properament.
 • RafflePress: un complement de la rifa / competició.
 • ExactMetrics: un complement de Google Analytics.
 • TrustPulse: un FOMO / complement de prova social / SaaS.
 • WP Mail SMTP: us ajuda a utilitzar SMTP amb WordPress.
 • Insereix capçaleres i peus de pàgina: us permet afegir fragments de codi a WordPress.
 • Weebly a WordPress: un lloc per ajudar a la gent a passar de Weebly a WordPress exportant contingut Weebly a un fitxer que podeu importar a WordPress.

Nota: també trobareu alguns altres complements més petits a WordPress.org, però les eines anteriors són les principals.

Llocs web no WordPress:

 • Nameboy: generador de noms de domini.
 • Blog Tyrant: un bloc sobre blocs.

Awesome Motive també ha invertit en diverses empreses de WordPress a través del seu fons d’accelerador de WordPress; més endavant parlaré més sobre el programa d’inversions. Actualment, Awesome Motive té inversions en els següents complements de WordPress:

 • MemberPress
 • Enllaços bonics
 • Filial reial
 • Formes formidables
 • SeedProd (això es va convertir en una fusió / adquisició completa, i és per això que també veieu SeedProd).

Finalment, Awesome Motive tenia alguns altres plugins i llocs web populars abans de vendre’ls o tancar-los, inclosos:

 • Galeria Envira: un complement de la galeria de WordPress. Venut el 2017 i encara al voltant d’una nova gestió.
 • Soliloquy: un complement lliscant de WordPress. Venut el 2017 i encara al voltant d’una nova gestió.
 • List25: un lloc web popular d’elements, així com un canal de YouTube amb més de 2,6 milions de subscriptors. Venut el 2018 i encara actiu.
 • ThemeLab – adquirit per Syed el 2014, però després es va tancar el 2016. Ara només redirigeix ​​a IsItWP.

Una mirada més profunda sobre els productes fantàstics Motive / WPBeginner

A continuació, analitzem els productes de WordPress sota el paraigua Awesome Motive / WPBeginner.

Una cosa que em va cridar l’atenció mentre escrivia aquesta secció va ser la popularitat que tenen moltes d’aquestes eines. De fet, hi ha una molt bona probabilitat que potser heu provat o encara utilitzeu almenys un d’aquests plugins, ja que són col·lectivament utilitzats per milions de llocs web de WordPress.!

OptinMonster: eina emergent i desactivació

OptinMonster va ser co-fundat per Syed Balkhi i Thomas Griffin el 2013. Va començar com a plugin de generació de plom per a WordPress, abans de convertir-se en una eina SaaS independent de la plataforma el 2015.

Pàgina inicial de OptinMonster

Això significa que funciona en qualsevol tipus de lloc web, tot i que encara inclou un complement de WordPress a WordPress.org per ajudar-vos a integrar OptinMonster al vostre lloc web..

Mitjançant diversos tipus de finestres emergents, OptinMonster us ajuda a créixer la vostra llista de correu electrònic i a promoure ofertes. Inclou proves A / B, analítiques i moltes regles d’orientació i desencadenament. OptinMonster fins i tot marcava el terme “Intent de sortida” per a la seva tecnologia de desencadenament d’intencions de sortida.

El 2019, OptinMonster s’utilitza en més de 700.000 llocs web i podreu obtenir més informació sobre la seva funcionalitat a la nostra revisió completa de OptinMonster.

WPForms: WordPress Form Builder

Hi ha molts grans complements de forma WordPress, per la qual cosa va ser sorprenent quan Syed Balkhi i Jared Atchison van cofundar WPForms el 2016, perquè es llançaven a un espai ja competitiu..

La pàgina principal de WPForms

Tot i això, WPForms ha experimentat un creixement increïblement ràpid des d’aleshores i ara s’utilitza activament en més de 2 milions de llocs web, segons WordPress.org. Això fa que sigui un dels complements més populars de formes de WordPress que hi ha.

Més enllà d’oferir un producte de qualitat, WPForms també s’inclou amb els instal·ladors automàtics de WordPress d’alguns amfitrions, que definitivament han contribuït al seu ràpid creixement.

WPForms té una versió gratuïta a WordPress.org que és ideal per a formularis senzills (com un formulari de contacte). Després, també hi ha una versió Pro que afegeix suport per a usos més avançats, com ara:

 • Impresos d’inclusió per correu electrònic
 • Formulari de pagament
 • Formulari d’enviament de post front-end
 • Etc

Per obtenir més informació sobre el WPForms, consulteu la nostra revisió completa de WPForms.

MonsterInsights – Plugin de Google Analytics

MonsterInsights és el connector de Google Analytics més popular per a WordPress. A diferència dels dos complements anteriors, aquest no va ser fundat per l’equip Awesome Motive.

La pàgina principal de MonsterInsights

Originalment, el connector va començar com “Yoast Analytics”, desenvolupat pel mateix equip darrere del popular plugin de SEO Yoast massivament popular. Tot i això, Syed va adquirir Yoast Analytics el 2016 i, després, va tornar-la a convertir a MonsterInsights.

A més, MonsterInsights inclou una versió gratuïta i premium. T’ajuda a connectar el teu lloc web a Google Analytics i a veure les dades de Google Analytics sense sortir del tauler de control de WordPress.

Amb la versió Pro, també us pot ajudar a configurar el seguiment de conversions / esdeveniments, seguiment de comerç electrònic, dimensions personalitzades i molt més.

Segons WordPress.org, està actiu en més de 2 milions de llocs de WordPress.

Cobrim com utilitzar MonsterInsights al nostre vídeo sobre com utilitzar Google Analytics amb WordPress.

SeedProd: Pròximament i complement del mode de manteniment

Fundada per John Turner, SeedProd és un dels plugins més populars en breu i el mode de manteniment de WordPress.

La pàgina principal de SeedProd

John es va sol·licitar originalment per unir-se al fons d’accelerador de WordPress WPBeginner. Tot i això, després de parlar amb Syed, tots dos van decidir que tenia més sentit que Awesome Motive adquirís plenament SeedProd. John també es va incorporar a l’equip Awesome Motive com a part de l’adquisició, cosa que va passar a finals del 2018.

SeedProd us ajuda a crear una pàgina de mode de manteniment amb estil o a la propera pàgina que podeu activar segons calgui. Encara podreu accedir al vostre lloc habitual de WordPress, però els visitants veuran la pàgina que heu creat.

Hi ha una versió gratuïta a WordPress.org i una versió premium amb més funcionalitat.

Segons WordPress.org, SeedProd està actiu en més de 900.000 llocs de WordPress.

RafflePress: complement de regal

RafflePress és el nou més recent plugin de Awesome Motive / WPBeginner (almenys era en el moment d’escriure). Awesome Motive el va llançar el juliol del 2019, de manera que només tenia un mes o dos quan vam publicar aquesta publicació.

La pàgina principal de RafflePress

RafflePress és un complement de regal de WordPress que podeu utilitzar per fer créixer la vostra llista de correu electrònic, el trànsit de llocs web i els seguidors de mitjans socials.

Si alguna vegada has participat en un concurs de Rafflecopter, és la mateixa idea:

Podeu crear una llista de “tasques” que guanyin entrades de persones. Per exemple, “segueix-nos a Twitter” o “uneix-nos al nostre butlletí de correu electrònic”. A continuació, els usuaris poden participar al concurs i guanyar punts realitzant les diverses tasques.

RafflePress té una versió gratuïta limitada a WordPress.org, així com una versió premium que desbloqueja més funcionalitats.

Com que RafflePress és completament nou, només està actiu en 200 llocs més o menys de WordPress (en el moment d’escriure). Tot i així, atès el creixement dels altres complements, estic disposat a apostar perquè aquest nombre sigui molt més gran quan llegeixis això.

ExactMetrics – Plugin de Google Analytics

ExactMetrics és un altre complement de Google Analytics que té moltes coincidències amb MonsterInsights. A més, com MonsterInsights, ExactMetrics no és una creació original impressionant.

La pàgina principal d’exactMetrics

En canvi, aquesta es va anomenar originalment Google Analytics Dashboard for WordPress (GADWP) i va ser, durant molt de temps, l’alternativa més popular a MonsterInsights.

El maig de 2018, Syed va adquirir Google Analytics Dashboard per a WordPress d’Alin Marcu, el desenvolupador original que volia vendre, i el va rebrandar com a ExactMetrics.

El quadre de control original de Google Analytics per a WordPress era 100% gratuït i ExactMetrics ha mantingut, almenys de moment, aquest aspecte gratuït. És a dir, no hi ha cap versió premium.

A partir d’aquest comentari de Syed sobre la publicació d’adquisició, sembla que part de la motivació darrere de l’adquisició del complement era mantenir-lo fora de les mans d’un competidor (perquè Alin ja havia indicat que volia vendre GADWP).

Igual que MonsterInsights, ExactMetrics us ajuda a connectar el vostre lloc web a Google Analytics i a veure informes al vostre tauler de WordPress. També us pot ajudar a configurar el seguiment d’esdeveniments i les dimensions personalitzades.

Segons WordPress.org, està actiu en més d’un milió de llocs de WordPress.

TrustPulse – SaaS / Plugin de demostració social

Llançat per Awesome Motive a l’abril de 2019, TrustPulse és una altra incorporació de la nova gamma de productes Awesome Motive.

La pàgina principal de TrustPulse

Igual que OptinMonster, en realitat és una eina SaaS autònoma, en lloc d’un complement de WordPress dedicat. Tot i això, inclou un complement a WordPress.org per ajudar-vos a integrar TrustPulse al vostre lloc de WordPress.

TrustPulse us ajuda a mostrar notificacions en temps real al vostre lloc quan les persones realitzen determinades accions, com ara realitzar una compra, subscriure-us a la vostra llista de correu electrònic i molt més. Probablement heu vist aquestes vegades, ja que aquesta tàctica ha estat força moderna.

La idea és que, mostrant aquestes notificacions en temps real, podreu augmentar els vostres percentatges de conversions a través de proves socials i por de no perdre’s (FOMO).

Awesome Motive utilitza aquestes notificacions en alguns dels seus llocs, de manera que sembla que l’estratègia els funciona bé. Per exemple, veureu notificacions de TrustPulse als llocs web de OptinMonster i SeedProd.

Altres propietats i llocs web

Finalment, anem a fer una ullada ràpida a algunes de les altres propietats que Awesome Motive té:

 • IsItWP: aquesta eina ajuda a la gent a determinar si un lloc web utilitza WordPress o no. Syed el va adquirir ben aviat en la seva vida i des d’aleshores hi ha afegit un bloc que també es classifica força bé a Google.
 • Nameboy: una eina generadora de noms de domini que Awesome Motive va adquirir el 2018. L’eina original es va llançar fins al 1999, convertint-la en un dels més antics generadors de noms de domini existents..
 • Blog Tyrant: un popular blog sobre blocs que Awesome Motive va adquirir al fundador original el 2018 i es va tornar a posar en marxa el 2019. El bloc original es va llançar el 2010.
 • Insereix capçaleres i peus de pàgina: es tracta d’un complement 100% gratuït a WordPress.org que ajuda als usuaris a afegir fragments de codi a la capçalera o peu de pàgina del seu lloc. Està actiu en més de 800.000 llocs de WordPress segons WordPress.org.
 • WP Mail SMTP: aquest és un popular plugin que us ajuda a enviar correus electrònics de WordPress mitjançant SMTP. Awesome Motive el va adquirir del desenvolupador original el 2017 i el connector l’utilitza més d’un milió de llocs de WordPress, segons WordPress.org.

Fons Accelerator de Creixement de WPBeginner

A més de les propietats que Awesome Motive ha creat o adquirit, Syed també va llançar el fons WPBeginner Growth Accelerator Fund l’agost de 2018.

Amb aquest fons, Syed es va comprometre a invertir entre 100 i 500 milions de dòlars en un “grup reduït de negocis centrats en WordPress”.

Syed va veure un desajust entre la mida de la majoria de les empreses de WordPress i la mida de les empreses que van generar interès en inversions convencionals. És a dir, encara que hi hagués empreses de WordPress que poguessin utilitzar una inversió de bon ús, els fons de risc més grans no els interessava.

A més de la inversió monetària, Syed i el seu equip també es van comprometre a proporcionar mentoria per ajudar aquells negocis de WordPress a implementar bons processos i augmentar el creixement.

Al novembre de 2018, Syed va anunciar la primera ronda d’empreses, que va incloure alguns dels complements que ja hem esmentat anteriorment:

 • CaseProof – l’empresa matriu que hi ha al darrere de tres plugins: MemberPress, Pretty Links i Affiliate Royale.
 • Formes formidables – un complement de formulari més centrat en usos avançats, com ara mostrar enviaments de formularis i crear calculadores. Aquest enfocament en aplicacions més avançades és la raó per la qual Syed era còmode invertint tot i que Awesome Motive ja tenia WPForms.
 • SeedProd – un cop més, això es va convertir en una adquisició completa, més que en una inversió.

En total, més de 90 empreses diferents van sol·licitar l’accelerador, només tres van fer el tall.

Si el procés d’implantació va bé, Syed té previst reobrir aplicacions a l’accelerador en algun moment del 2019. També pesa la idea de llançar un fons d’incubadora per proporcionar inversions inicials per a idees de producte en fase inicial..

La història de WPBeginner: Com va començar??

Ja sabeu com estan les coses ara, anem enrere en el temps i mirem els orígens de WPBeginner. Al cap i a la fi, WPBeginner és la base i el lloc que ho va començar tot.

El viatge de Syed amb WordPress va començar el 2008 i va llançar WPBeginner poc després el 2009.

Aquí teniu el disseny original des de juliol del 2009:

La pàgina principal original del WPBeginner del 2009

Al novembre de 2011, Syed va llançar la versió 3.0 de WPBeginner (Syed va decidir no llançar 2.0 perquè no estava satisfet amb això, per la qual cosa va saltar una versió). Aquesta versió va aportar un nou disseny, així com una millor integració per a la funcionalitat del cupó.

Malauradament, Archive.org no recull l’estil de tema complet, però es pot veure com es va produir un canvi important en el sistema de navegació, amb un menú vertical al costat:

La pàgina principal de WPBeginner el 2011

La següent versió, la versió 4.0, es va llançar poc després el juny de 2012, perquè Syed no estava satisfet amb els resultats de la versió 3.0. La versió 4.0 va afegir vídeos i guies i també va suposar un canvi per utilitzar el popular Framework Framework com a base del tema.

La versió 4.0 també va tornar a posar en marxa la reconeguda franja taronja que WPBeginner encara utilitza avui:

La pàgina principal de WPBeginner el 2012

WPBeginner va mantenir aquest disseny durant quatre anys abans de llançar la versió 5.0 el novembre de 2016. La versió 5.0 va mantenir els mateixos principis bàsics de disseny, només en un paquet més modern.

El 2019, WPBeginner segueix executant aquest mateix disseny, tot i que sempre hi podria haver una versió 6.0 en el camí!

La pàgina principal actual de WPBeginner el 2019

WPBeginner va celebrar el seu desè aniversari el juliol de 2019 amb un obsequi de més de 124.000 dòlars en premis.

Qui és Syed Balkhi?

He mencionat molt Syed Balkhi en aquest moment, però no he parlat gaire sobre ell com a persona. Acabem les coses tot mirant el tipus que hi ha darrere de molts d’aquests productes …

Syed va néixer a Karachi, Pakistan, però la seva família va emigrar als Estats Units quan tenia 12 anys.

Va començar a treballar en línia al mateix temps i va descobrir WordPress poc després, decidint migrar tots els seus llocs de clients a WordPress el 2008.

Després de posar preguntes dels clients sobre WordPress, Syed va llançar WPBeginner el 2009 i, bé, la resta és història.

Més enllà dels esforços empresarials exposats anteriorment, Syed també presideix la Fundació Balkhi, que ofereix beques i ha ajudat a construir escoles en països en desenvolupament com Cambodja i Guatemala.

Syed també va donar el domini wp.org a la Fundació WordPress el 2016. Abans, era propietari del domini i el redirigí a WPBeginner.

Potser el més impressionant, Syed tenia només 28 anys en el moment d’escriure, així que ha aconseguit tot això abans de complir 30 anys. Si fas les matemàtiques, vol dir que va llançar WPBeginner cap als 18 anys..

Si voleu connectar-vos amb Syed, podeu dirigir-vos al seu lloc web personal i bloc o seguir-lo a Twitter.

Syed no publica sovint al seu bloc, però publica anualment publicacions detallades de revisió que són de gran lectura, sobretot si us interessa el negoci de WordPress. Podeu consultar algunes recents a continuació:

 • 2018
 • 2017
 • 2016

També podeu obtenir més informació sobre Syed en algunes d’aquestes entrevistes:

 • Publicat al podcast de Foundr
 • Entrevistat per Harsh @ ShoutMeLoud
 • Entrevistat per Dan Martell

Finalment, Syed també ha pronunciat al llarg dels anys diverses converses en WordCamps, que podeu consultar aquí.

Què hi ha a continuació per a WPBeginner i Awesome Motive?

Si utilitzeu WordPress, és difícil creure que ja no heu interactuat amb un lloc web o producte amb WPBeginner i / o Awesome Motive. I, amb el ràpid ritme d’adquisicions i llançaments de productes, tots dos només continuaran creixent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me