Revisió WP101: Tutorials de vídeo de WordPress que val la pena pagar?

Ofertes de WordPress


Què és nou a WordPress i no estàs segur de com començar? Potser fa temps que l’utilitzau, però teniu problemes per aconseguir el vostre lloc exactament com el voleu? O potser creeu llocs web per a altres persones, però els vostres clients lluiten per abordar les coses i voldríeu donar-los accés a alguns tutorials en línia i similars.?

WP101 és una col·lecció de tutorials en línia de WordPress destinats a resoldre exactament aquest tipus de problemes, proporcionant cursos per ajudar la gent a comprendre i fer ús de WordPress. Però, aquests cursos són bons? Què cobreixen? I, potser el més important, val la pena pagar-los?

Com a visió general, WP101 és un servei de subscripció de pagament que ofereix tutorials i cursos de narració ben organitzats i cursos sobre WordPress i alguns dels seus plugins més populars..

Si us agrada la idea d’accedir (mitjançant una subscripció de pagament) a una sèrie creixent de cursos de vídeo relacionats amb WordPress d’alta qualitat, continueu llegint …

Quant a WP101

WP101 va ser fundada el 2008 per Shawn Hesketh, dissenyador autònom amb una carrera de 26 anys al seu darrere. Durant el seu temps construint llocs web de WordPress, Shawn va proporcionar formació individual per als seus clients abans de decidir crear un curs de vídeo que li permeti compartir la seva experiència amb una audiència més àmplia..

WP101

Més de dos milions d’usuaris de WordPress han accedit als cursos i els vídeos han estat llicenciats per moltes empreses, com GoDaddy, Liquid Web, Pressable, Media Temple, WooCommerce, WPBeginner i fins i tot la NASA..

Contingut Tutorials de vídeo de WP101 WordPress

Tutorial WP101 per a principiants

Els cursos de vídeo WP101 comencen amb els conceptes bàsics i van més enllà, inclosos els tutorials de WooCommerce i Yoast SEO.

WP101 va començar amb tutorials de vídeo d’alta qualitat que van desmitificar l’essencial de WordPress, abans d’expandir-se per cobrir aspectes addicionals de l’execució d’un lloc web de WordPress. Mitjançant el servei de subscripció al WP101, ja podeu accedir a cursos i tutorials de vídeo sobre els següents temes relacionats amb WordPress:

 • WordPress 101 Tutorial per a principiants.
 • Consells i trucs per a principiants de WordPress.
 • Formularis personalitzats a WordPress amb formularis Ninja.
 • Guia completa de Jetpack.
 • Inici ràpid de WooCommerce.
 • Guia completa de WooCommerce.
 • Guia completa de SEO de Yoast.
 • Butlletí de correu electrònic fàcil amb MailPoet.
 • Com afegir un calendari d’esdeveniments a WordPress.
 • Fonaments bàsics de Beaver Builder (en breu).
 • iThemes Security Pro (en breu).

Com veieu, si voleu dominar WordPress, així com aprendre a utilitzar alguns complements essencials com Yoast SEO, Ninja Forms i Jetpack, WP101 disposa de cursos de vídeo per obtenir el vostre ritme al màxim. A més, si teniu previst crear una botiga en línia amb WordPress, els dos cursos de WooCommerce s’adrecen a vosaltres.

Sens dubte sembla que el WP101 cobreix les coses bàsiques i molt més, així que anem a veure si el contingut està a l’altura …

WP101 Revisió de contingut del curs

La durada dels cursos WP101 varia, però, per donar-vos una idea de quanta informació contenen, el curs de WordPress 101 és de 111 minuts, el curs de Trucs i consells per a principiants de WordPress 101 de 30 minuts i la guia completa de 22 parts per El curs de WooCommerce és de 98 minuts.

Tot i que la majoria dels vídeos WP101 estan reservats per als seus clients de pagament, els primers vídeos d’alguns dels cursos estan disponibles de forma gratuïta. Això significa que podeu consultar la qualitat dels vídeos abans d’inscriure’s. El tutorial de vídeo a l’editor de WordPress és un bon exemple del tipus de contingut produït per WP101.

Exemple WP101 Captura de pantalla

Els vídeos WP101 tenen subtítols de subtítols en anglès, i alguns també tenen subtítols en espanyol. Podeu veure la qualitat dels subtítols en aquest vídeo gratuït Ninja Forms.

A més de la durada digna dels cursos, els tutorials de vídeo que els integren estan molt ben presentats. Si bé la qualitat de vídeo i àudio és molt elevada, el que és més important, la informació es proporciona bé i tot es cobreix pas a pas de forma fàcil de seguir. Està clar que la narració ha estat guionitzada, sense pauses, càrrecs no desitjats ni altres disfuncions de veu.

A més, els vídeos s’actualitzen cada vegada que s’actualitzen el programari de WordPress i els complements inclosos. Per això, podeu estar segur que, sempre que utilitzeu la versió més recent del programari, el que veieu als vídeos coincidirà amb el que es mostra al tauler de control de WordPress..

Experiència d’usuari de WP101

El reproductor de vídeo WP101

La interfície del reproductor de vídeo WP101 és fàcil d’utilitzar, tal com es pot veure per vosaltres mateixos en la diferència entre les publicacions i les pàgines de WordPress.

Un cop us hàgiu registrat a WP101, automàticament tindreu accés a dos cursos: WP101 els bàsics i consells i trucs per a principiants del WP101.

WP101 Cursos inscrits

Podeu accedir als cursos als quals us heu inscrit des del tauler de treball WP101.

A continuació, podeu dirigir-vos directament a qualsevol dels dos cursos enfocats a principiants de WordPress o veure la llista d’altres vídeo tutorials als quals ara teniu accés. Si trobeu un curs que voleu fer, feu clic al botó “Feu aquest curs” per afegir-lo al tauler.

Botó de progressió del curs

La inscripció a un curs és fàcil un cop us heu registrat a WP101.

El curs, juntament amb altres que heu afegit, es mostraran al tauler de control per obtenir un accés ràpid. Fins i tot els usuaris que aprofiten la prova gratuïta de set dies tenen accés a tot el contingut del WP101.

El tauler de control del compte WP101

Podeu accedir ràpidament als vostres cursos a través del quadre de comandament WP101.

Un cop esteu preparats per fer un curs, només cal que feu clic a l’enllaç per començar. Es mostra una barra de progrés per deixar clar quant del curs heu completat. Per mantenir-lo al dia, els mòduls es revisen a mesura que els completeu.

Consulteu el progrés del curs

El progrés del curs es fa un seguiment a través del tauler de control.

Els vídeos del curs es mostren al lloc web mitjançant un reproductor de vídeo incrustat, i podeu passar fàcilment al mode de pantalla completa si cal. Igual que YouTube, la configuració del reproductor facilita canviar la resolució i la qualitat de la reproducció de vídeo, cosa que els usuaris amb una amplada de banda limitada haurien de ser útil.

La interfície d'usuari de WP101

Com es pot veure al vídeo anterior al tauler de control de WordPress, la interfície d’usuari del WP101 és neta i sense distraccions.

A més de la narració en anglès, es proporcionen subtítols en anglès per a tots els vídeos, així com subtítols en espanyol per a alguns vídeos. L’activació o la desactivació dels subtítols només requereix uns clics del ratolí.

WP101 Subtítols

A més d’habilitar els subtítols, també podeu canviar la qualitat del vídeo.

Les pàgines que mostren cada vídeo també inclouen un text que descriu el contingut de la lliçó i explica què podeu esperar per aprendre. També podeu veure ràpidament fins a quin punt heu avançat durant el curs i quins tutorials encara són pendents.

Descripcions de cursos i lliçons

Cada tutorial s’acompanya d’una descripció de text, així com d’enllaços ràpids als altres vídeos de la sèrie.

És útil, tan aviat com feu clic al botó “Marca complet”, sereu al següent vídeo de la sèrie. Després, quan arribeu al final d’un curs, hi ha un enllaç a alguns recursos recomanats. Tot i això, aquesta pàgina és principalment un recull d’enllaços a serveis, plugins i temes d’allotjament de WordPress.

Botó del curs següent

La pàgina de recursos recomanada conté enllaços a productes i serveis útils de WordPress.

Cadascuna de les pàgines de vídeo del curs conté un botó amb el text “Fer una pregunta”. Al fer clic en aquest enllaç us dirigireu als fòrums de preguntes i respostes només per als membres del WP101, on podeu cercar als arxius o preguntar a la comunitat qualsevol pregunta relacionada amb WordPress. Tot i que qualsevol pot accedir als fòrums, només els membres poden publicar preguntes.

Fòrum WP101 de preguntes i respostes

Els membres poden accedir al fòrum WP101 de preguntes i respostes per obtenir ajuda amb WordPress.

Un cop realitzeu un curs, s’afegirà una insígnia a la secció de resultats del vostre tauler de treball WP101.

Tauler de comandament

Podeu veure els cursos que heu completat a la secció de resultats.

També heu concedit un certificat per a cada curs que completeu, que podeu imprimir, guardar al vostre ordinador o penjar a la vostra cartera o al vostre perfil en un lloc com LinkedIn.

Exemple de certificat WordPress WP101

Al finalitzar el curs s’atorguen certificats per imprimir o publicar en línia.

En general, és molt senzill accedir als cursos WP101 i als seus tutorials de vídeo. Podeu veure ràpidament els cursos que heu completat, així com els vostres progressos en qualsevol dels cursos que heu afegit al vostre tauler..

Informació sobre preus WP101

Teniu dues opcions principals per accedir als tutorials de vídeo de WordPress WP101:

 • Abonament mensual de tot accés: 19 dòlars al mes.
 • Pass anual de tot accés: 49 dòlars anuals.

Com que es tracta de passis d’accés complet, obté accés il·limitat als nou cursos i als 161 tutorials de vídeo que contenen. També tindreu accés a qualsevol contingut nou afegit (com els propers cursos de Beaver Builder i iThemes Security Pro), mentre que la vostra subscripció estigui activa.

Tot i que ambdues opcions de preus inclouen una prova gratuïta de set dies que us permet accedir i provar tot el contingut del WP101, la vostra subscripció es renovarà automàticament fins que el cancel·leu..

Llicencia els vídeos WP101 per al vostre propi lloc web

També hi ha un programa de llicències WP101 que us dóna el dret de mostrar una selecció dels tutorials de vídeo al vostre lloc web. WP101 continua allotjat en els vídeos, però els podeu incorporar a les vostres pàgines web, proporcionant a la vostra audiència tutorials de WordPress d’alta qualitat..

Si teniu un lloc o un bloc de membres sobre l’ús de WordPress, o oferiu productes relacionats amb WordPress a clients que es podrien beneficiar de l’accés a vídeos tutorials, el programa de llicències WP101 pot ser d’interès. També teniu l’opció d’eliminar la marca WP101 i afegir el vostre logotip als vídeos.

Plugin WP101: afegeix tutorials de vídeo al tauler de control de WordPress

L’equip del WP101 també té un altre producte anomenat WP101 Plugin. Un cop instal·lat el connector a un lloc web de WordPress, els usuaris podran accedir a tots els 99 vídeos WP101, des de dins del tauler de WordPress.

El públic objectiu del complement WP101 són els dissenyadors i desenvolupadors web que vulguin donar accés als seus clients a una sèrie de vídeos tutorials de WordPress produïts professionalment. Això els beneficia reduint el temps que dediquen a crear documentació i ensenyant als seus clients a utilitzar WordPress, així com a fer trucades de trucades de clients que han oblidat com crear una publicació nova o no saben quins mòduls Jetpack permeten..

Tot i que el complement WP101 inclou els 20 vídeos de WordPress, 42 vídeos Jetpack, 22 vídeos WooCommerce i 15 vídeos SEO Yoast de WP101 (tots amb subtítols tancats), podeu configurar fàcilment quins vídeos es mostren als vostres clients. Això és ideal si voleu evitar confondre els clients amb els vídeos sobre la configuració d’una botiga de comerç electrònic quan només publiquen un bloc.

També podeu afegir els vostres propis vídeos a l’àrea de complements WP101, incloent qualsevol aspecte addicional de WordPress que sigui rellevant per als vostres usuaris. Tots els vídeos WP101 es transmeten des del núvol, de manera que no us haureu de preocupar perquè afectin el rendiment del lloc web del vostre client o consumiu els vostres drets d’emmagatzematge i amplada de banda..

El complement del WP101 té un preu similar al servei WP101 normal, amb tres opcions principals:

 • WP101 Plugin Freelancer Mensual: 19 dòlars al mes per utilitzar-lo en llocs de clients il·limitats.
 • WP101 Plugin Freelancer anual: 199 dòlars l’any per utilitzar-lo en llocs de clients il·limitats.
 • Lloc individual dels plugins WP101: 39 dòlars anuals per al seu ús només en un lloc web.

Podeu provar el complement WP101 sense risc durant 14 dies per comprovar si és un bon ajust per als vostres clients.

Pensaments finals

Tot i que probablement trobeu temes similars que es tracten de forma gratuïta en llocs com YouTube, WP101 encara és molt recomanable, i sí, segons la meva opinió, val la pena els diners!

El fet d’accedir a l’abast de la mà a tutorials de vídeo de gran qualitat ben organitzats per a una progressió fàcil, fa que WP101 sigui una inversió fàcil de justificar si us interessa aprendre a utilitzar WordPress i alguns dels seus plugins més útils..

Característiques com els premis i certificats, així com els fòrums de preguntes i respostes, també són extres agradables. A més, gràcies als vídeos que es tornen a actualitzar i actualitzar regularment, els canvis en la forma de funcionament de WordPress i els complements es veuran reflectits als tutorials..

A més dels principals cursos de vídeo WP101, el complement WP101 és un producte útil per a dissenyadors web que volen reduir el temps dedicat a ajudar els seus clients a utilitzar WordPress.

Si voleu millorar el vostre ús de WordPress, WP101 és una excel·lent opció amb una prova gratuïta de set dies que inclou accés a tot el seu contingut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me