Rishikimi i Platformës së Rainmaker: Ndërtuesi më i mirë i Gjithë-në-Një i faqes në internet?

Marrëveshjet me WordPress


Nëse dëshironi të merrni një uebsajt shpejt në internet – apo edhe thjesht të gjeni një alternative për të menaxhuar faqen tuaj të WordPress të vetë-pritur – Rainmaker mund të jetë vetëm ajo që po kërkoni. Më poshtë, ne do të eksplorojmë saktësisht se çfarë duhet të ofrojë Rainmaker, një platformë gjithëpërfshirëse e faqes në internet të bazuar në WordPress, dhe të ju ndihmojë të vendosni nëse është apo jo opsioni më i mirë për projektin tuaj.

Rainmaker promovohet si një zgjidhje e plotë për marketing dixhital dhe shitje, por çfarë do të thotë në të vërtetë? Për kë është Rainmaker? Doesfarë duhet të ofrojë kjo platformë? Dhe, në fund të fundit, a ka ndonjë të mirë? Këto janë vetëm disa nga pyetjet që do t’u përgjigjemi.

Le të hidhemi brenda.

Cila është platforma e shiut?

Në thelb të saj, Rainmaker është një version i modifikuar i softuerit WordPress që synon të thjeshtojë procesin e marrjes së një faqe në internet dhe publikimin e përmbajtjes në një gamë të gjerë të formateve.

Platforma e shiut

Rainmaker është një zgjidhje gjithëpërfshirëse në internet e ndërtuar në majë të WordPress, duke ofruar një proces të thjeshtë të konfigurimit të faqes, një zgjedhje të vogël, por me cilësi të lartë, të temave të faqes në internet dhe një sërë karakteristikash të mbajtura me kujdes..

Nuk ka të bëjë vetëm me ndihmën për të krijuar një faqe fillestare për biznesin tuaj – është shumë më tepër se kaq, dhe përfshin mjete për krijimin e të gjitha sa vijon:

 • Faqet e ndalimit
 • Testet e optimizimit të përmbajtjes A / B
 • Përmbajtja e mbrojtur e anëtarësisë
 • Kurse online
 • Podcasts
 • Forume diskutimesh
 • Portfolios
 • Fushatat e marketingut me email
 • Dyqanet elektronike që shesin produkte dhe shërbime dixhitale
 • Integrimet e procesorit të pagesave

Duke shtuar shërbime shtesë në përzierje, të tilla si mbajtja në internet, mënyrat e përshpejtimit të faqes suaj të internetit, kopjimi i automatizuar dhe veçoritë e sigurisë, Rainmaker merr pothuajse të gjithë punën nga duart tuaja kur bëhet fjalë për krijimin dhe menaxhimin e një faqe në internet.

Pse të zgjidhni shiun?

WordPress mund të ketë fuqi 25% të uebit, por nuk është pa gabimet e tij. Një arsye pse WordPress nuk është zgjidhja më e mirë për të gjithë është lehtësia e përdorimit (ose mungesa e saj). Edhe pse botimi i një postimi të ri në blog me WordPress është relativisht i drejtpërdrejtë, ka shumë gjëra që duhet të bëni para se të filloni të publikoni përmbajtjen tuaj.

Demoja e Rishikimit të Shiut të Shikuesve

Rainmaker synon të thjeshtojë procesin e krijimit të një faqe në internet dhe publikimin e përmbajtjes duke ju siguruar gjithçka që ju nevojitet në një paketë. Pëlqimet e blerjeve për në web hosting, vlerësimi i temave të panumërta të WordPress dhe kërkimi i shtojcave më të mira – për të mos përmendur kujdesjen për të gjitha detajet teknike – trajtohen për ju.

Duke siguruar gjithçka për ju, Rainmaker ju lejon të përqëndroheni në krijimin e përmbajtjes, gjenerimin e drejtimeve dhe shitjen e shërbimeve dhe produkteve tuaja – në vend se të hulumtoni, blini dhe konfiguroni shtesat që i nevojiten një faqe në internet WordPress të vetë-pritur.

Kur kërkoni një platformë për faqen tuaj të internetit, do të doni të siguroheni që ajo të drejtohet nga një organizatë e njohur. Rainmaker sigurisht i plotëson ato kritere, pasi janë krijuar nga ekipi që qëndron pas markave të njohura Copyblogger dhe StudioPress — dy nga emrat më të mëdhenj në marketing me përmbajtje dhe tema WordPress.

Me pak fjalë, qëllimi i Rainmaker është që t’ju lejojë të përqendroheni në botimin e përmbajtjes, ndërsa të gjitha detajet teknike dhe zgjedhja e produkteve janë kujdesur për ju.

Pse nuk duhet të zgjidhni shiun

Përkundër përfitimeve të saj, Rainmaker nuk është për të gjithë. Nëse dëshironi të keni kontroll të plotë mbi faqen tuaj të internetit, atëherë instalimi i WordPress vetë, zgjedhja e pritjes tuaj në internet, shtimi i shtojcave tuaja të preferuara dhe zgjedhja ose krijimi i temës tuaj është një mundësi më e mirë.

Ndërsa do t’ju tregojmë në pjesën e tipareve të këtij përmbledhje të Rainmaker, ju merrni një sasi të mirë të kontrollit krijues mbi hartimin e faqes tuaj. Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për zgjedhjen dhe zgjedhjen e temave dhe shtojcave, liria juaj është e kufizuar me Rainmaker kur krahasohet me një uebfaqe të vetë-pritur të WordPress.

Nëse keni kërkesa të përparuara për faqen tuaj të internetit, të tilla si rregullimi i kodit themelor të WordPress ose krijimi i shtojcave tuaja për të shtuar funksionim specifik, përsëri Rainmaker nuk do të jetë i përshtatshëm.

Sidoqoftë, nëse dëshironi të keni akses në një platformë që e bën publikimin e përmbajtjes të drejtpërdrejtë, përfshin një përzgjedhje të mirë të veçorive dhe temave, dhe kujdeset për të gjitha detajet teknike, Rainmaker ia vlen të hulumtojë.

Karakteristikat më të mira të shiut

Në letër, Rainmaker ka shumë gjëra për të. ’Shtë krijuar nga një ekip i mirënjohur me përvojë shumë vjeçare në fushën e marketingut dhe dizajnimit të faqes në internet. Kjo thjeshton procesin e marrjes së një faqe në internet dhe botimin e përmbajtjes, ndërsa kujdeset për detyra të rëndësishme siç janë sigurimi dhe rezervimi i faqes tuaj në mënyrë të vazhdueshme.

Pra, le t’i hedhim një vështrim këtyre karakteristikave më në detaje.

Krijimi dhe menaxhimi i shpejtë dhe i thjeshtë i faqes në internet

WordPress mund të mburret me një instalim pesë-minutësh, por pas instalimit të softuerit do të duhet akoma më shumë punë për ta bërë faqen tuaj të internetit të duket e respektueshme. Pra, nëse faqja juaj e re duhet të jetë ASAP në internet, ose nëse nuk jeni as të sigurt se nga filloni kur bëhet fjalë për të kërkuar temat dhe shtojcat më të mira, Rainmaker mund të jetë opsioni më i mirë.

Rishikimi i Platformës së Shiut - Fillimi

Siç u premtua, të bashkosh Rainmaker dhe të krijosh një faqe në internet me të vërtetë zgjasin vetëm disa minuta.

Pasi të keni krijuar llogarinë tuaj duke futur emrin tuaj dhe adresën e emailit, mund të futeni në pultin tuaj dhe të filloni të ndërtoni uebfaqen tuaj të re.

Paneli i Shqyrtimit të Shiut

Një Tour i Pasqyruar për Shikuesit e dobishëm kërkon disa minuta për të përfunduar dhe të bëjë një punë të mirë për t’ju treguar bazat e asaj që duhet të ofrojë Rainmaker. Pasi të jeni prezantuar në pultin e Rainmaker, atëherë mund të vazhdoni të zgjidhni një model për uebfaqen tuaj përpara se të shtoni përmbajtjen tuaj.

I gjithë procesi është shumë i drejtpërdrejtë dhe shumë i një sistemi “gjithëpërfshirës” – nuk ka asnjëherë nevojë të lini pultin e Rainmaker dhe të shkoni diku tjetër në kërkim të temave dhe shtojcave.

Falë provës së tij 14-ditore falas, nuk ka nevojë të futni ende detaje pagese. Në fakt, nuk ju duhet as emri juaj i domain për të filluar. Pasi të keni ndërtuar diçka për të cilën jeni të kënaqur, atëherë mund të regjistroni një emër domain dhe të filloni faqen në një datë të mëvonshme.

Ne do të mbulojmë procesin e krijimit të një uebsajti të ri të WordPress me Rainmaker në më shumë detaje më vonë në këtë përmbledhje, por, tani për tani, le të shqyrtojmë disa nga karakteristikat e tij më të mira.

Temat dhe modelet e faqes në internet të shiut

Ndërsa Rainmaker është sjellë për ju nga e njëjta kompani si StudioPress, krijuesit e disa prej temave më të mira të WordPress-it përreth, ju merrni një bibliotekë me tema profesionale për të zgjedhur kur vendosni uebfaqen tuaj të re.

Temat e Shqyrtimit të Shiut

Në fakt, ka më shumë se 30 tema me cilësi të lartë për të zgjedhur nga mbulimi i një game të gjerë stilesh, duke përfshirë modelet për agjensi, autorë, blogje, institucione arsimore, marka jetese, faqet e lajmeve dhe revistave, portofolet dhe restorantet, si dhe një një mori e modeleve të tjera të përqendruara në biznes.

Pas aktivizimit të temës suaj të zgjedhjes, ju keni mundësinë e importimit të përmbajtjes së saj demografike për të marrë faqen tuaj të internetit të vendosur plotësisht dhe gati për përmbajtjen tuaj.

Demoja e Importit të Shqyrtimit të Shiut

Kam gjetur importimin e përmbajtjes demo dhe vendosjen e temës me Rainmaker shumë më të shpejtë dhe më të lehtë sesa të përpiqesh të arrij të njëjtin rezultat duke instaluar një temë të StudioPress në një uebfaqe të vetë-pritur të WordPress.

Demo Shqyrtimi i shiut

Për shkak se temat e StudioPress Rainmaker janë të gjitha produktet me cilësi të lartë, ato përfshijnë një përzgjedhje të modeleve të dobishme të faqeve, përfshirë faqet e uljes për t’ju ndihmuar të promovoni shërbimet dhe produktet tuaja në mënyrë më efektive.

Për shkak se Rainmaker përdor Kornizën e Zanafillës si bazë për temat e tij, nëse tashmë ndodh që të keni një të tillë, mund të kërkoni që tema juaj e fëmijëve të Genesis të aplikohet në faqen tuaj të internetit të Rainmaker. Pasi të kontrollohet kodi dhe tema juaj të jetë aprovuar nga ekipi i kontrollit të cilësisë Rainmaker, faqja juaj e re e internetit do të ketë modelin e vet personal.

Opsionet e personalizimit

Dizajni i Shqyrtimit të Shiut

Megjithëse temat e Rainmaker janë me cilësi të lartë dhe të gatshëm për të shkuar, ju prapë keni qasje në një përzgjedhje të opsioneve të personalizimit të faqes në internet. Seti kryesor i opsioneve të personalizimit arrihet nga pulti juaj Rainmaker, me kontrollet e shfaqura përmes ndërfaqes WordPress Customizer.

Përshtatës për Shqyrtimin e Shiut

Kontrollet e personalizimit të temës Rainmaker janë pak në anën e kufizuar, veçanërisht në krahasim me disa nga temat shumë fleksibile të disponueshme për faqet e vetë-pritura të WordPress. Sidoqoftë, kjo mungesë lirie dhe zgjedhje në mënyrë të konsiderueshme shpejton dhe thjeshton procesin e ndërtimit të faqes në internet, duke ndihmuar Rainmaker të apelojë në audiencën e saj të synuar – ata që duan të krijojnë një faqe interneti profesionale sa më shpejt dhe më lehtë që të jetë e mundur.

Ngjyrat e Rishikimit të Customizatorit të Shiut

Prodhuesi i shiut e bën shumë të lehtë kryerjen e detyrave thelbësore të personalizimit, siç është ndryshimi i ngjyrës së theksit për sitin tuaj, ose ngarkimi i një imazhi të ri të faqes fillestare. Në të njëjtën kohë, Rainmaker gjithashtu ndihmon në parandalimin e lodhjes së vendimeve duke hequr opsionet më kokrrizore, siç është aftësia për të zgjedhur nga një gamë e gjerë e cilësimeve të tipografisë ose futni lartësi dhe gjerësi të personalizuara për paraqitjet tuaja..

Rishikimi CSS Custom i shiut

Nëse vërtet keni nevojë për më shumë kontroll mbi paraqitjen e faqes tuaj, mund të shtoni vetë CSS tuaj personal në temën tuaj të zgjedhur. Kjo veçori ju lejon të rregulloni pamjen e faqes tuaj, duke përfshirë hartimin, paraqitjen dhe formatimin. Vlen gjithashtu të theksohet se planet janë duke u zhvilluar për të sjellë rregullime shtesë të avancuara në kontrollet e personalizuesit të temës Rainmaker.

Botim i lehtë i përmbajtjes

Qëllimi i krijuesit të shiut është të heqë të gjitha shpërqendrimet e drejtimit të një faqe në internet, në mënyrë që të përqendroheni në botimin e përmbajtjes që do të rrisë biznesin tuaj. Për të çuar më tej këtë qëllim, Rainmaker përmban mbështetje të madhe për botimin e një game të gjerë të llojeve të përmbajtjeve, duke përfshirë postimet në blog, artikujt e portofolit, episodet e podcast, modulet e kurseve në internet, përmbajtjen e anëtarësimit, artikujt e bibliotekës së mediave dhe, nëse jeni autor, katalogun tuaj të librave.

Faqja e uljes së rishikimit të shiut

Për t’ju ndihmuar të promovoni produktet dhe shërbimet tuaja në mënyrë më efektive, ekzistojnë edhe 15 shabllone të faqeve të personalizueshme të faqes. Përmes krijuesit të faqes së uljes, ju mund të zgjidhni një qëllim për faqen tuaj të shitjeve, dhe pastaj shtoni zgjedhjen tuaj të elementeve dhe përmbajtjes me porosi në faqe.

Redaktimi i faqes së rishikimit të faqeve të rishikimit të shiut

Elementet që mund të shtoni në faqet tuaja të uljes përfshijnë listat e veçorive, luajtësit e videove, format e zgjedhjes, butonat e thirrjes për veprim, dëshmitë dhe lidhjet për përmbajtjen me porosi dhe profilet e mediave sociale.

Elementet e faqes së rishikimit të shiut

Falë ndërfaqes së thjeshtuar të përdoruesit të Rainmaker, shtimi i përmbajtjes tuaj personale në elementët e faqeve dhe fushat e tjera të faqes tuaj është shumë e thjeshtë. Sidoqoftë, kjo është se ju mund të humbisni disa nga karakteristikat e fuqishme opsionale dhe fleksibilitetin e rritur në dispozicion të përdoruesve të softuerit standard të WordPress të vetë-pritur, siç janë një numër më i madh i elementeve të faqeve dhe kontrolle më të hollësishme të personalizimeve që janë në dispozicion me temat dhe shtojcat më të mira të WordPress.

Dëshmitë e Rishikimit të Shiut

Sidoqoftë, për audiencën e synuar të Rainmaker, mos ngadalësimi nga marrja e vendimeve të pafund do të jetë pjesë e apelit.

Paraqitja e faqes së rishikimit të shiut

Pasi të keni futur zgjedhjen tuaj të elementeve të faqes dhe të shtoni përmbajtjen tuaj, faqja që keni krijuar përmes ndërfaqes ndërtuese do të marrë stilin e temës tuaj të zgjedhur Rainmaker StudioPress.

Dokumentim dhe Mbështetje e Detajuar

Ndërsa Rainmaker ka të bëjë me krijimin e faqes suaj të internetit sa më lehtë, është e shkëlqyeshme të shihni një grup të tillë të dobishëm të përmbajtjes mbështetëse në dispozicion. Si dhe FAQ të hollësishme, të cilat duhet t’u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja para shitjes, ka një formë mbështetjeje lehtësisht të arritshme në pultin e faqes tuaj nëse keni nevojë për më shumë ndihmë.

Ndihmë për Shqyrtimin e Shiut

Do të keni gjithashtu akses në seritë e trajnimit të Rainmaker, një seri webinar, një bazë të detajuar njohurish dhe forume të komunitetit Rainmaker. Kjo përmbajtje nuk është e përqendruar vetëm për t’ju ndihmuar të përdorni platformën Rainmaker, por gjithashtu mbulon se si të krijoni përmbajtje të shkëlqyeshme, të promovoni produktet dhe shërbimet tuaja në internet, dhe përgjithësisht ta bëni biznesin tuaj një sukses — një mënyrë tjetër në të cilën Rainmaker rrit kredencialet e saj si një zgjidhje gjithëpërfshirëse.

Karakteristika të tjera të shiut

Në sipërfaqe, Rainmaker është vetëm një mënyrë e thjeshtë për të marrë një faqe interneti profesionale në internet. Sidoqoftë, sa më shumë të eksploroni se çfarë ka për të ofruar, aq më shumë bëhet e qartë se kjo është një platformë e fuqishme që mund t’ju ndihmojë të rritni biznesin tuaj.

Konvertimi i Shqyrtimit të Shiut

Një tipar interesant i Rainmaker është mjeti Konvertimi. Rainmaker dëshiron t’ju ndihmojë të shndërroni trafikun në shina, shitje, klientë dhe klientë, dhe mjeti Konvertimi është një pjesë kryesore e asaj që e lehtëson këtë. Nëpërmjet seksionit të Konvertimit të pultit tuaj, ju mund të krijoni produkte dhe oferta të tjera, dhe pastaj të monitoroni dhe menaxhoni se si po performojnë.

Kjo mund të përfshijë krijimin e një produkti dixhital, vendosjen e një kursi anëtarësie ose fillimin e një liste emaili. Pastaj mund të përdorni mjetin e Konvertimit për të kuptuar se si vizitorët tuaj po reagojnë ndaj atyre ofertave. Duke përdorur veçorinë e testimit të Rainmaker A / B, ju mund të bëni eksperimente për të optimizuar përmbajtjen promovuese për rritje të shitjeve, shitje dhe fitime.

Trafiku i Rishikimit të Shiut

Përmes seksionit të Trafikut të tryezës tuaj Rainmaker, do të gjeni mjete për t’ju ndihmuar të promovoni faqen tuaj të internetit dhe të merrni më shumë ekspozim. Mjetet e kontaktit në këtë pjesë, për shembull, do t’ju ndihmojnë të gjeni uebfaqe të tjera me audiencë të ngjashme me të cilën mund t’i qaseni për të filluar ndërtimin e marrëdhënieve.

Nëpërmjet mjetit të Programit Social të seksionit Trafiku, ju jeni në gjendje të postoni dhe të planifikoni azhurnime dhe të shtoni lidhje, foto dhe përmbajtje të tjera në rrjetet tuaja sociale nga brenda pultit tuaj të Rainmaker. Mjeti Affiliates, ndërkohë, ju jep një mënyrë të thjeshtë për të drejtuar programin tuaj të filialeve dhe për të menaxhuar bashkëpunëtorët tuaj.

Rezultatet e rishikimit të shiut

Prodhuesi i shiut gjithashtu ofron një sërë mjetesh raportimi. Nëse doni të monitoroni dhe kuptoni trafikun tuaj, rishikoni të dhënat e mbledhura përmes formularëve, vlerësoni performancën e bashkëpunëtorëve tuaj, shikoni rezultatet e eksperimenteve të testimit A / B dhe mësoni se sa janë të njohura podcast-et tuaja, pjesa e rezultateve në pultin tuaj të Rainmaker mbulon të gjitha të kësaj dhe më shumë.

Analitika e Rishikimit të Shiut

Ndërsa Rainmaker integrohet lehtësisht me Google Analytics, mund të shikoni grupin e plotë të statistikave për faqen tuaj të internetit në pultin e Analitics të Google. Sidoqoftë, pasi që sasia e madhe e të dhënave të siguruara nga Google Analytics mund të jetë dërrmuese, mund të shikoni një version të thjeshtuar të analitikës tuaj të internetit përmes pultit tuaj Rainmaker.

Disa nga karakteristikat e tjera për të cilat keni akses kur regjistroheni tek Rainmaker përfshijnë:

 • Shërbimi i marketingut me email me RainMail (falas deri në 999 pajtimtar)
 • butona të ndarjes sociale
 • një përzgjedhje e përmbajtjes dhe faqosjeve të shiritit anësor
 • shirita anësore dinamike
 • rrëshqitës të përgjegjshëm
 • mënyra e mirëmbajtjes
 • funksionalitetin e programit të filialit
 • Integrimi i Google Analytics.

Pra, tani e dimë se çfarë duhet të ofrojë Rainmaker, le të zbulojmë se sa e lehtë është të krijosh një faqe në internet me këtë platformë botuese në internet.

Si të krijoni një faqe në internet me shiun

Në këtë pjesë të rishikimit të Rainmaker, ne do të përshkojmë shpejt krijimin dhe krijimin e një uebsajti të ri. Falë provës 14-ditore falas, ju mund ta provoni plotësisht përvojën e Rainmaker vetë dhe të shihni se çfarë lloji të faqes në internet mund të krijoni – pa hyrë asgjë më shumë se emri juaj dhe adresa e emailit.

Vendosja e sitit për rishikimin e shiut

Pasi të keni plotësuar formularin e thjeshtë të regjistrimit, atëherë mund të shkarkoni ose udhëzuesin e fillimit të shpejtë ose thjesht të futeni direkt në krijimin e faqes tuaj të re. Pasi të keni dhënë një emër dhe përshkrim në faqen tuaj, mund të bëni një turne të shpejtë në pult, përpara se të shikoni temat e ndryshme për të gjetur dizajnin që dëshironi..

Paraqitja e Temës për Shqyrtimin e Shiut

Pasi të keni zgjedhur një temë nga opsionet e disponueshme 30-plus, mund të zgjidhni të personalizoni pamjen e saj përmes personalizuesit.

Demo e Rishikimit të Prodhuesit të Shiut

Ndryshimi i ngjyrave, ndërrimi i imazheve në sfond dhe redaktimi i përmbajtjes demo të faqes fillestare të faqes suaj të internetit janë realizuar të gjitha përmes ndërfaqes personalizuese miqësore për përdoruesit. Menutë e navigimit, zonat në shiritin anësor dhe widget e faqes tuaj janë konfiguruar gjithashtu përmes ndërfaqes personalizues.

Faqja kryesore e rishikimit të shiut

Pasi të personalizoni përmbajtjen demo të temës, mund të përdorni mjetet e projektimit për të rregulluar më tej faqen tuaj të internetit. Sidoqoftë, nëse jeni të kënaqur me pamjen e faqes tuaj, mund të filloni të krijoni faqe të reja ose të shtoni përmbajtjen tuaj në shabllonet ekzistuese.

Shikoni faqet e Shqyrtimit të Shiut

Meqenëse Rainmaker është në të vërtetë një version i modifikuar i WordPress, krijimi i përmbajtjes zhvillohet në zonën tuaj në pult, sesa përmes një redaktori të përparme.

Rishikimi i faqes Shqyrtimi i shiut

Kur aftësia për të redaktuar postimet dhe faqet përmes një redaktori para-end është në dispozicion për Rainmaker, do ta bëjë këtë një platformë botimi shumë më miqësore për përdoruesit, duke i dhënë asaj një avantazh të vërtetë në lidhje me zgjedhjen e një faqe në internet WordPress të vetë-pritur. Sidoqoftë, siç qëndrojnë gjërat, përdoruesit e rinj nuk duhet të kenë shumë telashe për të kuptuar marrëdhëniet midis asaj që shohin në redaktorin e Rainmaker, dhe se si do të duket përmbajtja e tyre kur publikohet.

Faqja e Shqyrtimit të Shiut

Përmbajtja juaj e internetit tjetër, përfshirë postimet në blog, faqet e uljes dhe artikujt e portofolit, mund të menaxhohet në të njëjtën mënyrë.

Përmbajtja e rishikimit të shiut

Pasi të keni zgjedhur një temë, të kryeni disa punë për personalizimin dhe të shtoni faqet thelbësore, faqja juaj e internetit duhet të jetë e gatshme për të dalë live. Ju gjithashtu keni mundësinë e përdorimit të veçorive të përparuara të Rainmaker për të shitur produkte dhe shërbime nga faqja e internetit tuaj, të krijoni një zonë anëtarësie, të shtoni forume diskutimesh dhe të gjitha tiparet e tjera të dobishme që kemi mbuluar më herët.

Nëse nuk jeni të sigurt për asgjë ose dëshironi një kritikë të faqes tuaj, mund të bashkoheni në forume të komunitetit Rainmaker dhe të postoni pyetje atje.

Publikimi i faqes suaj të internetit dhe vënia e tij në dispozicion të botës kërkon që ju të regjistroheni një emër domain, të zgjidhni një plan çmimesh dhe të shkruani detajet tuaja të pagesës.

A ju ofron shiut vlera për para?

Në shikim të parë, Rainmaker nuk është i lirë. Me 125 dollarë në muaj, të faturuar në vit, ose 145 dollarë në muaj të faturuar në muaj, ai funksionon si një $ 1,500 ose 1.740 $ në vit. Kur e konsideroni WordPress është i lirë për t’u përdorur, dhe se ka shumë tema dhe shtesa falas, jo-komerciale për të zgjedhur, kjo duket se nuk është e kushtueshme..

Sidoqoftë, kur të merrni parasysh ato që po fitoni para, çmimet fillojnë të kenë kuptim. Me Rainmaker, ju duhet të zgjidhni nga një përzgjedhje e temave premium, me qasje në karakteristika të ndryshme të fuqishme të internetit që përndryshe do të kërkonin blerjen e një numri shtojcash tregtare. Atëherë është kostoja e mbajtjes në internet, shërbimeve të mirëmbajtjes dhe qasjes në stafin mbështetës për t’u marrë parasysh.

Sidoqoftë, vlera e vërtetë e Rainmaker është shpejtësia me të cilën mund të ndërtoni një faqe në internet me pamje profesionale. Me më pak vendime për të bërë dhe një ndërfaqe dukshëm më miqësore për përdoruesit sesa një instalim standard i vetë-pritur në WordPress, Rainmaker në të vërtetë ofron një alternativë mjaft të mirë me vlerë për ata që nuk kanë kohën (ose grupin e duhur të aftësive) për të bërë së bashku uebfaqe të vetë-pritur, ose thjesht nuk duan të investojnë në krijimin e një projekti personal të dizajnit në internet të ndërtuar nga e para.

Mendimet përfundimtare

Me Rainmaker, ka pak më pak liri sesa do të merrni me faqen tuaj të WordPress të vetë-pritur – e cila, në teori, vjen me praktikisht asnjë kufizim. Sidoqoftë, përderisa ky lloj i tregtimit zakonisht nuk funksionon gjithmonë mirë në planin afatgjatë (në varësi të plotë nga ajo që ju nevojitet në të vërtetë nga një uebfaqe, natyrisht), me Rainmaker, duke sakrifikuar një zgjedhje dhe fleksibilitet rezulton në një nga mënyra më e shpejtë për të marrë menjëherë një faqe në internet jashtëzakonisht të aftë, të thjeshtë për t’u menaxhuar, në kërkim profesional.

Biblioteka e temave me cilësi të lartë dhe aftësia për të përdorur modelin tuaj të temës me porosi (me kusht që të jetë një temë për fëmijën e Zanafillës) janë të dyja pikat më të mëdha plus për Rainmaker. Dhe ndërsa nuk mund të ngarkoni zgjedhjen tuaj të shtojcave, ekipi i Rainmaker ka thënë hapur që ata janë të gatshëm të marrin në konsideratë kërkesa të reja për veçori.

Për shkak të çmimit, Rainmaker mund të mos jetë një zgjedhje e përshtatshme për ata që kanë një buxhet të ngushtë. Por, nëse po kërkoni të krijoni faqen tuaj të internetit të biznesit dhe nuk keni kohë ose aftësi për të ndërtuar dhe menaxhuar gjithçka vetë, unë rekomandoj shumë t’i jepni provë falas 14-ditëshe Rainmaker me një goditje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map