A Rainmaker platform áttekintése: A legjobb többfunkciós webhely-készítő?

WordPress foglalkozik


Ha gyorsan szeretne weboldalt szerezni online – vagy akár csak alternatívát szeretne találni saját, saját üzemeltetésű WordPress-webhelyének kezelésére -, a Rainmaker éppen az, amit keres. Az alábbiakban pontosan azt vizsgáljuk meg, hogy mit kínál a Rainmaker, a WordPress alapú webhely-platform, és segít eldönteni, hogy ez a legjobb választás-e a projekt számára..

A Rainmakert a digitális marketing és értékesítés teljes megoldásaként reklámozzák, de mit jelent ez valójában? Kinek a Rainmaker? Mit kínál ez a platform? És végül is jó? Ez csak néhány kérdés, amelyet megválaszolunk.

Ugorjunk be.

Mi az a Rainmaker platform??

A Rainmaker a WordPress szoftver módosított verziója, amelynek célja a weboldal online elérésének és a tartalom széles formátumban történő közzétételének egyszerűsítése..

Esőkészítő platform

A Rainmaker egy sokoldalú webhelymegoldás, amely a WordPress tetejére épül, egyszerű webhely-beállítási folyamatot, egy kicsi, de kiváló minőségű webhely-témák választékát és gondosan válogatott funkciókészletet kínál..

Nemcsak arról szól, hogy segítsen egy vállalkozás honlapjának létrehozásában – ennél sokkal többet is tartalmaz, és eszközöket tartalmaz a következők összes létrehozásához:

 • Leszállás oldalak
 • A / B tartalom optimalizálási tesztek
 • Védett tagsági tartalom
 • Online tanfolyamok
 • podcastok
 • Vitafórumok
 • portfóliók
 • E-mail marketing kampányok
 • Digitális termékeket és szolgáltatásokat árusító elektronikus üzletek
 • Fizetési processzorok integrációi

A kiegészítő szolgáltatások, például a webtárhely, a webhely felgyorsításának módjai, az automatikus biztonsági mentések és a biztonsági szolgáltatások hozzáadásával a keverékbe a Rainmaker szinte minden munkáját kezedbe veszi egy webhely létrehozása és kezelése során..

Miért válassza a Rainmaker alkalmazást??

A WordPress a web 25% -át képes táplálni, de hibáinak nélkül. Az egyik ok, amiért a WordPress nem mindenki számára a legjobb választás, a könnyű használat (vagy annak hiánya). Bár egy új blogbejegyzés közzététele a WordPress-en meglehetősen egyszerű, még sokat kell tennie, mielőtt elkezdené tartalmának közzétételét..

A Rainmaker áttekintése a műszerfal demonstrációjáról

A Rainmaker célja, hogy leegyszerűsítse a weboldal létrehozásának és a tartalom közzétételének folyamatát azáltal, hogy mindent egy csomagban tartalmaz, amire szüksége van. Az Ön kedvelik a webtárhely-vásárlást, a számtalan WordPress-téma kiértékelését és a legjobb plugin-ek kikeresését – nem is beszélve a műszaki részletekről..

Mindent az Ön számára nyújtva a Rainmaker segítségével a tartalom létrehozására, az ügyfelek generálására és a szolgáltatások és termékek eladására összpontosíthat – ahelyett, hogy egy saját üzemeltetett WordPress webhely extráinak kutatására, megvásárlására és konfigurálására lenne szüksége.

Amikor webhelyére platformot keres, akkor ellenőriznie kell, hogy azt egy megbízható szervezet működteti-e. A Rainmaker minden bizonnyal megfelel ennek a kritériumnak, mivel a népszerű Copyblogger és a StudioPress márkák mögött álló csapat hozta létre – a tartalommarketing és a WordPress témák közül a két legnagyobb név..

Röviden: a Rainmaker célja, hogy engedje, hogy a tartalom közzétételére összpontosítson, miközben az összes műszaki részlettel és a termékválasztékkal Ön gondoskodik..

Miért nem kellene választania az Esőkészítőt?

Előnyei ellenére a Rainmaker nem mindenki számára elérhető. Ha teljes ellenőrzést szeretne látni a webhely felett, akkor jobb megoldás a WordPress telepítése, a saját webtárhely kiválasztása, a kívánt pluginok hozzáadása és a saját téma kiválasztása vagy létrehozása..

Amint a Rainmaker ismertető funkcióinak részében megmutatjuk, jó kreatív irányítást kap a webhelyed kialakítása felett. A témák és beépülő modulok kiválasztásakor és kiválasztásakor azonban a Rainmaker korlátozza a szabadságát, ha összehasonlítjuk a saját üzemeltetett WordPress webhellyel..

Ha speciális követelményeket támaszt a webhelyével kapcsolatban, például testreszabja a mögöttes WordPress kódot vagy saját plug-ineket hoz létre speciális funkciók hozzáadása érdekében, a Rainmaker újra nem lesz megfelelő.

Ha azonban olyan platformra szeretne hozzáférni, amely egyszerűvé teszi a tartalom közzétételét, jó választékát kínálja a funkciókat és a témákat, és gondoskodik az összes műszaki részletről, akkor a Rainmaker érdemes feltárni.

A Rainmaker legjobb tulajdonságai

Papíron a Rainmaker sokat keres. Ezt egy tiszteletben tartott csapat hozta létre, sok éves tapasztalattal rendelkezik az internetes marketing és tervezés területén. Egyszerűsíti a weboldal online elérésének és a tartalom közzétételének folyamatát, ugyanakkor vigyáz a fontos feladatokra, mint például a webhely folyamatos biztosítása és biztonsági mentése..

Vessen egy pillantást ezekre a funkciókra részletesebben.

Gyors és egyszerű weboldal készítés és kezelés

A WordPress öt perces telepítéssel büszkélkedhet, de a szoftver telepítése után még sokkal több munkát kell elvégezni ahhoz, hogy webhelye tisztességesnek tűnjön. Tehát, ha új webhelyének online ASAP-nak kell lennie, vagy ha nem is biztos abban, hogy hol kezdje el a legjobb témák és beépülő modulok keresésekor, akkor a Rainmaker lehet a legjobb választás.

A Rainmaker platform áttekintése - az első lépések

Ahogy ígértük, a Rainmakerhez való csatlakozás és a weboldal létrehozása valójában csak néhány percet vesz igénybe.

Miután létrehozta a fiókját a nevét és e-mail címét megadva, bejelentkezhet az irányítópulton, és megkezdheti az új webhely felépítését..

Rainmaker áttekintő műszerfal

A hasznos Rainmaker áttekintő túra néhány percet vesz igénybe, és jó munkát végez azzal, hogy megmutatja neked a Rainmaker által kínált lehetőségeket. Miután megismerkedtek a Rainmaker irányítópultjával, akkor a saját tartalom hozzáadása előtt kiválaszthatják webhelyének kialakítását..

Az egész folyamat nagyon egyszerű és nagyon sokrétű, mindenekelőtt egy-egy rendszer – soha nem kell elhagynia a Rainmaker műszerfalát, és máshová menni témák és pluginok keresésére..

A 14 napos ingyenes próbaverziónak köszönhetően még nem kell megadnia a fizetési adatokat. Valójában az induláshoz nem is kell a saját domain nevére. Ha elkészített valamit, amivel elégedett, regisztrálhat egy domain nevet, és később elindíthatja a webhelyet.

A Rainmakerrel egy új WordPress webhely létrehozásának folyamatát részletesebben, később, ebben az áttekintésben fogjuk bemutatni, de most vizsgáljuk meg annak legjobb tulajdonságait.

Rainmaker weboldal témák és sablonok

Mivel a Rainmakert ugyanaz a cég, mint a StudioPress, elhozta neked, a környéken lévő legjobb WordPress témák alkotói, kapsz egy professzionális témájú könyvtárat, amely közül választhat az új webhely létrehozásakor..

Esőkészítő áttekintő témák

Valójában több mint 30 kiváló minőségű témát lehet választani a stílusok széles skálájából, ideértve az ügynökségek, a szerzők, a blogok, az oktatási intézmények, az életmód márkák, a hír- és magazin-oldalak, a portfóliók és az éttermek kialakítását, valamint egy sok más üzleti-központú sablon.

A választott téma aktiválása után lehetősége van a demo-tartalom importálására, hogy webhelyét teljes mértékben beállíthassa és készen álljon a saját tartalmára.

A Rainmaker áttekintése az Demo behozatala

Úgy találtam, hogy a demótartalom importálása és a téma beállítása a Rainmaker segítségével sokkal gyorsabb és könnyebb, mint hogy ugyanazt az eredményt próbálom elérni egy StudioPress-téma telepítésével egy önálló üzemeltetett WordPress-webhelyre..

Rainmaker Review Demo

Mivel a Rainmaker StudioPress témák mind kiváló minőségű termékek, mindegyik tartalmaz egy sor hasznos oldalsablont, beleértve a céloldalakat is, amelyek segítenek a szolgáltatások és termékek hatékonyabb népszerűsítésében..

Mivel a Rainmaker a témák alapjául a Genesis keretet használja, ha már van ilyen, kérheti, hogy a saját Genesis gyermek témáját alkalmazza a Rainmaker webhelyén. Miután ellenőrizte a kódot, és a témát a Rainmaker minőségellenőrző csapata jóváhagyta, az új webhelynek saját tervezése lesz.

Testreszabási beállítások

Rainmaker Review Design

Noha a Rainmaker témái magas színvonalúak és készen állnak a használatra, továbbra is hozzáférést kap a webhely testreszabási lehetőségeihez. A testreszabási lehetőségek fő készletéhez a Rainmaker irányítópultjáról lehet hozzáférni, a vezérlőkkel a WordPress Customizer felületen keresztül jelennek meg.

Rainmaker Review Customizer

A Rainmaker téma testreszabási vezérlőelemei kissé korlátozottak, különösen összehasonlítva a saját üzemeltetésű WordPress webhelyek számára elérhető nagyon rugalmas témákkal. Ez a szabadság és a választás hiánya azonban jelentősen felgyorsítja és egyszerűsíti a weboldal-készítési folyamatot, segítve a Rainmaker-et a célközönség felé fordításában – azokban, akik a lehető leggyorsabban és egyszerűbben akarnak professzionális weboldalt létrehozni..

Az esőkészítő áttekinti a testreszabási színeket

A Rainmaker nagyon egyszerűvé teszi az alapvető testreszabási feladatok elvégzését, például a weboldal ékezetes színének megváltoztatását vagy egy új honlapfájl feltöltését. Ugyanakkor a Rainmaker segít megakadályozni a döntési fáradtságot azáltal, hogy eltávolítja a részletesebb lehetőségeket, mint például a választás a tipográfia-beállítások széles köre közül, vagy megadhat egyedi elrendezési magasságot és szélességet az elrendezéshez..

Az Rainmaker áttekinti az egyedi CSS-t

Ha valóban több ellenőrzésre van szüksége a webhely megjelenése felett, akkor hozzáadhatja saját egyedi CSS-jét a választott témához. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a webhely megjelenésének finomhangolását, beleértve a tervezést, az elrendezést és a formázást. Azt is érdemes kiemelni, hogy folyamatban vannak a speciális beállítások a Rainmaker téma testreszabási vezérlőkbe történő bevezetésének tervei.

Könnyű tartalom közzététele

A Rainmaker célja, hogy megszüntesse a webhelyek működtetésének minden zavarát, így összpontosíthat olyan tartalom közzétételére, amely növeli a vállalkozását. E cél elérése érdekében a Rainmaker nagymértékben támogatja a tartalomtípusok széles skálájának közzétételét, ideértve a blogbejegyzéseket, portfólió elemeket, podcast epizódokat, online tanfolyam modulokat, tagsági tartalmat, médiakönyvtár elemeket, és ha szerző vagy, a katalógust könyvek.

Rainmaker Review Landing Page Add

A termékek és szolgáltatások hatékonyabb népszerűsítése érdekében 15 testreszabható céloldal-sablon is található. A céloldal-készítőn keresztül kiválaszthatja az értékesítési oldal célját, majd hozzáadhatja az elemhez és az egyedi tartalomhoz választott elemet az oldalhoz.

A Rainmaker áttekintése a céloldal szerkesztéséről

A céloldalakhoz felvehető elemek közé tartoznak a szolgáltatások listája, videolejátszók, opt-in űrlapok, cselekvésre ösztönző gombok, ajánlások, valamint az egyedi tartalomra és a közösségi média profiljaira mutató linkek.

A Rainmaker áttekinti a céloldal elemeit

A Rainmaker egyszerűsített felhasználói felületének köszönhetően nagyon egyszerű a saját egyéni tartalmak hozzáadása a weboldal oldal elemeibe és egyéb területeibe. Ennek lényege azonban, hogy kihagyhatja néhány, a szokásos, önálló üzemeltetésű WordPress szoftver felhasználóinak elérhető választható funkciót és fokozott rugalmasságot, például nagyobb számú oldal elemet és részletesebb testreszabási vezérlőket, amelyek a legjobb WordPress témákkal és bővítményekkel érhetők el.

Az esőkészítő áttekintése

A Rainmaker célközönsége számára azonban a fellebbezés részét képezi annak, hogy a végtelen döntéshozatal ne lassítsa le.

A Rainmaker áttekintése a céloldal előnézetéről

Miután beillesztette a választott oldal elemeket és hozzáadta a tartalmát, az építő felületen keresztül létrehozott oldal a kiválasztott Rainmaker StudioPress témájának stílusa lesz..

Részletes dokumentáció és támogatás

Mivel a Rainmaker célja, hogy webhelyét a lehető legkönnyebben működtesse, nagyszerű látni, hogy elérhető egy ilyen hasznos támogatási tartalom. A részletes GYIK-en kívül, amelyeknek meg kell válaszolniuk az összes értékesítést megelőző kérdést, webhelyének irányítópultján könnyen elérhető támogatás van, ha további segítségre van szüksége..

Esőkészítő súgó

Hozzáférést kap a Rainmaker képzési sorozatához, egy webinárium-készlethez, egy részletes tudásbázishoz és a Rainmaker közösségi fórumokhoz. Ez a tartalom nem csupán a Rainmaker platform használatának elősegítésére koncentrál, hanem kiterjed a nagyszerű tartalmak létrehozására, a termékek és szolgáltatások online reklámozására, és általában az üzleti sikerre is – egy másik módszer, amellyel a Rainmaker növeli hitelesítő adatait. all-in-one megoldás.

Egyéb esőkészítő szolgáltatások

A felszínen a Rainmaker csak egy egyszerű módja annak, hogy online professzionális weboldalt szerezzen. Minél azonban minél többet fedez fel, amit kínál, annál világosabbá válik, hogy ez egy erős platform, amely segíthet vállalkozása növekedésében.

Esőkészítő átváltás

A Rainmaker egyik érdekes tulajdonsága a Konverziós eszköz. A Rainmaker segíteni szeretne abban, hogy a forgalmat potenciális ügyfelekké, értékesítésekké, ügyfelekké és ügyfelekké alakítsa, és a Konverziós eszköz kulcsszerepet játszik abban, ami ezt megkönnyíti. Az irányítópult Konverzió szakaszán létrehozhat termékeket és egyéb ajánlatokat, majd figyelemmel kísérheti és kezelheti azok teljesítményét.

Ide tartozhat digitális termék létrehozása, tagsági tanfolyam felállítása vagy e-mail lista elindítása. Ezután a Konverziós eszköz segítségével megértheti, hogyan reagálnak a látogatók ezekre az ajánlatokra. A Rainmaker A / B tesztelési funkciójának segítségével kísérleteket végezhet a promóciós tartalom optimalizálása érdekében a megnövekedett lead, eladások és nyereség érdekében.

Az esőkészítő áttekintése a forgalomról

A Rainmaker irányítópultjának Forgalom szakaszán keresztül olyan eszközöket találhat, amelyek elősegítik webhelyének népszerűsítését és a nagyobb expozíció elérését. Az ebben a szakaszban található tájékoztatási eszközök például segítenek más hasonló közönséggel rendelkező webhelyek megtalálásában, amelyekkel megkeresheti a kapcsolatok kiépítését..

A Forgalom szakasz Közösségi ütemterve eszközén keresztül frissítéseket küldhet és ütemezhet, linkeket, fényképeket és egyéb tartalmakat hozzáadhat a közösségi hálózatokhoz a Rainmaker műszerfalán. Eközben a Leányvállalatok eszköz egyszerű módot kínál a saját társult programjának futtatásához és a leányvállalatok kezeléséhez..

Esőkészítő eredmények

A Rainmaker jelentési eszközkészletet is kínál. Ha figyelni szeretné és meg akarja érteni a forgalmat, áttekinti az űrlapok segítségével gyűjtött adatokat, ki tudja értékelni a társult vállalkozások teljesítményét, megnézheti az A / B tesztelési kísérletek eredményeit, és megtudhatja, milyen népszerűek a podcastok, a Rainmaker műszerfalának eredményrészében lefedheti az összes ennek és még sok másnak.

Rainmaker Review Analytics

Mivel a Rainmaker könnyen integrálódik a Google Analytics-hez, a webhely statisztikáinak teljes készletét a Google Analytics irányítópultján tekintheti meg. Mivel azonban a Google Analytics által szolgáltatott hatalmas mennyiségű adat túl nagy lehet, webhely-elemzésének egyszerűsített változatát a Rainmaker irányítópultján tekintheti meg..

Néhány egyéb szolgáltatás, amellyel hozzáférhet a Rainmaker feliratkozásához, a következők:

 • RainMail e-mail marketing szolgáltatás (akár 999 előfizető ingyenes)
 • társadalmi megosztás gombok
 • a tartalom és az oldalsáv elrendezéseinek kiválasztása
 • dinamikus oldalsávok
 • érzékeny csúszkák
 • Karbantartás Mód
 • kapcsolt program funkciói
 • A Google Analytics integrációja.

Tehát most már tudjuk, mit kínál a Rainmaker, megtudhatja, milyen egyszerű webhelyet létrehozni ezzel az online közzétételi platformon.

Hogyan lehet weboldalt létrehozni a Rainmaker segítségével

A Rainmaker beszámolójának ebben a részében gyorsan áttekintjük az új webhely létrehozását és beállítását. A 14 napos ingyenes próbaverziónak köszönhetően teljes egészében kipróbálhatja a Rainmaker tapasztalatait, és megnézheti, hogy milyen típusú weboldalt hozhat létre – anélkül, hogy nevet és e-mail címet megnevezne..

Az Rainmaker áttekinti a webhely telepítését

Miután kitöltötte az egyszerű regisztrációs űrlapot, letöltheti a gyors üzembe helyezési útmutatót, vagy pedig egyszerűen beléphet az új webhely felállításához. Miután megadta a webhelyének nevét és leírását, gyorsan áttekintheti az irányítópultot, mielőtt a különböző témákat megtekintené a kívánt formatervezéshez..

Esőkészítő téma áttekintése

Miután kiválasztott egy témát a rendelkezésre álló 30 plusz lehetőség közül, dönthet úgy, hogy személyre szabja annak megjelenését a testreszabóval.

Az Rainmaker áttekinti a Customizer Demo-t

A színek megváltoztatása, a háttérképek váltása és a weboldal kezdőlapjának demonstrációs tartalmának szerkesztése mind a felhasználóbarát testreszabási felületen keresztül történik. A webhely navigációs menüit, oldalsávjait és widgeteit a testreszabási felületen keresztül is konfigurálják.

Az Rainmaker áttekintése az egyedi honlapról

Miután testreszabta a téma demonstrációs tartalmát, felhasználhatja a tervezési eszközöket a webhely további testreszabásához. Ha azonban elégedett a webhely megjelenésével, elkezdheti új oldalak létrehozását vagy saját tartalmának hozzáadását a meglévő sablonokhoz.

Rainmaker Review Oldalak megtekintése

Mivel a Rainmaker alapvetően a WordPress módosított verziója, a tartalom létrehozására az irányítópult területén kerül sor, nem pedig egy front-end szerkesztőn keresztül.

Esőkészítő áttekintés Az oldal szerkesztése

Ha a Rainmaker számára elérhető a hozzászólások és az oldalak szerkesztése egy front-end szerkesztőn keresztül, akkor ez sokkal felhasználóbarátabb kiadói platformmá válik, amely valódi előnyt jelent a saját üzemeltetett WordPress webhely kiválasztásával szemben. A jelenlegi helyzetben azonban az új felhasználóknak nem szabad sok nehézséggel megértenie a kapcsolatot a Rainmaker szerkesztőben látott és annak tartalma között, ahogyan megjelenik a közzététel között..

Esőkészítő áttekintő oldal

Más webhelytartalma, beleértve a blogbejegyzéseket, a céloldalakat és a portfólióelemeket, ugyanúgy kezelhető.

Esőkészítő tartalom

Miután kiválasztotta a témát, elvégezte a testreszabási munkát és hozzáadta az alapvető oldalakat, webhelyének készen kell állnia az élő megjelenítésre. Lehetősége van arra is, hogy a Rainmaker fejlett funkcióit felhasználja termékek és szolgáltatások eladására a webhelyén, tagsági terület létrehozására, vitafórumok felvételére és az összes többi hasznos funkcióra, amelyeket korábban tárgyaltunk..

Ha nem biztos benne valamiben, vagy kritikát szeretne kapni a webhelyén, beléphet a Rainmaker közösség fórumain, és kérdéseket tehet fel ott.

Webhelyének közzétételéhez és a világ számára elérhetővé tételéhez regisztrálnia kell egy domain nevet, meg kell választania az árat, és be kell írnia a fizetési adatokat.

A Rainmaker ár-érték arányt kínál-e?

Első pillantásra a Rainmaker nem olcsó. Vagy havonta havonta 125 dollárral, havonta pedig havonta 145 dollárral számolva, ez meglehetősen izmos 1500 dollárral vagy 1.740 dollárral jár. Ha úgy gondolja, hogy a WordPress szabadon használható, és rengeteg ingyenes, nem kereskedelmi téma és bővítmény közül választhat, ez valószínűleg drága..

Ha azonban figyelembe veszi, amit valójában pénzt keres, az áraknak értelmük lesz. A Rainmaker segítségével prémium témák közül választhat, és hozzáférést biztosít számos hatékony weboldal-szolgáltatáshoz, amelyek egyébként számos kereskedelmi plugin vásárlását igényelnék. Ezután felmerül a webtárhely, a karbantartási szolgáltatások és a támogatási személyzet hozzáférésének költsége.

A Rainmaker valódi értéke azonban az a sebesség, amellyel professzionális megjelenésű weboldalt építhet fel. Kevesebb döntési döntéssel és lényegesen felhasználóbarátabb felülettel, mint a szokásos saját üzemeltetésű WordPress telepítésnél, a Rainmaker valóban nagyon jó ár-érték arányú alternatívát kínál azok számára, akiknek nincs idejük (vagy nem igényelnek készségeket) saját maguk összeállításához. saját házigazda webhely, vagy egyszerűen nem akar befektetni egy egyedi webdizájn-projekt nulláról történő felépítésébe.

Végső gondolatok

A Rainmaker használatával egy kicsit kevesebb szabadság, mint a saját, saját házigazdájú WordPress webhelyével -, amely elméletileg gyakorlatilag nincs korlátozással. Ugyanakkor, bár ez a fajta kompromisszum általában hosszú távon nem mindig működik jól (természetesen teljesen attól függően, hogy mi valójában szükség van egy weboldalra), a Rainmakernél a választás és a rugalmasság feláldozása az egyik a leggyorsabb módja annak, hogy egy rendkívül képes, könnyen kezelhető, professzionális megjelenésű weboldalt azonnal elérjünk online.

A rendkívül magas színvonalú témák könyvtára és a saját egyedi tématervezési képességük (feltéve, hogy ez egy Genesis gyermek témája) egyaránt óriási pluszpontot jelent a Rainmaker számára. És bár nem tudja feltölteni a saját választott pluginjeit, a Rainmaker csapata nyíltan kijelentette, hogy hajlandó megfontolni az új szolgáltatáskéréseket.

Az ár miatt a Rainmaker nem megfelelő választás a szűk költségvetésűek számára. De ha saját üzleti webhelyet szeretne létrehozni, és nincs ideje vagy képességei mindent elkészíteni és kezelni, akkor nagyon ajánlom, hogy adjon egy képet a Rainmaker 14 napos ingyenes próbaverziójáról.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map